@nikhtast said in Καθυστερηση παραδοσης αυτοκινητου:
Καλησπερα.
Εδω και 15-20 μερες εχω πληρωσει ΟΛΟ το ποσο που απαιτουταν για την αγορα ενος BYD Dolphin στην αντιπροσωπεια που εχει η εταιρια στην Αθηνα στον Κηφισο. Εχω λαβει αριθμο πινακιδων και εχω ακομα ασφαλισει το οχημα. Ωστοσο η παραδοση του αυτοκινητου εκρεμμει και διαρκως αναβαλλεται χωρις κάποιο λογο (απο οσο γνωριζω τουλαχιστον). Ηθελα να ρωτησω αν εχει συμβει σε καποιον ποτε κατι παρομοιο και τι μπορω να κανωσε αυτη την περισταση
Ευχαριστω εκ των προτερων
εχουν τεραστιο προβλημα στις παραδοσεις λογω του ογκου παραγγελιων (αν και κατα των @cruiser δεν τα αγοραζει κανεις
). Αν δεις στο evstats.gr θα δεις οτι σχεδον σε καθημερινη βαση τα δελφινια ειναι στην πρωτη καταταξη των ταξινομησεων.
Δρουν με τον τροπο αυτον (δηλ εξοφλεις ποσο και σου στελνουν σχετικα γρηγορα τις πινακιδες) ωστε να κανεις αιτηση στο ΚΗ3 και οταν μπορεσουν πια, στο παραδιδουν. Μηπως σε ειχαν ενημερωσει οτι θα γινει ετσι;
Δεν ειναι παραξενο να παραλαβεις και 2-4 εβδομαδες μετα την στιγμη που βγηκαν οι πινακιδες.
Εσυ απο την δικη σου μερια εκανες οτι επρεπε, δηλαδη ασφαλισες το οχημα. Μην αγχωνεσαι, ο σφακιανακης δεν θα φαληρισει (οπως ειχε γινει πριν καμμια 20αρια χρονια με τον παζαροπουλο και εψαχναν οι ανθρωποι να δουν τι θα γινει με τα αυτοκινητα τους), απλα δεν προλαβαινουν. Καταλαβαινω οτι θες να παραλαβεις το οχημα σου, αλλα λιγο υπομονη.