-
Όχι και κουβάς το Yaris.
Τα σπάει σχεδιαστικά. Μακάρι να ήμουν 25 χρόνια νεώτερος να αγόραζα ένα Yaris.
Το Fabia είναι ένας τυπικός ανθρωπομεταφορέας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εμένα πάντως μου έβγαζε χασμουρητά. -
Καλά σε αυτήν την έκδοση είναι κορυφή το yaris. Το χαζεύεις.
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Καλά για τον χώρο αποσκευών ακόμα τον ψάχνω. Μου έλεγαν τα ίδια με εσένα και έλεγα ουαου, για την ακρίβεια χοροπηδούσα απ' τη χαρά μου και τσιριζα από ευτυχία και μετά ανοίξανε την 5η πορτα και σοβαρεψα. Δεν έμοιαζε με τίποτα για 380 λίτρα. 270 το έβγαλαν στο τεστ οι Ιταλοί αν δεν κάνω λάθος.
Η έκδοση style που είναι η σωστή μαζί με acc και blind spot νομίζω περνούσε τα 21Κ.
Τι να πω; Λες να το ξαναδώ; Ψάχνω αφορμές να μου αρέσει αλλά με χαλάει που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.
Κανένα Skoda δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Ο ρόλος της είναι προφανώς συγκεκριμένος και τον περιέγραψα στο προηγούμενο post.
Αυτά για το χώρο αποσκευών και τις μετρήσεις των Ιταλών είναι ράδιο-αρβύλα. Κι εγώ όταν είδα το χώρο αποσκευών του Puma, έχοντας διαβάσει τόσους διθυράμβους, μ' έπιασαν τα γέλια και έψαχνα να βρω που είναι τόσα lt που λένε!
Αν το προσέξεις καλά, ο χώρος αποσκευών στο Fabia είναι πολύ βαθύς. Το εκτίμησα με το μάτι, γιατί 380 έχω και στο Α3, αλλά ο χώρος αποσκευών είναι πιο ρηχός και πιο πλατύς.
Από κει και πέρα αν λένε ψέματα οι Τσέχοι ας βγουν να τους ξεφωνίσουν, αλλά με υπεύθυνες και τυποποιημένες μετρήσεις, όχι με τα τουβλάκια ή τα lego του καθενός... -
@storm said in TOYOTA FORUM:
Όχι και κουβάς το Yaris.
Το Fabia είναι ένας τυπικός ανθρωπομεταφορέας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εμένα πάντως μου έβγαζε χασμουρητά.Αν σου αρέσει αυτό οκ. Η αισθητική είναι σχετική.
Εγώ δεν τα πάω καλά με τα Γιαπωνέζικα σχέδια. Η δε οικογένεια χειρότερη..
Προ ετών τους είχα πάει να δούμε από κοντά το CHR, με είχε εντυπωσιάσει όταν είχε βγεί. Πήγαμε στο Φλαμιάτο στου Ζωγράφου και όταν το είδαν από τη βιτρίνα, κάνανε μεταβολή και φύγανε, ούτε μέσα δε με άφησαν να μπω... -
Μα οι τυποποιημένες μετρήσεις με τουβλάκια γίνονται
-
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Όχι και κουβάς το Yaris.
Το Fabia είναι ένας τυπικός ανθρωπομεταφορέας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εμένα πάντως μου έβγαζε χασμουρητά.Αν σου αρέσει αυτό οκ. Η αισθητική είναι σχετική.
Προ ετών τους είχα πάει να δούμε από κοντά το CHR, με είχε εντυπωσιάσει όταν είχε βγεί. Πήγαμε στο Φλαμιάτο στου Ζωγράφου και όταν το είδαν από τη βιτρίνα, κάνανε μεταβολή και φύγανε, ούτε μέσα δε με άφησαν να μπω... -
@lap said in TOYOTA FORUM:
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Όχι και κουβάς το Yaris.
