-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πήγαμε το είδαμε για ώρα και το κάναμε μια πολύ μικρή βόλτα (δεν το λες test drive) που ελάχιστα πράγματα κατάλαβα μιας και η βόλτα ήταν μικρή και οδήγησα και εγώ και η γυναίκα
Αυτά και από μας και τις εντυπώσεις μας.
Φινίρισμα, απτή ποιότητα κι αίσθηση(όχι δύναμης) σε σχέση με το St, πως στέκεται;
-
@famas said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πήγαμε το είδαμε για ώρα και το κάναμε μια πολύ μικρή βόλτα (δεν το λες test drive) που ελάχιστα πράγματα κατάλαβα μιας και η βόλτα ήταν μικρή και οδήγησα και εγώ και η γυναίκα
Φινίρισμα, απτή ποιότητα κι αίσθηση(όχι δύναμης) σε σχέση με το St, πως στέκεται;
ειναι αισθητα πιο αργο χωρις να σημαινει οτι είναι αργο
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Στην Ιταλία τρέχουν κρατική έκπτωση 3κ σε όλα τα υβριδικά που την δίνουν κατευθείαν στον dealer. Το full extra mg3 και το base yaris hybrid πάνε κάτω από 20κ.
Όλοι στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει γενναίες επιδοτήσεις σε phev και hev.εμεις δεν εχουμε αναγκη απο αυτά! ζουμε σε οικονομικο θαυμα!!! είμαστε πρωτοι τι να γίνουμε υπερπρωτοι ?! που λεει και ο Σπύρος/Αδωνις...
-
@famas said in MG3 Hybrid+ 2024:
τωρα ξαναδιαβασα το μυνημα σου ειπες οχι δυναμη και εγω νομιζα δυναμη
Φινιρισμα καλό φαινεται στα ιδια περιπου
ποιοτητα ειναι λίγο καλύτερο το puma φαινεται να εχει περισσοτερα ποιοτικα υλικα και λιγοτερα σκληρα το puma από το mg αν και σε θεμα τριγμων δεν μπορει καποιος να ξερει πως θα είναι το mg αν δεν είναι κάτοχος
-
Δεν σου έκανε εντύπωση η άθλια ποιότητα του επιλογέα ταχυτήτων?? Νομίζεις ότι θα διαλύσει....
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Δεν σου έκανε εντύπωση η άθλια ποιότητα του επιλογέα ταχυτήτων?? Νομίζεις ότι θα διαλύσει....
κοιτα δεν ηταν και καλή αλλα δεν το εκοψα και για αθλια ποιοτητα. Δεν νομιζω οτι εχεις φόβο να σου μείνει στα χέρια.
Βαζεις ενα λαστιχο τριγυρω του και θα είναι καλύτερα.
Ειμαι πιο επειικης οταν ειναι τοσο Vfm κάτι, κάνω λιγο και τα στραβα ματια. Δεν είναι κάτι που θα με ενοχλούσε αν δεν χαλάει
το μονο που με ενοχλει είναι το πισω κάθισμα που δεν είναι ακόμα και στην τελευταια εκδοση διαιρούμενο!!!
και παμπάλαια αμάξια το έχουν αυτο , ποσο μάλλον ολοκαίνουργια
-
Ο Φανης γενικότερα όταν περιγράφει κάτι χρησιμοποιεί τον υπερθετικό βαθμό. Είτε σούπερ ουαου, είτε άθλιο. Μια μέση κατάσταση συνήθως δεν υπάρχει. Επειδή το ειδα και εγώ είναι τόσο/όσο για τα λεφτά του.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ο Φανης γενικότερα όταν περιγράφει κάτι χρησιμοποιεί τον υπερθετικό βαθμό. Είτε σούπερ ουαου, είτε άθλιο. Μια μέση κατάσταση συνήθως δεν υπάρχει. Επειδή το ειδα και εγώ είναι τόσο/όσο για τα λεφτά του.
