-
@monman2 said in Corolla sedan vs Vitara:
@realzeus said in Corolla sedan vs Vitara:
@antonakis said in Corolla sedan vs Vitara:
@gatoz said in Corolla sedan vs Vitara:
@groover1972 said in Corolla sedan vs Vitara:
@tsour_ee said in Corolla sedan vs Vitara:
Καλημέρα, δεν κοιτάς και το bmw 116i στην έκδοση advantage? βγαίνει 22.230 χωρίς να του λείπει κάτι από εξοπλισμό, πέραν του μεταλλικού χρώματος. Στην τιμή αυτή έχει μόνο λευκό & μαύρο. Νομίζω είναι πολύ καλή πρόταση αυτή τη στιγμή.
δεν υπάρχει λόγος. Πληρώνεις αχρείαστα τέλη κυκλοφορίας, δεν είναι υβριδικό.
Είναι όμως πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Στρίψιμο, φρενάρισμα κλπ, αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε υποτίθεται...
και συνεχιζεις βλεπω....
πηγαινε να μετρησεις ουρικο....Στην BMW 1 αναφέρονταν αυτό μου το σχόλιο. Αλλά κι εσύ χαλάρωσε ρε Θοδωρή που νομίζεις ότι το Vitara είναι κάτι μεταξύ Ferrari Pusorangue και land Rover Discovery.
Με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει ο νηματοθέτης ο άσσος δεν είναι και το ιδανικό αμάξι. Το αν είναι καλύτερο ή ανώτερο σε κάποιους τομείς δεν είναι το θέμα συζήτησης. Πάντως εξακολουθεί και είναι σε πολύ ωραία τιμή.
Λόγω κινητήρα και μόνον θα επέλεγα το Vitara. Το ιδανικό θα ήταν μια Corolla με τον κινητήρα του Vitara.
Υπάρχει corolla 1,2 t ! πχ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334588618-toyota-corollaελα τωρα, για αυτοκινητα μιλαμε, οχι για χοχλιους
-
Καλημέρα, δεν κοιτάς και το bmw 116i στην έκδοση advantage? βγαίνει 22.230 χωρίς να του λείπει κάτι από εξοπλισμό, πέραν του μεταλλικού χρώματος. Στην τιμή αυτή έχει μόνο λευκό & μαύρο. Νομίζω είναι πολύ καλή πρόταση αυτή τη στιγμή.
Είναι όμως πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Στρίψιμο, φρενάρισμα κλπ, αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε υποτίθεται...
και συνεχιζεις βλεπω....
πηγαινε να μετρησεις ουρικο....Στην BMW 1 αναφέρονταν αυτό μου το σχόλιο. Αλλά κι εσύ χαλάρωσε ρε Θοδωρή που νομίζεις ότι το Vitara είναι κάτι μεταξύ Ferrari Pusorangue και land Rover Discovery.
Με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει ο νηματοθέτης ο άσσος δεν είναι και το ιδανικό αμάξι. Το αν είναι καλύτερο ή ανώτερο σε κάποιους τομείς δεν είναι το θέμα συζήτησης. Πάντως εξακολουθεί και είναι σε πολύ ωραία τιμή.
Λόγω κινητήρα και μόνον θα επέλεγα το Vitara. Το ιδανικό θα ήταν μια Corolla με τον κινητήρα του Vitara.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334588618-toyota-corollaΑυτό ειναι από Γερμανία, εισαγωγή.Φοβαμαι να μπλέκω τώρα.επισης θα βάλω και 5000€ δόσεις. Δε ξέρω πόσο είναι το επιτόκιο στα μεταχειρισμένα.
-
@nikosgrev said in Corolla sedan vs Vitara:
και συνεχιζεις βλεπω....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334588618-toyota-corollaΑυτό ειναι από Γερμανία, εισαγωγή.Φοβαμαι να μπλέκω τώρα.επισης θα βάλω και 5000€ δόσεις. Δε ξέρω πόσο είναι το επιτόκιο στα μεταχειρισμένα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337171906-toyota-corolla
Ελληνικό με αρκετά χρόνια εγγύηση δυο χιλιάρικα πάνω κάτω θα τα βρεις 1,2 Τ και αυτό . -
και συνεχιζεις βλεπω....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337171906-toyota-corolla
Ελληνικό με αρκετά χρόνια εγγύηση δυο χιλιάρικα πάνω κάτω θα τα βρεις 1,2 Τ και αυτό . -
Γάτε μια δεκαετία συν/χος εχω εμπειρία ,
υπάρχει ζωή και στα 50 και στα 60 ,πρέπει να κυκλοφορείς και να είσαι ανοικτοχέρης
να κερνάς στα καφε αυτούς που δεν εχουν συμπληρώσει τα ένσημα γιατί δούλευαν "μαύρα" ,
αχ ανέμελα νιάτα κακά γεράματα ...
