-
@realzeus said in Geely Forum:
@fanis75 said in Geely Forum:
@criuser said in Geely Forum:
Οι ελέκτρο χέητερς θα πούμε το απλό στους σημερινούς κατόχους ηλεκτρικών...
Είδατε που σας τα λέγαμε ?
Παντρευτείτε τα τώρα...

Εγω ξερω οτι 33 χρονια με θερμικο, ποτε δεν ειχα εκπτωση στα καυσιμα. Με το ηλεκτρικο χτες φουλαρα με 50% εκπτωση!
Την Μ. Τετάρτη είχα ένα δυσάρεστο καθήκον, ένας θείος μου πέθανε και έπρεπε να πάω στην κηδεία του στον Βόλο.
Θα μας θαυμάζουν για την τεχνολογία που είχαμε και η οποία επέτρεπε τέτοιους χρόνος μετακίνησης και ότι δεν είχαμε πρόβλημα προστάτη για να κατουριόμαστε κάθε 2 ώρες...
Ζωη σε σας και συλληπυτηρια
Οσο θαυμαζουν οι νεοι το γεγονος οτι μεγαλώσαν οι μεγαλύτεροι χωρις υπολογιστες και κινητα τηλέφωνα αλλο τοσο θα θαυμαζουν και την τεχνολογια που δεν σταματαγαμε για 5 λεπτα φορτιση (τοσο θα ειναι η σταση με το ηλεκτρικο σε λιγα χρονια) ή και καθολου οταν θα ειναι ετοιμες οι solid state μπαταριες
πιο πολύ θα λένε πως αντεχαν με τα καυσαερια και τον θορυβο.....
-
Και όταν θα έχουμε αυτόνομα αυτοκίνητα, θα λένε πως ήταν τότε που οδηγούσανε...

Και τσακωνόντουσαν στις διασταυρώσεις και έκαναν κόντρες μεταξύ τους...

-
@criuser said in Geely Forum:
τότε που οδηγούσανε...
Και τσακωνόντουσαν στις διασταυρώσεις και έκαναν κόντρες μετσωστα !!!!
ολα τα νοσταλγικα φαινονται ωραια στα ματια οσον τα πρόλαβαν εστω και λίγο
οι νεες γενιες που δεν θα έχουν βιωματα και αναμνησεις μονο αρνητικα βλέπουν και κανενα συναισθηματισμο να τους κανει να ταυτιζονται οπως εμεις
-
@a-d-p said in Geely Forum:
Την Μ. Τετάρτη είχα ένα δυσάρεστο καθήκον, ένας θείος μου πέθανε και έπρεπε να πάω στην κηδεία του στον Βόλο. Ξεκίνησα στις 11:30 και ήμουν εκεί στις 2 (μια ώρα περίπου μέχρι να περάσω την Σαλονίκη για να βγω στην ΕΟ, έλεος πια για κίνηση, ανυπόφορη έχει γίνει η πόλη μας!!!). Τηρούσα ταχύτητα 120-140, λίγο πάνω από το όριο, όχι κάτι πολύ γρήγορο, ούτε πολύ αργό. Να μην τα πολυλογώ, πήγα και γύρισα, 470 χλμ συνολικά, μέσα σε 4,5 ώρες «καθαρής» οδήγησης και μάντεψε τι; Δεν χρειάστηκε να σταματήσω για ανεφοδιασμό, παρά μόνο για 3 λεπτά πριν ξεκινήσω όπου έβαλα 40 λίτρα αμόλυβδη. Απίστευτο ε; Θα το λέμε στα παιδιά μας ότι κάποτε κάναμε ταξίδι χωρίς να σταματήσουμε για φόρτιση και κατούρημα και δεν θα μας πιστεύουν... Θα μας θαυμάζουν για την τεχνολογία που είχαμε και η οποία επέτρεπε τέτοιους χρόνος μετακίνησης και ότι δεν είχαμε πρόβλημα προστάτη για να κατουριόμαστε κάθε 2 ώρες...
Να ζήσετε να τον θυμάστε!!
Στα πρακτικά τώρα:
470χλμ δεν κάνω χωρίς κατούρημα ούτε με το αεροπλάνο. Κάνω στάση κάθε 2 το πολύ 3 ώρες, τόσο για εμένα όσο και για το παιδί (κυρίως). Μόνο σε απόλυτη ανάγκη πάω σερί. Αλλά επειδή το 99% των ταξιδιών μου ειναι για διακοπές, είναι και το ταξίδι μέρος των διακοπών, οπότε πάω πάντα χαλαρά, με στάσεις και εκδρομικό στυλ.Και ναι το έχουμε πει, για τέτοιες καταστάσεις δεν κάνουν όλα τα ηλεκτρικά (π.χ. το δικό μου δεν κάνει, αλλά ένα Τέσλα ειναι μια χαρά και με αστείο κόστος μετακίνησης). Όλα ειναι θέμα αναγκών, προτεραιοτήτων και ζητούμενων.
Θα μπορούσε να το φορτίζει κατά τη διάρκεια της κηδείας (εκκλησία - κοιμητήριο - καφές, πάνω από 1,5 ώρα)
Θα κανω τον συνήγορο του εξω απο δω :
Δεν εχω δει κοιμητηριο ή εκκλησια με φορτιστες στο προαυλιο
Κι αν αυτα ειναι σε καποιο χωριο , ουτε στο καφενειο εχει φορτιστες
Και αν ειχε , δεν ειναι σιγουρο οτι θα ηταν ελευθεροι

-
@alexandros-k said in Geely Forum:
@a-d-p said in Geely Forum:
Την Μ. Τετάρτη είχα ένα δυσάρεστο καθήκον, ένας θείος μου πέθανε και έπρεπε να πάω στην κηδεία του στον Βόλο. Ξεκίνησα στις 11:30 και ήμουν εκεί στις 2 (μια ώρα περίπου μέχρι να περάσω την Σαλονίκη για να βγω στην ΕΟ, έλεος πια για κίνηση, ανυπόφορη έχει γίνει η πόλη μας!!!). Τηρούσα ταχύτητα 120-140, λίγο πάνω από το όριο, όχι κάτι πολύ γρήγορο, ούτε πολύ αργό. Να μην τα πολυλογώ, πήγα και γύρισα, 470 χλμ συνολικά, μέσα σε 4,5 ώρες «καθαρής» οδήγησης και μάντεψε τι; Δεν χρειάστηκε να σταματήσω για ανεφοδιασμό, παρά μόνο για 3 λεπτά πριν ξεκινήσω όπου έβαλα 40 λίτρα αμόλυβδη. Απίστευτο ε; Θα το λέμε στα παιδιά μας ότι κάποτε κάναμε ταξίδι χωρίς να σταματήσουμε για φόρτιση και κατούρημα και δεν θα μας πιστεύουν... Θα μας θαυμάζουν για την τεχνολογία που είχαμε και η οποία επέτρεπε τέτοιους χρόνος μετακίνησης και ότι δεν είχαμε πρόβλημα προστάτη για να κατουριόμαστε κάθε 2 ώρες...
Να ζήσετε να τον θυμάστε!!
Στα πρακτικά τώρα:
470χλμ δεν κάνω χωρίς κατούρημα ούτε με το αεροπλάνο. Κάνω στάση κάθε 2 το πολύ 3 ώρες, τόσο για εμένα όσο και για το παιδί (κυρίως). Μόνο σε απόλυτη ανάγκη πάω σερί. Αλλά επειδή το 99% των ταξιδιών μου ειναι για διακοπές, είναι και το ταξίδι μέρος των διακοπών, οπότε πάω πάντα χαλαρά, με στάσεις και εκδρομικό στυλ.Και ναι το έχουμε πει, για τέτοιες καταστάσεις δεν κάνουν όλα τα ηλεκτρικά (π.χ. το δικό μου δεν κάνει, αλλά ένα Τέσλα ειναι μια χαρά και με αστείο κόστος μετακίνησης). Όλα ειναι θέμα αναγκών, προτεραιοτήτων και ζητούμενων.
Θα μπορούσε να το φορτίζει κατά τη διάρκεια της κηδείας (εκκλησία - κοιμητήριο - καφές, πάνω από 1,5 ώρα)
Θα κανω τον συνήγορο του εξω απο δω :
Δεν εχω δει κοιμητηριο ή εκκλησια με φορτιστες στο προαυλιο
Κι αν αυτα ειναι σε καποιο χωριο , ουτε στο καφενειο εχει φορτιστες
Και αν ειχε , δεν ειναι σιγουρο οτι θα ηταν ελευθεροι

