-
@fanis75 said in Xiaomi forum:
@dettol said in Xiaomi forum:
και ειναι αποριας αξιο γιατι καποιοι ευρωπαιοι κατσκευαστες (στελαντις εσενα κοιταζω) επιμενουν σε χαμηλες ιπποδυναμεις στους ηλεκτροκινητηρες
Πότε ήξεραν να φτιαξουν κινητήρες οι Γάλλοι για να μάθουν τώρα? Πάντα ήταν κορυφύ σε αναρτήσεις, τιμόνι και ενίοτε φρένα, αλλά σε κινητήρες χάλια μαύρα.
Stellantis όμως δεν είναι μόνον το χαμηλό (Γαλλικό) κομμάτι. Είναι και το Ιταλικό και εκεί βλέπουμε πραγματικά ωραία πράγματα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης (προς το παρόν μόνον Maserati, αλλά θα περάσει η ίδια τεχνολογία και στην Alfa).
-
Τους έχω ικανούς να βάλουν να σου πετάγονται διαφημίσεις στο infotainment
-
Ωχ...
Αχ...
Βαχ.-
-
50 κάτι ιντσων λέει hud!!!!!
Δηλαδή όλο το παρμπρίζ σχεδόν;;
-
@jamesd said in Xiaomi forum:
Θα έχει λένε το οικοσύστημα της xiaomi... Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω
-
@lap said in Xiaomi forum:
-
Θα έχει το νέο λογισμικό της εταιρείας, το HyperOS το οποίο, θα φοράνε από δω και πέρα όλες οι συσκευές της εταιρείας, το λογισμικό του infotainment του αυτοκινήτου, είναι το προαναφερθέν και μάλιστα, αναφέρεται πως το λογισμικό αυτό, δεν έχει διαφημίσεις, όπως το MIUI.
-
Εγω θα πω οτι είναι στα σπαργανα ο μεγαλος ανταγωνιστης της BYD και της Tesla.
Με οτι εχει ασχοληθει η xiaomi εχει γινει μεγαλος παίχτης της αγοράς και το ιδιο προβλέπω και για εδώ.
Αυτο είναι το πρώτο αμάξι βεβαια και είναι πολύ νωρις για να είναι ανταγωνιστικη.
αλλά είναι απλά θεμα χρόνου, τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο από το να την δούμε να πρωταγωνιστεί
-
Εμένα πάντως, μου φαίνεται ήδη πολύ ανταγωνιστικό.
-
@dimsabas said in Xiaomi forum:
Εμένα πάντως, μου φαίνεται ήδη πολύ ανταγωνιστικό.
με ενα αυτοκίνητο δεν είσαι ανταγωνιστικός ακόμα και να είναι το καλύτερο.
εγω λέω για ανταγωνιστική οταν θα αποκτήσει ΦΟΥΛ γκάμα αυτοκινητων
αυτο το αμάξι είναι απλά ο κράχτης στο ξεκίνημα της (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πάντως φαίνεται)
μεταξυ αυτού και του αδιαφορου (αλλα πάντα καλου tesla) στα ιδια χρηματα με την μία θα διάλεγα αυτο ξεκάθαρα. Στο εξωτερικο πολύ πιο ομορφο και στο εσωτερικό εκπληκτικά καλυτερο φαίνεται
-
Καταπληκτικό αυτοκίνητο, ο ορισμός της πολυτέλειας, εάν καταφέρουν να το φέρουν στην Ευρώπη σε λογικές τιμές μαζί με την επιδότηση, νομίζω ότι θα μετατρέψει την tesla στην toyota των ηλεκτρικών.
-
Χιλια κουμπια να πρεπει να πατησεις να αναψουν οι οθονες να κανεις οπισθεν και να ξεκινησεις .
Οταν απλα γυρναγες το κλειδι γυρναγες το κεφαλι να ελεγξεις και εφευγες .
Σιγουρα δεν κανει να το αφησεις απεξω απο τραπεζα και να κανεις ληστεια .
Εξ αλλου με τοσα κουμπια και οθονες και ηλεκτρονικα τι μπορει να παει στραβα. -
Δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με το model 3 αλλά με το model s, έχει αντίστοιχο μέγεθος, βάρος, αερανάρτηση, μεγάλη μπαταρία, και την μισή τιμή. Εντυπωσιακό.
-
50 κάτι ιντσων λέει hud!!!!!
Δηλαδή όλο το παρμπρίζ σχεδόν;;
θα ειναι 1μιση μετρο μηκος και φαρδος 10 εκατοστα. Παλι 50 ιντσες ειναι.
-
Το σουσεβεν έχει λένε 54knm/deg στρεπτική αντοχή όταν taycan/model s είναι γύρω στα 40knm/deg. Αριθμοί αγωνιστικού αυτοκινήτου όχι επιβατηγού.
-
-
Εγω παρατηρώ τη θέση οδήγησης. Πως έχουν γίνει έτσι τα αυτοκίνητα.....
Enterprise.
-
δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο στημενο ειναι, εχει παντως πολυ ενδιαφερον!
Το περίεργο είναι , πως ξέρει ο υπολογιστής την θέση που πρέπει να παρκάρει;
-
@teo-mak said in Xiaomi forum:
δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο στημενο ειναι, εχει παντως πολυ ενδιαφερον!
Το περίεργο είναι , πως ξέρει ο υπολογιστής την θέση που πρέπει να παρκάρει;
Αν είδες, την επέλεξε ο οδηγός. Υποθέτω ότι το αμάξι με τις κάμερες βλέπει τις γραμμές των θέσεων
-
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το αμάξι κατέβηκε σε τοσο χαμηλό υπόγειο. Νομίζω δεν είχε κάνει όλη τη γύρα στα υψηλότερα επίπεδα.
Xiaomi forum