-
Eδώ λέει πάντως πως θα ξεκινά από 17άρες ζάντες
Επίσης σε ιταλικό review άκουσα πως στο plug-in θα φορτίζει με εναλλασσόμενο φορτιστή με 3,4 ή 7κwh μόνο,δεν προβλέπεται ισχυρότερη φόρτιση.
-
Tι μέγεθος μπαταρίας έχει? ίσως να είναι τόσο μικρή, που να μην έχει και πολύ νόημα ένα μεγάλο τροφοδοτικό για να φορτίζει γλήγορα.
-
Όλα τα phev έτσι είναι, δεν υπάρχει ανάγκη ταχυφορτισης όπως στα ev, η φόρτιση γίνεται overnight με μπαλάντεζα και καλύπτεις τις καθημερινές ανάγκες στην πόλη, στο ταξίδι έχεις τον θερμικό.
-
Ρε αμαξαρα είναι λέμε....
Στην έκδοση με την γυάλινη οροφή θα καλύπτει και όσους νιώθουν κλειστοφοβία στα πισω καθίσματα.
Έχει χώρους, έχει εκπληκτική σχεδίαση, χρώματα, τεχνολογία. -
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@v_a said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ή θα με δελεάσει η αρχική τιμή λανσαρισματος στα 28Κ;
το 1.8 35K, το 2l 37K, 2l awd 40K και το phev 45K
Μου αρέσει που έβλεπα να γράφουν στα topic των Peugeot για το πόσο ακριβά είναι και για το πως την έχει δει η Peugeot και διάφορα τέτοια.
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ή θα με δελεάσει η αρχική τιμή λανσαρισματος στα 28Κ;
το 1.8 35K, το 2l 37K, 2l awd 40K και το phev 45K
Μου αρέσει που έβλεπα να γράφουν στα topic των Peugeot για το πόσο ακριβά είναι και για το πως την έχει δει η Peugeot και διάφορα τέτοια.
Δεν βλέπω τις τιμές να φτάνουν σε τέτοια ύψη. Δεν την ενδιαφέρει την Toyota να πουλάει μόνο σε leasing. Ελπίζω σε καποια entry level στα 28-30.
-
Θα έχουν αυξηθεί οι μισθοί μέχρι τότε. Καλές τιμές!
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αν το CX-30 έβγαινε με παρόμοιες κατηγορίες εκδόσεων Hybrid και PHEV, προσωπικά για εμένα δεν θα υπήρχε καν σύγκριση
Συμφωνώ!
Το ξέχασα το cx-30 , επίσης παρόμοια κατηγορία και πολύ καλό εμφανισιακά.
Και με 1.5 turbo να ερχόταν προηγούμενης δεκαετίας θα κέρδιζε πάλι.@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Θα έχουν αυξηθεί οι μισθοί μέχρι τότε. Καλές τιμές!
χαχαχαχαχαχ
κρατήθηκα να μην το κάνω εγώ το σχόλιο αυτό μην πουν πως πολιτικοποιώ το θεμα!Θα έχουμε τουλάχιστον+25% μεγαλύτερους μισθούς μέχρι το καλοκαίρι 2024 που λογικά θα ανοίξουν οι παραγγελίες.
-
@teo-mak said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@criuser said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εξωτερικά έχει άποψη και για αυτό παίρνει καλό βαθμό, άσχετα από το θέμα των χώρων.
Εσωτερικά νομίζω ότι μπορούσε πολύ καλύτερα. Είναι σαν φέις λίφτ προηγούμενου μοντέλου και αυτός ο λεβιές δεν έπρεπε να υπάρχει.
Βλέπεις ένα σχέδιο ultra high tech(Γτπ....) και μετά πέφτει το μάτι σου στο μοχλό της πόρτας
Πόσο στοκ έχουν από το starlet;Δεν λες που πάλι καλά άλλαξαν το χειριστήριο των ηλεκτρικών καθρεπτών?