Οσονούπω!!!!
-
-
Αν σταματησει η φλογα αποτεφρωσης βαζουν κανα ηλεκτρικο και καιγεται για μερες μαλλον
Πεφτει και η αξια τους, ισως ειναι πιο φθηνα απο πετρελαιο
-
@dettol said in Geely Forum:
εμμμ.....
γκουχ.. γκουχ
ΥΓ: θυμηθηκα τον @nascar1 που το ειχε αναφερει
εκει τα εχουν σαν backup ρε φιλε, να υπαρχει κανα ηλεκτρικο σε περιπτωση που δεν παίρνει μπροστα ο φούρνος, να εχουν φωτια να γινει η δουλίτσα
ΥΓ σορυ για το μπλακ χιουμορ αλλα δεν κρατηθηκα lol
-
-
@tkin73 said in Geely Forum:
Σύμφωνα με την Geely, το σύστημα βελτιώνει τη συνολική ενεργειακή απόδοση κατά περισσότερο από 10% μέσω διαχείρισης ενέργειας βασισμένης σε AI. Επιπλέον, πετυχαίνει κατανάλωση καυσίμου 2,22 λίτρα/100 χλμ. σε μικτές συνθήκες, επίδοση η οποία φέρει πιστοποίηση από το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness.
Η εταιρεία παρουσίασε τις υβριδικές εκδόσεις δύο βασικών μοντέλων της. Το Geely Preface (Xingrui) επιτυγχάνει κατανάλωση καυσίμου 3,98 λίτρα/100 χλμ. κατά το πρότυπο WLTC, ενώ το Geely Monjaro (Xingyue L) καταγράφει 4,75 λίτρα/100 χλμ.
Τα μοντέλα διατηρούν την υφιστάμενη εξωτερική τους σχεδίαση με μικρές ανανεώσεις στους τροχούς και τις χρωματικές επιλογές. Στο εσωτερικό τους διαθέτουν διάταξη διπλής οθόνης, σύστημα ψυχαγωγίας Flyme Auto και πλήρη ενσωμάτωση smartphone, ενώ οι πλουσιότερες εκδόσεις περιλαμβάνουν HUD, αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα.
Η Geely επιβεβαίωσε ότι το i-HEV θα επεκταθεί το 2026 σε όλη τη βασική γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων της, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Emgrand και Boyue. Το σύστημα υποστηρίζει κινητήρες 1.5L, 1.5TD και 2.0TD, οι οποίοι συνδυάζονται με μια ηλεκτρική μονάδα μετάδοσης 11-σε-1.
-
Με plug-in υβριδικό σύστημα νέας γενιάς, υψηλά επίπεδα άνεσης και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, το Starray EM-i στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου οικογενειακού SUV με έμφαση στη χρηστικότητα και τη χαμηλή κατανάλωση
-
-
Περίμενα καλύτερα σχόλια... Κρίμα, γιατί το Geely EX5 μου είχε αρέσει πολύ όταν το είχα δει από μέσα.
Geely Forum