οχι γραφει και για μετριοπαθεις καταστάσεις αλλα μερικές φορές πορώνεται (οπως όλοι μας αλλωστε αλλα για διαφορετικούς λόγους)
εσενα τα κοκκινα λαμπακια πχ σου αναβουν με οποιωδήπωτε Diesel!!!! κάτι παθαινεις
εμενα μη μου πεις για Toyota (εκτος συγκεκριμενων μοντέλων που λατρευω γιατι σε όλα υπάρχουν εξαιρέσεις)
-
To zs θα είναι πολύ καλύτερο σίγουρα στο εσωτερικό, εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι το θέμα της αξιοπιστίας, μπορεί κάθε τόσο να μένεις χωρίς αυτοκίνητο, και να περιμένεις ανταλλακτικά από κίνα μεριά. Μπορεί και να μην βγάλει τίποτα, ο κινητήρας είναι GM νομίζω.
-
Που το διάβασα δεν θυμάμαι αλλά νομίζω πως χτίζουν ή έχουν χτίσει ήδη δυο κεντρικές αποθήκες ανταλλακτικών στην Ευρώπη. Γιατί όχι σε εμάς ρε γαμωτο;;;. Όλοι χεσμενους μας έχουν, Δυτικοί και Ασιάτες.
Μονάχα η suzukάρα θεωρεί ως χωρα βαρύτητας και μέτρησης την Ελλάδα. Αγαπάμε Suzuki.
Φέρτε και τίποτα εδώ σε εμάς ρε Suzuki.
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
To zs θα είναι πολύ καλύτερο σίγουρα στο εσωτερικό, εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι το θέμα της αξιοπιστίας, μπορεί κάθε τόσο να μένεις χωρίς αυτοκίνητο, και να περιμένεις ανταλλακτικά από κίνα μεριά. Μπορεί και να μην βγάλει τίποτα, ο κινητήρας είναι GM νομίζω.
νομιζω οτι αξιοπιστα θα είναι μενει να δειξει αλλα και σε παραδοσιακές μαρκες μπορεις να μείνεις χωρις αμαξι και να περιμένεις από Ιαπωνια ανταλλακτικο πχ αν εχεις κάποια μαρκα που αντιπροσωπεύει πχ ο Σαρακακης (εντελως τυχαιο το παραδειγμα ) . Τα mitsu Και τα Honda ειναι παρα πολύ αξιοπιστα αλλα αμάξια είναι μπορει να σου τυχει να χαλάσει κατι και να θες ανταλακτικο
-
Τα ατμοσφαιρικά τους νομίζω είναι αξιόπιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του προηγούμενου MG3. Τώρα στα πολύπλοκα υβριδικά..... καντε το Σταυρό σας
-
Που το διάβασα δεν θυμάμαι αλλά νομίζω πως χτίζουν ή έχουν χτίσει ήδη δυο κεντρικές αποθήκες ανταλλακτικών στην Ευρώπη. Γιατί όχι σε εμάς ρε γαμωτο;;;. Όλοι χεσμενους μας έχουν, Δυτικοί και Ασιάτες.
Ανοιγεις μεγάλη ιστορία με αυτό το θέμα..... Με τόσα λιμάνια και ομως ολα τα logistics πιο βορεια και χωρις δυνατότητα ουτε να τα τροφοδοτήσουμς εμεις!
Μιλάμε για εγκλήματα στην αναπτυξη και τοποθετηση της χωρας στην παγκόσμια οικονομία!
Προσυλωμένοι μόνο στον ξεφτιλοτουρισμό .... -
-
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ανοιγεις μεγάλη ιστορία με αυτό το θέμα..... Με τόσα λιμάνια και ομως ολα τα logistics πιο βορεια και χωρις δυνατότητα ουτε να τα τροφοδοτήσουμς εμεις!
Μιλάμε για εγκλήματα στην αναπτυξη και τοποθετηση της χωρας στην παγκόσμια οικονομία!
Προσυλωμένοι μόνο στον ξεφτιλοτουρισμό ....Λίγο η γεωγραφική θέση, λίγο οι πολιτικοί μας που ήθελαν το κατιτίς τους για να γίνει η επένδυση, λίγο οι συνδικαλιστές κοντεύουμε να καταλήξουμε σαν το Μπουτάν, πλήρως απομονωμένοι.
