-
Σε επίπεδο διμήνου ο όμιλος Συγγελίδη στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής καθώς κατέλαβε το 33%
Σφαίρα πάει...τον παίρνει για αυξησούλες στις τιμες 10-15% μέχρι το Πάσχα.
-
Για αυτό βιαστήκαμε να προλάβουμε
-
- Peugeot 2) Toyota 3) Citroen 4) Opel.
19.5% diesel για το δίμηνο...αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν μόνο η PSA πουλάει ακόμη diesel καταλαβαίνει κανείς ότι όχι μόνο δεν είναι ξεπερασμένο, αλλά και selling point..σαν εκείνο το δυσμοιρο το i-cockpit, πάλι πρώτο το έβγαλαν..
Μεγάλο κρίμα που σταματάει και η Stellantis.. πάντως το DS7, και πολύ σωστά, ανακοινώθηκε μόνο με τον diesel σε συμβατική μορφή..
-
Για να σταματάει η stellantis που ξέρει καλά την αγορά , όπως μας λες εδώ και χιλιάδες ποστς, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Σωστά;
Το ότι όσοι αγοράζουν diesel τα παίρνουν μονάχα για 2 έτη μέσω leasing και μετά θα τα δώσουν πίσω μήπως πρέπει να μας λέει τίποτα;
Κάποιος που ασχολείται με πωλήσεις θα έπρεπε να κοιτάει και τα ποιοτικά στοιχεία των πωλήσεων
-
αχαχαχαχα
αυτο απο κατω ειναι το κειμενο που δινει σε email και σε ιστοσελιδες το mypeugeot
Για να διαγραφείτε από emails από την PEUGEOT ή για να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας, κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας κάντε κλικ εδώ. Πνευματικά δικαιώματα 2021 PEUGEOT.Η διεύθυνση της έδρας της PEUGEOT Motor Company PLC είναι : PEUGEOT Motor Company PLC, Pinley House, 2 Sunbeam Way, Coventry CV3 1ND. Εγγεγραμμένη στην Αγγλία αριθ. 148545. Η PEUGEOT Motor Company PLC είναι εξουσιοδοτημένη και λειτουργεί υπο την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς. Σε ότι αφορά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την PEUGEOT ή για να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας, κάντε κλικ εδώ. Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας κάντε κλικ εδώ. Πνευματικά δικαιώματα 2021 PEUGEOT.
λοιπον, οπου γραφει κλικ εδω απο κατω δεν υπαρχει link, ειναι μουφα, σκετο κειμενο. λεω κατι λαθος θα ειναι, αλλα ειδα τον κωδικα απο κατω και πραγματι δεν υπαρχει τιποτε....
στηριζονται οτι κανεις δεν θα κανει κλικ εκει#apateones
-
Ρε τρελωνιο!
Οτι και να γράφεις - πάλι Stellantis θα' ρθεις!
Πόσα PSA έχεις τώρα; - Πόσα η εταιρεία;! Αφού η λύση είναι μία!
Τι έγινε με το όχημα; Τσουλαει; Δεν έχεις δώσει update νομίζω. Περιμένει πολύς κόσμος, σε έχω κάνει σήριαλ!
-
Απορώ που ακόμα ασχολείσαι με αυτά τα αμάξια ρε γάτε. Δώστα όλα πίσω να ησυχάσεις...τα προβλήματα δεν θα τελειώσουν ποτέ....βασικά μόλις άρχισαν!!
-
- Αλορ Φιλίπ , πρέπει γράψουμε κώδικα για το λίνκ του μεήλλλλ......
- Ωωωωω μον σερί Αντρουάν , αργότεγα , αργότεγα ....
- Μα Φιλίπ , πγέπει κάτι, γράψουμε .....
- Ωωωω και εσύ......... τσο-κό σου ! γράψε εκεί μιά μ@λ$κία , ποιος παπαγάς θα πατήσει εκεί;
-
@civil357 said in PEUGEOT FORUM:
- Ωωωω και εσύ......... τσο-κό σου ! γράψε εκεί μιά μ@λ$κία , ποιος παπαγάς θα πατήσει εκεί;
Bon vivant + dolce vita = Stellantis!!
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
@civil357 said in PEUGEOT FORUM:
Bon vivant + dolce vita = Stellantis!!
