-
@ken11 said in FORD FORUM:
Το Magnatec professional 5w20 εννοεις?,θα τον αλλαξω στην 10ετια τον ιμαντα στο Fiesta μου,δλδ την αλλη χρονια,ναι εχω δει καποιες αναφορες σε κατι facebook groupακια,για ιμαντες σε κακη κατασταση,φθαρμενους,αλλα προφανως δεν γνωριζουμε την χρηση των αυτοκινητων αυτων.Μια φορα μονο εβαλα liqui moly επειδη δεν υπηρχε αμεσα διαθεσιμο το castrol.
Θα προτιμησω ομως της continental τον ιμαντα και οχι της dayco,που ηταν ο εργοστασιακος,ελεω ισως καλυτερης αντοχης.
Θα έβαζα στο παιχνίδι και τον SKF
-
Εχει ηδη σταλη αναφορα-παραπονο στην ford περι του ιμαντα, σε γραφεια στην Ελλάδα και στην Ευρωπη.
Δεν απαντανε.
Αν σταλουν περισσότερες αναφορες - παραπονα, παροτι πιθανως να μην νοιαζονται ή να μην απαντανε, ομως θα αναγκαστουν να εχουν υποψιν με αποτελεσμα ειτε να διορθωσουν κατι ή τουλαχιστον να μην εχουν το αλλοθι να λενε οτι κανεις δεν ανεφερε κατι ή δεν παραπονεθηκε. -
https://www.autoblog.gr/2024/11/13/i-ford-meionei-tin-paragogi-ilektrikon-explorer-kai-capri/
Εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης των Explorer και Capri, η Ford μειώνει την παραγωγή του στο εργοστάσιό της στη Κολωνία της Γερμανίας. Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε πως η απόφαση αυτή:
"Οφείλεται στη ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών της αγοράς για τα ηλεκτρικά οχήματα."
Μπράβο εκεί στους ιθύνοντες της Ford. Εξαιρετικές κινήσεις.
-
@babisstinson said in FORD FORUM:
https://www.autoblog.gr/2024/11/13/i-ford-meionei-tin-paragogi-ilektrikon-explorer-kai-capri/
Εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης των Explorer και Capri, η Ford μειώνει την παραγωγή του στο εργοστάσιό της στη Κολωνία της Γερμανίας. Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε πως η απόφαση αυτή:
"Οφείλεται στη ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών της αγοράς για τα ηλεκτρικά οχήματα."
Μπράβο εκεί στους ιθύνοντες της Ford. Εξαιρετικές κινήσεις.
Αυτή η εταιρία, όσο καλά αυτοκίνητα βγάζει και όσο επιτυχημένη είναι στις ΗΠΑ, τόσο σκατά τα έχει κάνει στην Ευρώπη!! Καταργεί τα καλύτερα της μοντέλα και επενδύει σε αμφίβολα EV σε συνεργασία με την VW που βγάζει τα δεύτερα χειρότερα EV, μετά τους Γάλλους. ΜΟΝΗ της πυροβολεί τον εαυτό της - πιο σκατά δεν μπορούσε να τα κάνει!!
-
Η ευρωπαϊκή Ford δεν έχει καμία σχέση με την μάρκα που ξέραμε. Οι κινήσεις της για μένα δείχνουν ότι θέλει να αποσυρθεί από την Ευρώπη και αν μείνει θα είναι σαν μία θυγατρική της VW.
-
H ford Ευρωπης τα έχει κανει σκατά
εκοψε τα καλύτερα της μοντέλα και το μοναδικο πλέον που φέρνει πολλές πωλήσεις είναι το Puma και αντε και λίγες το Kuga
τα υπόλοιπα αστα βραστα κλάψτα
το μοναδικό καλούτσικο ηλεκτρικό της η mach-e πουλαει ελάχιστα και πάλι μονο ζημιές είναι δεν είναι κερδοφορο και πως να είναι οταν πέρνεις σε καλύτερη τιμή καλύτερο αμάξι (tesla) και αρκετα κινέζικα
τα υπόλοιπα βαφτισμένα ford που είναι κόπια της VW (capri, explorer) ουτε τιποτα σπουδαίο είναι όυτε πωλήσεις φέρνουν καθώς είναι κατώτερα οπως και τα αντίστοιχα VW στα οποια βασίζονται
Αντιθετως στην Αγορά της Αμερικής είναι μια χαρα κερδοφόρος λόγω των Pick up που αγοραζουν οι αμερικάνοι και εχει κορυφαιες πωλήσεις συν το γεγονός οτι εκεί δεν εισαγονται κινέζικα να έχει μεγαλο ανταγωνισμό
Με λίγα λόγια πολύ είναι πολύ καλή στην Αμερική οπως ήταν πάντα και από μια μετρια μαρκα στην Ευρώπη σε πωλήσεις με καλά μοντέλα εχει κανταντήσει μικρή μάρκα με σκατά πωλήσεις που την σωζει μονο ενα b-suv
πολλές λάθος επιλογές στην Ευρώπη την κατάντησαν έτσι
-
@cirus said in FORD FORUM:
εκοψε τα καλύτερα της μοντέλα και το μοναδικο πλέον που φέρνει πολλές πωλήσεις είναι το Puma και αντε και λίγες το Kuga
Δεν ξέρω αν την στένεψαν οι ρύποι ή όχι.
