-
@limited_one said in PEUGEOT FORUM:
Δεν θεωρώ σωστό εις γνώση μου να μολύνω περισσότερο το περιβάλλον
1000 δίκια έχεις σε αυτό.
-
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
Τα έχω ξαναπεί 20 επαγγελματικά PSA που έχουμε στη δουλειά βγάλαν όλα adlue αντλίες...με αλλαγή στην διετία με εγγύηση...
Από εκεί και μετά οπότε βγάζουν το γνωστό σφάλμα... πάνε στο εξουσιοδοτημένο για reset του σφάλματος μέσω ODB και συνεχίζουν για 1500-2000 χλμ. καί ξανά από την αρχή...
Έχουν δώσει ρέστα στην υποστήριξη του επαγγελματία που τους επιστεύτηκε...Αν όντως έγινε αυτό, με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει το αυτοκίνητο. Δεν έχουμε χρόνο να παίζουμε, πραγματικά.
-
@alexandros-k……Αν δεν εμφάνιζε ρωγμές ο πύργος και αν δεν ξεφλουδίζαν τα πυροβόλα μετά από 2-3 βολές….βέβαια η επιτροπή παραλαβής τα τύλιξε με κορδελίτσα και τους τα έστειλε πίσω με δώρο ένα πεντόκιλο βαζελίνη για να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
-
Πάντως φίλος με 9θέσιο βανάκι που το έχει από καινούργιο, στα 140000 χλμ δεν του έχει βγάλει δοχείο. Είναι με τον 1.6.
Σε μένα το έβγαλε στα 27000 χλμ με τον 1.5.
Η οδηγία ήταν για μέχρι 8 χρόνια και 150000 να υπάρχει μεγάλη έκπτωση.
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Πάντως φίλος με 9θέσιο βανάκι που το έχει από καινούργιο, στα 140000 χλμ δεν του έχει βγάλει δοχείο. Είναι με τον 1.6.
Σε μένα το έβγαλε στα 27000 χλμ με τον 1.5.
Η οδηγία ήταν για μέχρι 8 χρόνια και 150000 να υπάρχει μεγάλη έκπτωση.
δεν αφορα τα ληζ και τα επαγγελματικα
και ο φιλος σου προφανως το ξηλωσε
ειναι δεδομενες οι ζημιες του αντ μπλου
γενικα ειναι για πεταμα -
Τις προάλλες πήρα στα χέρια μου ένα τέτοιο δοχείο και το περιεργάστηκα.
Οντως γεμίζει κρυστάλλους, θυμίζει μούχλα. Όλο η περιοχή κοντά στο στόμιο είναι γεμάτη κρυστάλλους
Αλλά τελικά δεν είναι αυτό που το χαλάει. Είναι ο εγκέφαλος τους.
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Αλλά τελικά δεν είναι αυτό που το χαλάει. Είναι ο εγκέφαλος τους
Αφού λένε στις ομάδες ότι με adblue της clearnox δεν κάνει κρυστάλλους
-
Τι να σου πω, αυτό που είδα είχε κρυστάλλους
-
Καλησπέρα. Βλέπω ήρθε Ελλάδα το 3008 mh 136 e-dcs6. Μπήκα να δω YtB review αλλά έχει μόνο ένα, ουσιαστικά σε γλώσσα την οποία δεν γνωρίζω. Θα κάτσω κάποια στιγμή να το δω με αγγλικούς υπότιτλους.
Μέχρι τότε από τα σχόλια, τα οποία διάβασα μεταφρασμένα, έρχομαι να ρωτήσω το εξής. Ισχύει ότι πλέον ο Puretech έρχεται με καδένα, αντί ιμάντα, ενώ αυτή παραμένει εντός λαδιού;
Με αυτό θεωρούμε ότι εξαλήφθηκε το πρόβλημα με τον ιμάντα του συγκεκριμένου μοτέρ;
Επίσης ο bluehdi από ποτέ και μετά διόρθωσε το εν θέματι πρόβλημα με τους κρυστάλλους του ad-blue; Από my2023;
Τέλος, πως είναι δυνατόν το mh να προκύπτει από τιμοκατάλογο 1700 φθηνότερο από το αντίστοιχο non-mh; Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Καλησπέρα. Βλέπω ήρθε Ελλάδα το 3008 mh 136 e-dcs6. Μπήκα να δω YtB review αλλά έχει μόνο ένα, ουσιαστικά σε γλώσσα την οποία δεν γνωρίζω. Θα κάτσω κάποια στιγμή να το δω με αγγλικούς υπότιτλους.
Μέχρι τότε από τα σχόλια, τα οποία διάβασα μεταφρασμένα, έρχομαι να ρωτήσω το εξής. Ισχύει ότι πλέον ο Puretech έρχεται με καδένα, αντί ιμάντα, ενώ αυτή παραμένει εντός λαδιού;
Με αυτό θεωρούμε ότι εξαλήφθηκε το πρόβλημα με τον ιμάντα του συγκεκριμένου μοτέρ;
Τέλος ο bluehdi από ποτέ και μετά διόρθωσε το εν θέματι πρόβλημα με τους κρυστάλλους του ad-blue; Από my2023;
ποτε δεν διορθωθηκε κανενα θεμα αντ μπλου
και σιγα μην σταματησε το θεμα με τους ιμαντες
ολο και καποια εκπληξη θα βγαλουν
πρωτο υποψηφιο για χρεποποιητικο στοιχειο, το σασμαν - βγαλανε οτι καλο ειχανε και βαλανε μια αυνανια -
Υπάρχουν πολλές κριτικές έξω για το συγκεκριμένο.
Γενικά λένε ότι πολύ πιο οικονομικό 15-20 % σε σχέση με την βενζίνη, αλλά το κιβώτιο είναι λίγο απότομο στην πόλη, ή κάτι τέτοιο...
Για την καδένα είχαμε πει με τον Λαπ, ο οποίος είχε βρει κάποια λίνκ
-
Τέλος, πως είναι δυνατόν το mh να προκύπτει από τιμοκατάλογο 1700 φθηνότερο από το αντίστοιχο non-mh; Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Γιατι πληρώνει το 50% του φόρου (ΕΤΤ).
-
Eγώ πάντως στο ytb βρήκα 4-5 βιντεάκια προ 3-4 μηνών σε διάφορες γλώσσες (ιταλικά,ισπανικά,γαλλικά και γερμανικά).
Βάλε search "peugeot 3008 hybrid" με χρονικό περιθώριο "φέτος" και θα στα βγάλει. -
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι προ των πυλών να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο μικρό αυτοκίνητο και ψάχνω κυρίως 108 χειροκίνητο από 2019 και μετά. Η αλήθεια είναι από την μικρή έρευνα που έχω κάνει σε μάντρες τα περισσότερα είναι εισαγωγής,αν όχι όλα. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σχετικά με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και αν πρέπει να προσέξω κάτι που μπορεί να με απασχολήσει στο μέλλον.
-
Είναι ένα πολύ απλό αυτοκίνητο, με καλή αξιοπιστία. Κοιτάς ότι θα κοίταγες γενικά σε ένα αμάξι.
-
Επειδή έχει ψηθεί άσχημα ο κουνιάδος μου να πάρει άμεσα leasing 2008 blueHdi, από πότε και μετά χρονολογικά διορθώθηκε το ζήτημα με το δοχείο του ad-blue; Από το f/l και μετά πχ;
-
Δεν νομίζω ότι έχει λυθεί το πρόβλημα.
Λένε ότι η αντιπροσωπεία δίνει έκπτωση στις επισκευές πέραν της εγγύησης. -
Δεν λύθηκε! Ας το πάρει αλλά να ξέρει πως έχει ημερομηνία αλλαγής
-
Δεν λύθηκε, απλά από τότε που άρχισαν να χρησιμοποιούν το clearnox οι κάτοχοι, περιορίστηκε σημαντικά το πρόβλημα ..
-
Δεν έχει διορθωθεί, αλλά leasing αφού τι τον νοιάζει? Και έχει και εγγύηση, θα του το αλλάζουν δωρεάν.
PEUGEOT FORUM