-
Του είπαν του μ@@@κα του υπευθύνου παραγωγής να φτιάξει μοχλούς "που να αντέχουν για μια ζωή" και αυτός δεν άκουσε το "να αντέχουν".
Φήμες λένε πως έχουν ακόμα πολλούς στοκαρισμενους μοχλούς. Ήταν και εργατικός ανάθεμα τον.
-
Τωρα εγω θα το πω και πειτε με ανωμαλο αλλα οπως και με το fl του xceed ετσι και με το chr εμενα μου αρεσει το ηδη υπαρχον μοντελο .Δεν ξερω σν το δω απο κοντα βεβαια.
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Τωρα εγω θα το πω και πειτε με ανωμαλο αλλα οπως και με το fl του xceed ετσι και με το chr εμενα μου αρεσει το ηδη υπαρχον μοντελο .Δεν ξερω σν το δω απο κοντα βεβαια.
Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν σκαλίζεις το όμορφο αρχέτυπο, τα παραδείγματα πολλά.
Το video του WHAT CAR που αναρτήθηκε παραπάνω τα λέει ολα:
Ίδιο πάτωμα, ίδιο μεταξόνιο, ίδιοι χώροι, ίδιο πορτ παγκαζ, ίδιος βενζινοκινητηρας, ένα λογικό τεχνολογικό update.
Αισθητικά δεν με τρελαίνει, έχασε την πρωτοτυπία του αρχικού μοντελου και ο πίσω όγκος δειχνει λιγο παράταιρος, ειδικά με την too much διχρωμια που θυμίζει έντονα Aygo X
Επίσης, η ογκώδης μπροστινή κονσόλα μάλλον στριμώχνει τα πράγματα, ενώ στην προσπάθεια να μεγαλώσουν λίγο τα πίσω παράθυρα, σχεδιαστικό highlight του αυτοκινήτου, έκαναν πιο δύσκολη την είσοδο-έξοδο στις πίσω θέσεις, λόγω δημιουργίας μεγάλης γωνίας με την κεκλιμένη οροφή.
Πάντως, απο τα παραπανω φαίνεται πόσο μπροστά από την εποχή του και πόσο επίκαιρο παραμένει το 1st gen C-HR.
Για όσους δεν το προσεξαν, στο ιταλικό video που αναρτήθηκε παραπάνω, αναφέρεται ότι όταν θα διατεθεί εμπορικά, αρχικά θα είναι διαθέσιμο ως διλιτρο PHEV από 43.000€.
Εικάζω ότι σε αντίστοιχες εκδόσεις θα είναι ακριβότερο από το Corolla Cross. -
ανώμαλε
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν σκαλίζεις το όμορφο αρχέτυπο, τα παραδείγματα πολλά.
Το video του WHAT CAR που αναρτήθηκε παραπάνω τα λέει ολα:
Ίδιο πάτωμα, ίδιο μεταξόνιο, ίδιοι χώροι, ίδιο πορτ παγκαζ, ίδιος βενζινοκινητηρας, ένα λογικό τεχνολογικό update.
Αισθητικά δεν με τρελαίνει, έχασε την πρωτοτυπία του αρχικού μοντελου και ο πίσω όγκος δειχνει λιγο παράταιρος, ειδικά με την too much διχρωμια που θυμίζει έντονα Aygo X
Επίσης, η ογκώδης μπροστινή κονσόλα μάλλον στριμώχνει τα πράγματα, ενώ στην προσπάθεια να μεγαλώσουν λίγο τα πίσω παράθυρα, σχεδιαστικό highlight του αυτοκινήτου, έκαναν πιο δύσκολη την είσοδο-έξοδο στις πίσω θέσεις, λόγω δημιουργίας μεγάλης γωνίας με την κεκλιμένη οροφή.
