Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς
    • 1
    • 2
    • 214
    • 215
    • 216
    • 217
    • 218
    • 217 / 218
    Αντίλογος
    69
    4354
    101309
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      otso @A d P last edited by otso

@a-d-p said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

@otso said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

Λοιπον τωρα το εψαχνα
      ειμαι στο πρασινο της δεη οπως ολος ο νορμαλ κοσμος
      Αυτο που λετε ειναι το my home online κιτρινο με 11,5 λ
      α) Πρεπει να παρεις και την παγια εντολη
      πραγμα που σιχαινομαι Γιατι

1. πριν 20 τοσα χρονια για να μας κανει μια πληρωμη ο συναιτερισμος μας εκανε ανοιγμα λογαριασμων στην εθνικη . Εγινε η πληρωμη και ξεχαστηκε αφου δεν ειχα ποτε καποια αλλη συνναλαγη με εθνικη .
        Ελα ομως που περυσι βρηθηκε να πρεπει να πληρωνο με παγια εντολη απο αυτον τον λογαριασμο στον Πουστοποτε .
        2 φορες προσπαθησα να την απενεργοποιησω και εφαγα απο 2 μερες και τιποτα δεν εγινε . Καποιος πουσταντρας απο την τραπεζα πουλησε λογαριασμους και προσωπικα δεδομενα στον μεγαλο πουστοποτε .
      2. δεν μου αρεσει να βαζουν χερι
        3 ) Η ΠΟΥΣΤΟΔΕΗ με τους μηνιαιους λογαριασμους η τελικη ημερομηνια εξοφλησης προτου ληξει εχει ερθει και ο επομενος λογαριασμος . Παλιοτερα με την παγια εντολη εξοφλουταν την τελευταια μερα , τωρα ; στο δεη myhome προστιθενται και πληρωνεις και τον δευτερο πολυ πριν την ημερομηνια ληξης .
      3. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ και να προσθετω το ποσον του πρωτου λογαριασμου πριν την ημερομηνια ληξης ;
        β) σου βαζουν το green pass το οποιο ειναι προσβολη στην νοημοσυνη με 2 μηνες δωρεαν και μετα τρεχα γυρευε να το διακοψεις για να μην πληρωνεις φορο βλακειας .
        Σε φοιτητικο σπιτι εχουν εκπτωση , αλλα μονο για τις πρωτες 150kwh
        Στο αεριο ομως καμμια εκπτωση στο φοιτητικο .

Να υποθέσουμε ότι βγάζεις μετρητά και πας να πληρώσεις στο Προποτζηδικο 🤔🤔
      🤡😁😁
      Σαν την μεγάλη αδελφή, που μέχρι πρότινος έβγαζε μετρητά από το ΑΤΜ και πήγαινε Μασούτη να πληρώσει λογαριασμούς 😁

Αυτό με την έκδοση λογαριασμών πριν την λήξη της προθεσμίας του προηγούμενου, έγινε και σε εμάς κατά την μετάβαση από 4 μήνη μέτρηση σε μηνιαία, αλλά έφτιαξε από μόνο του σε λίγους μήνες

Στο μπακαλικο στο χασαπικο και στο καφενειο του χωριου που φυτοζωουν δεν τους επιβαρυνεις με καρτες , το πρατηριο απο τον νεο χρονο κλεινει και παει να δουλεψει στα σωληνουργεια κορινθου με μεσον , για 1200 μικτα . Ο μπακαλης σταματησε να φερνει τσιγαρα , και οι γιαγιαδες παιρνουν ταξι να πανε στην λαικη και πληρωνουν 40 ε . κανενας επαγγελματιας στην επαρχια δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της ψηφιακης φορολογιας και το νταβαντζιλικι των τραπεζων .
      Εσυ αμα περασεις καμμια βολτα απο χωριο βγαλε την χρυση βιζα .
      Επισης στον γεωργικο τομεα δεν ειναι σιγουρο ποτε και αν θα παρεις λεφτα και το κυριοτερο ποσα .
      Τα σταρια μενουν απουλητα , ουτε τα 19,5 λεπτα το κιλο δεν πληρωνουν οποτε ολοι ειναι στεγνοι και παρακαλανε τους εμπορους για καμμια προκαταβολη . Α και ο γεωπονος του χωριου που εφερνε και εφοδια κλεινει , ειχε μεινει με 10 πελατες και αυτοι δεν ειχαν να τον πληρωσουν .
      Επαρχια χωρις τουρισμο τελος .