-
@kkostask said in MG3 Hybrid+ 2024:
Προσυλωμένοι μόνο στον ξεφτιλοτουρισμό ....Λίγο η γεωγραφική θέση, λίγο οι πολιτικοί μας που ήθελαν το κατιτίς τους για να γίνει η επένδυση, λίγο οι συνδικαλιστές κοντεύουμε να καταλήξουμε σαν το Μπουτάν, πλήρως απομονωμένοι.
Εγω νομιζω μας αδικεις, εμεις χαραζουμε το δικό μας δρόμο και δεν θέλω να συνχεεις το Πουτάν της Ευρωπαικης ενωσης που είμαστε εμείς με το Μπουτάν
Στο Πουτάν δεν είμαστε απομονωμένοι, όλοι μας επισκέπτονται
-
Εγω νομιζω μας αδικεις, εμεις χαραζουμε το δικό μας δρόμο και δεν θέλω να συνχεεις το Πουτάν της Ευρωπαικης ενωσης που είμαστε εμείς με το Μπουτάν
Εννοούσα τις επενδύσεις, κατά τα λοιπά δεν έχεις καθόλου άδικο…μόνο το φως λείπει…
-
Εννοούσα τις επενδύσεις, κατά τα λοιπά δεν έχεις καθόλου άδικο…μόνο το φως λείπει…
Γατακι................
το έχουμε φροντίσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Το διαφημίζουμε παντού και με ολους του τρόπους!!!! Τυχαιο το ΚΟΚΚΙΝΟ σελας στην Ελλαδα?? Δεν νομίζω
-
Ούτε μια Ταϊλάνδη της προκοπής δεν μπορούμε να γίνουμε, θέλετε και κόκκινα φώτα και ηλεκτροκίνητα...
-
Πήγα και το είδα. Στατικά το επεξεργάστηκα λίγο. Μπήκα, βγήκα, είδα το μοτέρ, το χώρο αποσκευών, "χάιδεψα" λίγο τα υφάσματα, τα πλαστικά, τις οθόνες, τους διακόπτες.
Σαν εξωτερική εμφάνιση δεν με εντυπωσίασε τίποτα, αλλά δε βρήκα και κάτι που να με χαλάει. Ήταν και σ' ένα ωραίο κόκκινο χρώμα.
Εσωτερικά δε βρήκα τίποτα επίσης που να μου κάνει άσχημη εντύπωση στο μάτι ή την αφή. Στα στάνταρντ της κατηγορίας του τα πλαστικά, τα υφάσματα και οι διακόπτες. Κούναγα την κονσόλα και διάφορα τμήματα και ήταν πολύ σταθερά, εντυπωσιάστηκα.
Το μοτέρ πολύ τακτοποιημένο, όλα στη σειρά τους και στη θέση τους. Ο χώρος αποσκευών μικρός, γύρω στα 300lt.
Ήταν η μεσαία έκδοση μου είπε ο πωλητής. Φορτωμένη με εξοπλισμό, δεν του έλειπε τίποτα. ADAS, ACC, αισθητήρες παρακαρίσματος πίσω, κάμερα, αναγνώριση σημάτων, lane assist, κάμερα. Τελική τιμή 22k, με 7 χρόνια εγγύηση για όλο το αυτοκίνητο. Μόνο για τις οθόνες περιορίζουν την εγγύηση στα 3 χρόνια.
Στο τέλος της 7-ετούς εγγύησης κάνουν ένα γενικό σέρβις με πολλούς ελέγχους και δίνουν μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου και την υγεία της μπαταρίας.
Παραδέχτηκε ο πωλητής ότι κι αυτοί δεν το πολυξέρουν το αυτοκίνητο, το κάνουν βόλτες για να το μάθουν. Μου έδειξε στο κινητό του διάφορες διαδρομές εντός πόλης και περιαστικές (μέχρι Ανάβυσσο το πήγε) και η κατανάλωση ήταν από 3.7 - 4.3.
Τρέμε yaris!
MG3 Hybrid+ 2024