-
Α καηκε και μια λαμπα σημερα. Αυτη της μερας.
-
@spi_duster said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Α καηκε και μια λαμπα σημερα. Αυτη της μερας.
Έπαθες τέτοια ζημιά, Σπύρο;;;
Μετά από ποσό καιρό;;;
Αμάν αυτά τα Dacia!!!Φαντάσου να είχε και καδένα, να μην είχες και κόστος αλλαγής ιμάντα!
-
Αυτό ρε παιδιά που τις λάμπες και τις μπαταρίες τις χρεώνετε/πιστώνετε στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου ποτέ μου δεν το κατάλαβα... Η λάμπα δεν έχει σχέση με το πόσο αξιόπιστο είναι ένα αυτοκίνητο.
-
@realzeus said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αυτό ρε παιδιά που τις λάμπες και τις μπαταρίες τις χρεώνετε/πιστώνεται στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου ποτέ μου δεν το κατάλαβα... Η λάμπα δεν έχει σχέση με το πόσο αξιόπιστο είναι ένα αυτοκίνητο.
Οκ να μην αναφερω ουτε τις λαμπες. Τι απομενει?
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ξεκίνησα μια βόλτα σε κάποιες αντιπροσωπείες να δω τι παίζει γενικά...
-
Skoda, το karoq πολύ ωραίο και υπεράνετο, αλλά μόνο 1.5tsi μοιάζει να αξίζει και πάει στα 28200 τελική (εκτός μπάτζετ).
Το kodiaq φορτηγό, αλλά πολύ ωραίο (32+). -
VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
Το t cross μου φάνηκε μικρό. Για τιμές δεν λέω... -
Βόλτα στη citroen. C5 δεν υπάρχει πια και ο πωλητής που έλεγε για το c3 aircross μόνο, ότι είναι καλό αμαξάκι. Από τα λίγα που βγαίνει ακόμα με diesel.
To c4 δε μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερο και το σχήμα του με χάλασε ιδιαίτερα.
Αυτή την εποχή ανθεί η κατηγορία c3 ac, kamiq, captur. Και τα 3 είναι ωραία, άνετα για τους πίσω (υπερβολικά) με μικρό χώρο αποσκευών όμως. Αλλά πιστεύω πρέπει να είνια τοπ σε πωλήσεις, γιατί καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών.
410 λίτρα χώρο αποσκευών έχει το μικρό Αιρκρος, δεν τα λες και λίγα και αν υπάρχουν μικρά παιδιά και μέτρια ύψη, πάει το πίσω κάθισμα μπροστά και πας 520.
Το Κάμικ είναι άνετο. Το Καπτούρ ωραίο, αλλά αν το δεις από πίσω , ψηλά στενεύει αρκετά και ενοχλεί λίγο στους ώμους, αν είσαι ευρύστερνος.
-
-
Στους χωρους η Σκοντα ειναι αξεπεραστη. Η ποιοτητα επισης ειναι vw ενω και η αξιοπιστια της καλη. Αποτελει παντα μια καλη προταση. Προκρινω καμικ για τον πολυ κοσμο. Η σιτρονελ προς τιμη της εχει ενα δικο της κοινο που το σεβεται μα οι ιδιαιτεροτητες της καθιστουν την επιλογη παντα δικοπη.
Καπτουρ σταθερη αξια. -
@anergos13 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
- VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
Το t cross μου φάνηκε μικρό. Για τιμές δεν λέω...
το troc το ειδες που ειναι αναμεσα σε tcross και tiguan?
Το είδα ναι. Μου φάνηκε μικρό και αυτό (ειδικά για τους πίσω) αν και ο πωλητής είπε ότι έχει χώρο αποσκευών ~450λτ, για κάποιο λόγο το μάτι μου αδυνατούσε να το πιστέψει.
- VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
-
@criuser said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ξεκίνησα μια βόλτα σε κάποιες αντιπροσωπείες να δω τι παίζει γενικά...
-
Skoda, το karoq πολύ ωραίο και υπεράνετο, αλλά μόνο 1.5tsi μοιάζει να αξίζει και πάει στα 28200 τελική (εκτός μπάτζετ).
Το kodiaq φορτηγό, αλλά πολύ ωραίο (32+). -
VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
Το t cross μου φάνηκε μικρό. Για τιμές δεν λέω... -
Βόλτα στη citroen. C5 δεν υπάρχει πια και ο πωλητής που έλεγε για το c3 aircross μόνο, ότι είναι καλό αμαξάκι. Από τα λίγα που βγαίνει ακόμα με diesel.
To c4 δε μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερο και το σχήμα του με χάλασε ιδιαίτερα.
Αυτή την εποχή ανθεί η κατηγορία c3 ac, kamiq, captur. Και τα 3 είναι ωραία, άνετα για τους πίσω (υπερβολικά) με μικρό χώρο αποσκευών όμως. Αλλά πιστεύω πρέπει να είνια τοπ σε πωλήσεις, γιατί καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών.