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • A d P
        A d P moderator @otso last edited by

@a-d-p said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

Λοιπον τωρα το εψαχνα
        ειμαι στο πρασινο της δεη οπως ολος ο νορμαλ κοσμος
        Αυτο που λετε ειναι το my home online κιτρινο με 11,5 λ
        α) Πρεπει να παρεις και την παγια εντολη
        πραγμα που σιχαινομαι Γιατι

1. πριν 20 τοσα χρονια για να μας κανει μια πληρωμη ο συναιτερισμος μας εκανε ανοιγμα λογαριασμων στην εθνικη . Εγινε η πληρωμη και ξεχαστηκε αφου δεν ειχα ποτε καποια αλλη συνναλαγη με εθνικη .
          Ελα ομως που περυσι βρηθηκε να πρεπει να πληρωνο με παγια εντολη απο αυτον τον λογαριασμο στον Πουστοποτε .
          2 φορες προσπαθησα να την απενεργοποιησω και εφαγα απο 2 μερες και τιποτα δεν εγινε . Καποιος πουσταντρας απο την τραπεζα πουλησε λογαριασμους και προσωπικα δεδομενα στον μεγαλο πουστοποτε .
        2. δεν μου αρεσει να βαζουν χερι
          3 ) Η ΠΟΥΣΤΟΔΕΗ με τους μηνιαιους λογαριασμους η τελικη ημερομηνια εξοφλησης προτου ληξει εχει ερθει και ο επομενος λογαριασμος . Παλιοτερα με την παγια εντολη εξοφλουταν την τελευταια μερα , τωρα ; στο δεη myhome προστιθενται και πληρωνεις και τον δευτερο πολυ πριν την ημερομηνια ληξης .
        3. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ και να προσθετω το ποσον του πρωτου λογαριασμου πριν την ημερομηνια ληξης ;
          β) σου βαζουν το green pass το οποιο ειναι προσβολη στην νοημοσυνη με 2 μηνες δωρεαν και μετα τρεχα γυρευε να το διακοψεις για να μην πληρωνεις φορο βλακειας .
          Σε φοιτητικο σπιτι εχουν εκπτωση , αλλα μονο για τις πρωτες 150kwh
          Στο αεριο ομως καμμια εκπτωση στο φοιτητικο .

Να υποθέσουμε ότι βγάζεις μετρητά και πας να πληρώσεις στο Προποτζηδικο 🤔🤔
        🤡😁😁
        Σαν την μεγάλη αδελφή, που μέχρι πρότινος έβγαζε μετρητά από το ΑΤΜ και πήγαινε Μασούτη να πληρώσει λογαριασμούς 😁

Αυτό με την έκδοση λογαριασμών πριν την λήξη της προθεσμίας του προηγούμενου, έγινε και σε εμάς κατά την μετάβαση από 4 μήνη μέτρηση σε μηνιαία, αλλά έφτιαξε από μόνο του σε λίγους μήνες

Στο μπακαλικο στο χασαπικο και στο καφενειο του χωριου που φυτοζωουν δεν τους επιβαρυνεις με καρτες , το πρατηριο απο τον νεο χρονο κλεινει και παει να δουλεψει στα σωληνουργεια κορινθου με μεσον , για 1200 μικτα . Ο μπακαλης σταματησε να φερνει τσιγαρα , και οι γιαγιαδες παιρνουν ταξι να πανε στην λαικη και πληρωνουν 40 ε . κανενας επαγγελματιας στην επαρχια δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της ψηφιακης φορολογιας και το νταβαντζιλικι των τραπεζων .

Εννοούσα ότι έβγαζε μετρητά για να πάει να πληρώσει τους λογαριασμους ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, cosmote (δεν δεχόταν πληρωμή ΔΕΚΟ με κάρτα ο Μασούτης) αντί να πληρώσει ηλεκτρονικά από mobile banking ή έστω στο ΑΤΜ

@otso και εγώ σε χωριά μεγάλωσα (Κιλκίς - Σέρρες), άσε που και το Κορδελιό είναι χωριό (μεγάλο) ακόμα και τα μετρητά βασιλεύουν 😉😁

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • L
          lap last edited by

Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ η επαρχία σβήνει

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • H
            hountalas last edited by

Και εγώ δεν "γούσταρα" πάγια εντολή αλλά να που η ΔΕΗ (φυσικά με πίεση από τους άριστους) έριξε στην αγορά το φθηνότερο πρόγραμμα για ρεύμα. Τον τελευταίο χρόνο που το ψάχνω ήμουν σε κίτρινα (συγκεκριμένα protergia) και μου βγήκε πολύ καλά με κάποια δώρα του παρόχου.
            Δεν υπάρχει καλύτερο αυτή την περίοδο και θα είναι μέχρι 31/10 η προσφορά αυτή.
            Για την πάγια εντολή - πληρώνεις μέρες πριν και είσαι οκ.
            Οι υπόλοιποι πάροχοι να καταλάβετε δεν μπορούν να χτυπήσουν το home online ακόμα και με τα δώρα που δίνουν μόνο σαν αντιπροσφορά (πχ protergia δίνει 140 ευρώ για τα πάγια).

