-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τι ν τον κανεις παραπάνω;;;; Βάζεις thule
Θέλουμε να πηγαίνουμε με 180
-
Ξέρεις από άσσο;;;;;
Αλά βεγγος
-
35 λιτρα μόνο παραπάνω από τη Swiftara
-
Ε όχι , θέλεις τουλάχιστον τα 380 με οικογένεια . μην βάζουμε και μπαγκαζιέρα για ένα μπάνιο στην Ανάβυσσο
Είναι λίγα τα 300 , τα 380 φτάνουν για όλο τον χρόνο εκτός διακοπών που εκεί οκ βάζεις μπαγκαζιέρα -
BMW και μπάνιο Ανάβυσσο μόνο σε μπιτς μπαρ, όποτε 4 τέσσερις πετσέτες θέλεις.
-
Τι σημαίνει ΠΛΤΜΦ; Βασικά το Λιανική Τιμή Μετά Φόρων το υποθέτω. Το "Π" στην αρχή τι σημαίνει; Προωθητική μήπως;
-
Προτεινόμενη μάλλον.
-
-
Έλληνας!
-
BMW και μπάνιο Ανάβυσσο μόνο σε μπιτς μπαρ, όποτε 4 τέσσερις πετσέτες θέλεις.
Για αμάξι πληρώνω , για ομπρέλα ποτέ
-
-
ΕΕ παιδιά 31500 πωλείται ακομη οσο υπάρχουν βέβαια, η 118 με τα 140 άλογα! Δηλαδή η καινούργια ειναι φθηνότερη από την παλιά; Πως γίνεται αυτά; Επισης θεωρώ οτι δεν ειναι νέο μοντέλο όπως θελει να λέει η bmw, αλλα πρόκειται στην ουσία για ενα εκτεταμένο face lift θα έλεγα! Άσχετα από αυτο η τιμή ειναι supper
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
28970 από οτι διάβασα ξεκινάει η 120 με χειροκίνητο κιβώτιο
Δεν βγαίνει καν με χειροκίνητο λέμε.
-
Παραδοσιακα η BMW δινει στην ελλαδα τις καλυτερες τιμες, τουλαχιστον για τον ασσο. Γουσταρω που στην ελλαδα θα πληρωνουμε 30χιλ και για το ιδιο αυτοκινητο στην υπολοιπη ευρωπη θα πληρωνουν 40χιλ. Τιμολογιση συμφωνα με την αγοραστικη δυναμη. Με αλλα λογια ο Γερμανος αγοραστης πριμοδοτει την τιμη στην Ελλαδα. Για εμας κατι πολυ καλο και νομιζω μονο η BMW το κανει αυτο. Εαν ισχυσουν αυτες οι τιμες το αυτοκινητο θα κανει τρελες πωλησεις.
εγω προσωπικα ομολογω οτι οταν ειδα την παρουσιαση, δεν μου αρεσε ουτε μεσα ουτε εξω. μολις ομως ειδα την τιμη, μου φανηκε πανεμορφη μεσα εξω.
-
-
Toυλαχιστον στο 135 που ειχαν στην παρουσιαση εγω δεν ειδα εκπτωση στην ποιοτητα, μονο λιγοτερα κουμπια στο ταμπλω και απλοποιημενους αεραγωγους. Ιδια ακριβως ποιοτητα.
Ο παρουσιαστης ειπε κοιταξαν ολη την αγορα και δεν υπαρχει περιπτωση ανταγωνιστης να δινει περισσοτερα απο το 120 σε αυτη την τιμη. Και ο λογος που το δινουν τοσο ειναι γιατι θελουν να πουλησουν οσο το δυνατον περισσοτερα.
Το φουλ Μ σπορτ ειναι απαραιτητο πιστευω στα 33 και ειπε οτι περα απο τα πακετα μπορεις να βαλεις και πολλα οπτιονς απο μονα τους..