Πάντως, απο τα παραπανω φαίνεται πόσο μπροστά από την εποχή του και πόσο επίκαιρο παραμένει το 1st gen C-HR.
Για όσους δεν το προσεξαν, στο ιταλικό video που αναρτήθηκε παραπάνω, αναφέρεται ότι όταν θα διατεθεί εμπορικά, αρχικά θα είναι διαθέσιμο ως διλιτρο PHEV από 43.000€.
Εικάζω ότι σε αντίστοιχες εκδόσεις θα είναι ακριβότερο από το Corolla Cross.και είχα την ελπίδα ότι θα συμφωνήσουμε επιτέλους
-
οκ, ολα να νεωτερα μοντελα εχουν μια αρχικη 'δεν μου αρεσει' αποψη απο τους κατοχους των παλιοτερων. κατι τετοιο εγινε με το f/l 3008 ασχετα της πραγματικης αναβαθμισης. ανθρωπινο και κατανοητο. στον γατο βεβαια δεν αρεσε ουτε το προηγουμενο ουτε και αυτα. βγαζουν μια τρανσφομερια αλλαντικου.
απο την αλλη βλεπω την καταπτυστη να γυριζει το παραμυθι σε φευ και ηλεχτρικα. τι εγινε? τελειωσε το αλλο το ψωφιο το τρολεατζηδικο? -
@gatoz said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
οκ, ολα να νεωτερα μοντελα εχουν μια αρχικη 'δεν μου αρεσει' αποψη απο τους κατοχους των παλιοτερων.
ισχύει
αλλά συνήθως έχουν λάθος
-
απο την αλλη βλεπω την καταπτυστη να γυριζει το παραμυθι σε φευ και ηλεχτρικα. τι εγινε? τελειωσε το αλλο το ψωφιο το τρολεατζηδικο?
Μπα, τροχιοδεικτικες ριχνει.
Αν ασχοληθεί σοβαρά η Toyota με τα PHEV - BEV... θα ψάχνεις συνεργείο της πεζο να κρυφτείς -
Δεν σας αρέσει;;;;
Έχει ολοκληρωμένη σχεδιαστική άποψηΤο προηγούμενο ήταν καλό σε κάποια σημεία και σε κάποια άλλα ήταν πιο mainstream.
Εδώ μιλάμε για σχεδίαση concept car -
απο την αλλη βλεπω την καταπτυστη να γυριζει το παραμυθι σε φευ και ηλεχτρικα. τι εγινε? τελειωσε το αλλο το ψωφιο το τρολεατζηδικο?
Μπα, τροχιοδεικτικες ριχνει.
Αν ασχοληθεί σοβαρά η Toyota με τα PHEV - BEV... θα ψάχνεις συνεργείο της πεζο να κρυφτείςδεν χρειαζεται να το ψαξω, ηδη στο free-beat app η top διευθυνση στα αγαπημενα ειναι ο ρεμουνδος - λ.δημοκρατιας 217
αλλα τουοτα, οχι, χρειαζεται ευνουχισμος και μετα καυτηριασμος μην ξαναφυτρωσει για να παρω -
οκ, ολα να νεωτερα μοντελα εχουν μια αρχικη 'δεν μου αρεσει' αποψη απο τους κατοχους των παλιοτερων. κατι τετοιο εγινε με το f/l 3008 ασχετα της πραγματικης αναβαθμισης. ανθρωπινο και κατανοητο.
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για ένα facelift, αλλά για μια νέα γενιά, μετα από επτά χρόνια ζωής (με ενα ενδιάμεσο επιτυχημένο facelift στα τελη του '19) της 1ης γενιάς, συνεπώς περίμενα πολλά περισσότερα, αυτό θέλω να πω.
Μάλλον η Toyota ξέρει κάτι παραπάνω (ως συνήθως), γι'αυτό και δεν το άλλαξε πολύ.
Εξάλλου, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...
Toyota C-HR 2023