-
@sabas_thess Χρήστο, ενθαρρυντικά νέα. Εύχομαι ολόψυχα να στρώσει εντελώς.
Πραγματικά δεν ξέρω τι σου είπαν στο μαγαζί που έβαλες τις μεμβράνες, αλλά εμένα μου μοιάζει ότι δε γνωρίζουν να κάνουν εργασίες σε σύγχρονα αυτοκίνητα και πιθανόν να τους διέπει και αντιεπαγγελματισμός.
Θεωρώ αδιανόητο να παραδίδουν αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση μετά από εργασία επάνω του και να μην τρέχει τίποτα. -
οκ, χαλαστηκες οσο χαλαστηκες
τωρα με τη ροδα ετοιμη κανε μια βολτουλα κοντινη, 500-1000 κουμου, ετσι να σου ξανασηκωθει και γυρνα στη κυρα για γλεντι τετρακινητο -
@sabas_thess Κακό πράγμα, οτιδήποτε κι αν συμβαίνει σε ένα καινούργιο αμάξι. Πας να το προστατέψεις και τρέχεις να το σώσεις μετά. Μακάρι παλικάρι μου να βρεθεί άκρη και να μην χολοσκας.
-
Χρήστο η μπαταρία ξελιγωθηκε γιατι το αμαξι εμεινε ανοιχτο τοση ώρα με την εγκατασταση.
Συμβαίνει.. με καμποσα χλμ και ειδικά ρολαριστά θα ξαναφορτίσει σωστά.
Τα του infο οφείλονται ξεκαθαρα στα νερα.
Ασε το να στεγνώσει να δεις πως παει.
Προσεξε το επίσης και σε ημέρες με εντονη βροχή και υγρασία μην είναι κατι άλλο!
Σε καθε περιπτωση λιγο πριν λήξει η εγγυηση δες το για τυχόν αλλαγη. Ή αν έχεις καποιον εμπιστοσύνης ανοιξε το να δεις που πήγαν τα νερα. -
@iceman7 said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο η μπαταρία ξελιγωθηκε γιατι το αμαξι εμεινε ανοιχτο τοση ώρα με την εγκατασταση.
Συμβαίνει.. με καμποσα χλμ και ειδικά ρολαριστά θα ξαναφορτίσει σωστά.
Τα του infο οφείλονται ξεκαθαρα στα νερα.
Ασε το να στεγνώσει να δεις πως παει.
Προσεξε το επίσης και σε ημέρες με εντονη βροχή και υγρασία μην είναι κατι άλλο!
Σε καθε περιπτωση λιγο πριν λήξει η εγγυηση δες το για τυχόν αλλαγη. Ή αν έχεις καποιον εμπιστοσύνης ανοιξε το να δεις που πήγαν τα νερα.Αν φυγει η υγρασια δεν θα πρεπει να το πειραξει καθολου. Μονο αν τα προβληματα επιμενουν για καιρο.
-
Το καταστημα σε ολο αυτο το σκηνικο τι εχει να πει?
Ποια ειναι η ευθυνη του? Αν εχει?
Παρτο και ελα σε 3 μερες οταν στεγνωσουν τα νερα να δουμε αν λειτουργουν ολα?
Και αν δεν λειτουργουν τι?
Θα παει ο ανθρωπος στην VW να του πει καποιος α ξερεις εβαλες τις μεμβρανες και μαλλον απο νερα πηρε υγρασιες το συστημα οποτε δεν θεωρειται ελαττωμα εργοστασιακο?Ενας λογος που δεν αφηνω να βαζουν χερι περα απο τα βασικα ειναι και αυτος. Εκτος και καποιος αναλαβει τυχον ευθυνες αν συμβει κατι μετα...
-
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Εκτος και καποιος αναλαβει τυχον ευθυνες αν συμβει κατι μετα...
Στην Ελλάδα αυτό είναι sci fi.
-
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Εκτος και καποιος αναλαβει τυχον ευθυνες αν συμβει κατι μετα...
Στην Ελλάδα αυτό είναι sci fi.
Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν πρέπει να πας ούτε για πλύσιμο το αυτοκίνητο.
Όλοι μετά δεν ξέρουν… -
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
- Ίσα ίσα που το μήνυμά μου είναι καθησυχαστικο, άλλοι λένε που δε θα το βάλουν καν εγγύηση, σε μένα βρήκες να απαντήσεις;
Οταν μπηκα μεσα η δικη ηταν η τελευταια απαντηση, σε ολους μας αναφερομουν.
-
Οκ γιατί εμένα έκανες παράθεση.
-
Λοιπόν κύριοι για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο ψείρας είμαι με τα πράγματα μου, για καλό! Παρότι έχω ελάχιστο χρόνο το αμάξι στα χέρια μου ξέρω σχεδόν κάθε του γωνία σαν να το έχω χρόνια.
Καμία υγρασία δεν φταίει για την βλάβη στο Γι'αυτό αυτός μου ορκίζεται δύο μέρες ότι δεν του έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο πρόβλημα. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε:
Υπάρχει προφανές χτύπημα ακριβώς δίπλα στον on/off διακόπτη του info. Τον πήρα ήδη τον τύπο και του το είπα. Σήμερα βγήκα για δουλειές της υπηρεσίας με δικό μου όχημα ώστε να γράψει χιλιόμετρα για την μπαταρία, όπως με συμβουλέψατε. Σε μια από τις στάσεις όσο περίμενα τον συνάδελφο στην προσπάθειά μου να "κάνω το on/off να δουλέψει" παρατήρησα το χτύπημα ενώ παράλληλα μου ξανακόλλησε η οθόνη και αναβόσβηνε!