Προ ετών τους είχα πάει να δούμε από κοντά το CHR, με είχε εντυπωσιάσει όταν είχε βγεί. Πήγαμε στο Φλαμιάτο στου Ζωγράφου και όταν το είδαν από τη βιτρίνα, κάνανε μεταβολή και φύγανε, ούτε μέσα δε με άφησαν να μπω...Ως λάτρης των hatch, το civic είναι το μοναδικό Ιαπωνικό που θα θεωρούσα σοβαρά να αγοράσω. Το είδα το καλοκαίρι στην Εθνική, σε άσπρο-μαύρο, είχε πινακίδες ΔΟΚ, μάλλον το καινούργιο, κάποιος δημοσιγράφος θα το είχε βγάλει δοκιμή?
Πανέμορφο πραγματικά, αυτοκινητάρα. Bέβαια πολύ μεγάλο μου φάνηκε, θα δω τις διαστάσεις του κάποια στιγμή. Σαν αγωνιστικό ήταν, πολύ αρχοντικό, ξεχώριζε από τ' άλλα αυτοκίνητα, γύρναγες να να το κοιτάξεις...
Εκτός αν όλοι κοιτούσαν τη συνοδηγό, ήταν μια ομορφούλα και νόμιζα ότι γυρνούσαν το κεφάλι για το civic... -
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
@super-t said in TOYOTA FORUM:
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
...Το εύκολο είναι να το κάνεις να δείχνει " ποιοτικό " με τρυκ του προηγούμενου αιώνα ( ταμπλό με μαλακά πλαστικά) και "οικονομικό" με π@υστι@ (dieselgate).
...Ναι.
August 5, 2022
Japan Truck Manufacturer Hino Admits It Faked Emissions Data for 20 Years
Hino Motors, a truck maker that’s part of the Toyota group, systematically falsified emissions data dating back as far as 2003, according to the results of an investigation released Tuesday.H HINO των φορτηγών έκανε και αυτή π@υτσι@ αλλα δεν την έκανε στις ΗΠΑ και δεν κατέστρεψε την υστεροφημία των ντίζελ ΙΧ όπως η VW.
Η καταστροφή που προκάλεσε η VW είναι επικών διαστάσεων και αυτά πληρώνουμε τώρα
να περιμένουμε ενα χρόνο υβριδικό toyota και να έχουμε και τον lap να μας υπενθυμίζει συνέχεια οτι σκορπάμε καρκίνο σε κάθε -ροπάτη- γκαζιά...Να χρεωκοπήσει η κ@ριόλ@ και να φτιάχνει μόνο κάμπριο beetle με το σήμα της porsche!
Το 1998 η EPA στην Αμερική, έπιασε όλους σχεδόν τους κατασκευαστές κινητήρων για φορτηγά να κλέβουν στα τεστ για τα καυσαέρια (NOx κιόλας). Και πέσαν πρόστιμα και τρέχαν και δεν φτάναν. Ακριβώς ίδια π@υτσι@.
Η καταστροφή δεν ήταν επικών διαστάσεων απλά γιατί ήταν το 1998 και κανείς δεν έδινε σημασία. Και δεν είχαμε και τόσο ίντερνετ να μαθαίνουμε τις ειδήσεις.
-
@harisma23 said in TOYOTA FORUM:
Όχι μην γράψεις άλλα! Παραδίνομαι.
Αφού περισσότερα από τα μισά δεν ισχύουν...
Βρές μου 1 (ένα) που δεν ισχύει....αντικειμένικά όμως, όχι με τα γυαλιά VAG που φοράς!!
Για τον Άντυ δεν λέω, συγχωρείται....
-
Οι Vagιτες μπαίνουν στα τοπικό της Toyota γιατί κάθε χρόνο και κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνουν ποια είναι η πραγματικά Λαϊκή Αυτοκινητοβιομηχανία.
Κρυφά χαίρονται γιατί ξέρουν οτι υπάρχει μια εναλλακτική όταν θα τους εχουν κουράσει τα ατέλειωτα προβλήματα μια εταιρεία που τολμάει να δίνει εγγυήσεις 10ετίας και οχι μεχρι να λήξει το λίζινγκ.
Επειδή λοιπόν μας κάνουν την τιμή αυτή να τους πληροφορήσω οτι η Toyota είναι η μόνη εταιρεία που τολμά να πάει κόντρα στο ρεύμα των ηλεκτρικών και να εξελίσσει αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου
Youtube Video@lap πήγαινε στο 11:30 ... ανάσα!
-
Να προσθέσω και κάτι ακόμα που το ξέχασα: Ασφάλεια!!
Είναι γνωστό ότι το VAG εχει γραμμένους τους αγοραστές τους αλλά το να προσφέρει στάνταρ αερόσακους αυτούς που είχαμε πριν 20 χρόνια και να σου ζητάει να πληρώσεις τους επιπλέον (ακόμα και στην ακριβή έκδοση) είναι τραγικό!! Ειδικά ότι το Γιάρις που τολμάνε να το συγκρίνουν έχει μέχρι και αερόσακο ανάμεσα στους επιβάτες (πρωτοπορία που μετράει όχι που καίει λάδι)....το έβαλε και το Τζάζ μετά. Οσο για την τιμή, ένα Φάμπια αυτόματο με αξιοπρεπή εξοπλισμό αγγίζει τις 25.000 για πλάκα.
-
Φοβερό αυτό με το toyota που βγάζει νερό. Απίστευτο.
Φοβάμαι τις δεξαμενές αυτές. Η πίεση είναι τεράστια. Δε υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς τέτοιες πιέσεις;
Αν γίνουν έτσι τα αυτοκινητα θα γεμίσουμε υγρασία. Δεν θα στεγνώνουν τα ρούχα μας Χαχαχα.
-
Για να δείτε πόσο μπροστά είναι η "Τουότα"...
Όσο για το Dieselgate, όποιος έχει όρεξη και ενδιαφέρον μπορεί να διαβάσει το βιβλίο του Τζακ Γιούινγκ, αρθρογραφου στους New York Times, με τιτλο "Σκάνδαλο Volkswagen, Πώς στηθηκε η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών στην αυτοκινητοβιομηχανια".
Θα καταλάβει πολλά για την εταιρική κουλτούρα του Ομίλου VAG... -
Αυτό είναι λαϊκό αυτοκίνητο
Δείτε χώρους για τα παιδιά και πορτπαγκαζ. Και υβριδικό, και αυτόματο και παρκάρει στον δρόμο και σε στενές πυλωτες άνετα.
Έχει και τεράστιο πορτπαγκαζ αλλά έχει και συρόμενα πίσω καθίσματα με αποτέλεσμα ο χώρος για τους πίσω να είναι επιεπδου τροχόσπιτου. Στο 1:10 φαίνεται
Τρελή λεπτομέρεια η χειρολαβή που κλείνει την πόρτα. Και φυσικά οι ποτηροθηκες
Μήκος 4,30μ.
Θυμίζει λίγο το fiat panda
-
Το παλιό yaris verso σε (πολλή) εξελιγμένη μορφή ... ωραίο ! Αν το φέρναν έτσι , υβριδικό 1500 θα έσπαγε τα ταμεία!
-
Βάλε και το σωστό λινκ!
-
Ωραιότατο το sienta, την πήρε κι μένα την είδηση το μάτι μου.
Τώρα πρόσφατα είδα και ένα από τα τελευταία verso στο δρόμο. Μέχρι να δω τι ταμπελακι πίσω, προσπαθούσα να καταλάβω ποιο τουοτα είναι.
-
Το ότι παίρνει... όρθιο ποδήλατο με τα καθίσματα ριγμένα εντελώς επίπεδα είναι απίστευτο.
-
-
Και ΝΑΙ ξανά ανακαλύψαμε τα πολυμορφικά και τα πλεονεκτήματα τους...
TOYOTA FORUM