-
Οι Διακοπές είναι για τους καλούς μαθητές, που έχουν βγάλει όλη την ύλη!
(Του Υλισμου που λέει κι ο Κρουζερ)Εσείς, που πιαστήκατε αδιάβαστοι, ΤΙ Διακοπές (συ)ζητάτε;
Είστε για εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, θα πάτε σαν τον Ζίκο, 4 χρόνια τη κάθε Τάξη...
-
Οι διακοπές είναι πλέον εκτός μόδας, ποιος πάει πλέον διακοπές , έλεος
-
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Συνταξιούχος είσαι;
-
Ερώτηση.
Στις διακοπές σας διακόπτετε τον άλλον όταν μιλάει;;; -
@dimitrioskosmas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Συνταξιούχος είσαι;
Κάνω κουπί σε γαλέρα με εικόνισμα τον ελονα !
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ερώτηση.
Στις διακοπές σας διακόπτετε τον άλλον όταν μιλάει;;;Στο σεξ ;
-
Τέλος οι καλοκαιρινές ξάπλες από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα.
Αντε να δουλέψουμε λίγο με το λογιστή μπας και του χρόνου μπούμε στην κλήρωση για κοινωνικό τουρισμό μπας και δούμε κανένα νησάκι χωρίς να δώσω νεφρό για ακτοπλοϊκά.Δόξα τον Κούλη, κάναμε τα μπανάκια μας και φέτο
-
-
Λάθος ο τσουβι.
Σαν τον Αύγουστο Αθήνα δεν έχει καλύτερα.
Πας όπου θες
Παρκάρεις όπου θες
Και - προσωπικά εγώ - δεν έχω φόρτο εργασίας... Πληρώνομαι για να είμαι στο ρελαντί μην σου πω στο safe mode.
-
Για εμάς τελείωσαν οι διακοπές μια που περιμένουμε να γεννησουμε τέλη του μηνός.
Εχθές πάμε στον γυναικολόγο, βλέπουμε το παιδί και μας λέει:οκ, Δευτέρα πάμε για γέννα.
Μανουριαζω λιγάκι γιατί θέλει να πάει διακοπουλες, λογικό είναι, αλλά μπορεί να πάει τώρα ή να το τρεναρει.
Και έρχεται το κερασάκι στην τούρτα:
Με δείχνει θετικό στον COVID!
Ένιωθα περίεργα εδώ και καιρό μόνο με βήχα και μπουκώματα. -
@polioan said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Για εμάς τελείωσαν οι διακοπές μια που περιμένουμε να γεννησουμε τέλη του μηνός.
Εχθές πάμε στον γυναικολόγο, βλέπουμε το παιδί και μας λέει:οκ, Δευτέρα πάμε για γέννα.
Μανουριαζω λιγάκι γιατί θέλει να πάει διακοπουλες, λογικό είναι, αλλά μπορεί να πάει τώρα ή να το τρεναρει.
Ένιωθα περίεργα εδώ και καιρό μόνο με βήχα και μπουκώματα.Καλη λευτερια στην κυρια, περαστικα σε σενα. Με το καλο να το υποδεχτειτε.
-
Παιρνετε αντικαταθληπτικα μετα τις διακοπες ; η την βγαζετε με ελαφρια μελαγχολια ;
-
@polioan said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ένιωθα περίεργα εδώ και καιρό μόνο με βήχα και μπουκώματα.Μπροστά σε αυτό το γεγονός δεν μετράει τίποτα.
Με το καλό το μικρό και καλή γεννά η μητέρα.
Καλά να είστε να τις απολαύσετε του χρόνου τις διακοπές σας.
Τώρα δε νομίζω να το βιάζει ο γιατρός για τις διακοπές... Μπορεί να είχε 2-3-4 μέρες οκ αλλά δεν θεωρώ ότι θα ρίσκαρε κάτι για διακοπές.
Καλά γεννητουρια!!! -
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Παιρνετε αντικαταθληπτικα μετα τις διακοπες ; η την βγαζετε με ελαφρια μελαγχολια ;
Αν δεν πας καθόλου διακοπές δεν έχεις ανάγκη καταθλιπτικων για την επάνοδο.
#lifehacks -
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Σιγά μην τα βάψω και μαύρα. Μια χαρά περνάμε και στην δουλειά με τσάμπα a/c όλη την μέρα, τι άλλο θες?
@polioan αντε με το καλό και με ένα πόνο (ποτέ όμως) , μάλλον ο γιατρός δεν θέλει τίποτα απρόοπτα τον Δεκαπενταυγουστο,
Και εμείς με φυσιολογικό και έτυχε και έσπασαν τα νερά Παρασκευή πριν την καθαρά, το Ιασω δεν είχε τρίκλινα και δίκλινα είχε κάνει sold out απο νωρίς το πρωί γιατί οι γιατροί που πήγαιναν με καισαρική κανόνισα να μην τους χαλάσει κανένας το τριήμερο. -
Διακοπες πήγαμε τον Ιούνιο, τον οποίο θεωρώ τον καλύτερο μήνα για διακοπές! Μεγαλύτερη ημέρα, λιγότερος κόσμος, προσιτές τιμές! Τον Αύγουστο προτιμώ να την βγάζω στην πόλη! Όλοι λείπουν πας όπου θες χωρίς πρόβλημα, παρκάρεις εύκολα,και γενικά μου αρέσει η ησυχία της πόλης τον Αύγουστο! Φέτος πήγα Τήνο Σύρο και Ναύπλιο οκτώ ημέρες! Δεν θα το έλεγα διακοπές, περισσότερο τουρισμός ήτανε. Κούραση πολλά χιλιόμετρα. Του χρόνου εάν είμαστε καλά,θα την αράξω εσένα μέρος σε κάποιο καλό ξενοδοχείο, μπροστά στην θάλασσα, να κάτσω καμία εβδομάδα, να καταλάβω διακοπές! Αυτά και μόλο υπόλοιπο καλοκαιριού!
-
Σας ευχαριστούμε παίδες... Να είστε καλά!
@yem εμείς Θεσσαλονίκη θα γεννησουμε στο Γένεσις που είναι σαν το Ιασώ, πόσο μάλλον αν ειναι και στο ίδιο γκρουπ της Euromedica, δεν το ξέρω.
Πάντως, επειδή τυχαίνει να έχω γνωστά άτομα στον χώρο αυτόν, δωμάτια θα έχει αυτές τις μέρες, προσωπικό κανονικά όπως πρέπει...
Απλά επειδή στην 1η γέννα δεν καταφέραμε για φυσιολογικό (πρόκληση και περπάτημα 12 ώρες και δεν έλεγε να βγει το μωρό), τώρα θέλουμε και πάλι να προσπαθήσουμε φυσιολογικά. Αν πάλι έχουμε κάποιο πρόβλημα, θα γίνει καισαρική.
Ας μην χαλάω το συγκεκριμένο νήμα! Σας ευχαριστώ και πάλι.... -
Με το καλό !
Όταν λες προσωπικό κανονικό εννοείς μονόκλινο ? -
@polioan Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας, αυτά ειναι φανταστικά νέα!! Περαστικά και σε εσένα!
-
@fanis75 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@polioan Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας, αυτά ειναι φανταστικά νέα!! Περαστικά και σε εσένα!
Να είσαι καλά Φάνη... Σε ευχαριστούμε!
Που θα παμε διακοπες 2024 ;