Τότε συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά έχει κολλήσει το on/off και αναβόσβηνει η οθόνη από hardware και όχι software. Πώς το "απέδειξα' στον εαυτό μου ρωτάτε; Εύλογα.
Έτυχε να έχω ανοιχτό clima όταν σκάλωσε πάλι. Δεν ήθελα να ξεμεινω πάλι με μόνιμα ανοικτό το clima. Οπότε στο sec που άναβε η οθόνη στιγμιαία κατάφερα και μπήκα στο μενού του clima ενώ σε επόμενο sec απενεργοποίησα άνετα το clima. Άρα είπε η οθόνη λειτουργεί κανονικοτα και το πρόβλημα είναι ότι κολλάει το on/off. Μερικά επίμονα tap εγκατέλειψα την προσπάθεια να ξεκολλήσω το on/off κάτι το οποίο έγινε μόνο του μετά από 200-300m...
Εν κατακλείδι το πρόβλημα είναι το πάνελ στο κάτω μέρος του info. Αναμονή για αντιπροσωπεία και μετά θα πάω στο μλκ να του αφήσω την απόδειξη με τη στολή. Θα δω πως θα το χειριστώ μετά αναλόγως....
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Λοιπόν κύριοι για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο ψείρας είμαι με τα πράγματα μου, για καλό! Παρότι έχω ελάχιστο χρόνο το αμάξι στα χέρια μου ξέρω σχεδόν κάθε του γωνία σαν να το έχω χρόνια.
Καμία υγρασία δεν φταίει για την βλάβη στο Γι'αυτό αυτός μου ορκίζεται δύο μέρες ότι δεν του έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο πρόβλημα. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε:
Υπάρχει προφανές χτύπημα ακριβώς δίπλα στον on/off διακόπτη του info. Τον πήρα ήδη τον τύπο και του το είπα. Σήμερα βγήκα για δουλειές της υπηρεσίας με δικό μου όχημα ώστε να γράψει χιλιόμετρα για την μπαταρία, όπως με συμβουλέψατε. Σε μια από τις στάσεις όσο περίμενα τον συνάδελφο στην προσπάθειά μου να "κάνω το on/off να δουλέψει" παρατήρησα το χτύπημα ενώ παράλληλα μου ξανακόλλησε η οθόνη και αναβόσβηνε!
Τότε συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά έχει κολλήσει το on/off και αναβόσβηνει η οθόνη από hardware και όχι software. Πώς το "απέδειξα' στον εαυτό μου ρωτάτε; Εύλογα.
Έτυχε να έχω ανοιχτό clima όταν σκάλωσε πάλι. Δεν ήθελα να ξεμεινω πάλι με μόνιμα ανοικτό το clima. Οπότε στο sec που άναβε η οθόνη στιγμιαία κατάφερα και μπήκα στο μενού του clima ενώ σε επόμενο sec απενεργοποίησα άνετα το clima. Άρα είπε η οθόνη λειτουργεί κανονικοτα και το πρόβλημα είναι ότι κολλάει το on/off. Μερικά επίμονα tap εγκατέλειψα την προσπάθεια να ξεκολλήσω το on/off κάτι το οποίο έγινε μόνο του μετά από 200-300m...
Εν κατακλείδι το πρόβλημα είναι το πάνελ στο κάτω μέρος του info. Αναμονή για αντιπροσωπεία και μετά θα πάω στο μλκ να του αφήσω την απόδειξη με τη στολή. Θα δω πως θα το χειριστώ μετά αναλόγως....
Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η μεμβράνη για τα σκαλώματα στοους διακόπτες?
-
Άρα κάποιος σου έκανε ζημιά στο μαγαζί?
-
Μαλλον θα του επεσε κανενα εργαλειο ή θα στηρίχτηκε με το χερι του.
-
Η φθορά πάνω το κουμπί είναι τόσο έντονη όσο φαίνεται στη φωτογραφία;
Μου φαίνεται απίστευτο.Έτσι όπως τη βλέπω, μου μοιάζει να έχει αλλοιωθεί και σκιστεί το υλικό σε εκείνο το σημείο .... -
@gtsartsal said in VW Tiguan 2024:
Η φθορά πάνω το κουμπί είναι τόσο έντονη όσο φαίνεται στη φωτογραφία;
Μου φαίνεται απίστευτο.Έτσι όπως τη βλέπω, μου μοιάζει να έχει αλλοιωθεί και σκιστεί το υλικό σε εκείνο το σημείο ....Μόνο σε μένα φαίνεται ασήμαντη;
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Οκ γιατί εμένα έκανες παράθεση.
Τιποτα προσωπικο απο πλευρας μου.
-
αφης ειναι, καποιος εκανε μαλακια ισως για να το σβησει στο ζουληγμα
-
Σαν χημικό έγκαυμα φαίνεται….
-
Μου φαίνεται πολυμερισμένο από κάποιο χημικό καθαριστικό...τι να πω.
Ψυχραιμία κ υπομονή αυτά θα φτιαχτούν με κάποια οικονομική επιβάρυνση...κ μια ταλαιπωρία που ήδη βιώνεις.
Θα έχεις να λες ιστορίες! Δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο κ εύχομαι να το χαρείς με την οικογένειά σου κ να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις κ να κάνετε πολλά ταξίδια..
VW Tiguan 2024