-
@libitas said in Νέο VW Tiguan (2024):
Είναι πολύ πιθανό να περιμένουν να φύγει το στοκ. Αυτό όμως είναι μια απλή υπόθεση. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Αρχές του έτους είχα ρωτήσει πότε θα έρθει το νέο μοντέλο και μου είχαν πει Μάρτιο. Όπως φαίνεται πάμε Απρίλιο αλλά όχι αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναφερθεί εδώ, το στοκ μπορεί να πωλείται παράλληλα με το νέο.
Πάντως για την περίπτωση μας δε φαίνεται να υφίσταται μεγάλος αριθμός μη εκτελωνισμένων αυτοκινήτων. Η προωθητική όμως που τρέχει τώρα ενημερώθηκα ότι πιθανότατα θα συνεχιστεί και τον Απρίλη.
-
This post is deleted! -
@trogg said in Νέο VW Tiguan (2024):
Είναι πολύ πιθανό να περιμένουν να φύγει το στοκ. Αυτό όμως είναι μια απλή υπόθεση. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Αρχές του έτους είχα ρωτήσει πότε θα έρθει το νέο μοντέλο και μου είχαν πει Μάρτιο. Όπως φαίνεται πάμε Απρίλιο αλλά όχι αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναφερθεί εδώ, το στοκ μπορεί να πωλείται παράλληλα με το νέο.
Παντως απο οσο εχω δει το διαμορφωτη σε χωρες οπως Γερμανια , Ιταλια , Ισπανια οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους , οποτε μην αναμενουμε καμια τρομερη εκπληξη για την Ελλαδα .Η Life θα κυμανθει απο 39.000-39.500-40.000 απο 36.500 που ειχε το προηγουμενο μοντελο.
Το ίδιο έχω πληροφορηθεί κι εγώ ότι το Life θα εκκινεί πέριξ των 39.000, το ζήτημα είναι αν θα είναι τα 130 ή τα 150 ps. Γενικώς διαβλέπω πολύ ανεβασμένες τιμές.
-
@delorean said in Νέο VW Tiguan (2024):
Πάντως για την περίπτωση μας δε φαίνεται να υφίσταται μεγάλος αριθμός μη εκτελωνισμένων αυτοκινήτων. Η προωθητική όμως που τρέχει τώρα ενημερώθηκα ότι πιθανότατα θα συνεχιστεί και τον Απρίλη.
Θεωρούμε δεδομένο ότι η έκπτωση των 2.500€ θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο. Ελπίζουμε όμως σε μεγαλύτερη έκπτωση στην ακριβή έκδοση. Ή έστω να πάει στις 3.000€ που ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο.
-
Ναι δυστυχως με τα 150 θα ξεκινάει νομίζω από 41 εκανα κ εγω λάθος .
-
Βλέπω να πηγαίνουν όλοι για BMW X1 αν είναι αυτές οι τιμες
-
@anapofasistos said in Νέο VW Tiguan (2024):
Αυτό ακριβώς. Αν η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης των 130hp είναι 37k και για να πας στην πιο εμπορική έκδοση και στους 150hp πρέπει να ανέβεις στα 40k τουλάχιστον, τότε δείχνει να ξεφεύγει και δε βλέπω τον τρόπο που μπορεί να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στην κατηγορία του. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες μειώσεις τιμών σε διάφορα μοντέλα-ανταγωνιστές.
Ναι, θα είναι πλήρες, ποιοτικό, με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο, ίσως (και πάλι) το πιο ευρύχωρο. Όμως η απόκλιση από τις μέσες τιμές της κατηγορίας ίσως αποτρέψει τις αδρές πωλήσεις και την ευρεία κυκλοφορία του.
-
Σε γκρουπ του Tiguan στο Fb, σήμερα κάποιο μέλος ανέβασε φωτογραφία από νταλίκα με το νέο Tiguan πάνω. Επομένως είναι βέβαιο ότι ετοιμάζεται η παρουσίασή του.
-
Έχω την εντύπωση ότι μια καλά διαμορφωμένη X1 κοστίζει αρκετά παραπάνω κι ας είναι οι τιμές στα ίδια επίπεδα στην εισαγωγική της έκδοση.
-
Έχω την εντύπωση ότι μια καλά διαμορφωμένη X1 κοστίζει αρκετά παραπάνω κι ας είναι οι τιμές στα ίδια επίπεδα στην εισαγωγική της έκδοση.
Σ αυτο εχεις δικιο . Διαμορφωσα στα ξενα configurators την εκδοση Life 150 με αυτα που ειχα βαλει στο δικο μου (fl 2021), που το ειχα φορτωσει αρκετα ,και φτανει τα 48 με 50 αλλα πλεον αυτοματο μιας και το ειχα παρει manual . Σε μια Χ1 αυτα ισως φτανουν και τα 55 και ισως λεω λιγα.
