-
@ilias-a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@tgd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τι είπατε, έχετε σταθερό συμβόλαιο;
https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1301342/logariasmoi-me-spasmena-frena-stoys-voliotes-katanalotes-ayxisi-40-se-reyma-kai-fysiko-aerio/Από τη στιγμή που οι πάροχοι (πλην ΔΕΗ) ακύρωσαν όλα τα σταθερά προγράμματα, από Δευτέρα τα τιμολόγια θα εκτιναχθούν.
Με υπογεγραμενα συμβολαια που θα το στηριξουν αυτο?
Force majeure clause
Αλλά αν ένας δεν τον εφαρμόσει (πχ ΔΕΗ), θα μαζέψει ΟΛΟ το χαρτί
-
@dettol said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@ilias-a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@tgd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τι είπατε, έχετε σταθερό συμβόλαιο;
https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1301342/logariasmoi-me-spasmena-frena-stoys-voliotes-katanalotes-ayxisi-40-se-reyma-kai-fysiko-aerio/Από τη στιγμή που οι πάροχοι (πλην ΔΕΗ) ακύρωσαν όλα τα σταθερά προγράμματα, από Δευτέρα τα τιμολόγια θα εκτιναχθούν.
Με υπογεγραμενα συμβολαια που θα το στηριξουν αυτο?
Force majeure clause
Αλλά αν ένας δεν τον εφαρμόσει (πχ ΔΕΗ), θα μαζέψει ΟΛΟ το χαρτί
Ρήτρα Τραμπ.
-
Volkswagen και MG λένε «όχι» στα αυτοκίνητα REEV
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/volkswagen-kai-mg-lene-ochi-sta-aytokinita-reev/
-
Κουβανός έφτιαξε κινητήρα που λειτουργεί με κάρβουνο αντί για βενζίνη
-
Γκαζοζεν;
-
@a-d-p said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Κουβανός έφτιαξε κινητήρα που λειτουργεί με κάρβουνο αντί για βενζίνη
"Εμπρός Πίσω" που έλεγε ο κατακουζηνός!
-
Χτες ειδα ότι το ντιζελ έφτασε παραπάνω απο τη βενζίνη.
Βρήκαν ευκαιρία να τσιμπήσουν τις τιμές πριν την επιδότηση?
-
Είναι μέρες που είναι πάνω από την βενζίνη, εκτός αν υπάρχει κανένα ξεχασμένο εταιρικό πρατήριο, που τα ανακαλύπτουν τίποτα αετοί...

-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είναι μέρες που είναι πάνω από την βενζίνη, εκτός αν υπάρχει κανένα ξεχασμένο εταιρικό πρατήριο, που τα ανακαλύπτουν τίποτα αετοί...

Να γράφεις στα Lagonika

-
Τι είναι αυτό ?

-
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα ντίζελ – Τι αλλάζει στα ΚΤΕΟ
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/sfiggei-o-kloios-gyro-apo-ta-ntizel-ti-allazei-sta-kteo/
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τι είναι αυτό ?

Η αρχική σελίδα που έχεις στον Chrome 🤭

-
@a-d-p said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα ντίζελ – Τι αλλάζει στα ΚΤΕΟ
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/sfiggei-o-kloios-gyro-apo-ta-ntizel-ti-allazei-sta-kteo/
Δηλαδή όσοι εχουν απο 10-13 περνανε ετσι?
η κάτι διαβάζω λάθος? -
Στο παλιό μου αυτή τη στιγμή 15/5€/100 χλμ με lpg ενώ με απλή βενζίνη θα πλήρωνα 20€/100 χλμ οκ πάλι κάτω είμαι
-
@savas89 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Στο παλιό μου αυτή τη στιγμή 15/5€/100 χλμ με lpg ενώ με απλή βενζίνη θα πλήρωνα 20€/100 χλμ οκ πάλι κάτω είμαι
Σκεφτομαι ποσο συμφερει να αγορασεις ενα μικρο μεταχειρο MPI η ατμοσφαιρικο γενικα και να πληρωσεις lpg κιτ επωνυμο,ενα 10χιλιαρο +brc,lovato,prins κλπ.Μηπως ομως και το lpg ακριβαινει σταδιακα επειδη αυξανονται οι χρηστες του?
-
@ken11 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σκεφτομαι ποσο συμφερει να αγορασεις ενα μικρο μεταχειρο MPI η ατμοσφαιρικο γενικα και να πληρωσεις lpg κιτ επωνυμο,ενα 10χιλιαρο +brc,lovato,prins κλπ.Μηπως ομως και το lpg ακριβαινει σταδιακα επειδη αυξανονται οι χρηστες του?
Τώρα αυξήθηκε λόγω πολέμου, αλλά ήταν ήδη ψηλά 0,91 λόγω Ρωσίας ίσως και φόρων..μόνο ηλεκτρικο για δεύτερο, περιμένω τη λύτρωση του κοινωνικού Leasing μήπως τσιμπήσω κανένα leapmotor
-
Μια απορία. Αύριο (τη Δευτέρα) μπορώ να πάω στο συνεργείο να βγάλω κάρτα καυσαερίων; Ψηφίστικε ο νόμος; Να ξέρω γιατί από αρχές Μαρτίου είμαι χωρίς κάρτα.
-
Τώρα αυξήθηκε λόγω πολέμου, αλλά ήταν ήδη ψηλά 0,91 λόγω Ρωσίας ίσως και φόρων..μόνο ηλεκτρικο για δεύτερο, περιμένω τη λύτρωση του κοινωνικού Leasing μήπως τσιμπήσω κανένα leapmotor
Στο 1,1 ευρω ειδα πριν λιγες ημερες,πραγματικα μια σπαζοκεφαλια ειναι αυτη τη στιγμη το αμαξι.
-
@ken11 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Στο 1,1 ευρω ειδα πριν λιγες ημερες,πραγματικα μια σπαζοκεφαλια ειναι αυτη τη στιγμη το αμαξι.
Εδώ 1,26 το φθηνότερο Λάρισα
-
Αχα. Λέει εδώ και για υγραέριο. Ποιο αυτό που βάζουν και με φιάλες βαριές στο σπίτι;
Για το σπίτι, μάλλον η 10κιλη έκανε προ πολέμου, 24 με 25 ευρώ.
Με τον πόλεμο πριν μια εβδομάδα πήγα στα 30 ευρώ.
Σήμερα πήγε στα....32 ευρώ.
Έχω φίλο με μαγαζί και μου τα λέει.
Έχω και έναν που δουλευει σε τρόφιμα. Με το βλέπουν το υγραέριο να ανεβαίνει στο χρηματιστήριο, το κατάστημα ενώ έχει απόθεμα, δεν περιμένει για νέα παραλαβή.
Αμέσως περνάει την αύξηση, στις φιάλες που έχει αγορασμένες με την παλιά τιμή. Τα ίδια και σε πολλά βενζινάδικα με τα καύσιμα.
Στα τρόφιμα το ίδιο.
Έλεγχοι; Μηδέν. Τίποτα. Στην κυριολεξία.
Κλέψτε όσο θέλετε. Αν είναι θα μας πούνε οι πολίτες.
Είπαμε προσωπική ευθύνη.
Το κράτος; Θεατής της αισχροκέρδιας που δεν το νοιάζει καθόλου.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και το κακό συναπάντημα δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν.
Γαιδούρια του κερατά.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά