-
@dettol said in Deepal forum (Changan group):
@axel12p said in Deepal forum (Changan group):
Για όποιον ενδιαφέρεται, η "αντιπροσωπεία" της Deepal στην Θεσσαλονίκη συστεγάζεται στην αντιπροσωπεία της BMW Βελμαρ, στην Μαρίνου Αντύπα (δίπλα στα Jumbo).
Το αναφέρω, γιατί δεν υπάρχει κάποια πινακίδα ή σχετική ένδειξη εξωτερικά. Διαθέσιμο υπάρχει μόνο ένα Deepal S05 και αυτό μάλιστα έξω από την έκθεση (είναι ταυτόχρονα το test drive).
Στο ίδιο σημείο υπάρχει και η "αντιπροσωπεία" της XPeng (δεν το γνώριζα ότι υπήρχε στην Θεσσαλονίκη).
Μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες Deepal και XPeng θα μεταφερθούν σε νέο κατάστημα που δημιουργεί τώρα η Bελμάρ στα ανατολικά.
Μέχρι τότε, το ωράριο της αντιπροσωπείας είναι μέχρι τις 5 το απόγευμα και όχι 9 όπως στις υπόλοιπες.
Πρέπει να χτυπήσεις τρεις φορές, να πεις και κάποιο ξόρκι ίσως πριν μπεις μέσα;

Σαν τη Χαλλλλλιδικη δεν έχει

-
@iceman7 said in Deepal forum (Changan group):
Σαν τη Χαλλλλλιδικη δεν
έχειείχε.

-
@dettol said in Deepal forum (Changan group):
Για όποιον ενδιαφέρεται, η "αντιπροσωπεία" της Deepal στην Θεσσαλονίκη συστεγάζεται στην αντιπροσωπεία της BMW Βελμαρ, στην Μαρίνου Αντύπα (δίπλα στα Jumbo).
Το αναφέρω, γιατί δεν υπάρχει κάποια πινακίδα ή σχετική ένδειξη εξωτερικά. Διαθέσιμο υπάρχει μόνο ένα Deepal S05 και αυτό μάλιστα έξω από την έκθεση (είναι ταυτόχρονα το test drive).
Στο ίδιο σημείο υπάρχει και η "αντιπροσωπεία" της XPeng (δεν το γνώριζα ότι υπήρχε στην Θεσσαλονίκη).
Μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες Deepal και XPeng θα μεταφερθούν σε νέο κατάστημα που δημιουργεί τώρα η Bελμάρ στα ανατολικά.
Μέχρι τότε, το ωράριο της αντιπροσωπείας είναι μέχρι τις 5 το απόγευμα και όχι 9 όπως στις υπόλοιπες.
Πρέπει να χτυπήσεις τρεις φορές, να πεις και κάποιο ξόρκι ίσως πριν μπεις μέσα;

