-
Έρχονται εκλογές. Τα κομματόσκυλα δεν κρατιούνται.
-
Τουλάχιστον Γιόχαν θα δεις την παράκαμψη του Βασιλικού, που υποσχέθηκε προχτές ο Κούλης...
-
@piliourits said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Τουλάχιστον έχει διαχείριση που εστρεφε τα πράγματα στον ορθό δεξιό δρόμο σε κάθε ευκαιρία.
Δεν το ξέρω αυτό, γιατί σπάνια συμμετέχει η διαχείριση....αλλά για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις.
-
Κάτι θα ξέρω και γω... συμμετέχεις στη διαχείριση ή όχι πια;
Κάτι θα βλέπει κι ο κόσμος όλος.
Είναι πολλοί οι μάγκες και ομιλητικοι, όταν βρίσκουν πλάτες να ακουμπήσουν.
Μετά βλέπουν τα χαΐρια αυτών που υποστηρίζουν, μουντζώνονται, βρίσκουν μια καλή δουλίτσα και λουφάζουν.
Ζωή κι υγεία να χουν, δεν μας λείπουν καθόλου.
Σε όσους λείπουν, ας κανονίσουν να πάνε για κάνα κρασί ρεφενέ να τα πούνε.
Έστω σε κάνα δεξιό γκαλά με απεριτίβο στο όρθιο...
Γιατί είναι πολιτικοί και ...πολιτικής οι λόγοι που απουσιάζουν ανεξήγητα μερικοί μερικοί.
Μόνο ο Γιόχαν έφυγε για λόγους ευθιξίας τους οποίους εξήγησε σαφώς τότε και υπενθύμισε τώρα.
Κι όσο για το φόρουμ, έχει γίνει αριστερή γιάφκα, επειδή στο "και Α και ΟΥ" ακούγεται και καμιά παραφωνία που και που... ανεπίτρεπτο. -
Ούτε συμμετείχα ούτε συμμετέχω στην διαχείριση. Συντονιστής είμαι όχι διαχειριστής. Πιστεύω τόσα χρόνια στα φόρουμ να γνωρίζεις την διαφορά.
Τα υπόλοιπα είναι ανάξια σχολιασμού, γιατί ξεχειλίζουν από χολη (ως συνήθως) άνευ λόγου και αιτίας.
-
Κάτι θα βλέπει κι ο κόσμος όλος.
Είναι πολλοί οι μάγκες και ομιλητικοι, όταν βρίσκουν πλάτες να ακουμπήσουν.
Μετά βλέπουν τα χαΐρια αυτών που υποστηρίζουν, μουντζώνονται, βρίσκουν μια καλή δουλίτσα και λουφάζουν.
Ζωή κι υγεία να χουν, δεν μας λείπουν καθόλου.
Σε όσους λείπουν, ας κανονίσουν να πάνε για κάνα κρασί ρεφενέ να τα πούνε.
Έστω σε κάνα δεξιό γκαλά με απεριτίβο στο όρθιο...
Γιατί είναι πολιτικοί και ...πολιτικής οι λόγοι που απουσιάζουν ανεξήγητα μερικοί μερικοί.
Μόνο ο Γιόχαν έφυγε για λόγους ευθιξίας τους οποίους εξήγησε σαφώς τότε και υπενθύμισε τώρα.
Κι όσο για το φόρουμ, έχει γίνει αριστερή γιάφκα, επειδή στο "και Α και ΟΥ" ακούγεται και καμιά παραφωνία που και που... ανεπίτρεπτο.Όπως πάντα…
-
@nickthetrib said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
ο 21 quadra
ο Παναγιωτης ειναι πολυγραφοτατος και για ερωτησεις τεχνικης φυσεως που τυχον εχετε θα τον βρειτε εδω
-
@crektis said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΙΚΕ ήταν το πρόβλημα του φόρουμ.
Ήταν ένας απαράδεκτος καραγκιόζης, εριστικός και εξυπνάκιας.
[mod] δέχεστε προειδοποίηση για απαράδεκτο σχόλιο
-
Δεν παρακολουθούσα το φόρουμ πριν το 2016 και δεν ξέρω ποιες είναι οι μεγάλες μορφές που έχουν εξαφανιστεί, αντιλαμβάνομαι πως Φάνης , κρουζερ και Δίας όπως και ο Οτσο πρέπει να είναι ιδρυτικά μέλη, αλλά βρε @otso και @realzeus αν μου επιτρέπετε επειδή σας έχω δει να γράφετε και στο διπλανό - όπως λένε κάποιοι - φόρουμ, πείτε μου σας θερμοπαρακαλω, ποιος είναι αυτός ο υπερτιτανομεγιστοτεραστιος g8777 ;;;;;;
Ήταν εδώ μέλος και με ποιο nickname να ξεκινήσω να διαβάζω τα άπαντα του;
-
@vagkirk said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Δεν παρακολουθούσα το φόρουμ πριν το 2016 και δεν ξέρω ποιες είναι οι μεγάλες μορφές που έχουν εξαφανιστεί, αντιλαμβάνομαι πως Φάνης , κρουζερ και Δίας όπως και ο Οτσο πρέπει να είναι ιδρυτικά μέλη,
Εγώ γράφτηκα ως μετανάστης το 2002 για να έχω επαφή με την Ελλάδα, οπότε είμαι αρκετά χρόνια μέλος, έχω προλάβε όλες τις φάσεις και αλλαγές του φόρουμ, ακόμα και τις ταβέρνες με ΣΧ. Ο Κρούζερ ειναι πιο νέος, γράφτηκε 6 χρόνια μετά από εμένα και ο Δίας 7 χρόνια μετά. Ο ότσο ειναι και αυτός όσο και εγώ.
-
Εγώ γράφτηκα με την κρίση που έκοψε η δουλειά και βρήκα πολύ χρόνο.
-
Αναγνώστης και φίλος των 4Τ πολύ παλαιότερος, αλλά όπως είπε ο @fanis75, στο φόρουμ γράφτηκα το 2009, όταν έκλεισε το forum του Drive, που ως τότε καυλαντίζαμε. Σε συναντήσεις του περιοδικού (και μέσω ΑΟΘ), από την δεκαετία του '90.
Ο g8777 είναι εξαιρετικός!
-
@realzeus said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Αναγνώστης και φίλος των 4Τ πολύ παλαιότερος, αλλά όπως είπε ο @fanis75, στο φόρουμ γράφτηκα το 2009, όταν έκλεισε το forum του Drive, που ως τότε καυλαντίζαμε. Σε συναντήσεις του περιοδικού (και μέσω ΑΟΘ), από την δεκαετία του '90.
Ο g8777 είναι ένα εξαιρετικός!
Αλεξ με ποιο nick ηταν εδω ο g ; σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθω μηπως ηταν με το ιδιο και εχει διαγραφει μαζι με τα ποστ του τοτε στα γεγονοτα;
-
Σε αναζήτηση στο φόρουμ, έβγαλε αυτό...
Δεν ξέρω αν βοηθάει...
-
@nickthetrib said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
@criuser said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Περιμένει να πέσει ο Κούλης...
Και μέχρι τότε είναι σκιώδης αναλυτής...Σαν τον @insanedriver, που απογοητεύτηκε φουλ από Κούλη και τις προσδοκίες που είχε!
Εγώ δεν σταμάτησα να γράφω φίλε nick. Απλά δεν έχω πολύ χρόνο πλέον, δεν έχει και ενδιαφέρον η συζήτηση, τόσο από πλευράς ''έντασης'' επιχειρημάτων όσο και από πλευράς ΄΄δυνατότητας'' άμεσης αλλαγής πολιτικών συσχετισμών...
Δεν έτρεφα αυταπάτες όπως άλλοι που αδειάστηκαν σε χρόνο dt για το τι είναι ο Κούλης. Mάλιστα γράφανε ότι αδειάστηκαν και θα πάνε σε άλλες λύσεις πολιτικές πλέον, αλλά και πάλι τον Αλ6 ψηφίσανε...
Εδώ ένα μήνα πριν τις εκλογές λέγανε ότι έρχονται με φόρα και έχει τελείωσει η Ν.Δ και τελικά φάγανε 40% από τον Κούλη. Και φυσικά εξαφανίστηκαν, γιατί θέλει θάρρος να παραδεχτεί κάποιος ότι είναι αιθεροβάμων.
Την πρώτη 4ετία για εμένα γίνανε πολύ σημαντικά πράγματα, ειδικά στον τομέα μείωσης φόρων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Επιπλέον πήγε καλά η οικονομία.Το ότι ο Κούλης δεν αφήνει να φύγει δημόσιο έργο και εργολαβία από 4-5 εργολάβους, οκ το ξέραμε ότι θα συμβεί(όχι σε τέτοιο βαθμό), αλλά δεν κάνω και δουλειές με το δημόσιο εδώ και 15 χρόνια ώστε να νοιώθω ''αδειασμένος'' από έναν μηχανισμό που δεν άνηκα ποτέ αλλά και δεν προσδοκούσα ποτέ τίποτα.
Στα θέματα διαχείρισης κρίσεων(φωτιές, Τέμπη κτλπ) παίρνει 0. Το μόνο θετικό ήταν πως στις μεγάλες πυρκαγιές δεν θρηνήσαμε ζωές. Αλλά τι να το κάνεις που κάηκε η μισή Αθήνα-Εύβοια-Έβρος και τώρα έρχεται το ταμείο ανάκαμψης να δώσει 2 δις για περιβαλλοντικές δράσεις- Φυσικά στους αγαπημένους εργολάβους...
Στην ακρίβεια πάλι μηδέν πήρε, ανεξάρτητα αν σε έναν βαθμό οφείλεται σε γεγονότα που δεν μπορούσε να ελένξει.
Κράτος δικαίου εννοείται 0... -
@insanedriver said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Δεν έτρεφα αυταπάτες όπως άλλοι που αδειάστηκαν σε χρόνο dt για το τι είναι ο Κούλης.
όπως πάντα εξαιρετικό κείμενο, to the point χωρίς φανφάρες και πυροτεχνήματα.
-
Αν θα τον ξαναψηφήσετε όμως, δεν λέτε...
Όχι πως χρειάζεται, ξέρουμε...
-
Όχι πως χρειάζεται, ξέρουμε...
Εγώ ψήφισα μόνο μια φορά το Κούλη για να φύγει το Αλ6.
Άλλη μια φορά είχα ψηφίσει Ν.Δ για να φύγει ο αρχιερέας της διαπλοκής. Τόσο Ν.Δ είμαι... -
Σε ποιόν απευθύνεσαι? Εαν ρωτάς εμένα, όχι όπως δεν το έχω κάνει ποτέ...έχω ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ψηφίσω ποτέ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ειναι βασική μου αρχή, η κόκκινη γραμμή μου!
-
@bassstarlet said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
@crektis said in Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν:
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΙΚΕ ήταν το πρόβλημα του φόρουμ.
Ήταν ένας απαράδεκτος καραγκιόζης, εριστικός και εξυπνάκιας.
[mod] δέχεστε προειδοποίηση για απαράδεκτο σχόλιο
Φήμες λένε ότι ήταν το πρώτο ΑΙ που ξεπήδησε από τους παλιούς σέρβερ του Χασάμπη και έκτοτε αρμενίζει ανεξέλεγκτο.
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν