-
@sabas_thess said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
@vdx said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Με ποια λογική έβαλα τις ποτηροθηκες κάτω;
Η λογική και η γαλλική εργονομία είναι πολύ μακρινοί συγγενείς....
Τώρα είδα ότι έχει και μια ποτηροθηκη πάνω.

-
Γιατί είναι σικ και δεν φοράνε πέδιλα και άσπρες κάλτσες...

-
@criuser said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Γιατί είναι σικ και δεν φοράνε πέδιλα και άσπρες κάλτσες...

Λίγο άσχετο αλλά σήμερα με προσπέρασε μια c6……τι αρχοντικό αυτοκίνητο ήταν….
-
@panos-pure-clio said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Και για να μην μιλάμε συνέχεια για καταναλώσεις

Σήμερα επιτέλους πήρα το αυτοκίνητο μετά από 5 ολόκληρες μέρες. Στο αυτοκίνητο έγιναν τα εξής:- Σφράγισμα με Κεραμικό πενταετίας κρύσταλλα, λαμαρίνα, όλα τα πλαστικά.
- Ppf μεμβράνη φανάρια, κολονάκια,οθόνη.
- Γυάλισμα σφράγισμα ζάντες, κρύσταλλα.
Καλά μας χιλιόμετρα παιδιά
χρήστη @alxpro όταν κάνουμε quote, σβήνουμε τυχόν φωτογραφίες ή λινκ YouTube, για να μην φορτώνεται άσκοπα ο server.- MOD
Πανέμορφο φίλε μου!
Το χρώμα αγαπημένο κ ήμουν ανάμεσα σε λευκό bitone k πράσινο bitone.
Ενημερωθηκα χθες btw ότι η Γαλλίδα ταξινομήθηκε οπότε θεωρώ δεν θα αργήσει η παράδοση -
Σε αυτό το βίντεο, ρίχνουμε μια ματιά στο νέο Citroen C5 Aircross, εστιάζοντας στην εξωτερική του σχεδίαση και στα χαρακτηριστικά του εσωτερικού.
-
@alxpro said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
@panos-pure-clio said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Και για να μην μιλάμε συνέχεια για καταναλώσεις

Σήμερα επιτέλους πήρα το αυτοκίνητο μετά από 5 ολόκληρες μέρες. Στο αυτοκίνητο έγιναν τα εξής:- Σφράγισμα με Κεραμικό πενταετίας κρύσταλλα, λαμαρίνα, όλα τα πλαστικά.
- Ppf μεμβράνη φανάρια, κολονάκια,οθόνη.
- Γυάλισμα σφράγισμα ζάντες, κρύσταλλα.
Καλά μας χιλιόμετρα παιδιά
χρήστη @alxpro όταν κάνουμε quote, σβήνουμε τυχόν φωτογραφίες ή λινκ YouTube, για να μην φορτώνεται άσκοπα ο server.- MOD
Πανέμορφο φίλε μου!
Το χρώμα αγαπημένο κ ήμουν ανάμεσα σε λευκό bitone k πράσινο bitone.
Ενημερωθηκα χθες btw ότι η Γαλλίδα ταξινομήθηκε οπότε θεωρώ δεν θα αργήσει η παράδοσημε το καλό να παραλάβεις! Εννοείται ότι περιμένουμε φωτογραφίες με εντυπώσεις κλπ

-
Όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνω το αυτοκίνητο τόσο καλύτερα μπορώ και εκμεταλλεύομαι το υβριδικό, πάντα με τις δικές μου συνήθειες και συνθήκες οδήγησης.
Έχοντας πλέον 5.100 χλμ η κατανάλωση έχει πέσει στα 5,6 λ/100.

-
Καλησπέρα σας & Χρονια Πολλά,
Έχω παραλάβει από Μ.Δευτερα έχοντας κάνει τα πρώτα 400km.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές συμβιώνοντας σιγά σιγά μαζί του αλλά υπάρχουν κ 2,3 πραγματάκια που στο test drive δε τα πρόσεξα κ το ένα ειδικά με ενοχλεί πολύ αλλά θα βρω την λύση.
Εχει να κάνει με το σημείο που βρίσκεται ο χειρισμός παραθύρων-καθρέφτη στο πλάι της πόρτας, όπου έτσι όπως το έχουν σχεδιάσει η γωνία βρίσκει στο πλάι του γόνατου μου κ κουράζει αρκετά.
Το δεύτερο είναι αν οι πόρτες σας κλείνουν εύκολα.Σίγουρα θέλει λίγο παραπάνω κοπάνημα (θεωρώ) από αυτό έχω συνηθίσει.Οσον αφορά το μοτέρ θεωρώ πως κινεί το σύνολο χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ ο θόρυβος/τρεμουλο του 3κυλινδρου όταν μπαίνει σε λειτουργία είναι εκεί αλλά χωρίς υπερβολή.
Τα 400km έχουν γίνει εντός αττικής με κατανάλωση είτε 5lt είτε 7lt όταν έκανα κέντρο-Σουνιο.Θαρρώ πως με τα συν κ πλην (όπως έχουν όλα τα αυτοκίνητα) είναι μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία του κ στα χρήματα που ζητάει.
Καλη Ανάσταση με υγεία σε όλους.

-
Καλοτάξιδο και στο σωστό χρώμα..
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο με πολλά καλα και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείς με υγεία! -
Καλησπέρα σας & Χρονια Πολλά,
Έχω παραλάβει από Μ.Δευτερα έχοντας κάνει τα πρώτα 400km.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές συμβιώνοντας σιγά σιγά μαζί του αλλά υπάρχουν κ 2,3 πραγματάκια που στο test drive δε τα πρόσεξα κ το ένα ειδικά με ενοχλεί πολύ αλλά θα βρω την λύση.
Εχει να κάνει με το σημείο που βρίσκεται ο χειρισμός παραθύρων-καθρέφτη στο πλάι της πόρτας, όπου έτσι όπως το έχουν σχεδιάσει η γωνία βρίσκει στο πλάι του γόνατου μου κ κουράζει αρκετά.
Το δεύτερο είναι αν οι πόρτες σας κλείνουν εύκολα.Σίγουρα θέλει λίγο παραπάνω κοπάνημα (θεωρώ) από αυτό έχω συνηθίσει.Οσον αφορά το μοτέρ θεωρώ πως κινεί το σύνολο χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ ο θόρυβος/τρεμουλο του 3κυλινδρου όταν μπαίνει σε λειτουργία είναι εκεί αλλά χωρίς υπερβολή.
Τα 400km έχουν γίνει εντός αττικής με κατανάλωση είτε 5lt είτε 7lt όταν έκανα κέντρο-Σουνιο.Θαρρώ πως με τα συν κ πλην (όπως έχουν όλα τα αυτοκίνητα) είναι μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία του κ στα χρήματα που ζητάει.
Καλη Ανάσταση με υγεία σε όλους.

-
Καλοτάξιδο! Πανέμορφο χρώμα!
-
Το δεύτερο είναι αν οι πόρτες σας κλείνουν εύκολα.Σίγουρα θέλει λίγο παραπάνω κοπάνημα (θεωρώ) από αυτό έχω συνηθίσει.
Καλοταξιδο !!!
Εχεις δοκιμασει να αφησεις λιγο το παραθυρο ανοιχτο ?
-
Καλοτάξιδο! Ωραίο πασχαλιάτικο δώρο!
-
Καλοτάξιδο με πολλά, απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
-
Καλοταξιδο! Καλώς ήρθες στo club του stellantis hybrid

-
Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και από εμάς!!!

CITROEN C5 AIRCROSS 2025