-
Η συριζαία επικεφαλής της Εγνατίας που δεν έκανε τίποτα για τις πιστοποιήσεις κάνει κριτική στους επόμενους...
Πολιτικοί διαφόρων κομμάτων που δουλεύουν όσους χαχόλους θέλουν να δουλευτούν...

Δεν μου κάνει πια εντύπωση που ζούμε αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια περιμένοντας οι περισσότεροι το επίδομα φαγητού ή κάποιο άλλο επίδομα για να βγει ο μήνας..
Τι ωραίο να πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες 6 δισεκατομμύρια για έναν δρόμο, για να μπορεί ο Μητσοτάκης και ο κάθε Μητσοτάκης να τον πουλάει για 1 δισεκατομμύριο.
Μα ειναι αριστοι
κορη ,τσεο σε φαντ που αγορασε τα ιεκ και μετα ο μπαμπας τα βαφτισε πανεπιστημιαΑυτό πάλι με την κόρη.. Πρέπει να ήταν - είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ή κάτι παρόμοιο σε αυτό το fund που αγόραζε τα πάντα. Θα αγοράζανε και τον Μασούτη αλλά κάπου χάλασε η δουλειά. Ίσως περιμένουν τον Μασούτη να επεκταθεί κι άλλο και μετά να τα αγοράσουν όλα μαζί..
Λες πισω απο το φαντ να ειναι τα δις της αγιας οικογενειας ;
μηπως ειμαι ψεκασμενος ; -
@panos2171 said in Διόδια:
Φτιάχτηκαν χωρίς προδιαγραφές; Ίδια λογική με το τούνελ της κατερίνης δηλαδή που τράβηξε κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια
Και τώρα που το έφτιαξαν σωστά, με εξαιρετικό φωτισμό, κλπ, το όριο ταχύτητας πόσο έγινε; Το ίδιο που είχε και πριν τα έργα;
Την ίδια στιγμή η Αττική Οδός έχει όριο 100 σε τούνελ με διαστάυρωση μέσα και με φωτισμό της κακιάς ώρας. -
-
Να θίξω και το εξής φαινόμενο. Από τη στιγμή που πηγαίνουμε με μονή λωρίδα, αυτό συνεπάγεται συμφόρηση στα διόδια. Δεν μου έχει ξανατυχει τόση αναμονή στα διόδια. Και μην ακούσω το ότι είναι περίοδος διακοπών, έχει κίνηση στα διόδια κτλ. Μεσοβδόμαδα ειδικά, δύσκολα να μετακινείται ο κόσμος από και προς τις διακοπές.
Όσον αφορά την κατάσταση, μαζί σας, είναι για καλό. Η γκρίνια όμως, είναι ότι επειδή ζούμε στη χώρα που ζούμε, για να φτάσουμε εκεί, θα ταλαιπωρηθούμε. Ειδικά τώρα που θα πάει μέχρι τέλος του έτους. Είχα πετύχει ένα βίντεο στα σοσιαλ όπου έδινε ως χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης, το 2028, το μεταφέρω όμως με επιφύλαξη, δεν το έψαξα περαιτέρω....
-
Στα διόδια τα eway στην πλειονότητα δεν κολλάνε ωστόσο γιατί να υπάρχουν με ολόκληρο το αντίτιμο όταν δεν παρέχουν όλες τις υπηρεσίες.
Γενικά το έχουν παραχεσει και δεν ξέρω πόση υπομονή ακόμα σηκώνει -
Κάποτε ανοίγανε τις μπάρες κατά διαστήματα, για να μη δημιουργούνται μεγάλα μποτιλιαρίσματα στα διόδια.
Τώρα η εταιρεία πρέπει να έχει βγάλει ανακοίνωση ότι μπορεί να τα ανοίξει μόνο με εντολή της τροχαίας..
-
'η ταπείνωση της διαδικασίας'

εδώ βλέπουμε μια υπάλληλο να ρωτάει οδηγό αν θέλει με κάρτα η μετρητά.

για τη Γαλλία δεν μας είπε νομίζω, θυμάμαι είχε αρκετά πλευρικά.
-
-
Μα το προβλημα δεν ειναι να περάσεις γρήγορα από τα διόδια. Είναι το μετα όπου 3-8 μπάρες γίνονται μια λωρίδα
-
-
Άμα είναι πρωτάρης ο άλλος...
-
Μλκς κινέζος στημένος, γιατί δεν αναφέρει την Γαλλία και την Ιταλία που έχουν επίσης τόσα διόδια.
Ακόμα το ότι μιλάει για 61 ευρώ, το αυτοκίνητο δεν είναι στην κατηγορία των ΙΧ.
-
Τσακωμενοι με την αληθεια.
Τα παντα για τη δημιουργια εντυπωσεων.Επισκόπηση AI
Το συνολικό κόστος των διοδίων για τη διαδρομή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είναι 36,70 ευρώ για τα ΙΧ αυτοκίνητα. [1] (https://mydiodia.gr/diadromi/athens-thessaloniki/) -
Μα ο πήλιου δεν ανεβάζει την Αλήθεια, αλλά ότι εξυπηρετεί το αφήγημα του, ακόμα και αν εκτίθεται συνέχεια.
Δεν τον νοιάζει αυτό. Τα φύλλα ποιότητας που θα του γράψει ο καθοδηγητής τον καίνε...

-
Η είδηση της ημέρας είναι ότι ανήμερα των εξαγγελιών Μητσοτάκη, ο Κρουζερ έκατσε κι είδε βίντεο για τα διόδια, για να το αποδομήσει!
Όλοι οι Νεοδημοκράτες μαζί, μπορούμε... -
@piliourits said in Διόδια:
Η είδηση της ημέρας είναι ότι ανήμερα των εξαγγελιών Μητσοτάκη, ο Κρουζερ έκατσε κι είδε βίντεο για τα διόδια, για να το αποδομήσει!
Όλοι οι Νεοδημοκράτες μαζί, μπορούμε...Ελα τώρα πάψε, πες ότι είχες περάσει από την ΔΕΘ και είχες δει τον Κούλη...
Αφού έβγαλε μέτρο αποκλειστικά για σένα...
Οι Ισραηλινοί που αγοράζουν τα σπίτια μας, θα πληρώνουν 12 % της αξίας παραπάνω φόρο...
Οπότε να δω τώρα πως θα την γλυτώσεις από τον καθοδηγητή, που θα είσαι ο φανατικότερος υποστηρικτής του Κούλη...

-
-
Βάλε και βενζίνη, σημαίνει 150 ευρώ στον δρόμο για Αθήνα Θεσσαλονίκη με επιστροφή.
Το αυτοκίνητο συμφέρει σε σχέση με τα ΜΜΕ και για δύο άτομα. -
Διαχρονικά τα ΜΜΜ και όχι ΜΜΕ είναι συμφερότερα όταν είναι μόνο ο οδηγός.
-
-
Επειδή η γυναίκα μου κάνει συχνά το Βόλος Αθήνα με ΚΤΕΛ, μέχρι πέρυσι ήθελε τρία άτομα στο ΙΧ για να συμφέρει. Πηγαίναμε δύο με ιτο ΙΧ μονο για να γλυτώσουμε χρόνο μετακίνησης μέσα στην Αθήνα. Αν τώρα συμφέρει και μονο οικονομικά και με δύο, είναι σημαντική αλλαγή.
Διόδια