-
Στην Γερμανία:
-
Kαλημέρα σε όλους,
ενημερώθηκα από την αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη πως η παραλαβή των νέων 2 έγινε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή 28/7 και έπεται παράδοση και στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα χρειαστεί για να φτάσουν στα βόρεια, ούτε και πόσος χρόνος χρειάζεται μετά για να εκδοθούν άδειες - πινακίδες κτλ... ο πωλητής μου είπε μέχρι μέσα Αυγούστου, αλλά σε συνομιλίες με τρίτους μου είπαν "καλό Σεπτέμβρη" (κλειστό Μηχανολογικό κτλ).
Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία ή παραπάνω γνώση επί του θέματος; -
@petp3624 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Kαλημέρα σε όλους,
ενημερώθηκα από την αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη πως η παραλαβή των νέων 2 έγινε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή 28/7 και έπεται παράδοση και στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα χρειαστεί για να φτάσουν στα βόρεια, ούτε και πόσος χρόνος χρειάζεται μετά για να εκδοθούν άδειες - πινακίδες κτλ... ο πωλητής μου είπε μέχρι μέσα Αυγούστου, αλλά σε συνομιλίες με τρίτους μου είπαν "καλό Σεπτέμβρη" (κλειστό Μηχανολογικό κτλ).
Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία ή παραπάνω γνώση επί του θέματος;Αθήνα εδώ.
Παρέλαβα 14/7 αλλά από τη χαρά μου μπήκα σήμερα εδώ -
@ibiza95 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Kαλημέρα σε όλους,
Παρέλαβα 14/7 αλλά από τη χαρά μου μπήκα σήμερα εδώKαλορίζικο!!!!!!
-
Kαλημέρα σε όλους,
Παρέλαβα 14/7 αλλά από τη χαρά μου μπήκα σήμερα εδώΚαλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοταξιδο.
Ε βαλε κ καμια φωτο... -
Kαλημέρα σε όλους,
Παρέλαβα 14/7 αλλά από τη χαρά μου μπήκα σήμερα εδώκαλότυχο και απροβληματιστο εύχομαι.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!
-
Καλοταξιδο φίλε μου!!
-
Καλοταξιδο, τι θα γίνει ρε αλεξ, θα έρθει καμιά μέρα; Βαρεθηκαμε. Καλοκαίρι δεν συζητούσαμε για αυτό; Θυμάμαι καθόμουν στο μπαλκόνι και τώρα είναι καλοκαίρι.
Είδα ένα νέο τις προάλλες....πρέπει να ήρθε καραβια.
Είναι πολύ ωραίο το άτιμο. Μάλλον αυτό θα προτιμούσα.
-
Ρε παιδιά, μην γεμίζετε τα νήματα με ευχές.
Είναι που είναι, ξεχειλωμένα όλα τα θέματα λόγω συμμετοχών... -
@lap said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλοταξιδο, τι θα γίνει ρε αλεξ, θα έρθει καμιά μέρα; Βαρεθηκαμε. Καλοκαίρι δεν συζητούσαμε για αυτό; Θυμάμαι καθόμουν στο μπαλκόνι και τώρα είναι καλοκαίρι.
Είδα ένα νέο τις προάλλες....πρέπει να ήρθε καραβια.
Είναι πολύ ωραίο το άτιμο. Μάλλον αυτό θα προτιμούσα.
Για μενα λες ? Δεν το βλεπω στον οριζοντα . Δε με νοιαζει και πολυ βεβαια, γιατι εχω το Πεζω το οποιο ειναι καλυτερο στο δρομο απο το Mazdaκι . Κλειδωμενες τιμες εχω (και για το Πεζω), ας το φερουν οποτε θελουν
( Οκτωβριο 2022 το ειχα παραγγειλει )
-
Νέα από καταναλώσεις σε ρυθμό στρωσίματος (βαρετό) , σε μικτές συνθήκες, απενεργοποιημένο το σταρτ-στοπ και αναμμένο αιρκοντίσιον.
