-
Αυτές που βλέπω στο γκρι πρέπει να είναι Volk Racing ή Rays, έπαιζαν πολύ σαν βελτίωση σε japan αυτοκίνητα, πρεπει να είναι ελαφριές..
-
Αν είναι γνήσιες είναι πανάλαφρες και έχουν πάνω από 1Κ το κομμάτι. Θα του βελτιώσει την κατανάλωση
-
Δεν του ταιριαζει του συγκεκριμενου αυτοκινητου η ζαντα που εβαλε ο Hao...
Χιλιες φορες η μαμα μεταξυ των 2. -
Οι ζάντες ειναι τελείως υποκειμενικό θέμα, σαν τις γκόμενες, τις ομάδες, τα φαγητά κλπ κλπ
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές που εβαλε αυτός, προτιμώ τις μαμά ! -
Αυτές που έβαλε ο Χάο ειναι Χάλια....τραγικές ζάντες για τέτοιο αμάξι. Σε κάνα σουμπι ή εβο, ΟΚ το ακούω.
-
Το ότι ο Hao αγόρασε premium ιαπωνικό, αντί για κινέζικο, δεν βλέπω να το σχολιάζει κανείς
-
-
-
Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Sonic Grey που μου αρέσει περισσότερο από όλα τα χρώματα.
Τώρα αναμονή. Καλό Πάσχα να πω; Κάτι τέτοιο.Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρθηκε για την "επέκταση" εγγύησης +1 χρόνο με επίσκεψη στο συνεργείο και αυτό για το ασύρματο Android Auto μέσα στις γιορτές.
ΥΓ Και εμένα αυτή η ζάντα που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά όλες οι "μαμά" ζάντες που δίνει η εταιρεία είναι ωραίες, ίσως καλύτερη η 17αρα.
-
-
Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Τώρα αναμονή. Καλό Πάσχα να πω; Κάτι τέτοιο.Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρθηκε για την "επέκταση" εγγύησης +1 χρόνο με επίσκεψη στο συνεργείο και αυτό για το ασύρματο Android Auto μέσα στις γιορτές.
ΥΓ Και εμένα αυτή η ζάντα που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά όλες οι "μαμά" ζάντες που δίνει η εταιρεία είναι ωραίες, ίσως καλύτερη η 17αρα.
Αντε με το καλό και εσύ
Να υπολογίζεις 5 μήνες από την ημερ/νία παραγγελίας
Ποιά έκδοση/ατμόσφαιρα διάλεξες ; -
Με το καλό να παραλάβεις
-
Αντε με το καλό και εσύ
Ποιά έκδοση/ατμόσφαιρα διάλεξες ;Ναι, αυτό μου είπαν πάνω κάτω για χρόνο.
Elegant + Tech
Είχε τα περισσότερα πράγματα που επιθυμούσα (και κάποια αδιάφορα), χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά σε τιμή. Το μόνο που ίσως θα ήθελα παραπάνω είναι τα paddles, αλλά κι αυτό πρακτικά δεν ξέρω πόσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά περισσότερο "για να υπάρχει".Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
-
Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
Πολύ σωστός! Με το Sonic και εγώ το καφέ θα επελεγα. Το μπεζ ειναι εξαιρετικό με μπλλε, κόκκινο και χάλκινο.
-
Αντε με το καλό και εσύ
Ποιά έκδοση/ατμόσφαιρα διάλεξες ;Ναι, αυτό μου είπαν πάνω κάτω για χρόνο.
Elegant + Tech
Είχε τα περισσότερα πράγματα που επιθυμούσα (και κάποια αδιάφορα), χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά σε τιμή. Το μόνο που ίσως θα ήθελα παραπάνω είναι τα paddles, αλλά κι αυτό πρακτικά δεν ξέρω πόσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά περισσότερο "για να υπάρχει".Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
Με το καλό !
Καπου 38 δεν παει αυτός ο συνδυασμός ; Ανοιχτή τιμη να φανταστώ, σωστά; -
Καλησπέρα στην παρέα καλος σας βρήκα, μελλοντικός κάτοχος παραλαμβάνω τέλος Φεβρουαρίου το διάλεξα Elegand με Tech πακέτο σε κόκκινο με Forest brown Tahara σαλόνι, προέρχομαι από Yaris 130 Look GR όπου πιστεύω υπάρχει χαοτική διαφορά επιπέδου...
-
Καλησπέρα στην παρέα καλος σας βρήκα, μελλοντικός κάτοχος παραλαμβάνω τέλος Φεβρουαρίου το διάλεξα Elegand με Tech πακέτο σε κόκκινο με Forest brown Tahara σαλόνι, προέρχομαι από Yaris 130 Look GR όπου πιστεύω υπάρχει χαοτική διαφορά επιπέδου...
Mε το καλό να το παραλάβεις !
Δεν υπάρχει καμια σύγκριση με το Yaris, η νύχτα με την μέρα -
Σε σαλόνι προβληματίστηκα, αλλά μου άρεσε το forest brown λίγο παραπάνω γιατί με το Sonic Grey ίσως το sand να ήταν κάπως ψυχρό, νομίζω δένει καλύτερα το πιο θερμό σαλόνι. Στο κόκκινο π.χ. πάει πιο πολύ το "λευκό".
Πολύ σωστός! Με το Sonic και εγώ το καφέ θα επελεγα. Το μπεζ ειναι εξαιρετικό με μπλλε, κόκκινο και χάλκινο.
Το μπεζ εσωτερικό πάει και με πράσινο σκούρο (κυπαρισσί,πετρόλ).
Πάντως και με γκρι μεταλλικό δεν είναι άσχημο το μπεζ (είχα αλκαντάρα μπεζ με γκρι στρόμπολι χρώμα εξωτ., σε AR 147). -
@panormus772 said in LEXUS LBX:
Το μπεζ εσωτερικό πάει και με πράσινο σκούρο (κυπαρισσί,πετρόλ).
Σωστά, αλλά δεν έχει τέτοιο χρώμα το ΛΒΧ, για αυτό δεν το ανέφερα.
-
Με το καλο!!..εμενα εκαμε κοντα στο 8μηνο παντως..
LEXUS LBX