@anapofasistos said in Peugeot 3008 (2024):
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Το ΑCC, όπως έχουμε δει έχει πολλά θέματα στις υλοποιήσεις του και δεν είναι και κάτι σημαντικό για τον οδηγό.
Το πρόβλημα του 3008 είναι το μεγάλο βάρος του με τον υβριδικό κινητήρα και μόνο ως εταιρικό με plug-in ή ηλεκτρικό συμφέρει.
Τώρα για τα άλλα και εκεί ισχύουν παρόμοια πράγματα γιατί τα αυτοκίνητα έχουν μεγαλώσει και είναι ακριβά.
Το ΑCC για εμένα είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω το ίδιο ισχύει για την πλειονότητα που κινείται σε αυτοκινητόδρομους. Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια
Προσωπικά αν θέλω να πάω γρήγορα, δεν βάζω ούτε το απλό κρουζ κοντρόλ, γιατί δεν υπάρχει κανένας να ακολουθήσω.
Αν θέλω να πάω χαλαρά κάθομαι δεξιά, βάζω το κρουζ 10-20 χλμ κάτω από το όριο, κρατάω μεγάλες αποστάσεις από το μπροστινό.
Τώρα όπως του γάτου που το Ραβ ακολούθησε τις κίτρινες γραμμές και τον πήγαινε στην μπαριέρα, ή όπως είχε πει ο Μόνμαν που έπεσε μία τέντα και φρέναρε το αμάξι, θεωρώ ότι είναι πρωτόγονα.
Εδώ οι μισοί τουλάχιστον απενεργοποιούν τα στάρτ στοπ, την κίνηση στις λωρίδες και τις ειδοποιήσεις για τα όρια ταχύτητας και θα σκεφτούμε το ACC ?
Βέβαια κάποιους τους βολεύει...