Toyota η λύση για τον κιμπάρη συν/χο ,καλά εαν εχεις υβριδικό
-
@atari70 said in Corolla sedan vs Vitara:
Vitara. Mονο και μόνο επειδή τα Σεντάν, είναι παρωχημένα πλέον, και δεν αγοράζει κανείς. Εκτός εάν μιλάμε για premium κατηγορίες ( mercedes, Audi κτλ)
Δίκαιο έχεις, αλλά ποτέ δε κατάλαβα γιατί τα sedan είναι ακόμα λογική κίνηση όταν πρόκειται για premium και παρωχημένη όταν μιλάμε για όλες τις άλλες μάρκες.
-
@atari70 said in Corolla sedan vs Vitara:
Vitara. Mονο και μόνο επειδή τα Σεντάν, είναι παρωχημένα πλέον, και δεν αγοράζει κανείς. Εκτός εάν μιλάμε για premium κατηγορίες ( mercedes, Audi κτλ)
Δίκαιο έχεις, αλλά ποτέ δε κατάλαβα γιατί τα sedan είναι ακόμα λογική κίνηση όταν πρόκειται για premium και παρωχημένη όταν μιλάμε για όλες τις άλλες μάρκες.
Τι να σου πω δεν ξέρω. Συνήθως τα αγοράζουν άτομα άνω των 55 , 60 που έχουν αλλά γούστα. Βέβαια κάποια είναι εντυπωσιακά, όπως η Mercedes cla που μοιάζει περισσότερο με σεντάν κουπέ.
-
Ένας είναι εργάτης και εραστής... Ρουμανοκατασταση
Εικόνα από FB
-
...καποιος το πεταξε απο ψηλα αλλα μαγκωσε....
καταντια ζωης να μπαινεις σε ντατσια - τουοτα δευτερα πρωι να πας δουλεια, να εχει βγει και το τζοκερ που το κερδιζει παντα ο αλλος, να ειναι η απεναντι η μπουταρου με το σμαρτ που δεν σου ριχνει δευτερη ματια, να πρεπει να εχεις τον μπουκωμενο κε διευθυντα στο γραφειο να βλεπωφτυνει στην οθονη σου, να θελει η κορη άιφον και η γυναικα λιφτινγκ και εσυ 120 δοσεις στην εφορια
-
...καποιος το πεταξε απο ψηλα αλλα μαγκωσε....
καταντια ζωης να μπαινεις σε ντατσια - τουοτα δευτερα πρωι να πας δουλεια, να εχει βγει και το τζοκερ που το κερδιζει παντα ο αλλος, να ειναι η απεναντι η μπουταρου με το σμαρτ που δεν σου ριχνει δευτερη ματια, να πρεπει να εχεις τον μπουκωμενο κε διευθυντα στο γραφειο να βλεπωφτυνει στην οθονη σου, να θελει η κορη άιφον και η γυναικα λιφτινγκ και εσυ 120 δοσεις στην εφορια
Από ότι περιέγραψες, μόνο το Τογιότα δεν θα με ενοχλούσε..
Μάλλον εννοείς ότι θα μεγενθυνει τον πόνο.... -
Ξεκινά η εβδομάδα, έχεις σκάσει 45.000 για το phev3008 για να νομίζεις ότι κινείσαι με premium αυτοκίνητο του πόπολου, κατεβαίνεις με χαρά, μπαίνεις και...περιμένεις στο γκαραζ την οδική βοήθεια.
Ο γείτονας μπαίνει στο toyota υβριδικό του, ξεκινά ev ηλεκτρικά για να μην ξυπνήσει τον γάτο και περνά μπροστά από το γκαράζ του γάτου, ο οποίος απολαμβάνει την μουσική με το κινητό του μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του, διότι τα ηλεκτρικά του δεν λειτουργούν.
Ο γείτονας επιστρέφει παρκάρει με τον χαρακτηριστικό ηλεκτρικό ήχο το αυτοκίνητο του και βλέπει τον gatoz να επιστρέφει και αυτός αλλά με το λασπωμένο vitara του, απολαμβάνοντας τις premium ανέσεις του.
Απόσπασμα από το βιβλίο "ο gatoz σε νέες περιπέτειες" -
@yem said in Corolla sedan vs Vitara:
Μήπως είδες από ποια τιμή ξεκινά πλέον το φτηνό Duster;
Από 22580e στην απλή βασική έκδοση...Τραγικό και τραγικοί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
-
@storm said in Corolla sedan vs Vitara:
Από 22580e στην απλή βασική έκδοση...Τραγικό και τραγικοί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Το πιο εξοργιστικο με τα dacia, είναι το ότι στην Ευρώπη έχουν 8 με 10000 € λιγότερο από Ελλάδα.