Ευχάριστο ότι ανοίγουν και στη Θεσσαλονίκη!Ξέρω και το PASSWORD. Fidelio.
-
@tkin73 said in Deepal forum (Changan group):
Τα deepal όντως εκεί είναι υπάρχει και το ηλεκτρικό (υπήρχε τουλάχιστον πριν από μήνες) και πλέον βρίσκεις και το plugin για τεστ ντραιβ.
Xpeng δεν είδα πάντως παρκαρισμένο.
Ως διεύθυνση νομίζω δηλώνουν Μουδανιών εκεί που είναι η Hyundai, δεν νομίζω να έχουν πάει πάντως.Η "αντιπροσωπεία" είναι στην BMW στην Μαρίνου Αντύπα. Απλά δεν υπάρχει καμιά πινακίδα εξωτερικά, ούτε αυτοκίνητο μέσα στην έκθεση.
Η αντιπροσωπεία των Deepal και XPeng θα είναι στην Γεωργικής Σχολής 125 και αναμένεται να ανοίξει σε έναν με δύο μήνες. Μέχρι τότε όποιος ενδιαφέρεται εξυπηρετείται από το κατάστημα της BMW.
-
@tkin73 said in Deepal forum (Changan group):
Τα deepal όντως εκεί είναι υπάρχει και το ηλεκτρικό (υπήρχε τουλάχιστον πριν από μήνες) και πλέον βρίσκεις και το plugin για τεστ ντραιβ.
Xpeng δεν είδα πάντως παρκαρισμένο.
Ως διεύθυνση νομίζω δηλώνουν Μουδανιών εκεί που είναι η Hyundai, δεν νομίζω να έχουν πάει πάντως.Η "αντιπροσωπεία" είναι στην BMW στην Μαρίνου Αντύπα. Απλά δεν υπάρχει καμιά πινακίδα εξωτερικά, ούτε αυτοκίνητο μέσα στην έκθεση.
Η αντιπροσωπεία των Deepal και XPeng θα είναι στην Γεωργικής Σχολής 125 και αναμένεται να ανοίξει σε έναν με δύο μήνες. Μέχρι τότε όποιος ενδιαφέρεται εξυπηρετείται από το κατάστημα της BMW.
Ισχύει. Για τα deepal έχουν έναν πιτσιρικά πωλητή
-
@katafractos17 said in Deepal forum (Changan group):
Test drive: Changan Deepal S05 Ultra Hybrid – Οι αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια
Όσες φορές οδηγήσαμε το S05 με τη στάθμη φόρτισης στο 20% ή χαμηλότερα -στην πόλη, σε επαρχιακό δρόμο και στον αυτοκινητόδρομο- η μέση τιμή δεν ξεπέρασε ποτέ τα 5,6 lt/100 km, ακόμη και όταν το πιέσαμε αρκετά. Στον αστικό ιστό μάλιστα είδαμε ενδείξεις κοντά στα 3,5 lt/100 km, επίδοση που θα ζήλευε ακόμη και ένα πολύ μικρότερο υβριδικό σουπερμίνι.
Μετά την δοκιμή των 4Τ και το Drive αναφέρει πολύ χαμηλές καταναλώσεις για PHEV. Είναι δυνατόν να μην είδαν πάνω από 5.6lt/100Km σε αυτοκινητόδρομο;
-
Test drive: Changan Deepal S05 Ultra Hybrid – Οι αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια
Όσες φορές οδηγήσαμε το S05 με τη στάθμη φόρτισης στο 20% ή χαμηλότερα -στην πόλη, σε επαρχιακό δρόμο και στον αυτοκινητόδρομο- η μέση τιμή δεν ξεπέρασε ποτέ τα 5,6 lt/100 km, ακόμη και όταν το πιέσαμε αρκετά. Στον αστικό ιστό μάλιστα είδαμε ενδείξεις κοντά στα 3,5 lt/100 km, επίδοση που θα ζήλευε ακόμη και ένα πολύ μικρότερο υβριδικό σουπερμίνι.
Μετά την δοκιμή των 4Τ και το Drive αναφέρει πολύ χαμηλές καταναλώσεις για PHEV. Είναι δυνατόν να μην είδαν πάνω από 5.6lt/100Km σε αυτοκινητόδρομο;
Δεν είναι περίεργο. Προφανώς υπονοείται και παράλληλη ηλεκτρική κατανάλωση. Κι εγώ σε Tiguan phev πχ σε ταξίδι 200 χλμ με 90 kmh μέση είχα 5.6 lt/100 συν 4.8 kWh/100. Η πονηριά εδώ βέβαια είναι ότι δεν σου λένε πόσα χλμ έκαναν, 30 ή 200? Γιατί όταν αδειάζει η μπαταρία και ο βενζινοκινητήρας εμπλέκεται για μεγαλύτερο διαστημα η κατανάλωση θα αυξηθεί με τον ένα τρόπο ή τον αλλο
-
Εφτασε Ελλάδα και το δικο μου και ξεχρεωθηκε για εκτελωνισμο. Βεβαια εγω τελος του μήνα φεύγω για Κορέα αλλα οταν γυρισω με το καλό θα παραλάβω και θα γραψω εντυπώσεις
-
@cirus said in Deepal forum (Changan group):
Εφτασε Ελλάδα και το δικο μου και ξεχρεωθηκε για εκτελωνισμο. Βεβαια εγω τελος του μήνα φεύγω για Κορέα αλλα οταν γυρισω με το καλό θα παραλάβω και θα γραψω εντυπώσεις
Phev;
-
@savas89 said in Deepal forum (Changan group):
Phev;
Οχι δεν παίρνω ξανα κάτι με κινητηρα εσωτερικής καύσης
το ηλεκτρικο αλλα με τετρακινηση με 2 ηλεκτροκινητηρες διαλεξα
-
@cirus Άντε με το καλό!
Να το χαρείς με υγεία!
Θα περιμένουμε εντυπώσεις. -
Phev;
Αλλαξοπιστησες κρυφο κιτρινη κουφαλα;

Καλοταξιδο. -
@teo-mak said in Deepal forum (Changan group):
Phev;
Αλλαξοπιστησες κρυφο κιτρινη κουφαλα;

Καλοταξιδο.噢,去你妈的洗衣机。
-
@cirus Άντε με το καλό!
Να το χαρείς με υγεία!
Θα περιμένουμε εντυπώσεις.Ευχαριστώ πολύ
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!

Αναμένω καφέ και οδήγηση των Κινέζων μας!! -
Καλοτάξιδο Βασίλη !
Με το καλό να το παραλάβεις!
Πολύ καλή επιλογή ! -
Καλοταξιδο να είναι με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
-
旅行愉快
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Deepal forum (Changan group)