-
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές!
@alexandros-k : Όντως, στην τελική ευθεία, είχα να επιλέξω κυρίως ανάμεσα στο 3008 και στο 408. Ίδιος κινητήρας και στα 2, αλλά 200 κιλά ελαφρύτερο το 408 + χαμηλότερο κέντρο βάρους (παρότι η θέση οδήγησης είναι επίσης ψηλή), ήταν αυτά που καθόρισαν την απόφασή μου.
-
@vigor-0 said in PEUGEOT FORUM:
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές!
@alexandros-k : Όντως, στην τελική ευθεία, είχα να επιλέξω κυρίως ανάμεσα στο 3008 και στο 408. Ίδιος κινητήρας και στα 2, αλλά 200 κιλά ελαφρύτερο το 408 + χαμηλότερο κέντρο βάρους (παρότι η θέση οδήγησης είναι επίσης ψηλή), ήταν αυτά που καθόρισαν την απόφασή μου.
Για μενα (και για σενα απο οτι φαινεται) ειναι καλυτερο απο το 3008 και λιγο πιο φθηνο . Οποτε ειναι η καλυτερη επιλογη
-
Συμφωνούμε απόλυτα
Συν φυσικά τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
-
-
Καλορίζικη η κούκλα σου αδερφέ!! Ξεχωριστό εμφανισιακά όχημα. Σπάει άλατα στον αυχένα
-
Είχα κατέβει κέντρο (1 φορά στους 3-4 μήνες) και είδα να περνάει ένα 4008 από μπροστά μου. Πανέμορφο! Καμία σχέση με τα ημίψηλα crossovers.
-
Πιο πολύ σε sedan μοιάζει παρά σε SUV.
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι!! Καλά χλμ να έχετε!!
-
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή έρευνα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες το αυτόκινητο στο οποίο κατέληξα, ένα Peugeot 408 Allure, με τον υβριδικό κινητήρα βενζίνης.
Στα λίγα ως τώρα χιλιόμετρα που έχω κάνει, μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Οι χώροι του, τα κρατήματα, οι αναρτήσεις, η αίσθηση του τιμονιού, το σαλόνι κλπ. απλά δεν παίζονται. Προφανώς τα παραπάνω είναι παντελώς υποκειμενικά.
Το μόνο ας πούμε αρνητικό, παρότι τελείως minor, είναι το υπερβολικά χοντρό πλαστικό περίβλημα του κεντρικού καθρέφτη. Είναι μια μικρή παραφωνία σε ένα πανέμορφο κατά τ'άλλα σαλόνι.
Εντυπωσιακή η πινελιά με το σήμα της Peugeot να προβάλλεται το βράδυ στο έδαφος από τους πλαϊνούς καθρέφτες, όταν ανοίγουν οι πόρτες.
edit
Καλοταξιδο φίλε και αναμένουμε εντυπώσεις . Σου έστειλα και π.μ.
-
Καλοταξιδο @Vigor-0 !!!!!!
Πεζαρα αληθινή, όχι απλά ένα υπερυψωμένο 308 σχεδιαστικά , ούτε η woke φακλανα 3008.
Κάθε φορά που το βλέπω στο δρόμο, σε οποιοδήποτε χρώμα το χαζεύω!!!!
Το πιο όμορφο crossover της αγοράς με διάφορα, και ίσως ένα από τα 4-5 πιο όμορφα αυτοκίνητα γενικά από όλα τα καινούργια οποιασδήποτε κατηγορίας.
-
@vagkirk said in PEUGEOT FORUM:
Πεζαρα αληθινή, όχι απλά ένα υπερυψωμένο 308 σχεδιαστικά , ούτε η woke φακλανα 3008.
Το πιο όμορφο crossover της αγοράς με διάφορα, και ίσως ένα από τα 4-5 πιο όμορφα αυτοκίνητα γενικά από όλα τα καινούργια οποιασδήποτε κατηγορίας.
Πω ρε φίλε woke φακλανα το 3008 μια χαρά είναι χαχα
-
@vagkirk said in PEUGEOT FORUM:
Κι εγώ το είδα πριν κανένα μήνα στην εθνική χωρίς να το ξέρω καθόλου, μου έκανε εντύπωση και έψαξα στο site της Peugeot (αφού είδα το σήμα) για να βρω ποιο ήταν...
Πάντως ούτε suv ούτε crossover, sedan το λέει στο σάιτ...
"H αναπάντεχη σιλουέτα του PEUGEOT 408 sedan χαρακτηρίζεται από τη δυναμική του στάση, εμπνευσμένη από το Fastback." -
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία για πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
ΥΓ: από τα πιο όμορφα πεζώ μαζί με το 508 και καμία σχέση με το νέο 3008 που ειναι ατσούμπαλο και προς το άσχημο.
-
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή έρευνα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες το αυτόκινητο στο οποίο κατέληξα, ένα Peugeot 408 Allure, με τον υβριδικό κινητήρα βενζίνης.
Στα λίγα ως τώρα χιλιόμετρα που έχω κάνει, μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Οι χώροι του, τα κρατήματα, οι αναρτήσεις, η αίσθηση του τιμονιού, το σαλόνι κλπ. απλά δεν παίζονται. Προφανώς τα παραπάνω είναι παντελώς υποκειμενικά.
Το μόνο ας πούμε αρνητικό, παρότι τελείως minor, είναι το υπερβολικά χοντρό πλαστικό περίβλημα του κεντρικού καθρέφτη. Είναι μια μικρή παραφωνία σε ένα πανέμορφο κατά τ'άλλα σαλόνι.
Εντυπωσιακή η πινελιά με το σήμα της Peugeot να προβάλλεται το βράδυ στο έδαφος από τους πλαϊνούς καθρέφτες, όταν ανοίγουν οι πόρτες.
Εξαιρετικο ντιζαιν μα και ο τροπος σκεψης που οδηγησε στην επιλογη σου. Κσλοταξιδο!
-
Καλοτάξιδο!!
-
Kαλοτάξιδο, να το χαρείς!
-
Καλησπέρα!
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο, το έχω δει από κοντά και το χάζευα, καλοτάξιδο χωρίς κανένα πρόβλημα να είναι.
-
Καλό ταξίδι @Vigor-0 .
Εύχομαι ασφαλή χιλιόμετρα με την πανέμορφη λιονταρινα....
Άντε να μας πεις και το μοτέρ του τι κάνει... -
Καλοτάξιδο, ομορφαίνει τους δρόμους!
-
Να πω την αμαρτία μου αν το βασικό μου κριτήριο ήταν η εμφάνιση θα είχα πάρει το 408. Το GT σε total black και ας μου τα τρώνε οι αλοιφαδόροι!
PEUGEOT FORUM