-
Προκειται για το "γνησιο" Μazda , οχι για το αντιγραφο του Yaris
Μπορειτε να το δειτε απο το site της Γερμανιας προς το παρον
https://www.mazda.de/modelle/mazda2/Και εδω να το διαμορφωσετε
https://www.mazda.de/konfigurator/MAZDA2/5HB/Η μονη ουσιαστικη διαφορά που παρατηρησα ειναι οτι οι ρυποι επεσαν κι αλλο
Πχ h εκδοση Challenge (που πλεον λεγεται Center Line) απο 107 γρ/χλμ CO2 πηγε στα 100Κατα το τελος καλοκαιριου πιστευω θα ερθουν τα πρωτα μοντελα στην Ελλαδα
-
Ωραίο και ποιοτικό αμάξι...ομως υπάρχει και κάτι άλλο που πραγματικά με κάνει να απορώ....
1500cc με ισχυ 75hp.... Αυτή είναι ισχύς για 1.2 ή ακόμα και 1.0 ατμοσφαιρικό...
Όλα στο βωμό της μείωσης ρύπων....
Οκ απλά μείνε με το υβριδικό Mazda-Τοyota Υaris ή άλλαξε καρότσα στο Mazda 2 και βάλε τα ηλεκτρομηχανικα του Yaris.
Αυτό θα είναι πιο σβέλτο από το 75hp.... 1500αρι...
ΥΓ Ο χώρος αποσκευών είναι πολύ μικρός, μικρότερος από πολλά άλλα. Κρίμα για ένα πολύ ποιοτικό μικρό να αδικείται
από κινητήρα και χώρο αποσκευών.... -
Ο κινητήρας 115 άλογα είναι. Τα 75 είναι η πετσοκομένη έκδοση για να βγάζουν και μια βασική έκδοση.
-
Στη διαμόρφωση στην γερμανική σελίδα δίνει επιλογή μόνο έναν κινητήρα. Αυτόν με 75hp.
-
Διάλεξε άλλο επίπεδο εξοπλισμού και θα σου βγάλει άλλους 2. Ο 115 είναι στο EXCLUSIVE-LINE.
-
@christostsp said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Στη διαμόρφωση στην γερμανική σελίδα δίνει επιλογή μόνο έναν κινητήρα. Αυτόν με 75hp.
Οπως ειπε και ο super-t εχει και εκδοση με 90 και με 115 αλογα
Ολες με το ιδιο μοτερ -
Παραμένει κουκλί όμως...οσα χρόνια και εάν πέρασαν.
-
Ωραιότατο είναι, αδικείται πιο πολύ από το απαρχαιωμένο infotainment παρά από τις μηχανές που έχουν ένα old-school coolness.
-
@diego1960 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ωραιότατο είναι, αδικείται πιο πολύ από το απαρχαιωμένο infotainment παρά από τις μηχανές που έχουν ένα old-school coolness.
Δεν ειμαι ειδικος , ουτε σκαμπαζω και πολλά απο αυτα, αλλά γρηγορο μου φανηκε το ταμπλετ που εχει . Τωρα τι δυνατοτητες εχει , θα σε γελασω . Και τα γραφικα του, καλα ειναι για την τιμη του
Το μοτερ του ειναι αρκετα εξελιγμένο , αλλά και κομμενο λογω ρυπων
-
Θα έχει μεσαίο αερόσακο;
-
-
Ειναι η παλιά γενιά infotainment της Mazda, ίδια με το δικό μου στο MX-5 από όσο ξέρω. Οκ τα βασικά τα κάνει αλλά ούτε τρελή ανάλυση έχει η οθόνη ούτε δυνατότητα να σου δέιξει διάφορα όπως στάθμη καυσίμου ή πίεση ελαστικων στο κινητό όπως η νεότερη γενιά. Οκ εγώ δεν ειμαι της γενιάς των τάμπλετ γενικότερα οπότε δε με νοιάζει, αλλά επειδή η κατηγορία αυτή αυτοκινήτων είναι κυρίως χρηστικά εργαλεία, κάποιους τους ενοχλεί αυτό.
-
Ειναι η παλιά γενιά infotainment της Mazda, ίδια με το δικό μου στο MX-5 από όσο ξέρω. Οκ τα βασικά τα κάνει αλλά ούτε τρελή ανάλυση έχει η οθόνη ούτε δυνατότητα να σου δέιξει διάφορα όπως στάθμη καυσίμου ή πίεση ελαστικων στο κινητό όπως η νεότερη γενιά. Οκ εγώ δεν ειμαι της γενιάς των τάμπλετ γενικότερα οπότε δε με νοιάζει, αλλά επειδή η κατηγορία αυτή αυτοκινήτων είναι κυρίως χρηστικά εργαλεία, κάποιους τους ενοχλεί αυτό.
Ποιο ΜΧ5 εχεις ? Ναι στο ματι ιδιο ειναι με του ΝD 2 που εχει ενας φιλος
-
Δεν ξέρω, μου φαίνεται δύσκολο να πείσει τον αγοραστή.
-
@alexandros-k το τελευταίο ND3, πριν 1μιση μήνα παρέλαβα. 1.5 φυσικά soft top, δεν έβγαιναν τα κουκιά για το δίλιτρο αλλά οκ, δεν παραπονιέμαι.
-
@alexandros-k το τελευταίο ND3, πριν 1μιση μήνα παρέλαβα. 1.5 φυσικά soft top, δεν έβγαιναν τα κουκιά για το δίλιτρο αλλά οκ, δεν παραπονιέμαι.
Mε γεια
Αυτο το μοτερ επρεπε να βαλουν και στο 2 , να ραβει -
Θενκς! Ναι θα σκότωνε πραγματικά αλλά λογικά θα ανέβαζε και την τιμή. Εχω την εντύπωση οτι η χρυσή τομή ειναι το 90ρι σε άλογα σε σχετικά χαμηλή εξοπλιστική έκδοση ωστε να βγαίνει φτηνό.
-
Αν βγάλει μεσαίο αερόσακο, το σκέφτομαι.
Αααα! Acc θα έχει; -
Εχω την εντύπωση οτι η χρυσή τομή ειναι το 90ρι σε άλογα σε σχετικά χαμηλή εξοπλιστική έκδοση ωστε να βγαίνει φτηνό.
Ναι, μ αυτο το σκεπτικο κινηθηκα κι εγω
-
Ηρθαν τα πρωτα facelift στην Ελλαδα. Ενας φιλος θα παραλαβει κιολας συντομα. Καποια άλλα ειναι στο καραβι για Αμβερσα . Το δικο μου.....φεεεεεεεταααα . Μαλλον Σεπτεμβριο
MAZDA 2 Facelift 2023