-
@dettol said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
μα που στο καλο ειναι το χωριο και θελετε ρεζερβα θερμικο για να πηγαινετε;;;;;
Eγω εχω αρχισει να ψηνω τον εαυτο μου για μικρο ηλεκτρικο. Ευτυχως που εχει κλεισει το κινουμαι ηλεκτρικα, αλλιως παιζει να ειχα τραβηξει ηδη τη σκανδαληκαλύτερα να περιμένεις 2-4 χρόνια ακόμα. Αυτή την στιγμή είναι λιγες οι επιλογές και πολύ ακριβα. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Και το λέω εγώ που θα πάρω.
Σε λίγα χρόνια θα έρθουν φτηνα μικρά και τα μεταχειρισμένα που πουλάνε τώρα στο θεό θα πέσουν θεαματικά
Η κατηγορία των μικρών δεν έχει τεσλα να είναι VFM, είναι όλα υπερκοστολογημένα
-
Το χωριό έρχεται σε εμάς.
-
@cirus said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
@dettol said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
μα που στο καλο ειναι το χωριο και θελετε ρεζερβα θερμικο για να πηγαινετε;;;;;
Eγω εχω αρχισει να ψηνω τον εαυτο μου για μικρο ηλεκτρικο. Ευτυχως που εχει κλεισει το κινουμαι ηλεκτρικα, αλλιως παιζει να ειχα τραβηξει ηδη τη σκανδαληκαλύτερα να περιμένεις 2-4 χρόνια ακόμα. Αυτή την στιγμή είναι λιγες οι επιλογές και πολύ ακριβα. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Και το λέω εγώ που θα πάρω.
Σε λίγα χρόνια θα έρθουν φτηνα μικρά και τα μεταχειρισμένα που πουλάνε τώρα στο θεό θα πέσουν θεαματικά
Η κατηγορία των μικρών δεν έχει τεσλα να είναι VFM, είναι όλα υπερκοστολογημένα
Το βολβο ενα ταληρακι κατω ΚΑΙ με 8χιλιαρο απο επιδοτηση, με εψηνε. Αλλα εκει που ειναι με ζοριζει. Για να δουμε που θα βγει το dolphin...
-
Εσύ έχεις βαλθεί να μην πληρώνεις ΕΦΚ.
-
@lap said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Εσύ έχεις βαλθεί να μην πληρώνεις ΕΦΚ.
οτι γλυτωνεις απο φορους, καλο ειναι Και αν γινεται με νομιμο τροπο, ακομα καλυτερα! Αρκετα τους δινω ηδη
-
Δύο παιδιά σε ηλικίες 12 και 8.
Οπότε το 2035, γεροί να είμαστε, με τα δύο που ήδη έχω.
κορολλα του 2005 και Μάζντα του 2022! -
@gtsartsal said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Δύο παιδιά σε ηλικίες 12 και 8.
Οπότε το 2035, γεροί να είμαστε, με τα δύο που ήδη έχω.
κορολλα του 2005 και Μάζντα του 2022!5 παιδιά ,ηλικίες από 20 ετών έως 14 μηνών.
Το 2035 γέρος που θα είμαι (στο γε ο τόνος),θα έχω το Mitsubishi ακόμα,το vitara ισως και από ηλεκτρικά θα έχω αγοράσει σίγουρα μια ηλεκτρική καρέκλα να κάθομαι γιατί δεν την παλεύω από τώρα!
-
@vagkirk said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Opel insignia 1.6 Turbo ή C200 W203 και με υγραέριο ακόμη.
Αυτοκίνητα με πάτημα , κράτημα , ποιότητα κύλισης καλού hatchback μετά το 2016 και αν δεν κάνω λάθος με πολύ υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.
Στην κατηγορία SUV καλόσυντηρημένο CX7 ή ML350 από 2006 έως οπότε έβγαιναν δεν ξέρω.
Χρηματοκιβώτια , αυτοκινητάρες , καλύτερα από οποιοδήποτε B η C SUV του 2016.Και φυσικά όλα τα Τοyota Hybrid, δεν χρειάζονται εξηγήσεις νομίζω σχετικά.
Μόνο που το 350 του 2006 μου έτριζε από το τρίμηνο, μου χάλασε το υδραυλικό τιμόνι στο 6μηνο και το αυτόματο κιβώτιο στον 1,5 χρόνο, ενώ έκαιγε τις λάμπες στα φώτα των φρένων κάθε μήνα.
Ηταν λήζινγκ βέβαια και δεν με ένοιαζε.
Αλλά φίλος που το κοίταγε πριν 10 χρόνια και όταν στρίμωξα τον πωλητή που πούλαγε μτχ μέρκ, συμφώνησε ότι 3000 τον χρόνο για επισκευές θα ήταν αναγκαία..Για το 2035 τα χιλιάρικα θα είναι σε επίπεδο τιμής μπαταρίας τέσλα...
-
Το 2035 θα αγοράζουμε θερμικό Στελλάντις...
Ετσι και αλλιώς δεν θα υπάρχουν πια άλλες μάρκες... -
Δοκιμασμένες λύσεις.
-
@antonakis said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Δοκιμασμένες λύσεις.
Interceptor εγκρίνεται αλλα ποστ απορρίπτεται ,
είπα οχι δυστοπίες -
@monman2 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Interceptor εγκρίνεται αλλα ποστ απορρίπτεται ,
είπα οχι δυστοπίεςΙσχύει ...
Αλλά έχει δώσει ιδέες και σε πραγματικά οχήματα. -
Μια Toyota Carina ή ένα Citroen ax.
Αυτοκίνητα που έχουν τον απεθαντο. -
@criuser said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Το 2035 θα αγοράζουμε θερμικό Στελλάντις...
Ετσι και αλλιώς δεν θα υπάρχουν πια άλλες μάρκες...Απόλυτη δυστοπία....ο gatoz σε ρόλο madmax
-
-
@panos2171 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
κ. Πάνο πόσα λίτρα ντεπόζιτο είπαμε οτι έχετε ;
-
Ξεκαθάρισμα προτάσεων
@teo-mak
AX απορρίπτεται γιατί αν τρακάρει με την carina ...
Carina γιατί θα σε σταματάνε τόσες φορές τα drone της τροχαίας που τα tesla θα φτάνουν ώρες νωρίτερα@dimitrioskosmas
fiesta ST δίλιτρο λόγω ΤΚ και δεν χωράει το αρνί
αν ST μόνο Puma να χωράει αρνιά κοκορέτσια@cirus
έχεις το σωστό ST SUV καλή και η Octavia την κρατάμε@vagkirk
παλιά turbo benzina ; παίρνουν αέριο; γιατί φοβάμαι οτι η βενζίνη θα εχει 2- 3 € το λίτρο ...@gtsartsal
είσαι με διαφορά ο καλλίτερα εξοπλισμένος και προετοιμασμένος για το μελλον ... μαζί με εμένα φυσικά που εχω δυο toyota -
Πλάκα πλάκα, phev με δυνατότητα σύνδεσης ως γεννήτρια στο σπίτι παίζει?
-
@antonakis said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...:
Πλάκα πλάκα, phev με δυνατότητα σύνδεσης ως γεννήτρια στο σπίτι παίζει?
#mono mitsubishi outlander ετσι λεει ο @gatoz
-
Έτος 2035.....το (κά)Touran θα εξακολουθεί να χωράει τα πάντα για να πηγαίνω στο Μέτσοβο και να γυρίζω τον οβελία!
Άσε που με τους νέους δρόμους θα έρθει και πιο κοντά!
Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...