Oct 23, 2023, 4:00 PM

@cirus said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):

@jeronimo-g said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):

Επειδη γραφετε πολλοι για χωρους και τρια καρεκλακια κτλ.
Το θεμα μου μου δεν ειναι οι χωροι τοσο , ουτε ο πολυς κ ανουσιος εξοπλισμος.
Ειναι η Αξιοπιστία για 10+ χρονια - η καταναλωση & φυσικα να μας φτιάχνει οτι οδηγαμε .
Αν το CX5 φοραγε τον Skyactiv X με τα 186ps , την αυξημενη ροπή & τοσα αλλα που υπερτερεί + τον ακομα καλυτερο διακοσμο θα το ειχσ παραγγειλει ήδη.

Εχω δει ήδη xtrail (made in japan + μοτερ αλλα.3κυλινδρο) + sportage + tucson + octavia + rav4

• μικροτερης κατηγορίας όπως το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ CX30 Χ με τα 186ps + το απλό S cross boosterjet + το εν μερει γαλλικο qasquai 1.33 (πανακριβο) .

Vag-Peugeot-citroen ΔΕΝ τα κοιταω καν.
Για τους χωρους τώρα Εχουμε καλομαθει και θα θελουμε λεωφορειο σε λίγο.

Προτιμώ να παρω αμαξι που αφου πρεπει να το κρατησω 10+ χρονια Επιβαλλεται να το γουστάρω

• ας βαζω μπαγκαζιερα οροφής 2 φορες τον χρόνο αν εχει μικρους χωρους σε σχεση με τα αλλα
    παρά να εχω χαωδεις χωρους και να ανοιγω γκαραζ και να λεω εδωσα +30Κ για αυτο το πράγμα.

Εχω 2 μηνες να το σκεφτω κ αλλο

Εντελως αυτοκινητιστικα παντως η Mazda εχει ανεβει Επίπεδο σχεδον σε ολα της τα μοντέλα

Συμφωνώ είναι αλλο επίπεδο η Mazda (μαζί με την Honda για μένα πάντα)

Δες και το Kuga μάστορα, νομίζω είναι πολύ τιμιο και καλό αμάξι. Δεν λέω ότι είναι καλύτερο από το mazda λέω απλά ότι αξίζει να του ρίξεις μια ματια και απέριψε το αν θες. Δεν είναι Japan αλλά δεν είναι και χαλια, δεν βγαζει πολλες ζημιές και η Ford δεν είναι ακριβή σε συντήρηση.

Honda πλεον δεν μπορεις να πας. Οι τιμες τους ειναι εκτός λογικής.
Εως τα Fn2 typeR + crv 2.0 ηταν 1η επιλογη για μενα η Honda

Πλεον τα CrV ξεκινανε απο τα 52 Πενηντα Δυο Χιλιαρικα