-
Γιατί, πιστεύει κανένας πως θα έρθει κάτω από 25 χιλιάρικα;
-
Εάν δούμε τις τιμες των υπολοίπων MG στην Ελλάδα, ναι γιατί όχι;
-
Εξαρτάται την πίεση της μητρικής στην αντιπροσωπεία.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εάν δούμε τις τιμες των υπολοίπων MG στην Ελλάδα, ναι γιατί όχι;
Ας πούμε το MG5 των 40 χιλιαδων;
-
Ηρθε το MG5 στην Ελλάδα;;;
-
40800
όταν με +9Κ αγοράζω Μ3 dual motor long range
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
40800
Δεν ειναι +€9Κ, αφού έχει την επιδότηση 9Κ. €41Κ βγαίνει το LR.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
40800
Δεν ειναι +€9Κ, αφού έχει την επιδότηση 9Κ. €41Κ βγαίνει το LR.
Σύγκριση αρχικών τιμών κάνουμε
-
Aπο την πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ελλάδα.
Τιμές αναμένονται... -
Μου θυμιζει honda jazz η οψη του οσο και οι διαστασεις εκει στο 4,10..αρκετα καλο μεταξονιο καθως το πορτ παγκαζ ειναι μικρο...η συνδυαστικη δυναμη απο μονη της δεν μου λεει κατι..ηδη απ τις μετρησεις φαινετε οτι αυτη θα ρχετε για μικρο φασμα..
-
@tolisk20 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μου θυμιζει honda jazz η οψη του οσο και οι διαστασεις εκει στο 4,10..αρκετα καλο μεταξονιο καθως το πορτ παγκαζ ειναι μικρο...η συνδυαστικη δυναμη απο μονη της δεν μου λεει κατι..ηδη απ τις μετρησεις φαινετε οτι αυτη θα ρχετε για μικρο φασμα..
ok
-
Αυτο θα ειναι σκετο υβριδικο η phev?
-
Σκέτο. Το θέμα είναι πως το εργοστάσιο δηλώνει 8 δλ για το 0-100 και στην Αυστραλία σε δοκιμή με όργανα μέτρησης γράφει 7αρι καθαρό.
Αλλά κάτι δεν πάει καλά με την ρύθμιση του συστήματος τουλάχιστον στα αυστραλέζικα mg
-
@tolisk20 said in MG3 Hybrid+ 2024:
ok
Παλαιοτερο jazz..του 2010 καπου εκει
-
Απο 19950 με προωθητικη ενεργεια 500 ευρω το βασικο μοντελο excite.
Μετα εχουμε 21450 το excludsive και στα 23450 το luxury.
Καλες τιμες μπορω να πω. -
Τσάμπα εννοείς.
-
@ad276 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Απο 19950 με προωθητικη ενεργεια 500 ευρω το βασικο μοντελο excite.
Μετα εχουμε 21450 το excludsive και στα 23450 το luxury.
Καλες τιμες μπορω να πω.μπορουμε να δουμε αναλυτικα εξοπλισμο?
-
-
@wantone said in MG3 Hybrid+ 2024:
μπορουμε να δουμε αναλυτικα εξοπλισμο?
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος ακόμα και από την βασική έκδοση Excite η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control, 8 συστήματα υποβοήθησης και ασφάlειας (ADAS) , αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, τις δύο ψηφιακές οθόνες 7 και 10,25 ιντσών στο ταμπλό, καθώς και το πακέτο συνδεσιμότητας iSmart.
Η επόμενη έκδοση Exclusive εμπλουτίζεται με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, keyless entry, αναδιπλούμενους καθρέπτες, αεραγωγούς στις πίσω θέσεις, ενώ η κορυφαία έκδοση Luxury διαθέτει επιπλέον συστήματα υποβοήθησης, κάμερα περιμετρικής θέασης 360 μοιρών, θερμαινόμενα καθίσματα/τιμόνι και επενδύσεις από οικολογικό δέρμα και ύφασμα.
-
Εχουν καποιες ελλειψεις ομως.
Βλεπω το πισω καθισμα οτι αναδιπλωνεται ολόκληρο και οχι 60/40 και τα φωτα led μονο στη πλουσια εκδοση.Τρανταχτα φαουλ για εμένα.
MG3 Hybrid+ 2024