-
τα dacia τα θαβει ο αντιπροσωπος ελεω nissan.... και ο γατος
-
Το πιο εξοργιστικο με τα dacia, είναι το ότι στην Ευρώπη έχουν 8 με 10000 € λιγότερο από Ελλάδα.
Αν είναι έτσι, δεν συμφέρει να εισάγουμε καινούριο;
-
@piliourits said in Corolla sedan vs Vitara:
Αν είναι έτσι, δεν συμφέρει να εισάγουμε καινούριο;
Με ένα γρήγορο έλεγχο που ξαναέκανα, για παράδειγμα, στη Γερμανία, το απλό sandero 100hp έχει 13950. Το ίδιο στην Ελλάδα ξεκινά από 18500.Διαφορα 4500€. Ιδια η κατάσταση και στη Γαλλία, πολύ χαμηλές τιμές, όπως Γερμανία.
-
Συμφωνώ αλλά έχει έναν σκέτο κινητήρα που δεν θα έχει μέλλον υποτίθεται μετά από καιρό. Ενώ το 48v είναι μια χαρά για τα χρήματα που έχει. Και αν δεις τις ανάγκες του φίλου, δεν νομίζω να του κάνει η μπέμπα. Άσε που δεν ξέρεις πότε θα σου βγάλει πρόβλημα και που το πριμιο Γερμανικό ( που δεν έχει χώρους)
-
υπαρχει ανοιχτο θεμα τις μερες αυτες με τη γατα
για αλλαγη του κλιο μαζουτ με βενζινα αυτοματη
προϋποθεση να της αρεσει - δηλαδη σουβ και να της κανει και κλικ
μπατζετ μεχρι 33000
προυποθεσεις μεχρι 4.20, ανταπτιβ, ολα τα νεα κολπα, αυτο με τα λαμπακια στους καθρεπτες, να μην μενει.
τουοτα απλα μακρυα - η ιδια τα εχει συνδυασει με τα καπη πετρουπολης και κολυβα
γαλλικα στελαντι ουτε να ακουσει - για την ακριβεια ακουει την αδερφη μου να μην μου μιλαει ευγενικα καθοτι την ειχα ψησει να παρει ενα σε τριο 110. ναι, στα λιγοτερα απο 10k σε 3 χρονια εχει μεινει ενα 12μηνο ρεμουνδο
καπτιρ γελαει για την ασχημοφατσα, το αλλο το μακρυναρι ρενάουλτ της φαινεται γελοιο.
δια της ατοπου
μεινανε τζουκ χάιμπριντ τεκνα και πουμα στου λάιν χι 155
γιατι οχι βιταρα? θελει αλλα με το ψοφιο δεν θελω εγω, αυτοματο δεν βγαινει με μπουστερτζετ. να φερω απο γερμανια σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθω μια εβδομας τουλαχιστον και δεν προβλεπεται, εχω υποχρεωσεις και πιεση απο τις λαϊκες οικογένειες για εργα
για την ακριβεια θελει βιταρα παρα πολυ.
την πηγα για τεστ ντραιβ τζουκ. εντελως ΓΤΠ. γυναικα μου ειναι αλλα ουτε καν για τον δικο μου. Π.
ψωφιο τρολει, κλειστοφοβικο με ζελεδακια για αναρτησεις και τιμονι απο μαραμενο πεος τραγου.μετα πουμα.
αυτο της ψιλοαρεσε. καλυτερα βλεπει, καλυτερα καθεται, ωραιο τιμονακι. ψωφιο ομως και αυτο στη πολη σε χαμηλες και κατι 9αρια χαλαρα στο καντραν. διαθεσιμο μονο μαυρο σε λογικο χρονο. τη χαλασε οτι τελικα απο οτι εμαθα απο τον κυρο, η θεση Μ στο σασμαν ειναι επισης ΓΤΠ. και αυτο επισης οχι για τον δικο μου πολυτιμο Π. ειναι μουφα, δεν εχει αυτακια, δεν αλλαζεις χειροκινητα απο τον λεβιε αλλα λεει σε κατηφορα το βαζεις εκει για να γεμισει η μπαταρια. Π. των αλλων, οχι ο δικος μου. Και σκατοθορυβος και τριξιμο απο τη μηχανη, με ρωτησε γιατι κανει σαν μαζουτ και τρεμει σαν να χαιδευεις πλατη παρθενας καθε φορα που πατας γκαζι.
