-
@cirus said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Τωρα εγω θα το πω και πειτε με ανωμαλο αλλα οπως και με το fl του xceed ετσι και με το chr εμενα μου αρεσει το ηδη υπαρχον μοντελο .Δεν ξερω σν το δω απο κοντα βεβαια.
ανώμαλε
-
Συγνώμη ρε παιδιά, δεν σας αρέσει εδώ;
-
-
@npapanik said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αυτή η διχρωμία με χαλάει. Πιστεύω με διχρωμία μόνο στην οροφή η μονόχρωμο θα είναι πιο ωραίο.
Από κοντά πάντως όπως και να έχει νομίζω θα είναι εντυπωσιακό. -
@npapanik said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Το τωρινό σε αντίστοιχη γωνία είναι πολύ πιο αιχμηρό και δυναμικό, νομίζω.
Ο όγκος πίσω στο νέο είναι σαν να κρέμεται, παρότι ειναι και 3 πόντους κοντύτερο απο το τωρινό.
Η έκδοση της φωτογραφιας είναι η GR Sport, φαντάσου τις πιο απλές εκδόσεις...
Επίσης και μπροστά είναι ολόιδιο με το νέο Prius.
Περί ορέξεως βέβαια... -
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αυτή η διχρωμία με χαλάει. Πιστεύω με διχρωμία μόνο στην οροφή η μονόχρωμο θα είναι πιο ωραίο.
Βγαίνει και μονόχρωμο και με διχρωμία σε οροφή μόνο. 3 είναι οι παραλλαγές.
-
Εγώ πάντως βλέπω ότι η είσοδος στα πίσω καθίσματα δεν είναι τόσο δύσκολη όπως στο πρώτο, διότι η οροφή δεν είναι τοσο κεκλιμένη στο νέο μοντέλο.
-
@tsofras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Είχα μία ελπίδα ότι θα άλλαζαν τα πίσω παράθυρα , ο μόνος λόγος που δεν το έχω πάρει ήδη , κρίμα
Ρε τσόφρα, κάθε χρόνο αλλάζεις 2-3 αυτοκίνητα;Διαπλεκόμενος είσαι;
Και τα πίσω παράθυρα τι σε πειράζουν;Αφού μπροστά θα κάθεσαι! -
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εγώ πάντως βλέπω ότι η είσοδος στα πίσω καθίσματα δεν είναι τόσο δύσκολη όπως στο πρώτο, διότι η οροφή δεν είναι τοσο κεκλιμένη στο νέο μοντέλο.
Νομίζω ότι το ανάποδο συμβαίνει.
Όπως έγραψα και παραπάνω, στην προσπάθεια να μεγαλώσουν λίγο τα πίσω παράθυρα, δημιούργησαν μεγάλη γωνία στο c-pillar σε σχέση με την οροφή, κάτι που μάλλον δυσκολεύει την είσοδο-έξοδο (το ύψος της οροφής παραμένει ουσιαστικά ίδιο στα 1,55-1,56m).
Μπορεί και να κάνω λάθος και για να μην παρεξηγηθώ με τα σχόλιά μου για το C-HR, θεωρώ θετικό το όλο πρόσημο της ανανέωσης (και όχι ριζικής αλλαγής) του C-HR.Πριν:
Μετά:
Τα χωροταξικά θα τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό καταφθάσει στις εκθέσεις.
Μέχρι τότε επισημαίνω το έντονο ενδιαφέρον που έχει ήδη προκαλέσει ένα ακόμη Toyota της σύγχρονης εποχής, για πολλούς και διάφορους λόγους. -
@bassstarlet said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Είχα μία ελπίδα ότι θα άλλαζαν τα πίσω παράθυρα , ο μόνος λόγος που δεν το έχω πάρει ήδη , κρίμα
Ρε τσόφρα, κάθε χρόνο αλλάζεις 2-3 αυτοκίνητα;Διαπλεκόμενος είσαι;
Και τα πίσω παράθυρα τι σε πειράζουν;Αφού μπροστά θα κάθεσαι!Έχω οδηγικές ανησυχίες τι να κάνω και εγώ, απλά τώρα είναι πανάκριβα και μου χάλασαν το χόμπι.
Τα πίσω παράθυρα με απασχολούν γιατί έχω 2 παιδιά και νιώθω λες και θα είναι τιμωρία εκεί πίσω. Ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ήδη είναι, είχα μία ελπίδα για το νέο μοντέλο αλλά μπαααα
-
Έχω οδηγικές ανησυχίες
Συγγνώμη, αλλά αν είχες οδηγικές ανησυχίες θα κοιτούσες Alfa Romeo Giulia, ή BMW 3, ή άντε Civic στην χειρότερη...
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Έχω οδηγικές ανησυχίες
Συγγνώμη, αλλά αν είχες οδηγικές ανησυχίες θα κοιτούσες Alfa Romeo Giulia, ή BMW 3, ή άντε Civic στην χειρότερη...
