-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Ένα νέο σύστημα που έβαλαν λέει, είναι το αυτόματο κλείδωμα θυρών με το που ξεκινάει το αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά τώρα το ανακάλυψε η Toyota?Δυστυχώς ναί!! Και ήταν από τα πρώτα αρνητικά που είχα σχολιάσει όταν πήρα την Κορόλα. Έχεις αρκετές τέτοιες βαλκείες, που οι Ευρωπαίοι μας έχουν καλομάθει, π.χ. να ανάβουν τα εξωτερικά φώτα όταν ξεκλειδώνεις ώστε να βλέπεις.
-
Λεπτομέρειες. Κουμπώνεις έναν συναγερμό Clifford στον can bus με 200euro και παρέχει και το κλείδωμα και το ανέβασμα και όλα. Αυτά είναι εύκολα. Άλλα είναι τα δύσκολα.
-
@storm said in Toyota C-HR 2023:
Λεπτομέρειες. Κουμπώνεις έναν συναγερμό Clifford στον can bus με 200euro και παρέχει και το κλείδωμα και το ανέβασμα και όλα. Αυτά είναι εύκολα. Άλλα είναι τα δύσκολα.
Αυτή ειναι η δικιά μου ιδιοτροπία, δεν γουστάρω συναγερμούς αφτερμαρκετ και γενικά κανείς να βάζει χέρι. Ο καθένας με τα κολληματά του...χαχαχα!!
Αλλά κάτι τέτοια χαζά μειονεκτήματα έχει - για εμένα - αλλιώς έχει όλα όσα ήθελα σε αυτά τα λεφτά. Προφανώς εαν το οικονομικό δεν ήταν θέμα, θα είχα μια bmw ή ένα Τέσλα!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Αυτή ειναι η δικιά μου ιδιοτροπία, δεν γουστάρω συναγερμούς αφτερμαρκετ και γενικά κανείς να βάζει χέρι. Ο καθένας με τα κολληματά του
Συμφωνώ
-
Εγώ κάνω Remote Service στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω κανείς να βάζει χέρι. Δίνω στο συνεργείο άδεια για remote πρόσβαση και το αυτοκίνητο αυτοσυντηρείται...
Επόμενος στόχος να μου φτιάχνει και καφέ να μου τον φέρνει στο γραφείο.
-
@elteo said in Toyota C-HR 2023:
δεν βλέπεται πάντως ο τύπος και όχι μόνο γιατί δεν είναι αντικειμενικός.
Το πρόβλημα με αυτόν τον τύπο είναι ότι το παίζει τάχα παιδί του λαού και ότι λέει ότι βλέπει!
Ισχύει οτι τα λέει απλά λόγω αμορφωσιας.
Αν έλεγε ότι είμαι φαν μποι της μάρκας και ελάτε να μιλήσουμε για τα αμάξια που γουστάρουμε θα τον σεβόμουν.
Αλλά αυτό το να έχει οδηγήσει τα πάντα από τογιοτα και να έχει βρει 100 θετικά και μισό αρνητικό και όλα καλώς καμωμενα είναι γελοίο...
Άσε που διαρκώς λέει συνειδητά και ασυνείδητα ψέμματα σε ότι έχει να κάνει με καταναλώσεις.
Αλλα χλμ οδηγεί αλλα λέει, αλλα καίει αλλα λέει...
Γενικά καρτούν... -
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023:
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
Ακόμα και η τοποθέτηση προϊόντος - που δεν το κρύβει- του Μότι εχει τα θετικά της
Κανένας δημοσιογράφος του ειδικού τύπου δεν θα ανεβάσει δημόσια βίντεο να μπαίνει με 140 σε ανοικτή στροφή με μπαλώματα
Εγώ δεν μπόρεσα να δω την ταχύτητα.
Εσύ?Στην ευθεία πριν εχει 110+ το τρίτο ψηφίο δεν φαίνεται , στην στροφή το πατάει και κάποια στιγμή δείχνει 130 + μετα κρύβονται όλα τα νούμερα απο το τιμόνι για κανα δυο δευτερόλεπτα του δίνει και άλλο πιστεύω οτι αγγίζει για λίγο τα 140
Τώρα είδα καλύτερα το αναλογικό. Πάνω από 125 δεν πάει καθόλου!
Είναι στα γενικότερα ψέματα που λέει κατά καιρούς όταν έχει να κάνει με νούμερα...
-
Ένα νέο σύστημα που έβαλαν λέει, είναι το αυτόματο κλείδωμα θυρών με το που ξεκινάει το αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά τώρα το ανακάλυψε η Toyota?
