-
@criuser said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Εγώ έδωσα και πουρμπουάρ όμως με τα 50 λεπτά για τον καφέ...
Γαλλική κυρίλα...Χαχαχαχα!! Εγώ νρέπομαι να δώσω 50 λεπτά πουρ μπουάρ, από €1.5 και πάνω....αστική ευγένεια!
-
πωπω ανατριχιασα, μιλάμε για λαρτζιλίκια.. πάρτε βιτάρα να αφήνετε τα ρέστα από ολόκληρο το δεκάευρο να μη σας λένε τσιγκουναρέους υβριδικούς Γαλλόχρεπους
-
@green-power said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@harisnikolop ρίξε μια ματιά και στο Cupra Leon. Με dsg βγαίνει σχεδόν 32.000 και παίρνεις 150 άλογα και τα πάντα από εξοπλισμό μέχρι ηλιοροφή.
Ε όχι και τα πάντα, ACC δεν έχει στο DSG, το τσιγγουνεύτηκαν, νομίζω όμως ότι ούτε ηλιοροφή έχει..., το ACC, αν δεν κάνω λάθος, σε πάει στα 33,5Κ (+νάβι αναγκαστικά).
Και πάλι όμως ίσως να αξίζει το Leon γιατί έχει και το καλό κιβώτιο (έτσι ακούγετα, δεν ορκίζομαι για αυτό) αλλά και πολλαπλούς πίσω.
-
@jamesd said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@green-power said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@harisnikolop ρίξε μια ματιά και στο Cupra Leon. Με dsg βγαίνει σχεδόν 32.000 και παίρνεις 150 άλογα και τα πάντα από εξοπλισμό μέχρι ηλιοροφή.
Ε όχι και τα πάντα, ACC δεν έχει στο DSG, το τσιγγουνεύτηκαν, νομίζω όμως ότι ούτε ηλιοροφή έχει..., το ACC, αν δεν κάνω λάθος, σε πάει στα 33,5Κ (+νάβι αναγκαστικά).
Και πάλι όμως ίσως να αξίζει το Leon γιατί έχει και το καλό κιβώτιο (έτσι ακούγετα, δεν ορκίζομαι για αυτό) αλλά και πολλαπλούς πίσω.
Το μάπα κιβώτιο έχει, το καλό στο δίλιτρο
-
@tsofras said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@jamesd said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί από αντιπροσωπεία θυμάμαι ότι μου είχαν πει ότι φοράει του Formentor 1.5, δηλαδή το dq381 λέω εγώ
-
@tsofras said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί από αντιπροσωπεία θυμάμαι ότι μου είχαν πει ότι φοράει του Formentor 1.5, δηλαδή το dq381 λέω εγώ
Ναι σίγουρος το γράφει και στα specs και το ξέρουν και στην αντιπροσωπεία πλέον
Μόνο το διλιτρο με DQ381 σε Leon
-
@fanis75 said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@criuser said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Εγώ έδωσα και πουρμπουάρ όμως με τα 50 λεπτά για τον καφέ...
Γαλλική κυρίλα...Χαχαχαχα!! Εγώ νρέπομαι να δώσω 50 λεπτά πουρ μπουάρ, από €1.5 και πάνω....αστική ευγένεια!
Από 1 ευρώ και πάνω και εγώ τις περισσότερες φορές.
-
Καλά τσίμπησες και εσύ με το φιλοδώρημα του Φάνη.
Απλά είπα ότι εγώ με την κατανάλωση του Αιρκρός πήρα ένα καφέ και έδωσα και 50 λεπτά φιλοδώρημα, ενώ ο Φάνης με την κατανάλωση της Κορόλας, ίσα ίσα που έφτασε για τον καφέ...
Μην σου πω ότι δεν του άφησαν και το μπισκότο...
-
Καλημέρα. Είδα το Jazz από κοντά. Οι χώροι εντός της καμπίνας φοβεροί. Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα 300 λίτρα του πορτμπαγκάζ είναι θέμα ( μεγάλο θέμα ). Επίσης, τώρα πια, μόνο παραγγελία για το επόμενο με τους 122 ίππους. Το crosstrack που κοιτούσα τσιμπάει μία αύξηση στην τιμή γύρω στα 2Κ ( σε σχέση με το τωρινό) και πάει στα 31.700€.