τελος παντων
την παρασκευη ειχε καταληξει σε πουμα και επρεπε χθες να παω να ακουμπησω.
τη κυριακη ειχαμε παει με το γκέικο εκτος αθηνων, χρειαστηκε να μπω σε χωματοδρομο.
ειχε φαγωθει απο τις βροχες, φυσικα το αδερφιστικο μου επρηξε τον Π, τον δικο μου τωρα, και δεν περναγε.
ερωτησις απο γατα: το πουμα περναγε? το βιταρα το ξερω
συμπερασμα.
κραταει το κλιο μεχρι να βγει το νεο βιταρα -
Μια σελίδα μπούρδες για να μας πεις αυτό που ξέραμε όλοι από την αρχή.
Μόνο που το νέο Βιτάρα θα είναι Τογιότα.
Πάρε της ένα Κρος από τώρα η πάρε της του παγωμένου.
-
υπαρχει ανοιχτο θεμα τις μερες αυτες με τη γατα
για αλλαγη του κλιο μαζουτ με βενζινα αυτοματη
προϋποθεση να της αρεσει - δηλαδη σουβ και να της κανει και κλικ
μπατζετ μεχρι 33000
προυποθεσεις μεχρι 4.20, ανταπτιβ, ολα τα νεα κολπα, αυτο με τα λαμπακια στους καθρεπτες, να μην μενει.
τουοτα απλα μακρυα - η ιδια τα εχει συνδυασει με τα καπη πετρουπολης και κολυβα
γαλλικα στελαντι ουτε να ακουσει - για την ακριβεια ακουει την αδερφη μου να μην μου μιλαει ευγενικα καθοτι την ειχα ψησει να παρει ενα σε τριο 110. ναι, στα λιγοτερα απο 10k σε 3 χρονια εχει μεινει ενα 12μηνο ρεμουνδο
καπτιρ γελαει για την ασχημοφατσα, το αλλο το μακρυναρι ρενάουλτ της φαινεται γελοιο.
δια της ατοπου
μεινανε τζουκ χάιμπριντ τεκνα και πουμα στου λάιν χι 155
γιατι οχι βιταρα? θελει αλλα με το ψοφιο δεν θελω εγω, αυτοματο δεν βγαινει με μπουστερτζετ. να φερω απο γερμανια σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθω μια εβδομας τουλαχιστον και δεν προβλεπεται, εχω υποχρεωσεις και πιεση απο τις λαϊκες οικογένειες για εργα
για την ακριβεια θελει βιταρα παρα πολυ.
την πηγα για τεστ ντραιβ τζουκ. εντελως ΓΤΠ. γυναικα μου ειναι αλλα ουτε καν για τον δικο μου. Π.
ψωφιο τρολει, κλειστοφοβικο με ζελεδακια για αναρτησεις και τιμονι απο μαραμενο πεος τραγου.μετα πουμα.
αυτο της ψιλοαρεσε. καλυτερα βλεπει, καλυτερα καθεται, ωραιο τιμονακι. ψωφιο ομως και αυτο στη πολη σε χαμηλες και κατι 9αρια χαλαρα στο καντραν. διαθεσιμο μονο μαυρο σε λογικο χρονο. τη χαλασε οτι τελικα απο οτι εμαθα απο τον κυρο, η θεση Μ στο σασμαν ειναι επισης ΓΤΠ. και αυτο επισης οχι για τον δικο μου πολυτιμο Π. ειναι μουφα, δεν εχει αυτακια, δεν αλλαζεις χειροκινητα απο τον λεβιε αλλα λεει σε κατηφορα το βαζεις εκει για να γεμισει η μπαταρια. Π. των αλλων, οχι ο δικος μου. Και σκατοθορυβος και τριξιμο απο τη μηχανη, με ρωτησε γιατι κανει σαν μαζουτ και τρεμει σαν να χαιδευεις πλατη παρθενας καθε φορα που πατας γκαζι.
τελος παντων
την παρασκευη ειχε καταληξει σε πουμα και επρεπε χθες να παω να ακουμπησω.
τη κυριακη ειχαμε παει με το γκέικο εκτος αθηνων, χρειαστηκε να μπω σε χωματοδρομο.
ειχε φαγωθει απο τις βροχες, φυσικα το αδερφιστικο μου επρηξε τον Π, τον δικο μου τωρα, και δεν περναγε.
ερωτησις απο γατα: το πουμα περναγε? το βιταρα το ξερω
συμπερασμα.
κραταει το κλιο μεχρι να βγει το νεο βιταραΚαθόμουν και διάβαζα για πούμα και για τον Π. σου και όλο έλεγα "θα του προτείνω να περιμένει για το νέο Vitara". Τι να πω.
Corolla sedan vs Vitara