K 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • K
              kostis20 @hountalas last edited by

@hountalas said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

home online

Εγω εχω πρασινο ακόμα Γ1Ν1 να το αλλάξω σε online?

D D 2 Replies Last reply Reply Quote 0
              • D
                dettol @kostis20 last edited by

@kostis20 said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

home online

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • D
                  dimitrioskosmas @kostis20 last edited by

@kostis20 said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

home online

ΝΑΙ.... γιατι δε συμφερει για κατανάλωση πάνω απο 200 ΚWH μηνιαιως

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • K
                    kostis20 last edited by kostis20

db7d9657-ea45-4b57-988d-18c1c502d16a-image.png

Aπό το τελευταιο λογαριασμό..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • D
                      dettol last edited by

το αστειο της υποθεσης ειναι πως το myhome online εχει τοσο χαμηλη χρεωση, που συμφερει ακομα και για οσους εχουν νυχτερινο ρευμα! Θα συνεχισετε να εχετε τους δυο "κουβαδες" χρεωσεις για τις ρυθμιζομενες χρεωσεις, αλλα η χρεωση της kwh θα ειναι κοινη και τα 11.5 λεπτα.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                      • V
                        v_a last edited by

Και εγώ στο myhome online μπήκα με το που ανακοινώθηκε.
                        Τα δύο πατρικά σπίτια σε χωριά που έχω (κατανάλωση μόνο στο ένα το καλοκαίρι), τα πήγα σε κίτρινο της προτεργια με μηδενικό πάγιο. Για όποιον ενδιαφέρεται, αν κάνεις τη διαδικασια μέσω της cosmote, κάθε νέα σύνδεση ρεύματος στην protergia σου δίνει 5€ έκπτωση στο σταθερό σου (για 4 χρόνια). Έτσι έριξα την cosmote tv, 10€/μήνα.

bekiaris scotch 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                        • bekiaris
                          bekiaris @v_a last edited by bekiaris

@v_a said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

Τα δύο πατρικά σπίτια σε χωριά που έχω (κατανάλωση μόνο στο ένα το καλοκαίρι), τα πήγα σε κίτρινο της προτεργια με μηδενικό πάγιο. Για όποιον ενδιαφέρεται, αν κάνεις τη διαδικασια μέσω της cosmote, κάθε νέα σύνδεση ρεύματος στην protergia σου δίνει 5€ έκπτωση στο σταθερό σου (για 4 χρόνια). Έτσι έριξα την cosmote tv, 10€/μήνα.

για οποιον έχει υπομονή, σε black friday εχω πετύχει τιμή 10 ευρώ ανα παροχή έκτπωση στη protergia -cosmote.
                          Ως προς το dei home online το οποίό το έχω ήδη χρόνια με ανανέωση (1.12 λήγει, ελπιζω να προλάβω την τιμή μέχρι τοτε), ήδη κάποιες εταιρίες έχουν κάνει ένσταση οτι η ΔΕΗ πουλάει κάτω του κόστους. Δεν ξέρω αν ισχύει, αναμένουμε να δουμε την απόφαση της ΡΑΕΥ

D 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • D
                            dettol @bekiaris last edited by dettol

@bekiaris said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

@v_a said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

για οποιον έχει υπομονή, σε black friday εχω πετύχει τιμή 10 ευρώ ανα παροχή έκτπωση στη protergia -cosmote.
                            Ως προς το dei home online το οποίό το έχω ήδη χρόνια με ανανέωση (1.12 λήγει, ελπιζω να προλάβω την τιμή μέχρι τοτε), ήδη κάποιες εταιρίες έχουν κάνει ένσταση οτι η ΔΕΗ πουλάει κάτω του κόστους. Δεν ξέρω αν ισχύει, αναμένουμε να δουμε την απόφαση της ΡΑΕΥ