-
Αν κάνεις μεγάλα ταξίδια συχνά, ναι θα ήταν θέμα, αν κινείσαι στην πόλη δεν νομίζω.
Επίσης λόγω της κάθετης πίσω πόρτας παίρνει σε ύψος μεγάλα αντικείμενα.Για εμένα δεν αξίζει το crosstrack
-
Το μόνο πρόβλημα στην αγορά του Jazz είναι ότι στα χρήματα που ζητάει μπορείς να πάρεις πραγματικό αυτοκίνητο.
-
Έχει δίκιο ο φίλος jamesd, στα χρήματα που αγοράζεις ένα κανονικό αυτοκίνητο, αγοράζεις το jazz.
Ακολουθεί μια αναφορά της Marklines για το υβριδικό μόνο σύστημα, (για τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλα άρθρα), του Jazz, που αποδεικνύει ότι ΔΕΝ είναι κανονικό αυτοκίνητο.
Όποιος έχει όρεξη και χρόνο για γνώση μπορεί να το διαβάσει.
Όποιος δεν ενδιαφέρεται ας το πετάξει σε καμία πρέσα ή ας δεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες από μούσκουλα, κοιλιακούς, τατουάζ και πλαστικά στήθη.
https://www.marklines.com/en/report_all/rep2074_202010#report_area_2
-
@harisnikolop said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Καλημέρα. Είδα το Jazz από κοντά. Οι χώροι εντός της καμπίνας φοβεροί. Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα 300 λίτρα του πορτμπαγκάζ είναι θέμα ( μεγάλο θέμα ). Επίσης, τώρα πια, μόνο παραγγελία για το επόμενο με τους 122 ίππους. Το crosstrack που κοιτούσα τσιμπάει μία αύξηση στην τιμή γύρω στα 2Κ ( σε σχέση με το τωρινό) και πάει στα 31.700€.
3000 λιγότερα κάνει το αυτόματο πετρέλαιο 2008 και 2000 περισσότερα το αυτόματο πετρέλαιο 3008.
-
@harisnikolop said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Από Honda αν είναι να πληρώσεις χρήματα αξίζει το CIVIC το οποίο είναι αμαξάρα και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
το jazz είναι πρακτικό κουβαδάκι με ρόδες. Μπορεί τεχνολογικά να είναι φοβερό
αλλά παραμένει κουβαδάκι. Δεν αξίζει και γιαυτο δεν πουλάει και τίποτα
-
3000 λιγότερα κάνει το αυτόματο πετρέλαιο 2008 και 2000 περισσότερα το αυτόματο πετρέλαιο 3008.
Πετρέλαιο για μικρές διαδρομές Αθήνα, με ρίσκο για dpf και adblue, γιατί τον μισείτε τον άνθρωπο τόσο;
Τα ίδια σε βενζίνη y not. -
Του ανοίγουμε τα μάτια, να έχει φτηνό κόστος και τζάμπα ψυχοθεραπεία με φτηνές βόλτες...
-
Η πας σε αυτο (οσο προλαβαινεις κ αν ισχυει η τιμη) κ απλα μεγαλωνεις το Jazz.
-
Συμφωνώ κι εγώ ότι αν φτάσεις 32χιλ. έχει καλύτερα αυτοκίνητα.
Το hrv , έχω πετύχει δύο τρία, είναι πολύ όμορφο
Τα κάνει όλα και συμφέρει -
Δεν ξέρω αν είναι καλή εποχή για νέο αυτοκίνητο με τις αναγκάστικές τεχνολογικές αλλαγές, που θα οδηγήσουν στην απαξίωση τα ΜΕΚ. Εγώ θα προσανατολιζόμουν σε ένα μεταχειρισμένο στα μισά λεφτά για να περάσω τα επόμενα χρόνια. Π.χ. το Seat Arona.
-
Τα μεταχειρισμένα έχουν ακριβύνει τόσο που δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητούν.
Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K