Γιατί άλλες εταιρείες το έχουν δεκαετίες τώρα.
Το έχει μέχρι και το 207 της αδερφής μου που είναι μοντέλο του 2006.Υ.Γ. Αφού κάνεις βίντεο και έχεις και εξωτερικά πλάνα, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τουλάχιστον κάπου που δεν φυσάει. Μας ζάλισε τα @@ ο αέρας.
Τραβάς βίντεο με το κινητό στο χέρι και ακόμη και στην ευεθεία φαινόταν το αυτοκίνητο να πηγαίνει σαν το blue star σε φουρτουνιασμένη θάλλασα. Το αυτοκίνητο λέει δεν καταλαβαίνει τίποτα και μπαίνει σαν τρένο. Κι εμείς πως θα το δούμε ρε μάστορα που το βίντεο πάει βάρκα γυαλό;Σε μια φάση πρέπει να είπε ότι παύοντας παρατεταμένα το κουμπί για κλείδωμα του αυτοκινήτου κλείνουν τα παράθυρα, λες και είναι καινοτομία της toyota
-
Αυτό με τον εσωτερικό φωτισμό που αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία της καμπίνας ισχύει ή αλλα ντάλα;
Δλδ ο φωτισμός δεν επιλέγεται απο τον χρήστη; -
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
Αυτό με τον εσωτερικό φωτισμό που αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία της καμπίνας ισχύει ή αλλα ντάλα;
Δλδ ο φωτισμός δεν επιλέγεται απο τον χρήστη;Ισχύει αλλά μπορείς και να επιλέξεις εσύ.
-
Χθες είδα το αυτοκίνητο απο κοντά ,δεν θα πω τίποτα παρα μόνο τα λόγια ανθρώπου που τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται μόνο με MB BMW PORSCHE και ήταν μαζί μου:
Όντως μετράς με αυτό ...Απλά συμπληρώνω ότι πρέπει να παραγγείλεις απο την τρίτη έκδοση και πάνω τα καλά καθίσματα τα αλκαντάρα τις 19αρες τον εκτεταμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και φυσικά ΤΗΝ οθονάρα !
Έτσι οι αιθέριες υπάρξεις θα αισθάνονται ασφάλεια και άνεση στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους χώρο στην θέση του συνοδηγού , προστατευμένες απο το ανυπόμονο χέρι χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό που προστατεύει και τους οδηγούς απο μελλοντικά μπερδέματα metoo.
Δεν αξίζει να τα σκάσεις για δίλιτρα κλπ ολα τα λεφτά στο ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο με γυάλινες οροφές κλπ για ενα 1800 και εαν δεν εχεις να δανειστείς !
H αθόρυβη και ποιοτική κύλιση με χαμηλές ταχύτητες είναι το θεμέλιο για υγιείς ποιοτικές σχέσεις που δεν βασίζονται σε πεοθηλασμούς -δεν γίνεται στο νεο chr-και στόρυ με 200 στο Σχιστό γιατί δεν τα πιάνει ...
-
Χθες είδα το αυτοκίνητο απο κοντά ,δεν θα πω τίποτα παρα μόνο τα λόγια ανθρώπου που τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται μόνο με MB BMW PORSCHE και ήταν μαζί μου:
Όντως μετράς με αυτό ...Απλά συμπληρώνω ότι πρέπει να παραγγείλεις απο την τρίτη έκδοση και πάνω τα καλά καθίσματα τα αλκαντάρα τις 19αρες τον εκτεταμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και φυσικά ΤΗΝ οθονάρα !
Έτσι οι αιθέριες υπάρξεις θα αισθάνονται ασφάλεια και άνεση στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους χώρο στην θέση του συνοδηγού , προστατευμένες απο το ανυπόμονο χέρι χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό που προστατεύει και τους οδηγούς απο μελλοντικά μπερδέματα metoo.
Δεν αξίζει να τα σκάσεις για δίλιτρα κλπ ολα τα λεφτά στο ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο με γυάλινες οροφές κλπ για ενα 1800 και εαν δεν εχεις να δανειστείς !
H αθόρυβη και ποιοτική κύλιση με χαμηλές ταχύτητες είναι το θεμέλιο για υγιείς ποιοτικές σχέσεις που δεν βασίζονται σε πεοθηλασμούς -δεν γίνεται στο νεο chr-και στόρυ με 200 στο Σχιστό γιατί δεν τα πιάνει ...
Η γνώμη σου ως "Toyotista", όπως ασφαλώς και η δική μου, δεν μετράνε...