-
Μια σωστά διαμορφωμένη Χ1 με τον βασικό κινητήρα έχει 57-65.000€, τόσο απλά.
-
@fanis75 said in Νέο VW Tiguan (2024):
Μια σωστά διαμορφωμένη Χ1 με τον βασικό κινητήρα έχει 57-65.000€, τόσο απλά.
47 χιλιαρικάκια.
-
@katafractos17 said in Νέο VW Tiguan (2024):
47 χιλιαρικάκια.
Εμένα 63.000 μου βγήκε, για να είναι σωστή BMW (οσο μπορεί να είναι η βασική Χ1). Άσε που με το Μ πακέτο φτάνει τις 65-66.000.
-
47 χιλιαρικάκια.
Εμένα 63.000 μου βγήκε, για να είναι σωστή BMW (οσο μπορεί να είναι η βασική Χ1). Άσε που με το Μ πακέτο φτάνει τις 65-66.000.
Φουλ εξτρα αν επιλεγεις, σχεδον κανενας στην Ελλαδα δεν θα το αγορασει ετσι. Φουλ εξτρα συνηθως μονο της εταιρειας αμαξια που τα εχουν για μαρκετινγκ.
-
47 χιλιαρικάκια.
Νομίζω ότι στο link διαμόρφωσης που έχω βάλει έχει όλα όσα χρειάζεται και είναι μία σωστή BMW.
Τι άλλο να βάλει κάποιος;Με Μ πακέτο η παραπάνω διαμόρφωση φτάνει 54 χιλιάρικα.
65-70 χιλιάρικα φτάνει το Μ μοντέλο με τα 300 άλογα και όχι αυτό με τον κινητήρα των 170HP και απλά το Μ πακέτο.
Τώρα αν θέλει κάποιος να επιλέξει από τον κατάλογο ότι υπάρχει και δεν υπάρχει τότε δεν ξέρω πόσο φτάνει αλλά νομίζω ότι στη διαμόρφωση που έχω κάνει έχει όλα όσα χρειάζεται όπως προείπα.
Άλλωστε η σύγκριση απ' ότι κατάλαβα γίνεται με τη βασικη έκδοση του Tiguan άντε και με την αμέσως παραπάνω κι ενώ εγώ έχω βάλει την ανώτερη και την αμέσως από κάτω έκδοση της Χ1 και μάλιστα με τον mild hybrid κινητήρα και τα 170 άλογα. Ούτε καν τη βασική δηλαδή.
-
Βαζεις έμμεσα το Μ πακέτο εμφάνισης και η 20i με ηλιοροφες κλπ πάει γύρω στα 55.
Πολλά λεφτά όταν παίρνεις το Τέσλα χωρίς καν επιδότηση με 43.
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές θα κλείσουν όπως το πάνε -
@iceman7 said in Νέο VW Tiguan (2024):
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές θα κλείσουν όπως το πάνε
Αυτό ακριβώς νιώθω οδηγώντας αυτές τις μέρες το Jeep Avenger που κοστίζει 48 χιλιάρικα.
-
@dimsabas said in Νέο VW Tiguan (2024):
@iceman7 said in Νέο VW Tiguan (2024):
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές θα κλείσουν όπως το πάνε
Αυτό ακριβώς νιώθω οδηγώντας αυτές τις μέρες το Jeep Avenger που κοστίζει 48 χιλιάρικα.
βαλε και στην εξίσωση το ford explorer με αντίστοιχη και παραπάνω τιμη
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ
-
@wantone said in Νέο VW Tiguan (2024):
Φουλ εξτρα αν επιλεγεις, σχεδον κανενας στην Ελλαδα δεν θα το αγορασει ετσι. Φουλ εξτρα συνηθως μονο της εταιρειας αμαξια που τα εχουν για μαρκετινγκ.
Δεν έβαλα φουλ έξτρα (το κανονικό όχι το Ελληνικό!!), αλλά τα βασικά για μια bmw (π.χ. πακέτο Μ και ζάντες δεν έβαλα, άχρηστα!), ώστε να φέρει επάξια το σήμα.
-
@wantone said in Νέο VW Tiguan (2024):
Δεν έβαλα φουλ έξτρα (το κανονικό όχι το Ελληνικό!!), αλλά τα βασικά για μια bmw (π.χ. πακέτο Μ και ζάντες δεν έβαλα, άχρηστα!), ώστε να φέρει επάξια το σήμα.
Kala akoma εισαι κολλημενος με σηματα και αλλες μπουρδες; Τωρα ο κοσμος αγοραζει BYD, ΝΙΟ, SERES, RIMAC και αλλες βλακειες. Εχεις μεινει στα 80ς.
VW Tiguan 2024