-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Εγώ και πάλι απ έξω είμαι....από όλους αυτούς
oλοι οι απομεσα λενε οτι ειναι αποξω
οπως ο κυρ αντωνακης ο ρεμος
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Μιλάς για τον 1 στο 1000000 μιλάω για τους υπόλοιπους 999999
Μιλάω γενικά ότι το ακριβότερο πράγμα που μπορεί να αγοράσει ένας άνθρωπος ειναι το σκάφος, όχι το σπίτι. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο!
-
@fanis75 said in Citroen e-C3 2024:
Μιλάς για τον 1 στο 1000000 μιλάω για τους υπόλοιπους 999999
Μιλάω γενικά ότι το ακριβότερο πράγμα που μπορεί να αγοράσει ένας άνθρωπος ειναι το σκάφος, όχι το σπίτι. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο!
καστρο στην αγγλια πιανεται για σπιτι;
-
-
Ενα μεγαλούτσικο τέστ για το ηλεκτρικό.
Είναι από την παρουσίαση πριν 2 μήνες και δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα ότι θα υπάρχει η μεσαία έκδοση.
-
Αύριο...
https://www.epiruspost.gr/sta-giannina-i-proti-paneyropaiki-par/
Πρώτη πανευρωπαϊκά...
Δύναμη ο Σ....
Να δούμε και τις τιμές...
Να έχουμε να σας λέμε...
-
Δεν σε έχουν ενημερώσει ακόμα?
Αίσχος. -
Αύριο...
https://www.epiruspost.gr/sta-giannina-i-proti-paneyropaiki-par/
Πρώτη πανευρωπαϊκά...
Πανελλαδική ειναι....στην Ευρώπη το έχουν παρουσιάσει και το πουλάνε ήδη.. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι εμείς εδώ!!
ΥΓ: Τα πανέμορφα Γιάννενα θα ασχημείνουν για 1 ημέρα...με τόσα εκτρώματα να κυκλοφορούν στους δρόμους.
-
ΥΓ: Τα πανέμορφα Γιάννενα θα ασχημείνουν για 1 ημέρα...με τόσα εκτρώματα να κυκλοφορούν στους δρόμους.
ολα κι ολα 2 θα ερθουν και αυτα απο τη γαλλια. Μα ποτε σκοπευουν να ξεκινουν να του πουλανε; με το ΚΗ4;
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
ολα κι ολα 2 θα ερθουν και αυτα απο τη γαλλια. Μα ποτε σκοπευουν να ξεκινουν να του πουλανε; με το ΚΗ4;
Ξέρει ο κυρ-Χρόνης, εσύ τι ανακατέυεσαι!?!?
ΥΓ: έχει ακόμα στοκ από τα παλιά....περίμενε λίγο....
ΥΓ2: 2 φτάνουν για να ασχημήνει η πόλη...δεν βλέπεται το αμάξι. Σαν να ζευγάρωσε το Σανγκγιονγκ με το Τ-Κρος και παρένθετη μητέρα τον Όπτιμους είναι. -
Ξέρει ο κυρ-Χρόνης, εσύ τι ανακατέυεσαι!?!?
ΥΓ: έχει ακόμα στοκ από τα παλιά....περίμενε λίγο....
ΥΓ2: 2 φτάνουν για να ασχημήνει η πόλη...δεν βλέπεται το αμάξι. Σαν να ζευγάρωσε το Σανγκγιονγκ με το Τ-Κρος και παρένθετη μητέρα τον Όπτιμους είναι.το αμαξι οταν το οδηγεις δεν το βλεπεις απεξω, ετσι η ασχημια του δεν εχει σημασια Εμενα, απο μεσα με ενδιαφερει να με βολευει. Νομιζω πως ουτε ενα απο τα αμαξια που ειχα στην κατοχη μου, δεν μου αρεσε εμφανισιακα (εξαιρεση το α4 avant)
-
Αρχισε ο πόνος των χέητερς πριν ακόμα ανακοινωθούν οι τιμές...
Εχω εμπάργκο για να τις ανακοινώσω.
-
Συγγνώμη κιόλας αλλά σε Πανευρωπαϊκή παρουσίαση 2 οχήματα όλα και όλα θα φέρουν;
Στατική θα είναι να υποθέσω αλλιώς μάλλον θα κάνουν βόλτες στο πάρκινγκ του Epirus Palace ή όπου αλλού το κάνουν.
