-
@realzeus said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@cirus said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Το mazda 2 δεν θα το επέλεγα λόγο εμφάνισης και μόνο + αλλάζει μοντέλο
Δεν αλλάζει το μοντέλο. Θα κυκλοφορούν παράλληλα και τα δύο. Επίσης η αλλαγή μοντέλου δεν θα έπρεπε να είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Τα αυτοκίνητα είναι στα καλύτερα τους στο τέλος της ζωής τους, όταν έχουν λύσει όλες τις παιδικές ασθένειες και τα προβλήματα που έχουν στην αρχή της παραγωγής τους.
Συνονόματε, αν το θες κυρίως για οικονομία και μέσα στην πόλη (άρα αυτόματο), τότε το MazdoYaris Hybrid πρέπει να βγαίνει κοντά σε αυτά τα λεφτά. Το Yaris 130 ίππων πρέπει να είναι ωραίο παχνιδάκι, παλιάς κοπής (αστμοσφαιρικό πολύσρτοφο - 7000 ανεβάζει), αλλά για γκάζια και στριψίματα έχεις πολύ ανώτερο εργαλείο έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει και το κανονικό Mazda 2 με αυτόματο, αν θες να γλιτώσεις τις μακριές σχέσεις του χειροκίνητου (που κι εκείνο μακριές έχει, αλλά τουλάχιστον θα κατεβάζει μόνο του σχέση).
Αλεξ, θα κανω και κανα ταξιδακι. Προτιμοτερη η ιπποδυναμη του Yaris, αλλά σε ολα τα υπολοιπα προτιμω το Μαζντα 2 (το οριτζιναλ)
Βεβαια θα τα δω και το φουλ Hybrid Μαζδα 2 , Και το ατμοσφαιρικο Yaris , και το Σουιφτ και το Dacia που ειπε ο Λαπ, για να μην λεω οτι δεν τους εδωσα ευκαιρια (και το μετανιωσω) -
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@stefan147 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325993865-hyundai-i-20
Με χαλαει που ειναι Τουρκικο Στεφανε
A ούτε που ήξερα που φτιάχνεται...η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θα το προτιμούσα τότε.
-
@iceman7 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Το αμαξι είναι σαν την ωραία γκομενα που θες να παντρευτείς.. πρεπει να τη γουστάρεις μέσα - εξω....
Την γυναίκα την βλέπεις συνέχεια, το αμάξι για 10". Το εξωτερικό ειναι πραγματικά αδιάφορο...αφού μόνο οι άλλοι το βλέπουν, τι με νοιάζει? Μέσα θέλω να είναι ωραίο και στον δρόμο καλό. Βέβαια τώρα που το λέω, νέα BMW με την μάσκα αίσχος δεν θα έπαιρνα...δεν βλέπονται!
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Το αμαξι είναι σαν την ωραία γκομενα που θες να παντρευτείς.. πρεπει να τη γουστάρεις μέσα - εξω....
Την γυναίκα την βλέπεις συνέχεια, το αμάξι για 10". Το εξωτερικό ειναι πραγματικά αδιάφορο...αφού μόνο οι άλλοι το βλέπουν, τι με νοιάζει? Μέσα θέλω να είναι ωραίο και στον δρόμο καλό. Βέβαια τώρα που το λέω, νέα BMW με την μάσκα αίσχος δεν θα έπαιρνα...δεν βλέπονται!
Τι να σου πω ρε συ Φάνη!
Γουστα είναι αυτά!
Εγώ είμαι οπτικός τύπος! -
Αν κοιτούσα για VFM ανθρωπομεταφορέα θα έπαιρνα το Space Star χωρίς καν να το οδηγήσω.
Αν ήθελα και λιγάκι αλατοπίπερο στο δρόμο, λόγω του 207Rallye, τότε θα κοιτούσα το IBIZA FR που μάλλον φέρνει σε μικρομεσαίο.Με λίγα λόγια θα σκεφτόμουν την περίοδο μετά την αγορά ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο να ξενερώσω γρήγορα.
-
Εγώ είμαι οπτικός τύπος!
Δεν αντιλέγω!! Αλλά όταν δεν βλέπεις κάτι, πως είσαι οπτικός? Μάλλον νοητικός....με την ιδέα ότι δεν σου αρέσει! Γιατί όταν πάς ένα ταξίδι, από τις 4-5 ώρες το αμάξι το βλέπεις για 5 δεύτερα.
-
@storm said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Αν κοιτούσα για VFM ανθρωπομεταφορέα θα έπαιρνα το Space Star χωρίς καν να το οδηγήσω.
Αν ήθελα και λιγάκι αλατοπίπερο στο δρόμο, λόγω του 207Rallye, τότε θα κοιτούσα το IBIZA FR που μάλλον φέρνει σε μικρομεσαίο.Με λίγα λόγια θα σκεφτόμουν την περίοδο μετά την αγορά ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο να ξενερώσω γρήγορα.
Το κοιταξα το Space Star . Αξιοπιστοτατο , αλλά δεν βλεπετε.
Ειναι και ολιγον αργο.
Το Ιβιζα μαλλον με τον 1000αρι τουρμπο εννοεις ε?