αν η κατασταση στην μεση ανατολη συνεχισει, φοβαμαι οτι με τις τιμες ΦΑ που βλεπουμε στα μελλοντικα συμβολαια, το 0.15 θα ειναι ονειρο απατηλο, ποσο μαλλον το 0.115 που δινουν τωρα

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • bekiaris
                              bekiaris @dettol last edited by

@dettol said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

αν η κατασταση στην μεση ανατολη συνεχισει, φοβαμαι οτι με τις τιμες ΦΑ που βλεπουμε στα μελλοντικα συμβολαια, το 0.15 θα ειναι ονειρο απατηλο, ποσο μαλλον το 0.115 που δινουν τωρα

εχω σταθερό στην protergia στα 0.036, μεχρι τον Μάρτιο...για να δω, θα μου το σπάσουν?

D 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • D
                                dettol @bekiaris last edited by dettol

@bekiaris said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:

εχω σταθερό στην protergia στα 0.036, μεχρι τον Μάρτιο...για να δω, θα μου το σπάσουν?

εγω μεχρι 0.099 θυμαμαι απο τριτους παροχους (οχι δεη). Ποτε επαιξε προσφορα 0.036;;;; Δεν εχω ακουσει ποτε τοσο χαμηλη τιμη κβω.

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • bekiaris
                                  bekiaris @dettol last edited by bekiaris

εγω μεχρι 0.099 θυμαμαι απο τριτους παροχους (οχι δεη). Ποτε επαιξε προσφορα 0.036;;;; Δεν εχω ακουσει ποτε τοσο χαμηλη τιμη κβω.

ισχύει η έκπτωση 3 E/mgH λογω και ηλεκτρισμού

sorry, μπερδεύτηκα με το ΦΑ που ανέφερες παραπάνω και νόμιζα οτι μιλούσαμε για το Αέριο

alt text

• D
                                    dettol last edited by

This post is deleted!
                                    • O
                                      otso last edited by otso

Προσπαθω εδω και 2,5 ωρες να κανω των παιδιων το ενοικιαζομενο στο my dei students
                                      H ψηφιακη γραφειοκρατια ειναι απιστευτη , και δεν υπαρχει αναλυτικο how to ουτε σου λεει καν τι θα χρειαστεις .
                                      3 τηλ στην δεη μετα και απειρες εκπληξεις οπως εισαι στην μεση της αιτησης και γραψτε τι λεει τωρα το ρολοι , αντε να τρεχουν τα παιδια σπιτι ( μπηκε καινουργιο ρολοι στις διακοπες και τα παιδια να μην καταλαβαινουν ποιο στο διαολο ειναι οι κιλοβατωρες συνολικα , και ουτε εγω εχω δει το καινουργιο) να διακοπτεται η συνδεση υπερβαση χρονου , κωδικοι κοντρα κωδικοι , κινητο , εμαιλ , acrobat ψηφιακη υπογραφη κτλ κτλ .
                                      συμπληρωσε 3 τεταρτα τωρα που Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας! Η διαδικασία διαρκεί περίπου 5 λεπτά .
                                      Σιχαθηκα την ζωη μου
                                      Αυτο που με τρελαινει ειναι η ορολογια της ψηφιακης γραφειοκρατιας στο Ελλαντα . Συνηθισμενος στα αγγλικα στα κομπιουτερ απο το 90 το 80% των λεξεων και των φρασεων για μενα δεν βγαζουν νοημα και ειναι εκτος λογικης .
                                      Συνεχιζω
                                      εκλεισε και εστειλαν νεο κωδικο για να συνεχισουν με το ανεβασμα των δικαιολογιτικων τα οποια ειναι ενας λογαριασμος το πασο και μια δηλωση συναινεσης του φοιτητη
                                      ποσο διαολο θα τους παρει ; εκλεισα 3 ωρες μπροστα στο κομπιουτερ .

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                      • O
                                        otso last edited by

edaa3a7e-0ba2-44ef-9e9d-6982c94b0bca-image.png

• O
                                          otso last edited by

Ενημερωτικα τωρα τελειωσε η διαδικασια .
                                          Κρατησε μονο κοντα 5 ωρες

D 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • D
                                            dettol @otso last edited by

Ενημερωτικα τωρα τελειωσε η διαδικασια .
                                            Κρατησε μονο κοντα 5 ωρες

τωρα που πηρες το κολάι, βαλε και τον @criuser στο dei home online 😄

O 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 214
                                            • 215
                                            • 216
                                            • 217
                                            • 218
                                            • 217 / 218
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