Απλά να αναφέρω, νομίζω οτι το έχω ξαναπεί, ότι γνωρίζω τουλάχιστον 5 πρώην BMWδάκηδες-Mercedeδάκηδες,που χωρίς τα νεοελληνικά κόμπλεξ premiumοσύνης και "αστεροπροπέλας", αγοράσαμε cash (όχι leasing) C-HR 1ης γενιάς και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή.
Συμφωνώ για τα εξοπλιστικά επίπεδα, απλά για να πάρεις την έκδοση που λες (1.8 C-HIC με πανοραμική οροφή), θες πλέον 38 χιλιάρικα και δεν είναι καν η πιο πλούσια έκδοση GR Sport (απλή ή Ultimate edition), που βγαινει μόνο σε διλιτρο.
Ας το συνειδητοποιήσουν σιγά-σιγά οι επίδοξοι αγοραστές μτχ ή καινούριου C-HR, ότι το C-HR έπαψε να είναι φθηνό. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Η γνώμη σου ως "Toyotista", όπως ασφαλώς και η δική μου, δεν μετράνε...
Απλά να αναφέρω, νομίζω οτι το έχω ξαναπεί, ότι γνωρίζω τουλάχιστον 5 πρώην BMWδάκηδες-Mercedeδάκηδες,που χωρίς τα νεοελληνικά κόμπλεξ premiumοσύνης και "αστεροπροπέλας", αγοράσαμε cash (όχι leasing) C-HR 1ης γενιάς και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή.
Συμφωνώ για τα εξοπλιστικά επίπεδα, απλά για να πάρεις την έκδοση που λες (1.8 C-HIC με πανοραμική οροφή), θες πλέον 38 χιλιάρικα και δεν είναι καν η πιο πλούσια έκδοση GR Sport (απλή ή Ultimate edition), που βγαινει μόνο σε διλιτρο.
Ας το συνειδητοποιήσουν σιγά-σιγά οι επίδοξοι αγοραστές μτχ ή καινούριου C-HR, ότι το C-HR έπαψε να είναι φθηνό.Το chic αξίζει για μένα μόνο και μόνο για τα καθίσματα και αν φτάσεις εκει αμαρτία να μην δώσεις τα 1550 για το πακέτο JBL και πανοραμική οροφή.
-
Όταν το κάνει η Toyota είναι έξυπνος σχεδιασμός.
Όταν το κάνουν άλλοι κατασκευαστές, είναι απλά μια ψηλή κονσόλα που εμποδίζει τα γόνατα του οδηγού να απλωθούν όπως γουστάρει. -
Καταρχάς ο Μότης δεν είναι τυχαίος, έχει το ρεκορ γκίνες λαθών σε ότι κάνει ή λεει (βλέπε βίντεο με καταναλώσεις - βλέπε και σχόλια!, έχει μετρήσει απόσταση στο YC κάτι νουμερα τρελά 25+ εκατοστά...). Είναι ο πιο έμπειρος άσχετος σε αυτό που κάνει. Οκ έχεις τρέλα με τα τουότα αλλά γιατί έτσι;
Και για την στροφή που λέτε που τα είδατε τα 140; Άλλο βίντεο είδα εγώ; Φαίνεται το κοντερ δεξιά καθαρά. 125 και αν τα έπιασε το τρένο. Που οκ και 140 να πήγαινε και με aygo x σχετικά ήρεμα θα έμπαινε! -
Όταν το κάνουν άλλοι κατασκευαστές, είναι απλά μια ψηλή κονσόλα που εμποδίζει τα γόνατα του οδηγού να απλωθούν όπως γουστάρει.Προσωπικά, έχω αναφέρει επανειλημμένως ότι αποτελεί εργονομικό φάουλ, που στριμώχνει χωρίς λόγο τα πόδια του συνοδηγού και εντείνει την αίσθηση πλαστικούρας στο εσωτερικό του νέου C-HR.
-
Όταν το κάνουν άλλοι κατασκευαστές, είναι απλά μια ψηλή κονσόλα που εμποδίζει τα γόνατα του οδηγού να απλωθούν όπως γουστάρει.Προσωπικά, έχω αναφέρει επανειλημμένως ότι αποτελεί εργονομικό φάουλ, που στριμώχνει χωρίς λόγο τα πόδια του συνοδηγού και εντείνει την αίσθηση πλαστικούρας στο εσωτερικό του νέου C-HR.
