-
@lap said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Πες μας πως σου φαίνεται;;;
Είδα το φως! Το αμάξι ξεχειλίζει από ποιότητα.
-
Καλημέρα σε όλους,
γνωρίζει κάποιος να συστήσει ένα καθαριστικό για τα εσωτερικά πλαστικά; Αναφέρομαι σε ταμπλό, μαρσπιέ κτλ. Η Mazda έχει ένα δικό της κιτ αλλά δεν γνωρίζω αν είναι διαθέσιμο στην αντιπροσωπεία.
Ευχαριστώ!! -
-
@ss_76 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Αυτο χρησιμοποιεις για το ταμπλο/πλαστικα στο εσωτερικο?
Πιανει ευκολα σκονη το ταμπλο στο CX και εψαχνα να δω με τι θα το καθαριζω. Σφουγγαρι λογικα και μετα πανι για καθαρισμα? -
@chrisk6 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
@ss_76 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Αυτο χρησιμοποιεις για το ταμπλο/πλαστικα στο εσωτερικο?
Πιανει ευκολα σκονη το ταμπλο στο CX και εψαχνα να δω με τι θα το καθαριζω. Σφουγγαρι λογικα και μετα πανι για καθαρισμα?εφαρμογή με ένα foam applicator (μπόλικο) κι όταν τελειώσεις το πλύσιμο του αυτοκινήτου. σκουπίζεις με ένα πανί μικτοϊνών το "υπερβάλλον". Ενυδατώνει, προστατεύει από ακτινοβολία UV χωρίς να αφήνει γυαλάδα. OEM shine
-
Καλημέρα σε όλους,
έχει κάνει κανείς από τους κατόχους κάποιο service; Είναι να κάνω το πρώτο μου, ετήσιο, τον ερχόμενο μήνα και μου είπαν γύρω στα 200€ - μαζί με την εργασία, που χρεώνεται 50+φπα. Ζω στη Θεσσαλονίκη. -
@petp3624 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλημέρα σε όλους,
έχει κάνει κανείς από τους κατόχους κάποιο service; Είναι να κάνω το πρώτο μου, ετήσιο, τον ερχόμενο μήνα και μου είπαν γύρω στα 200€ - μαζί με την εργασία, που χρεώνεται 50+φπα. Ζω στη Θεσσαλονίκη.Καλά σου είπαν άμα είναι εξουσιοδοτημένο! Μόνο 50 ευρώ είναι ο ΦΠΑ!
-
Καλημέρα σε όλους,
έχει κάνει κανείς από τους κατόχους κάποιο service; Είναι να κάνω το πρώτο μου, ετήσιο, τον ερχόμενο μήνα και μου είπαν γύρω στα 200€ - μαζί με την εργασία, που χρεώνεται 50+φπα. Ζω στη Θεσσαλονίκη.Μια χαρά τιμή.
-
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση του Android car, ώστε να μην χρειάζεται usb καλώδιο για να συνδεθεί το τηλέφωνο στην οθόνη;
Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η λειτουργία σε άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. -
@drivemetothemoon said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση του Android car, ώστε να μην χρειάζεται usb καλώδιο για να συνδεθεί το τηλέφωνο στην οθόνη;
Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η λειτουργία σε άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. -
@fanis75 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλημέρα σε όλους,
έχει κάνει κανείς από τους κατόχους κάποιο service; Είναι να κάνω το πρώτο μου, ετήσιο, τον ερχόμενο μήνα και μου είπαν γύρω στα 200€ - μαζί με την εργασία, που χρεώνεται 50+φπα. Ζω στη Θεσσαλονίκη.Μια χαρά τιμή.
Καλησπέρα, για το πρώτο σερβις μου είπαν κάτω από 200 ευρώ (για Αθήνα).
-
@cirus said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η λειτουργία σε άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας.Thanx!
-
@fanis75 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλημέρα σε όλους,
Καλησπέρα, για το πρώτο σερβις μου είπαν κάτω από 200 ευρώ (για Αθήνα).
Kαλησπέρα σε όλους. Τελικά κοστολόγια: 75+φπα τα ανταλλακτικά (αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού) και 50+φπα η εργασία.
-
Καλησπέρα. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήκος υαλοκαθαριστήρων γιατί στο manual δεν αναφέρεται.
Επίσης παρατήρησαν ότι στην ελληνική σελίδα της Mazda ,το κλασσικό 2 πλέον δεν είναι αναρτημένο. Πάει προς κατάργηση η σταμάτησαν να το εισάγουν αποτι φαίνεται. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με ανταλλακτικά. -
Μέτρησε με μια μετροταινία τα μάκτρα και πήγαινε σε ένα κατάστημα και διάλεξε τα αντίστοιχα μάκτρα.
-
@filthydwarf said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλησπέρα. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήκος υαλοκαθαριστήρων γιατί στο manual δεν αναφέρεται.
Επίσης παρατήρησαν ότι στην ελληνική σελίδα της Mazda ,το κλασσικό 2 πλέον δεν είναι αναρτημένο. Πάει προς κατάργηση η σταμάτησαν να το εισάγουν αποτι φαίνεται. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με ανταλλακτικά.Αν σταματησαν, μεγαλο λαθος τους αφου δεν εχει ανακοινωθει το παραμικρο για νεο μοντελο. Ποσο μαλλον απο τη στιγμη που πουλαγε καλα τελευταια.
-
@jammamon said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Επίσης παρατήρησαν ότι στην ελληνική σελίδα της Mazda ,το κλασσικό 2 πλέον δεν είναι αναρτημένο. Πάει προς κατάργηση η σταμάτησαν να το εισάγουν αποτι φαίνεται. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με ανταλλακτικά.Αν σταματησαν, μεγαλο λαθος τους αφου δεν εχει ανακοινωθει το παραμικρο για νεο μοντελο. Ποσο μαλλον απο τη στιγμη που πουλαγε καλα τελευταια.
Ναι δεν βγάζει νόημα. Αλλά αν πας στη λίστα με τα μοντέλα έχει το mazdoyaris μονο
-
Μέσα στο καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο άρχισαν να ισχύουν κάτι νέες απαιτήσεις για τα διάφορα συστήματα ασφαλείας. Ίσως το σταμάτησαν για αυτό μέχρι να τα φτιάξουν.
-
Επίσης παρατήρησαν ότι στην ελληνική σελίδα της Mazda ,το κλασσικό 2 πλέον δεν είναι αναρτημένο. Πάει προς κατάργηση η σταμάτησαν να το εισάγουν αποτι φαίνεται. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με ανταλλακτικά.Θα προτιμούσα να αντικαταστήσω μόνο τα λαστιχάκια από την MAZDA που ειναι MITSHUBA κι είναι πολύ ποιοτικά
-
Εχει κάποια διαφορά το Mazda 2 Hybrid απο το Yaris Hybrid, και υπάρχει κάποιος λόγος να το προτιμήσει κανείς απο το μοντέλο της Toyota;
MAZDA 2 Facelift 2023