Σιγουρα προκειται για την καλυτερη επιλογη για νεους αλλα και νεες οικογενειες για ενα ασφαλη χατσμπακ χωρις εκπτωσεις σε επιδοσεις αναρτηση εξοπλισμο.
Ειπε μηδενικα τελη κυκλοφοριας με 121 ρυπους, τωρα πως γινεται εγω με 123 να εχω πληρωσει μια περιουσια σε τελη δεν καταλαβαινω.
-
@sportseat23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
εγω προσωπικα ομολογω οτι οταν ειδα την παρουσιαση, δεν μου αρεσε ουτε μεσα ουτε εξω. μολις ομως ειδα την τιμη, μου φανηκε πανεμορφη μεσα εξω.
Και εγώ ακριβώς το ίδιο!
Αν κάποιος έχει ψηλά στην ιεραρχία του το VFM το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι με διαφορά στην κορυφή της λίστας.
Άσχετα από το σηματακι , είτε μιλάμε για Ceed , 308 , focus, golf , megane κλπ , τούτο εδώ έχει σχεδόν πληρέστερο βασικό εξοπλισμό, δηλαδή δεν του λείπει κάτι που να θεωρηθεί deal-breaker εκτός από τον χώρο αποσκευών, έχει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, 170 άλογα και αυτόματο κιβώτιο.
Από οδηγική συμπεριφορά όλα τα C hatch όλων των εταιρειών από το 2016 περίπου και μετά βρίσκονται κοντά με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους.
Αν τώρα πάμε και προσθέσουμε στην εξίσωση και το σηματακι του , με την αξία που αυτό προσδίδει από άποψης lifestyle, αλλά και λίγο ανώτερης οδηγικής συμπεριφοράς τότε μιλάμε και γενικά για την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία (εγώ εδώ επιμένω πως μπαίνει και σφήνα ακόμη και σε ακριβα σουπεριμινι και όλα τα B SUV)
Λέτε για ενδεχόμενα θέματα ποιότητας και απλοικής σχεδίασης του εσωτερικού (δεν ξέρω αν όντως ισχύουν αν δεν το δω από κοντά ακόμη) αλλά μήπως έχετε δει τα Α3 και την Α Class στο θέμα αυτό;
Προσωπικά θεωρώ πως είναι too good to be true η όλη κατάσταση και μου θυμίζει λίγο την αρχική τιμολόγηση του 308 στο λανσάρισμα του.
Ίσως να πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο για να δημιουργήσει ντόρο και συζήτηση και μετά να προχωρήσουν σε αυξήσεις τιμών για αυτό οποίος ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά μόνο με βάση το budget πέριξ των των 30.000€ - 32.000€ πρέπει να το παραγγείλει άμεσα...και ας μην το κρατήσει μετά ! Ποντάρω πως θα το πουλήσει και 1-2 χιλιάρικα ακριβότερα μετά από μερικούς μήνες!
-
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Συμφωνώ και το έγραψα ότι είναι το καλύτερο C hatch. Προσωπικά δεν θα την αγόραζα, γιατί έχει αρνητικά για εμένα που ειναι κόκκινη γραμμή, αλλά αντικειμενικά ειναι εξαιρετικό αυτοκίνητο!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Συμφωνώ και το έγραψα ότι είναι το καλύτερο C hatch. Προσωπικά δεν θα την αγόραζα, γιατί έχει αρνητικά για εμένα που ειναι κόκκινη γραμμή, αλλά αντικειμενικά ειναι εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Ε πες και ποια είναι αυτά, κουβέντα κάνουμε
-
Σαν σχημα το Χ2 μου αρεσει καλυτερα, κυριως γιατι ειναι SUV και παιζουν και 20αρια φουλ εξοπλισμενα με κοκκινα φρενα κλπ. Αλλα και το 120 Μ σπορτ με φρενα αν μπορουν να μπουν και ηλιοροφη θα ειναι καλο πακετο.
BMW 1 Series F70 (2024)