410 λίτρα χώρο αποσκευών έχει το μικρό Αιρκρος, δεν τα λες και λίγα και αν υπάρχουν μικρά παιδιά και μέτρια ύψη, πάει το πίσω κάθισμα μπροστά και πας 520.
Το Κάμικ είναι άνετο. Το Καπτούρ ωραίο, αλλά αν το δεις από πίσω , ψηλά στενεύει αρκετά και ενοχλεί λίγο στους ώμους, αν είσαι ευρύστερνος.
Τα παιδιά είναι σε φάση που μεγαλώνουν και σε κάτι μικρό δεν θα κάθονται άνετα πια. Ήδη στο bmw (116) είχε αρχίσει να τους ενοχλεί που δεν ήταν άνετο. Η αγορά έχει ορίζοντα τουλάχιστον 10-15 χρόνια, μην πω παραπάνω.
-
-
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αν πάρω κάτι με λίγα χλμ από εξωτερικό πχ ένα duster 1.5d ή ακόμα και καινούργιο, πόσο περίπου θα ήθελε για εκτελωνισμό κλπ; Εχει κάποιος ιδέα;
αχαχαχαχ
θα εισαι ο πρωτος που θα φερει εισαγωγης νταστερ....
μα νταστερ?
αχαχαχΆσχετο, αλλά πήρα τηλ σε μια αγγελία και μου είπε ο άνθρωπος ότι το έφερε καινούριο από Γαλλία με -3000ε. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει αλλα έτσι μου είπε.
-
@antonakis said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Όλα made in Japan
Σε κάθε περίπτωση το θέμα με τις αράχνες στο χρώμα σε αντιπροσωπείες το είδα και εγώ σε άλλη μάρκα, αλλά ήταν μόνο στο μοντέλο εντός της έκθεσης. Φαντάζομαι καθαρίζονται με πανιά της κακιάς ώρας. Είχα ελέγξει και το test drive και άλλα που είχε προς παράδοση και ήταν καθαρά.
Ξεκίνησα με το τι θα ήθελα, αλλά βλέπω ότι ποτέ δεν θα πάρω ότι ακριβώς θέλω (μόνη περίπτωση ήταν το mx5). Πάει το japan, πάει το προσιτό, σε λίγο θα φύγει και το suv όπως πάμε!
-
@antonakis said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Όλα made in Japan
Σε κάθε περίπτωση το θέμα με τις αράχνες στο χρώμα σε αντιπροσωπείες το είδα και εγώ σε άλλη μάρκα, αλλά ήταν μόνο στο μοντέλο εντός της έκθεσης. Φαντάζομαι καθαρίζονται με πανιά της κακιάς ώρας. Είχα ελέγξει και το test drive και άλλα που είχε προς παράδοση και ήταν καθαρά.
Ξεκίνησα με το τι θα ήθελα, αλλά βλέπω ότι ποτέ δεν θα πάρω ότι ακριβώς θέλω (μόνη περίπτωση ήταν το mx5). Πάει το japan, πάει το προσιτό, σε λίγο θα φύγει και το suv όπως πάμε!
Πήγαινε να δεις το Τουσον...
Είναι suv, έχει χώρους, δεν ξεφεύγει σε τιμή αν δεν το φορτώσεις, έχει και μεγάλη εγγύηση.
-
Απλά να κάνεις και λογαριασμο στο Spotify.
-
Αυτό ρε παιδιά που τις λάμπες και τις μπαταρίες τις χρεώνετε/πιστώνεται στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου ποτέ μου δεν το κατάλαβα... Η λάμπα δεν έχει σχέση με το πόσο αξιόπιστο είναι ένα αυτοκίνητο.
Εμενα που ακόμα δεν έχει καεί ούτε λάμπα στο τιγκ μήπως να το πετάξω?
-
Την λάμπα όχι, κράτα την.
-
@nikos-golf said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Εμενα που ακόμα δεν έχει καεί ούτε λάμπα στο τιγκ μήπως να το πετάξω?
Δεν υπαρχει για μενα μεγαλυτερη ευχαριστηση απο το να επιβεβαιωνονται οι αρχικες μου εκτιμησεις. Το τιγκουαν ημουν σιγουρος πως θα βγει αξιοπιστο διχως αμφιβολια γιατι αποτελεσε την βαση για το τοτε νεο δογμα της εταιρειας. Οχι λοιπον να μη το πεταξεις αγορινα!
-
Συνεχίζω...
-
Suzuki: ότι και να λέμε, το vitara εξακολουθεί να είναι το πιο vfm στην κατηγορία του. Η σχετικά οκ, gl+ βγαίνει με απλό χρώμα ~21500-22000ε, σε τιμή αξεπέραστη! Βέβαια με 1.4, 2κίνητο, βενζίνη, αλλά και πάλι. Το μεγάλο του θέμα είναι ο περιορισμένος χώρος αποσκευών. Οι εσωτερικοί χώροι όπως πρακτικά τους μέτρησα είναι μια χαρά. Επίσης αρκετά ακριβό το χρώμα (700 το μεταλλικό και 900 η διχρωμία; Κάτι τέτοιο).
-
Χθεσινό, φρέσκο! Nissan. Απλά η πιο σύντομη επίσκεψη έβερ! Το QQ είναι ωραίο εξωτερικά, πολύ ωραίο εσωτερικά, 505λτ χώρο αποσκευών (με ένα σκαλοπάτι μέσα στο βάθος, μεγάλη βλακεία αυτό), αλλά με τιμή φωτιά! 1.3 βενζίνη 140 άλογα, η 2η έκδοση (έχει 5), 32000ε!!! Τι να πω; Δεν προβλέπω πάντως τις πωλήσεις του προηγούμενου. Τεράστια διαφορά.
-
Renault: ούτε που γνώριζα ότι έχει σταματήσει το kadjar, είδα όμως το arkana. Πολύ ωράιο μέσα/έξω, χώρος αποσκευών (500+), αλλά αυτό το κουπέ δεν ταιριάζει νομίζω. Εννοείται μόνο με βενζίνη κλπ από 27-28; Δεν το θυμάμαι καλά.
-
Και δίπλα, dacia. Τα dacia τα έχουν πια σε περίβλεπτη θέση στις αντιπροσωπείες και όχι πίσω πίσω όπως παλιά. Το 1.0 υγραέριο απ΄οτι διαβάζω έχει πολλά θέματα. Είναι και από τα λίγα που βγαίνουν με 1.5d (υποθέτω είναι θέμα χρόνου να σταματήσουν και αυτά). Σε 1.5d 2κίνητο πάντα, οι 2 εκδόσεις είναι περίπου στα 24 και 25κ αντίστοιχα.
Αποκαρδιωτική γενικά η κατάσταση.
Σχολιάστε ελεύθερα... -
-
To vitara είναι για μένα η πιο τίμια πρόταση σε αυτό που ψάχνεις. Εγώ το είδα πριν μια βδομάδα από κοντά και με ενθουσίασε. Αλλά δεν ήθελα αναμονή 6 μηνο. Μου είπαν για Γενάρη παράδοση και με ανοιχτή τιμή. Τελική τιμή στα 21500 όπως τα λες με μεταλλικό για την ώρα. Αν δε σε νοιάζει η αναμονή go for it!
Το QQ έχει ξεφύγει ακόμα και από τον ανταγωνισμό και θα πάει άπατο. Για μένα υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις.
Γενικά όλα έχουν ακριβύνει άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο, αλλά πιστεύω θα ανέβουν κι άλλο. Οπότε θα σου έλεγα να το βιαστείς.....
-
Suzuki επειδή μπαινοβγήκα πολύ μέχρι να κλείσω, ναι υπολογίζεις 1000-1200 επιπλέον της τιμής καταλόγου για μεταλλικό χρώμα/PDI... Το θεωρώ λίγο κάπως, ας τα έβαζε στην τιμή καταλόγου.
Το Vitara είναι οριακό στο χώρο αποσκευών, σε σύγκριση με b-sub/c-hatch είναι πίσω πλέον. Για single ή άτεκνο ζευγάρι, μια χαρά. Για οικογενειακές διακοπές είναι λίγο θέμα. Πολλοί βάζουν μπάρες οροφής+μπαγκαζιέρα ή σχάρα οροφής. Δυστυχώς, παραδόσεις 8μηνο+ με ανοιχτή τιμή πλέον. Το μόνο σπαστικό στη GL+ είναι το μη-πτυσσόμενο κλειδί (ντροπή λίγο).QQ κλασσική αξία, έχτισε όνομα και βαράει αναλόγως. Από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά όμως έξω, ειδικά σε αυτό το μπλε.
Αλλά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα Κορεάτες.Renault το kadjar αντικαταστάθηκε από το Austral που έρχεται (αλλά σα το QQ τιμές/κινητήρες).
Dacia... τι να πεις, σε λίγο μονόδρομος για τον Έλληνα. Ειδικά στο 1.5d 4x4 πια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Και πολλές after market επιλογές για καλοπισμό.
-
Βιταρα μόνο 4 κινητο θα το κοίταζα. Ο χώρος αποσκευών έχει πολύ βολικό σχήμα και παίρνει και κάτι παραπάνω έτσι τετράγωνο (σχετικά) όπως είναι πίσω αν βγάλεις την εταζιέρα. Το scross δεν σου άρεσε?
-
Το vit πάσχει ρε γμτ στο χώρο αποσκευών. Και ήθελα να ξεφορτωθώ τις μπάρες/μπαγαζιέρα. Ή να τις έχω μόνο για 1 φορά το χρόνο.
Το χρώμα όντως πανάκριβο!
Το scross είναι λίγο παράξενο! Επίσης αν θυμάμαι καλά κανά 2χίλιαρο πιο ακριβό; Γενικά δεν του έδωσα τη σημασία που θα έπρεπε, ισχύει.Πιστεύω σε λίγο καιρό θα σταματήσουν και οι citroen/dacia τις παραγγελίες diesel.
(έχει ένα "καλό" μτχ duster αλλά είναι Δράμα και δεν γνωρίζω κανέναν εκεί πάνω γμτ να βοηθήσει )
Προσιτό SUV made in Japan;