-
Καλημέρα σε όλους
Όντας τριτεκνος, αποφάσισα να εισαγαγω το συγκεκριμένο μοντέλο από εξωτερικό. Και κυρίως με ενδιαφέρει το ντίζελ. Όμως, με μια πρόχειρη ματιά, είδα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητήρα. Η γνώμη σας; -
-
@billymos said in Range rover velar:
αποφάσισα να εισαγαγω το συγκεκριμένο μοντέλο από εξωτερικό.
Πόσο θα βγούν τα κόστη εισαγωγής?
-
@billymos said in Range rover velar:
Καλημέρα σε όλους
Όντας τριτεκνος, αποφάσισα να εισαγαγω το συγκεκριμένο μοντέλο από εξωτερικό. Και κυρίως με ενδιαφέρει το ντίζελ. Όμως, με μια πρόχειρη ματιά, είδα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητήρα. Η γνώμη σας;2λτ ή 3λτ?
-
Μιλάμε πάντα για δίλιτρο. Δε δικαιολογείται παραπάνω κυβισμός.
Και δε πληρώνεις τελωνείο, όντας με κόκκινες πινακίδες... -
-
Το ότι οι τιμές μεταχειρισμένων δίλιτρων ξεκινούν κάτω από 30.000 € για μια τέτοια αμαξάρα είναι υπέροχο!
-
@billymos said in Range Rover Velar:
Καλημέρα σε όλους
Όντας τριτεκνος, αποφάσισα να εισαγαγω το συγκεκριμένο μοντέλο από εξωτερικό. Και κυρίως με ενδιαφέρει το ντίζελ. Όμως, με μια πρόχειρη ματιά, είδα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητήρα. Η γνώμη σας;Εφόσον δεν σε απασχολεί η αξιοπιστία και το κόστος συντήρησης, ειναι ό,τι καλυτερο μπορείς να αγοράσεις και να έχεις ώς τρίτεκνος!
-
@fanis75 said in Range Rover Velar:
Καλημέρα σε όλους
Όντας τριτεκνος, αποφάσισα να εισαγαγω το συγκεκριμένο μοντέλο από εξωτερικό. Και κυρίως με ενδιαφέρει το ντίζελ. Όμως, με μια πρόχειρη ματιά, είδα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητήρα. Η γνώμη σας;Εφόσον δεν σε απασχολεί η αξιοπιστία και το κόστος συντήρησης, ειναι ό,τι καλυτερο μπορείς να αγοράσεις και να έχεις ώς τρίτεκνος!
Φυσικά και με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Άλλωστε Τογιότα έχω τώρα και έχω καλομαθει. Απλά είδα ότι πολλά 2λιτρα ντίζελ έχουν αλλάξει κινητήρα. Ξέρετε κάτι περισσότερο; Γιατι είμαι μεταξύ ντίζελ και βενζίνη/πλαγκιν...
-
@george-dasoulas said in Range Rover Velar:
Το ότι οι τιμές μεταχειρισμένων δίλιτρων ξεκινούν κάτω από 30.000 € για μια τέτοια αμαξάρα είναι υπέροχο!
Oριακά κάτω από 40Κ.
-
@fanis75 said in Range Rover Velar:
Καλημέρα σε όλους
Φυσικά και με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Άλλωστε Τογιότα έχω τώρα και έχω καλομαθει. Απλά είδα ότι πολλά 2λιτρα ντίζελ έχουν αλλάξει κινητήρα. Ξέρετε κάτι περισσότερο; Γιατι είμαι μεταξύ ντίζελ και βενζίνη/πλαγκιν...
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για την αξιοπιστία τους ξεκίνα από εδώ...
-
Το ανεξηγητο με τα περισσότερα LR/RR ειναι οτι παρόλο που είναι απαράδεκτα απο αποψη αξιοπιστίας, παράλληλα τα βλέπεις να έχουν βάλει και παρα πολλα χλμ.
Σε κάθε περίπτωση δε θα πλησιαζα αμαξι της μάρκας χωρις να έχει εγγύηση ή θα είχα διαρκώς 8-9-10Κ στην άκρη για επισκευές. Πέραν αυτού όμως είναι ο ορισμός του desirable αυτοκινήτου και γι αυτο τόσος κόσμος παραβλέπει την κάκιστη αξιοπιστια.
-
Δεν είναι μόνο οι κινητήρες το πρόβλημα.Πολλα θέματα συναρμογής,εισροή νερών και δυσκολία στη διάγνωση των προβλημάτων.
-
Mε αυτά που διαβάζω τους βγάζω το καπέλο. Τόσα προβλήματα και ο κοζμάκης πάει ακόμη και τους ακουμπάει τα λεφτά του, και καμαρώνει κι από πάνω!
Δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ από τη Ρόβερ, Χόντα και λοιποί μεταξεταστέοι σπεύσατε... -
-Έχω Toyota.
-Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία.
-.
-Θα πάρω Range Rover
-
@dstou said in Range Rover Velar:
Mε αυτά που διαβάζω τους βγάζω το καπέλο. Τόσα προβλήματα και ο κοζμάκης πάει ακόμη και τους ακουμπάει τα λεφτά του, και καμαρώνει κι από πάνω!
Δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ από τη Ρόβερ, Χόντα και λοιποί μεταξεταστέοι σπεύσατε...Οι πραγματικοί αγοραστές Λάντ Ρόβερ και Ρέιντζ Ρόβερ, τα έχουν στο γκαράζ τους, ακριβώς όπως οι κυρίες τους τις τουαλέτες τους και τα λοιπά ρούχα τους που όλα είναι επώνυμων σχεδιαστών.
Τα οδηγούν ανά περίσταση και τα συντηρούν οι υπάλληλοι τους και το κόστος τους είναι αδιάφορο.
-
Καλά δεν είναι και τίποτα φοβερό σαν κατασκευές.Το αντίθετο.Αν κρίνω πόσα βλέπω κάθε μέρα παλιά και καινούρια μάλλον της σειράς είναι πλέον
-
ο Σπανος παντως ελεγε οτι ο κοσμος τα θελει.
-
Πως έγινε αυτός έτσι; Πόσο ακιλα έχασε.
Άξιος!!!
-
Range Rover Velar