Νομιζω και παλι προτιμω Μαζντα. Αν και πιο αργο απο το Ibiza . Αλλά πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη μεταπωληση -
Εγώ είμαι οπτικός τύπος!
Δεν αντιλέγω!! Αλλά όταν δεν βλέπεις κάτι, πως είσαι οπτικός? Μάλλον νοητικός....με την ιδέα ότι δεν σου αρέσει! Γιατί όταν πάς ένα ταξίδι, από τις 4-5 ώρες το αμάξι το βλέπεις για 5 δεύτερα.
Κι εγω θελω να μ αρεσει οπτικα το αμαξι μου , αλλά δεν υπαρχει κατι που να με ξετρελαινει στα λεφτα που κοιταω. Τουλαχιστον πριοσπαθω να αποφυγω αυτα που δεν βλεπονται , οπως ειναι το Ιγκνις, που κατα τα άλλα ειναι τιμιο
-
Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Γιατί μάλλον από την ροπή/ισχύ του turbo το ατμοσφαιρικό ίσως κακοφανεί.
-
Τι να σου πω ρε συ Φάνη!
Γουστα είναι αυτά!
Εγώ είμαι οπτικός τύπος!Μπανιστηρι κανονικό δηλαδή.
-
@super-t said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Γιατί μάλλον από την ροπή/ισχύ του turbo το ατμοσφαιρικό ίσως κακοφανεί.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Για αυτό δες οπωσδήποτε το Sandero
-
Ναι οδηγησα αυτο που σκεφτομαι να παρω . Το ΜΑζντα 2 ατμο 1,5 90 αλογατα χειροκινητο σασμαν. Ειναι οντως αργο , το περιμενα , αλλά εχει πολλά άλλα προτερηματα. Αν μου την δωσει , θα το πουλησω. Αλλα νομιζω θα το αντεξω
Κι αυτο που το κανει ακομα πιο αργο, ειναι το θεομακρο σασμαν του. 2α ~105χλμ/ωρα, 3η ~155, με 6η στα 100 εχει 1800στρ .
-
Πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα να πάρεις κατι που να πηγαίνει έστω λίγο εκτός δρόμου.Αππ τη στιγμή που εχεις και το evo θα σου προσφέρει επιπλέον προοπτικές.
Αλλιώς το Mazda χαλαρά. -
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ το Μάζντα....τι το ψάχνεις άλλο?? Εαν είσαι ΟΚ με τις επιδόσεις του, είναι το καλύτερο στην κατηγορία του!! Εαν σε αυτόματο έβγαινε mHEV θα το έπαιρνα και εγώ για 2ο...τόσο καλό!!
-
Καλά ρε γιατί δεν έγραψες κάτι στο τοπικό του;;;
Κοίτα όταν είχα πάει να δω για 15 φορά ένα sandero το stepway το είχαν 17500 στην style. Με μεταλλικό χρώμα.
Οριακά στο μπάτζετ σου. Το αυτοκίνητο τα έχεις όλα εκτός από blind spot που τα χρεώνουν ένα 250 αρι νομίζω.Στην streetway είχε αν θυμάμαι καλά κάπου 1250 ευρώ πιο κάτω αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ 6αρι σαζμαν πια. Ενώ το stepway έχει.
Αυτό στην πόλη ανεβαίνει και πεζοδρόμια, και σε χωματόδρομους πάει και παραλίες και βγάζει και την ανηφόρα εκεί από Γιάννενα προς Πάργα που έχετε.
Πόσο έχει πάει το κωλοαεριο;;;; Τζάμπα δεν είναι;
Αυτό δεν το πληρώνω.....σωστά;;; Αυτό να πάρεις.
-
Καλορίζικο το Mazda!!!
Θα κάνεις κόντρες και με το Ami τυχερέ!!!!!Ποιος άλλος τυχερός θα πάρει το Rallye... Αυτά είναι.
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ναι οδηγησα αυτο που σκεφτομαι να παρω . Το ΜΑζντα 2 ατμο 1,5 90 αλογατα χειροκινητο σασμαν. Ειναι οντως αργο , το περιμενα , αλλά εχει πολλά άλλα προτερηματα. Αν μου την δωσει , θα το πουλησω. Αλλα νομιζω θα το αντεξω
Μετά το μιτσου εβο, όλα αργά θα φανούν!!!
Οπότε νομίζω ότι οι ταχύτητα - επιτάχυνση δεν πρέπει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας. -
Ε ναι. Μετά θα οδηγεί μόνο το EVO. Είναι και αυτό μία πρόταση...
-
@storm said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Καλορίζικο το Mazda!!!
Θα κάνεις κόντρες και με το Ami τυχερέ!!!!!Ποιος άλλος τυχερός θα πάρει το Rallye... Αυτά είναι.
Δεν ειναι τοσο αργο ρε παιδια. Το χιλιομετρο το εχει σε 33 sec , 0-100 σε 10, τελικη 180 .
Εχει και κλειδωμα τιμης η Μαζντα (το ξεχασα αυτο το +)
Και με παραγγελια, παραδοση σε 6 μηνες μου ειπαν -
Αν θεωρείς ότι σε καλύπτει σε όλα τότε πας και το κλείνεις και καλοτάξιδο.
Άσχετο. Η Mazda έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης; Δεν έχω δει πουθενά εμπορία της ή συνεργείο της.
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο