-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
τα ταμπούρα θα έχουν πυρωσει
Μην παίρνεις όρκο. Σε άλλο αυτοκίνητο, με τάμπουρα πίσω, δεν έβρασα τα φρένα ούτε στην πίστα των Σερρών, που στην μεγάλη ευθεία φρέναρε από τα 160 για την Κ1.
@babisstinson said in Suzuki Swift (2024):
Ας βάζανε καλύτερες δαγκάνες/δίσκους/τρόμπα οι Σουζουκαίοι.
Από την στιγμή που μπαίνει το ABS, δεν είναι θέμα δαγκάνας, δίσκου, ή τρόμπας.
@panick-0 said in Suzuki Swift (2024):
Επισης η ευκολια που μπαινει το ABS δεν οφειλεται μονο στα λαστιχα αλλα και στο κυκλωμα φρενων
Δεν ισχύει. Λάστιχα, ανάρτηση και ρύθμιση του ABS είναι.
@chrisk6 said in Suzuki Swift (2024):
Καλα ειναι γνωστο οτι τα πρωτα τοποθετησης ελαστικα απο το εργοστασιο δεν ειναι καν εφαμιλλα του ιδιου ελαστικου αν το βαλεις μετα τα εργοστασιακα.
Παντου και σε ολα τα αυτοκινητα/μοτο συμβαινει αυτο.
Το 50μ ειναι παραλογο θεωρω.Ούτε αυτό ισχύει. Υπάρχουν δύο ειδών πρώτης τοποθέτησης. Τα κανονικά (που φοράνε τα καθημερινά αυτοκινητάκια), και που είναι ίδια με του εμπορίου και αυτά που είναι εξελιγμένα για την συγκεκριμένη μάρκα.
@atari70 said in Suzuki Swift (2024):
δεν μπορεί με τίποτα να έχουν την ίδια απόδοση με τους δίσκους
Στην δοκιμή 1-2-3 φρεναρισμάτων δεν κάνουν κάποια διαφορά, ειδικά σε τόσο ελαφριά αυτοκίνητα.
-
1000€ κάτω οι τιμές
https://auto.suzuki.gr/model/swift -
Πόνεσαν τα 3 αστέρια του crash test. Για να μη πουμε και για τα μέτρια φρένα..... 48 μέτρα. Πολύ κακή επίδοση
-
@a-d-p said in Suzuki Swift (2024):
1000€ κάτω οι τιμές
https://auto.suzuki.gr/model/swiftΛογικό είχε λάθος τοποθέτηση τιμής κυρίως ενδοεταιρικα.
Οποιος πήγαινε για το περισσότερο αμάξι για τα λεφτά του πήγαινε για Σουίφτ και έφευγε με βιτάρα. -
Είμαι προφανως απο τους λίγους που μου αρέσει η εμφάνιση του νέου Swift αλλά ρε Suzuki ποιος θα αγοράσει εν ετει σχεδον 2025 μη full hybrid καινουργιο αυτοκινητο οταν στα ιδια περιπου χρηματα παιζουν το Yaris, to Mazda 2 και το MG3 hybrid; Περιμενα κατι περισσοτερο απο ενα απλο facelift
-
Πρώτη εντύπωση από κοντά, τα καθίσματα σκληρά και μπακετοειδή.
Το εσωτερικό πολύ συμπαθές.(αν δε βαριέται ο πωλητής κάποια στιγμή θα κάνω κανά Test)
-
Σκληρά;;; Πιο μαλακα από πριν είναι;
Το αυτοκινητο πρεπει να κοστιζει 16500 στην gl+ και 18.000 η glx
Αυτή είναι μια νορμαλ τιμήΔεν πειράζει θα έρθει το MG3 1,5 ατμοσφαιρικό με 110-115 αλογα, που λογικά θα παίζει στην τιμή καπου εκεί, και θα ισορροπήσει η αγορά.
Υ.γ Εισαι ακόμα εκεί και δίνεις κουράγιο στον πωλητή;
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Αυτή είναι μια νορμαλ τιμήΈτσι ναι, αυτή είναι η τιμή του.
100 percent fckng right -
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
Πρώτη εντύπωση από κοντά, τα καθίσματα σκληρά και μπακετοειδή.
Το εσωτερικό πολύ συμπαθές.(αν δε βαριέται ο πωλητής κάποια στιγμή θα κάνω κανά Test)
Τα πλαστικά σε λεβιέ ταχυτήτων, χειρόφρενο και κεντρικό τούνελ πως λέγεται, πως σου φάνηκαν;
@dimgeo said in Suzuki Swift (2024):
Είμαι προφανως απο τους λίγους που μου αρέσει η εμφάνιση του νέου Swift αλλά ρε Suzuki ποιος θα αγοράσει εν ετει σχεδον 2025 μη full hybrid καινουργιο αυτοκινητο οταν στα ιδια περιπου χρηματα παιζουν το Yaris, to Mazda 2 και το MG3 hybrid; Περιμενα κατι περισσοτερο απο ενα απλο facelift
Αρκετοί που θέλουν κάτι σύντομα και όχι σε 6-12 μήνες πόσο έχει το Toyota ή δεν ξέρω τι αναμονή έχει το MG που είναι και καινούργιο και άγνωστο για τον κόσμο;
-
@super-t said in Suzuki Swift (2024):
Τα πλαστικά σε λεβιέ ταχυτήτων, χειρόφρενο και κεντρικό τούνελ πως λέγεται, πως σου φάνηκαν;
Δεν με χάλασε. Και δεν πέφτει και το μάτι εκεί εύκολα.
Γενικά δείχνει μια ωραία εικόνα το εσωτερικό από κοντά (αν και εμφανώς πλαστικό παντού, δεν πειράζει στο μάτι). -
Αρκετοί που θέλουν κάτι σύντομα και όχι σε 6-12 μήνες πόσο έχει το Toyota ή δεν ξέρω τι αναμονή έχει το MG που είναι και καινούργιο και άγνωστο για τον κόσμο;
Για τo MG δεν ξερω. Οσοι παντως θελουν Yaris Hybrid χωρις να περιμένουν μπορουν να παρουν το Mazda 2 που ειναι το ιδιο ακριβως αυτοκινητο και υπαρχει ετοιμοπαράδοτο. Εγω παντως το ζαχαρωνω το νεο Swift με cvt για να αντικαταστήσω το Yaris που λήγει το leasing του συντομα. Ξερει κανεις ποια ειναι η πραγματική του καταναλωση ως αυτοματο;
-
Πριν αποφασισεις δες πρωτα ποσο σπαστικη ειναι η διαδικασια απενεργοποιησης του isa στο συγκεκριμενο μοντελο. Για μενα τρωει ακυρο μονο και μονο για αυτο.
-
@dimgeo said in Suzuki Swift (2024):
ποιος θα αγοράσει εν ετει σχεδον 2025 μη full hybrid καινουργιο αυτοκινητο οταν στα ιδια περιπου χρηματα παιζουν το Yaris, to Mazda 2 και το MG3 hybrid;
Όποιος δεν θέλει υβριδικό.
-
Σκληρά;;; Πιο μαλακα από πριν είναι;
Αυτή είναι μια νορμαλ τιμήΚαι γιατί να μην κοστίζει 16500 η GLX (που θέλω εγώ) και 18000 η GL+ 🥶
-
Τόσο κόστιζε.... οποιος πρόλαβε πηρε
-
-
GLX έχεις;
Ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται
-
GLX έχεις;
Ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται
Είσαι μερακλής.... μόλις ανέβηκες ένα επίπεδο στα μάτια μου
-
Το τι κλάμα έριξα, το τι μπαλωμένα ρούχα φορούσα δεν λέγεται...αυτοί τίποτα, δεν έκαναν μεγαλύτερη έκπτωση.
-
Επί τη ευκαιρία, αναβαθμίστηκε το σάιτ της Suzuki, έβαλαν διαμορφωτή
Suzuki Swift (2024)