Φαντάσου να αρχίσει να τρίζει κιόλας από το γόνατο του συνοδηγού
-
@hountalas said in Toyota C-HR 2023:
Καταρχάς ο Μότης δεν είναι τυχαίος, έχει το ρεκορ γκίνες λαθών σε ότι κάνει ή λεει (βλέπε βίντεο με καταναλώσεις - βλέπε και σχόλια!, έχει μετρήσει απόσταση στο YC κάτι νουμερα τρελά 25+ εκατοστά...). Είναι ο πιο έμπειρος άσχετος σε αυτό που κάνει. Οκ έχεις τρέλα με τα τουότα αλλά γιατί έτσι;
Και για την στροφή που λέτε που τα είδατε τα 140; Άλλο βίντεο είδα εγώ; Φαίνεται το κοντερ δεξιά καθαρά. 125 και αν τα έπιασε το τρένο. Που οκ και 140 να πήγαινε και με aygo x σχετικά ήρεμα θα έμπαινε!Απλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν τα λάθη του είναι ηθελημένα ή τόσο του κόβει...
Φυσικά έχει αποδειχθεί πολλές φορές ψεύτης όπως εδώ που τάχα πάει με 140 και πάει με 125...αλλα στα των καταναλωσεων πιστεύω ότι δεν του κόβει να υπολογίσει, ξέχνα τι λέει στην αρχή σε σχέση με το τέλος του βίντεο στην προσπάθεια του να παρουσιάσει ότι τα τογιοτα είναι τα καλύτερα αμάξια του πλανήτη... Γενικά αμα τον αντιμετωπίζεις με λογική αγάπη μόνο όλα καλά μην τον στριμωχνεις με λεπτομέρειες... Τα τογιοτα είναι τα καλύτερα αμάξια και τέλος και είμαστε όλοι καλά! -
Φαντάσου να αρχίσει να τρίζει κιόλας από το γόνατο του συνοδηγού
Σε κάποια βίντεο τρίζει ήδη με το που το ακουμπάς με το χέρι, δεν θέλει καν γονατο...
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πειράξουν σχεδιαστικά το συγκεκριμένο κομμάτι της κονσόλας.Στο 1ης γενιάς C-HR είναι πολύ πιο χαμηλά και γλυκά σχεδιασμένο και το piano black κάλυμμα κουμπώνει με το κυρίως σώμα της κονσόλας και είναι μασίφ. -
Κοίτα, σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μετανιώσεις, αν αγοράσεις συνειδητά κάτι για τα προτερήματα του. Εννοείται δε ότι είναι μια χαρά αυτοκίνητα τα Toyota. Τα απλά-υβριδικά εννοώ, γιατί τα σπορ Toyota δεν είναι απλώς "μια χαρά", είναι εξαιρετικά! Ένας φίλος του πατέρα μου πήρε το GR Yaris, με τα 260 άλογα (και το πήγε στα 300 από ότι λέει - προσωπικά δεν πιστεύω ότι έφτασε τόσα με ένα remap και μια εισαγωγή) και έχω σκυλιάσει να τον πετύχω για να το βάλω στο χέρι! Τρελό 75άρηδες εν δράσει ο πατέρας και η παρέα του... Αν θυμάσαι το είχα γράψει και όταν οδήγησα την Corolla Hybrid του φίλου μας του izz. Όμως, να έχουμε και αίσθηση του μέτρου. Δεν μπορεί να έφυγες από πισωκίνητη/τετρακίνητη BMW 150-200-300 ίππων και να μην κατάλαβες την διαφορά στον δρόμο σε σχέση με ένα υβριδικό C-HR, ή Corolla. Αν όντως συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι δεν ξέρεις να οδηγείς γρήγορα (δεν το λέω για σένα προσωπικά, γενικό το σχόλιο). Δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα ίδια. Είμαι βέβαιος ότι το υβριδικό Toyota θα είναι πιο άνετο, αξιόπιστο και οικονομικό, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει στον δρόμο όπως μια 325!!!
Αυτό απαντάει και στον φίλο μου τον monman που λέει ότι δεν χρειάζεσαι καν το δίλιτρο Toyota και κάνεις την δουλειά σου και με το 1800. Επίσης αν μια γκόμενα θαμπώνεται από ένα αυτοκίνητο (ή τα λεφτά γενικά), δεν κάνει για τίποτα παρά μόνον για ΧΧΧ.
ΥΓ: Αυτούς τους ηλίθιους youtubers, στυλ Μότη (που ούτε γνωρίζω, ή έχω δει ποτέ βίντεό του, απλά διαβάζω εδώ το όνομά του), εσείς τους κάνετε φίρμες αναφέροντας και προωθώντας τους εδώ μέσα. Οπότε μην παραπονιέστε μετά που γίνονται γνωστοί...
Toyota C-HR 2023