Πάντως η επιτυχία του Puma σκότωσε Focus/Fiesta. -
@antonakis said in FORD FORUM:
Δεν ξέρω αν την στένεψαν οι ρύποι ή όχι.
Πάντως η επιτυχία του Puma σκότωσε Focus/Fiesta.τον ίδιο κινητηρα φοραγε και στο puma και στο fiesta και το focus ο οποιος είναι χιλιάρης και πιάνει το euro 6
απλά αποφάσισε να κλεισει γραμμες παραγογης fiesta focus για να παράγει τα ηλεκτρικα μοντελα σε συνεργασία με την VW
πολύ εξυπνη κίνηση
-
@gol said in FORD FORUM:
Εχει ηδη σταλη αναφορα-παραπονο στην ford περι του ιμαντα, σε γραφεια στην Ελλάδα και στην Ευρωπη.
Δεν απαντανε.
Αν σταλουν περισσότερες αναφορες - παραπονα, παροτι πιθανως να μην νοιαζονται ή να μην απαντανε, ομως θα αναγκαστουν να εχουν υποψιν με αποτελεσμα ειτε να διορθωσουν κατι ή τουλαχιστον να μην εχουν το αλλοθι να λενε οτι κανεις δεν ανεφερε κατι ή δεν παραπονεθηκε.Αφου δεν νοιάζονται καν για τους πελατες (οι οποιοι πιθανως να ειναι πελατες σε αντιπροσωπείες και μελλοντικες αγορές νεων μοντελων).
Απαραδεκτη μεταπωληση. -
@gol said in FORD FORUM:
@gol said in FORD FORUM:
Δεν απαντανε.
Αν σταλουν περισσότερες αναφορες - παραπονα, παροτι πιθανως να μην νοιαζονται ή να μην απαντανε, ομως θα αναγκαστουν να εχουν υποψιν με αποτελεσμα ειτε να διορθωσουν κατι ή τουλαχιστον να μην εχουν το αλλοθι να λενε οτι κανεις δεν ανεφερε κατι ή δεν παραπονεθηκε.Αφου δεν νοιάζονται καν για τους πελατες (οι οποιοι πιθανως να ειναι πελατες σε αντιπροσωπείες και μελλοντικες αγορές νεων μοντελων).
Απαραδεκτη μεταπωληση.νταξει αυτο είναι ασχετο με τα παραπάνω αλλα οκ σεβαστη η γνώμη σου
εγώ νομίζω από προσωπική εμπειρία σε ότι έχω χρειαστεί ότι είναι πολύ καλλοί σε αυτό τουλάχιστον εκει που εξηπηρετούμαι εγώ. οποτε εχω χρειαστει το οτιδήπωτε μου το έχουν φτιαξει κατι που είχε βγει από εγγυηση μου έκαναν τιμή κοστους και όποτε το αμάξι εμεινε μεσα πήρα αυτόκίνητο εξυπηρέτησης.
καμια σχεση δηλαδή με τις εμπειρίες μου σε opel, vag κτλ που αντοιστιχα ποτέ δεν εξυπηρετήθηκα καλά και χρυσοπλήρωνα τα πάντα
Εγώ δηλαδή είμαι πολύ ευχαριστημένος από το after sales
-
@gol said in FORD FORUM:
@gol said in FORD FORUM:
Δεν απαντανε.