Άλλο 28.000 και άλλο 50.000!! Και εγώ 911 ηθελα αλλα για Καριόλα εφταναν μόνο!
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Νομίζω ότι το ανάποδο συμβαίνει.
Όπως έγραψα και παραπάνω, στην προσπάθεια να μεγαλώσουν λίγο τα πίσω παράθυρα, δημιούργησαν μεγάλη γωνία στο c-pillar σε σχέση με την οροφή, κάτι που μάλλον δυσκολεύει την είσοδο-έξοδο (το ύψος της οροφής παραμένει ουσιαστικά ίδιο στα 1,55-1,56m).
Μπορεί και να κάνω λάθος και για να μην παρεξηγηθώ με τα σχόλιά μου για το C-HR, θεωρώ θετικό το όλο πρόσημο της ανανέωσης (και όχι ριζικής αλλαγής) του C-HR.Πριν:
Μετά:
Τα χωροταξικά θα τα δούμε στην πράξη, όταν με το καλό καταφθάσει στις εκθέσεις.
Μέχρι τότε επισημαίνω το έντονο ενδιαφέρον που έχει ήδη προκαλέσει ένα ακόμη Toyota της σύγχρονης εποχής, για πολλούς και διάφορους λόγους.Ωπ δεν είχα δει τέτοια φωτογραφία. Άρα έχουν αλλάξει το C-pillar. Χμμ εδώ ναι δείχνει χειρότερο σε πρακτικότητα.
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Έχω οδηγικές ανησυχίες
Εχμ .... απάντησε ο Φάνης
Επίσης είμαστε Αθήνα, δεν παίρνεις εύκολα αμάξι μεγαλύτερο από 4.5 μέτραΕυχαρίστως να είχα λεφτά για μία Giulia είναι το μόνο αμάξι εντελώς τυχαία που με συγκινεί
-
Η οροφή δεν ήταν περισσότερο κεκλιμένη, σε ξεγελά το εφέ που είχαν κάνει κατεβάζοντας 10 πόντους τα πίσω παράθυρα, για να πετύχουν coupe προφίλ κάτι που δεν ισχύει στο τρέχον με το νέο c pillar.
-
@bill_hsd said in [Toyota C-HR 2023 (NEO)].jpg)
Μετά:
Άντε να βάζεις μικρό παιδί σε κάθισμα έτσι...
Πόνεσε η μέση μου. -
@antonakis said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πόνεσε η μέση μου.ΚΑΙ για αυτό τον λόγο πολλοί πήραμε suv , είναι μια άνεση που προσφέρουν , να βάζεις τα παιδιά στα καθισματάκια τους με άνεση και όχι με γιόγκα !
Εδώ και ένα χρόνο τα έμαθα να μπαίνουν και να βάζουν ζώνη μόνα τους και το γλυκοκοιτάζω το chr αλλά κατάλαβα οτι δεν έχω λεφτά σίγουρα θα είναι γύρο στο 35άρι ...
-
Απο την αλλη ποτε δεν πλασαριστηκε το C-HR σαν οικογενειακο. Coupe High Rider ονομαζεται και ειναι ενα ψηλο κουπε 4 ατομων μεν αλλα με εμφαση στους 2. Οι αλλοι δυο θα βολευτουν για μικρες σχετικα διαδρομες με παραχωρησεις πλην της εισοδου αφου οι 2 πισω πορτες ειναι σαφως καλυτερες απο το να μην υπηρχαν
Πλεον μαλιστα στην ιδια πλατφορμα υπαρχει το κλασικο corolla σε χατς σενταν και στεισον, το corolla cross για να διαλεξει καθενας αυτο που τον εξυπηρετει καλυτερα
-
@antonakis said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@bill_hsd said in [Toyota C-HR 2023 (NEO)].jpg)
Μετά:
Πόνεσε η μέση μου.Εμένα με είχε πονέσει στο mk1 οπότε σε αυτό ούτε που θέλω να το δοκιμάσω.
-
@panick-0 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Απο την αλλη ποτε δεν πλασαριστηκε το C-HR σαν οικογενειακο. Coupe High Rider ονομαζεται και ειναι ενα ψηλο κουπε 4 ατομων μεν αλλα με εμφαση στους 2. Οι αλλοι δυο θα βολευτουν για μικρες σχετικα διαδρομες με παραχωρησεις πλην της εισοδου αφου οι 2 πισω πορτες ειναι σαφως καλυτερες απο το να μην υπηρχαν
Πλεον μαλιστα στην ιδια πλατφορμα υπαρχει το κλασικο corolla σε χατς σενταν και στεισον, το corolla cross για να διαλεξει καθενας αυτο που τον εξυπηρετει καλυτερα
#coupe_tafos
Toyota C-HR 2023