Σήμερα ρίχνει καλαπόδια. Αν αύριο έχει τον ίδιο καιρό ( αλλά όχι ανοίγει) , ούτε στο πάρκινγκ δε θα βγούν. -
To μόνο που πονάει ειναι τα μάτια μας....
-
To μόνο που πονάει ειναι τα μάτια μας....
Να πηγαίνετε λίγο πιο γρήγορα με τα τρόλεϊ σας για να μην προλαβαίνετε να τα δείτε….
-
@kkostask said in Citroen e-C3 2024:
Να πηγαίνετε λίγο πιο γρήγορα με τα τρόλεϊ σας για να μην προλαβαίνετε να τα δείτε….
Mα για αυτό πονάνε, γιατί πάμε γρήγορα και τα έχουμε μόνιμα στον καθρέπτη μας.
-
εγω το βρισκω μια χαρα αποδεκτο το C3 και πολύ ομορφο το αδερφακι που θα έρθει αργοτερα το Grande Panda
σε τετοια οχηματα η πρακτικοτητα και η τιμη έχει πολύ περισσότερη σημασια από την εμφανιση
Εγω οταν αγορασα το Puma ενας παραγοντας και σημαντικος μάλιστα ήταν η εμφανιση. Ναι στο 1ο μου όχημα πάντα το κοιταω αυτό οταν έχω την οικονομικη δυνατότητα να διαλέξω γιατι πιο παλιά δεν την είχα πάντα
Οταν ομως εψαχνα για μικρο 2ο και κατεληξα στο Yudo ο παραγοντας εμφανιση δεν είχε μεγαλη σημασια εξαλου το Yudo δεν είναι κατι το φοβερο απλα αποδεκτο σε εμφανιση
Ε τωρα ενταξει αν ήταν εκτρωμα και πονουσαν τα ματια μου δηλαδη το είχε διαλέξει ο lap μπορει και να μην το έπαιρνα
Αλλα η εμφανιση σε πρακτικα οχηματα είναι δευτερευουσας σημασιας γενικά
-
@cirus said in Citroen e-C3 2024:
εγω το βρισκω μια χαρα αποδεκτο το C3 και πολύ ομορφο το αδερφακι που θα έρθει αργοτερα το Grande Panda
σε τετοια οχηματα η πρακτικοτητα και η τιμη έχει πολύ περισσότερη σημασια από την εμφανιση
Εγω οταν αγορασα το Puma ενας παραγοντας και σημαντικος μάλιστα ήταν η εμφανιση
Οταν ομως εψαχνα για μικρο 2ο και κατεληξα στο Yudo ο παραγοντας εμφανιση δεν είχε μεγαλη σημασια εξαλου το Yudo δεν είναι κατι το φοβερο απλα αποδεκτο σε εμφανιση
Ε τωρα ενταξει αν ήταν εκτρωμα και πονουσαν τα ματια μου δηλαδη το είχε διαλέξει ο lap μπορει και να μην το έπαιρνα
κατσε να δουμε τιμη που θα το φερουν στην ελλαδα και βλεπουμε. Απο εκει θα εξαρτηθουν ολα, οχι απο την εμφανιση ή το σχεδιασμο.
Το dacia πουλησε κολασμενα και ηταν πανασχημο, αλλα βγηκε σε πολυ καλη τιμη και τα σαρωσε ολα. -
@antonakis said in Citroen e-C3 2024:
Δεν σε έχουν ενημερώσει ακόμα?
Αίσχος.Τον έχουν ενημερώσει κ το έχει οδηγήσει, αλλά δεν μπορεί να δημοσιεύσει πριν την παρουσίαση 🤪
-
@cirus said in Citroen e-C3 2024:
Εγω οταν αγορασα το Puma ενας παραγοντας και σημαντικος μάλιστα ήταν η εμφανιση
κατσε να δουμε τιμη που θα το φερουν στην ελλαδα και βλεπουμε. Απο εκει θα εξαρτηθουν ολα, οχι απο την εμφανιση ή το σχεδιασμο.
Το dacia πουλησε κολασμενα και ηταν πανασχημο, αλλα βγηκε σε πολυ καλη τιμη και τα σαρωσε ολα.Ακριβώς, σε αυτήν την κατηγορία τιμής, η εμφάνιση δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο, αρκεί να μην αρέσει μόνο στον @lap 🤪
Citroen e-C3 2024