-
Ελα εδω είσαι made in Japan
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324244268-toyota-rav-4
Κατασκευασμένο Takaoka Plant Aichi-ΙΑΠΩΝΙΑ !
Στην παραπάνω τιμή μπορεί με καλή και γόνιμη συνεννόηση να προκύψει νέα, βελτιωμένη και τροποποιημένη τιμή αλλά προφανώς σε λογικά πλαίσια, καθώς το αυτοκίνητο είναι πραγματικά καινούριο και άθικτο -
Δίλιτρο, βενζίνη, χωρίς καμία υβριδικότητα και χειροκίνητο. Συμπαθητικό αν ήμαστε στο 2009, τελείως άκυρο σήμερα.
-
Από χώρους κλπ είναι τέλειο, δεν το συζητώ! Αυτό το 2λιτρο, ακόμα και με αυτά τα τέλη (αλήθεια είναι τόσο λίγα;;;) είναι όπως το 09 που πήραν όλοι 2λιτρα. Είναι θέμα χρόνου να πάει 500-600-1000. Κατά τ'αλλα τέλειο!
-
@dimsabas said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Δίλιτρο, βενζίνη, χωρίς καμία υβριδικότητα και χειροκίνητο. Συμπαθητικό αν ήμαστε στο 2009, τελείως άκυρο σήμερα.
Συμπαθητικό αλλα όταν δεις την τιμή προ φόρων ενός χειροκίνητου tuscon (του μόνου ετοιμοπαράδοτου) βγάζεις κατευθείαν εισιτήριο στα ΚΤΕΛ για Σέρρες .
Προτιμώ, να πληρώνω τον φόρο πολυτελείας 10 χρόνια παρα τους φόρους αγοράς , είναι και λιγότερα είναι και με δόσεις -
Κρίμα που δεν φέρνουν το Corolla με αυτόν τον κινητήρα.
-
Όταν είδε ο κύριος Κυριάκος πως ήθελε πλέον 25€ τα 100χλμ, όταν ένα ντίζελ θέλει 9€, αποφάσισε να μετοικήσει στη Λάρνακα, και καλά θα κάνει, θα γλυτώσει και κανα-δυο χιλιάρικα για θέρμανση τον χειμώνα, γουιν-γουιν...
-
@piliourits said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Όταν είδε ο κύριος Κυριάκος πως ήθελε πλέον 25€ τα 100χλμ, όταν ένα ντίζελ θέλει 9€, αποφάσισε να μετοικήσει στη Λάρνακα, και καλά θα κάνει, θα γλυτώσει και κανα-δυο χιλιάρικα για θέρμανση τον χειμώνα, γουιν-γουιν...
Κόψε κάτι ... 8,36 εχει μέση στο spritmonitor
με 2,12 που έβαλα χθες 18 € βγαίνουν τα 100 χλμενα αντίστοιχου μεγέθους SUV ντίζελ θέλει γύρω στα 7 λιτρα
το προηγούμενο RAV4 που είχε τον τον δίλιτρο ντίζελ της BMW 6,6 εχει κατανάλωση δηλ 13 € περίπου ανα 100 χλμ γιατί θα βάζεις το καλό ...1,96 στο ίδιο πρατήριοΔιαφορά ναι υπάρχει οχι όμως αυτή που γράφεις
-
Πάντως με τις υπάρχουσες τιμές το βλέπω ντέρμπυ μεταξύ μτχ qq/duster, το οποίο δεν είναι και το απολύτως ζητούμενο δυστυχώς. Το πιο φθηνό μτχ xtrail είναι στα 25κ.
Το dacia καινούριο πάει 24/28.6 το 2 και 4κίνητο αντίστοιχα!
Γενικά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. -
Εξ αρχής είναι αντικρουομενα το "made in Japan" και το "προσιτό", πόσο μάλλον SUV...
Λες και οι υπόλοιποι δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο... -
@piliourits said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Εξ αρχής είναι αντικρουομενα το "made in Japan" και το "προσιτό", πόσο μάλλον SUV...
Λες και οι υπόλοιποι δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο...Mazda και Toyota μια χαρα προσιτες τιμες εχουν . Και made in Japan . Τα κυβικα ειναι το προβλημα (για Ελλαδα)
-
Αν πάρω κάτι με λίγα χλμ από εξωτερικό πχ ένα duster 1.5d ή ακόμα και καινούργιο, πόσο περίπου θα ήθελε για εκτελωνισμό κλπ; Εχει κάποιος ιδέα;
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αν πάρω κάτι με λίγα χλμ από εξωτερικό πχ ένα duster 1.5d ή ακόμα και καινούργιο, πόσο περίπου θα ήθελε για εκτελωνισμό κλπ; Εχει κάποιος ιδέα;
ευτυχώς που είσαι ο νηματοθέτης γιατί αν έγραφε άλλος για duster ...
εγω δεν θα το έκανα γιατί αυτή την στιγμή και στην Ευρώπη όπως και στη Ελλάδα ελάχιστα καλά αυτοκίνητα είναι προς πώληση και εχουν ακριβές τιμές οπότε + εκτελωνισμούς κλπ άστο...
καλλίτερα καινούργιο ελληνικό
-
αχαχαχαχ
θα εισαι ο πρωτος που θα φερει εισαγωγης νταστερ....
μα νταστερ?
αχαχαχ -
Ρωτάω σαν τάξη μεγέθους αν αξίζει. Φαντάζομαι όλα με παρόμοια τιμή θα θέλουν χοντρικα παρόμοια χρήματα.
Edit: διάβασα φέρνουν 5ετιας σε τιμή χώμα σε σχέση με εδώ.
-
3 χιλιάρικα τελωνείο, 500 πινακίδες, 1 χιλιάρικο μεταφορικά και 300 ο τελώνης. Εντελώς χοντρικά.
-
@dstou said in Προσιτό SUV made in Japan;:
3 χιλιάρικα τελωνείο, 500 πινακίδες, 1 χιλιάρικο μεταφορικά και 300 ο τελώνης. Εντελώς χοντρικά.
Και σε φθηνα αμαξια δηλαδη μια ή η αλλη
Αυτο λεω...
Να φερεις κατι ακριβό να δεις μια διαφορα, ουτε για αστείο εισαγωγη ιδιωτικα σε χαμηλου κοστους -
Ξεκίνησα μια βόλτα σε κάποιες αντιπροσωπείες να δω τι παίζει γενικά...
-
Skoda, το karoq πολύ ωραίο και υπεράνετο, αλλά μόνο 1.5tsi μοιάζει να αξίζει και πάει στα 28200 τελική (εκτός μπάτζετ).
Το kodiaq φορτηγό, αλλά πολύ ωραίο (32+). -
VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
Το t cross μου φάνηκε μικρό. Για τιμές δεν λέω... -
Βόλτα στη citroen. C5 δεν υπάρχει πια και ο πωλητής που έλεγε για το c3 aircross μόνο, ότι είναι καλό αμαξάκι. Από τα λίγα που βγαίνει ακόμα με diesel.
To c4 δε μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερο και το σχήμα του με χάλασε ιδιαίτερα.
Αυτή την εποχή ανθεί η κατηγορία c3 ac, kamiq, captur. Και τα 3 είναι ωραία, άνετα για τους πίσω (υπερβολικά) με μικρό χώρο αποσκευών όμως. Αλλά πιστεύω πρέπει να είνια τοπ σε πωλήσεις, γιατί καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών.
-
-
Όλα made in Japan
Σε κάθε περίπτωση το θέμα με τις αράχνες στο χρώμα σε αντιπροσωπείες το είδα και εγώ σε άλλη μάρκα, αλλά ήταν μόνο στο μοντέλο εντός της έκθεσης. Φαντάζομαι καθαρίζονται με πανιά της κακιάς ώρας. Είχα ελέγξει και το test drive και άλλα που είχε προς παράδοση και ήταν καθαρά.
-
Ξεκίνησα μια βόλτα σε κάποιες αντιπροσωπείες να δω τι παίζει γενικά...
-
Skoda, το karoq πολύ ωραίο και υπεράνετο, αλλά μόνο 1.5tsi μοιάζει να αξίζει και πάει στα 28200 τελική (εκτός μπάτζετ).
Το kodiaq φορτηγό, αλλά πολύ ωραίο (32+). -
VW: δεν μου έκανε αίσθηση κάποιο. Πολύ ωραίο βέβαια μέσα και άνετο και εργονομικό. Εντύπωση μου έκανε επίσης το χρώμα του tiguan που είχε αράχνες.
Το t cross μου φάνηκε μικρό. Για τιμές δεν λέω... -
Βόλτα στη citroen. C5 δεν υπάρχει πια και ο πωλητής που έλεγε για το c3 aircross μόνο, ότι είναι καλό αμαξάκι. Από τα λίγα που βγαίνει ακόμα με diesel.
To c4 δε μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερο και το σχήμα του με χάλασε ιδιαίτερα.
Αυτή την εποχή ανθεί η κατηγορία c3 ac, kamiq, captur. Και τα 3 είναι ωραία, άνετα για τους πίσω (υπερβολικά) με μικρό χώρο αποσκευών όμως. Αλλά πιστεύω πρέπει να είνια τοπ σε πωλήσεις, γιατί καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών.
το troc το ειδες που ειναι αναμεσα σε tcross και tiguan?
-
-
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
αχαχαχαχ
θα εισαι ο πρωτος που θα φερει εισαγωγης νταστερ....
μα νταστερ?
αχαχαχΝταστερ εισαγωγης, παει πολυ. Ημαρτον. Να σου δωκω το δικο μου. Λεει 200 και ειναι 200. Σε αλλα 20 αλλαζεις ιμαντα ή σε 2 χρονια. Τελος.
Προσιτό SUV made in Japan;