ορθη επαναληψη
μπον βιβαν και ντολτσε βιτα = 1158
-
Αυτά τα νούμερα είναι για σένα! Ούτε το Saxo δεν μας έχει αφήσει! Ενώ κάτι Ford..
Που είναι το 3008;! Που το κρύβεις;!
-
-
160€ τακάκια μόνο εμπρός σε 308 MK II, σοβαρά τώρα;..
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Πιο ακριβά κι από Suzuki δηλαδή ???
Απαπαπαπα μη λές τέτοια πράγματα !
-
@mastoras78 said in PEUGEOT FORUM:
Πιο ακριβά κι από Suzuki δηλαδή ???
Απαπαπαπα μη λές τέτοια πράγματα !
και απο Toyota Oh, mon Dieu!
-
Στα 3 χρόνια σου τα άλλαξαν; Πόσα χιλιόμετρα είχες; Ο δείκτης φθοράς τους τι έδειχνε;
-
@parikon said in PEUGEOT FORUM:
Στα 3 χρόνια σου τα άλλαξαν; Πόσα χιλιόμετρα είχες; Ο δείκτης φθοράς τους τι έδειχνε;
55.700χλμ ακριβώς την ημέρα της αλλαγής. Τα πίσω επανέλεγχο σε 7500χλμ όπου ωστόσο θα έχω περάσει και το 4ο σέρβις. Τον δείκτη φθοράς στον οποίο αναφέρεσαι πρώτη φορά τον ακούω.
ΥΓ: Μάλλον για αυτές τις τυπικές εργασίες πρέπει να βρω κάποιο αξιόπιστο εξωτερικό συνεργείο.
-
Φίλος και συνάδελφος παρήγγειλε το 2008 πέρυσι τον Φλεβάρη, μαζί με μένα που παρήγγειλα το 208, από την ίδια leasing εταιρεία . Μετά από καθυστερήσεις ξανά και ξανά, πέρασε το καλοκαίρι (Αρχικά μας είχαν πει τέλη Ιούλη), πέρασαν και τα Χριστούγεννα, του είχαν πει τέλη Γενάρη, εκεί γύρω στον Νοέμβριο έγινε τέλη Απρίλη. Σήμερα ήρθε email, εκτιμώμενη παράδοση 7 Ιουλίου. Θα κλείσει 18 μήνες δηλαδή. #προχωράμε
Γνωστή μου για το 2008 επίσης έκλεισε 14 μήνες, παρέλαβε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είχε ξεχάσει μέχρι και τι χρώμα είχε παραγγείλει.
Εν τω μεταξύ εγώ περιμένω να βγει ο μήνας να παραλάβω την νέα μοτοσικλέτα και μου φαίνεται πολύ. Δεν θα μπορούσα να περιμένω 12-18 μήνες για κάτι που έχω παραγγείλει, απορώ πώς αντέχετε!!
-
Οι περσινές παραγγελίες leasing όντως καθυστέρησαν, για να καλύψουν ιδιώτες. (όχι ότι και εκεί δεν ήταν μεγάλες οι καθυστερήσεις).
-
@babisstinson said in PEUGEOT FORUM:
Φίλος και συνάδελφος παρήγγειλε το 2008 πέρυσι τον Φλεβάρη, μαζί με μένα που παρήγγειλα το 208, από την ίδια leasing εταιρεία . Μετά από καθυστερήσεις ξανά και ξανά, πέρασε το καλοκαίρι (Αρχικά μας είχαν πει τέλη Ιούλη), πέρασαν και τα Χριστούγεννα, του είχαν πει τέλη Γενάρη, εκεί γύρω στον Νοέμβριο έγινε τέλη Απρίλη. Σήμερα ήρθε email, εκτιμώμενη παράδοση 7 Ιουλίου. Θα κλείσει 18 μήνες δηλαδή. #προχωράμε
Γνωστή μου για το 2008 επίσης έκλεισε 14 μήνες, παρέλαβε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είχε ξεχάσει μέχρι και τι χρώμα είχε παραγγείλει.
Εν τω μεταξύ εγώ περιμένω να βγει ο μήνας να παραλάβω την νέα μοτοσικλέτα και μου φαίνεται πολύ. Δεν θα μπορούσα να περιμένω 12-18 μήνες για κάτι που έχω παραγγείλει, απορώ πώς αντέχετε!!
Ωραίος! Με γειά το 2τροχο! Τι παίρνεις αν επιτρέπεται;
PEUGEOT FORUM