Απαραδεκτη μεταπωληση.νταξει αυτο είναι ασχετο με τα παραπάνω αλλα οκ σεβαστη η γνώμη σου
εγώ νομίζω από προσωπική εμπειρία σε ότι έχω χρειαστεί ότι είναι πολύ καλλοί σε αυτό τουλάχιστον εκει που εξηπηρετούμαι εγώ. οποτε εχω χρειαστει το οτιδήπωτε μου το έχουν φτιαξει κατι που είχε βγει από εγγυηση μου έκαναν τιμή κοστους και όποτε το αμάξι εμεινε μεσα πήρα αυτόκίνητο εξυπηρέτησης.
καμια σχεση δηλαδή με τις εμπειρίες μου σε opel, vag κτλ που αντοιστιχα ποτέ δεν εξυπηρετήθηκα καλά και χρυσοπλήρωνα τα πάντα
Ισχύει αυτό που λες
επίσης όποτε χρειάστηκα γνήσιο ανταλλακτικό ή αναλώσιμο πάντα ήταν διαθέσιμο -
@gol said in FORD FORUM:
@gol said in FORD FORUM:
Δεν απαντανε.
Ναι αλλα λετε για καποια αντιπροσωπεια. Η αναφορα αφορουσε καθεαυτη την φορντ.
-
@gol said in FORD FORUM:
@gol said in FORD FORUM:
@gol said in FORD FORUM:
Δεν απαντανε.
Ναι αλλα λετε για καποια αντιπροσωπεια. Η αναφορα αφορουσε καθεαυτη την φορντ.
είπα σεβαστή η αποψη σου.
Η αντιπροσωπείες είναι οι εικόνες τις εταιρίας. Μου έχουν φερθει σωστά και το εκτιμώ, να μην το πω, μονο τα κακα θα γράφουμε?
Τα αυτοκίνητα που είχαμε από ford εγω ή οικογενεια μου (ford escord mk1, ford sierra, ford focus mk1, ford ka mk2, ford fiesta mk4, ford puma st) δεν είχαν ποτε κανα μεγαλό σοβαρό προβλημα οπότε σαν πελάτης FORD είμαι ευχαριστημένος
ειχαμε προβλήματα με βαφη, με ηλεκτρικα θέματα και ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριες και τα περισσότερα πάντα λύνονταν μεσα στην εγγυηση η με μικρό κόστος γενικα σε συγκριση με αλλα προβλήματα από αλλες ευρωπαικές μάρκες που είχαμε με χειροτερες εμπειρίες από renault laguna και audi a4 που έχουν πληρωθει ΧΡΥΣΑ από ζημιες από τους 2 θείους μου.
Ευτυχως στην οικογένεια δεν είχαμε ποτέ rover lol
-
Εγώ πάντως βλέπω πολύ πράμα από ranger και όλες τις κατηγορίες transit.
-
@panos2171 said in FORD FORUM:
Στα επαγγελματικά η ford κρατάει ακομα
-
@panos2171 said in FORD FORUM:
Ναι μίλησα μόνο για τα επιβατικά. Επαγγελματικά είναι πολύ δυνατή. Το transit έχει τις περισσότερες διαμορφώσεις και είναι το καλύτερο επαγγελματικό και το ranger επίσης φοβερό pick up. Το raptor είναι κ@υλα σκέτη
-
Ναι μίλησα μόνο για τα επιβατικά. Επαγγελματικά είναι πολύ δυνατή. Το transit έχει τις περισσότερες διαμορφώσεις και είναι το καλύτερο επαγγελματικό και το ranger επίσης φοβερό pick up. Το raptor είναι κ@υλα σκέτη
Εξαιρετικά τα επαγγελματικά, το Τράνσιτ βγήκε και με ανακλινόμενο τιμόνι μου γίνεται τραπεζάκι, βάση λαπτοπ κλπ για να εξυπηρετεί τον επαγγλεματία που περνάει όλη την ημέρα μέσα στο αμάξι!
Καλά το Ραπτορ δεν υπάρχει απλά (ακόμα και το Ευρωπαϊκό με τα λίγα άλογα)....το οδήγησα και έπαθα πλάκα, ειναι οδοστρωτήρας και απίστευτα γρήγορο!
-
Νομίζω ότι αυτό είναι το νέο Puma, μάλλον μπερδέψατε τις photos.
-
@georgemit said in FORD FORUM:
Νομίζω ότι αυτό είναι το νέο Puma, μάλλον μπερδέψατε τις photos.
Το τράνζιτ είναι.
-
Ναι σωστά, το puma δεν έχει το τραπεζάκι
-
Ούτε τρία καθίσματα
FORD FORUM