-
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Γιατί οι Ελληνες αγαπάνε τα γαλλικά αμάξια...
σε αντιθεση με εσενα, διαβασα το αρθρο. Μου λες σε ποιο σημειο ακριβως αναφερεται στην μεταπωλητικη αξια; Βοηθησε με λιγο αν θες.
-
@jousis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Και να ζητούν το ίδιο με έναν υδραυλικό που έρχεται να αλλάξει μια βρύση και χρησιμοποεί το ντιζελακι χωρίς dpf φορτηγάκι του
βρε συ, το λες και το ξαναλες, δεν παιζει ρολο ο μισθος/αμοιβη με τον κοπο/διαβασμα/οτιδηποτεθεωρειςεσυσημαντικοτερο.
Παιζει ρολο ποσο θελει να πληρωσει ο αλλος για την υπηρεσια/προϊόν που παρέχεις.
Και πες οτι θα επρεπε να υπαρχει μια κλιμακα 'κόπου/μόρφωσης/δενξερω' ποιος την οριζει;Να εστιάσουμε να εχουμε σωστη δημοσια παιδεια και υγεια και οι δημοσιοι αυτοι υπαλληλοι να πληρωνονται πολυ καλα, για να παρακαλάνε να έρθουν (μονο πασοκ, τπτ άλλο).
Οι ιδιωτικοι γιατροι ειναι εκει που πρεπει να ειναι. Ουτε 1 ευρω παραπανω.jousis καλε μου φωτογραφε , μιλας σαν αμορφωτος , εισαι αμορφωτος , υπερασπιζεσαι αμορφωτους .
Οριστε πως ειναι οι καλοι κουλτουριαρηδες μορφωμενοι φωτογραφοι .
https://www.lifo.gr/culture/photography/i-haotique-fotografizei-gymno-soma-opos-einai-pragmatika -
Μα δεν χρειάζεται να διαβάσω το άρθρο, καθότι όταν κάτι αγοράζεται με ευκολία καινούργιο, προφανώς θα αγοράζεται με ευκολία και μτχ οπότε θα έχουν μεταπώληση.
-
Θεούλης, στέλνει άρθρα που δε διαβάζει

-
Ο τίτλος σε συνδυασμό ότι διαβάζουμε όλοι κάθε μήνα τις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων είναι αρκετά δεδομένα για να μορφώσουμε άποψη.
-
όταν κάτι αγοράζεται με ευκολία καινούργιο, προφανώς θα αγοράζεται με ευκολία και μτχ οπότε θα έχουν μεταπώληση.
Ελπίζω να είσαι απλά μετοχος και να μην σε έχουν βάλει σε κανενα ΔΣ.
-
Είμαι τσέος...

-
@jousis said in Citroen C3 Aircross 2024:
όταν κάτι αγοράζεται με ευκολία καινούργιο, προφανώς θα αγοράζεται με ευκολία και μτχ οπότε θα έχουν μεταπώληση.
Ελπίζω να είσαι απλά μετοχος και να μην σε έχουν βάλει σε κανενα ΔΣ.
αν ηταν ομως, θα εξηγουταν πολλα απο την πορεια της εταρειας

-
@otso said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
jousis καλε μου φωτογραφε , μιλας σαν αμορφωτος , εισαι αμορφωτος , υπερασπιζεσαι αμορφωτους .
δεν είμαι φωτογράφος, τα άλλα τα πέτυχες όμως

Αλλά άσε εμένα, ο άλλος που απο πασοκος μας έχει βγει υπερ των 'αριστων' ;
Λες να ειναι το 2ο account του criuser και να παίζουν καλός/κακός μπάτσος; -
@dettol said in Citroen C3 Aircross 2024:
πριν πρεπει να ήταν, γιατί τώρα δεν τα πάνε άσχημα, βελτιώνονται.
Πρέπει να τον έστειλαν (μόνιμες) διακοπές. -
@jousis said in Citroen C3 Aircross 2024:
πριν πρεπει να ήταν, γιατί τώρα δεν τα πάνε άσχημα, βελτιώνονται.
Πρέπει να τον έστειλαν (μόνιμες) διακοπές.golden parachute στην ευβοια. Δεν ειναι κακο. Παλι θα καταληξουμε στο "περι ανεμων και υδατων".
ΙΔΕΑ! Μηπως ολοι να γραφουμε στο περι ανεμων και υδατων και ο adp απλα να μεταφερει τα σχετικα ποστ στα αντιστοιχα νηματα; Νομιζω οτι θα ειναι πιο ξεκουραστο για τον ιδιο αφου τα περισσοτερα ποστ μας για το ανεμων και υδατων ειναι
-
golden parachute
TIL !!!
αφου τα περισσοτερα ποστ μας για το ανεμων και υδατων ειναι
με παραC3ρνετε
-
Ημουν και παραμένω τσέος
-
Ημουν και παραμένω τσέος
Βεβαιως και εισαι! Οτι πεις εσυ!

-
Γιατί οι Ελληνες αγαπάνε τα γαλλικά αμάξια...
Δεν χρειάζεται κάποια ανάλυση αυτό, απλό ειναι: γιατι δεν έχουμε λεφτά για σοβαρά αμάξια! Σε καμία χώρα με υψηλό βιωτικό επίπεδο δεν προτιμάνε Γαλλικά αμάξια - στις ΗΠΑ δεν εισάγονται καν Γαλλικά αμάξια!!
-
@jousis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@otso said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
jousis καλε μου φωτογραφε , μιλας σαν αμορφωτος , εισαι αμορφωτος , υπερασπιζεσαι αμορφωτους .
δεν είμαι φωτογράφος, τα άλλα τα πέτυχες όμως

Αλλά άσε εμένα, ο άλλος που απο πασοκος μας έχει βγει υπερ των 'αριστων' ;
Λες να ειναι το 2ο account του criuser και να παίζουν καλός/κακός μπάτσος;Εάν δεν πάρετε χαμπάρι ότι η νοοτροπία που έχετε ποτιστεί και συνεχίζετε να ποτίζετε και τους άλλους είναι η συνταγή αυτοκαταστροφής της χώρας, δεν θα κατανοήσετε το τι γράφω.
Είναι συχνό φαινόμενο στην ιστορία των κοινωνιών το να αυτοκαταστρέφονται από την διαφθορά και το παραλογισμό που έχει ποτίσει κάθε πολίτη. Έχει συμβεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν σε κάθε περιοχή και εποχή του πλανήτη. Δεν διαφέρουμε από το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος ώστε να γλιτώσουμε.
-
@dettol said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Μηπως ολοι να γραφουμε στο περι ανεμων και υδατων και ο adp απλα να μεταφερει τα σχετικα ποστ στα αντιστοιχα νηματα;
Ο μόνος λόγος που δεν μπαναρω τον @criuser , είναι γιατί θα πέσει η επισκεψιμότητα του φόρουμ κατακόρυφα, οι μισοί και παραπάνω μπαίνουν για να δουν τι έγραψε και να του απαντήσουν, ειδικά εσύ, ο @piliourits , @otso , @dg79 , etc
Μετά θα μείνουμε με τους @sarantism , @lap kai @jousis ( @terryp117 ?)

-
Για αυτό του γράφετε όλο μελιστάλαχτα άρθρα για το c3;

-
Αυτός ήταν ο λόγος που έκαναν αυτό το τοπικό. Για να μαζεύονται εδώ μέσα όλα τα off topic και να τραβούμε το καζανάκι
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!