Πρώτο "άδειασμα" μετά από γέμισμα 40,22 λίτρων και διάνυση 775 χλμ δηλ. κινήθηκε καταναλώνοντας 5,19λ/100χλμ
Δεύτερο άδειασμα και πλήρωση με 39,62λίτρα αφού διανύθηκαν άλλα 801χλμ δηλαδή κατανάλωση 4,95λ/100χλμ
Ο κλασσικός προβληματισμός στα σχεδόν 1600χλμ είναι η προληπτική αλλαγή λαδιών. Κατά την παραλαβή μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στα 20.000χλμ ή 1 έτος.
Συμπληρωματικά να πω ότι έχει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που δεν νομίζω ότι κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά καθώς δεν κινείται με σβηστό τον θερμικό κινητήρα. Υποτίθεται ότι του δίνει μια ήπια υποβοήθηση στην επιτάχυνση.
Μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο υψηλής συμπίεσης κινητήρας με τις ελληνικές βενζίνες. Προς το παρόν του βάζω απλή και δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργίες -
Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις 0-100 μέσα στον καύσωνα δεν πρέπει να έχει θέμα με την βενζίνη.
-
#kaloriziko
-
Μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο υψηλής συμπίεσης κινητήρας με τις ελληνικές βενζίνες. Προς το παρόν του βάζω απλή και δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργίες
Ωραίο αυτοκινητάκι, να το χαίρεσαι!
Οι ελληνικές βενζίνες δεν έχουν τίποτα χειρότερο από τις ξένες. Μια χαρά διυλιστήρια έχουμε. Τώρα αν την νοθεύει Ελλ βενζινάς, είναι άλλο θέμα... -
Νέα από καταναλώσεις σε ρυθμό στρωσίματος (βαρετό) , σε μικτές συνθήκες, απενεργοποιημένο το σταρτ-στοπ και αναμμένο αιρκοντίσιον.
Πρώτο "άδειασμα" μετά από γέμισμα 40,22 λίτρων και διάνυση 775 χλμ δηλ. κινήθηκε καταναλώνοντας 5,19λ/100χλμ
Δεύτερο άδειασμα και πλήρωση με 39,62λίτρα αφού διανύθηκαν άλλα 801χλμ δηλαδή κατανάλωση 4,95λ/100χλμ
Ο κλασσικός προβληματισμός στα σχεδόν 1600χλμ είναι η προληπτική αλλαγή λαδιών. Κατά την παραλαβή μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στα 20.000χλμ ή 1 έτος.
Συμπληρωματικά να πω ότι έχει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που δεν νομίζω ότι κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά καθώς δεν κινείται με σβηστό τον θερμικό κινητήρα. Υποτίθεται ότι του δίνει μια ήπια υποβοήθηση στην επιτάχυνση.
Μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο υψηλής συμπίεσης κινητήρας με τις ελληνικές βενζίνες. Προς το παρόν του βάζω απλή και δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργίεςαν έχει ήπιο υβριδικό, μη το υποτιμας, θα σου πρότεινα να το ψάξεις περισσότερο στην λειτουργία του.
-
@realzeus said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο υψηλής συμπίεσης κινητήρας με τις ελληνικές βενζίνες. Προς το παρόν του βάζω απλή και δεν έχω διαπιστώσει δυσλειτουργίες
Ωραίο αυτοκινητάκι, να το χαίρεσαι!
Οι ελληνικές βενζίνες δεν έχουν τίποτα χειρότερο από τις ξένες. Μια χαρά διυλιστήρια έχουμε. Τώρα αν την νοθεύει Ελλ βενζινάς, είναι άλλο θέμα...Ευχαριστώ.
Σωστά, στο ελληνικό περιβάλλον ήθελα να πω! -
Έναν βενζινά που εμπιστεύεσαι απλά.
MAZDA 2 Facelift 2023