-
@red_monster said in ZEEKR forum:
@dettol said in ZEEKR forum:
οπως ειπε ο cirus, η zeekr ανηκει στην geely και στοχευει στο κομματι luxury της αγορας. Ειναι καινουρια μαρκα και ακομα πιο προσφατα ηρθε ευρωπη. Σε περιπτωσεις που ενα μικρο brand με μικρο target group ανηκει σε ενα κολοσσο, συνηθως εχουν κανει τα οικονομικα κουμαντα τους και δεν καιγονται να πουλησουν μεγαλο ογκο, καθως αλλα μοντελα ειναι τα cash cows τους.
Πιθανοτατα εχουν ερθει και με καποια καλη προσφορα προς τον εδω αντιπροσωπο, ο οποιος ουτε αυτος θα καιγεται να πουλησει πολλα κομματια απο τα "ακριβα" μοντελα της εταιρειας.
Κοινως, μην θεωρειται οτι επειδη δεν θα πουλησουν πολλα τεμαχια, το ολο εγχειρημα δεν ειναι επιτυχημενο. Ηρθαν, ανοιξαν μαγαζι στην ευρωπη και σταδιακα χτιζουν το brand.προσωπικα θα αγοραζα zeekr; με την καμμια!
Θα ημουν πολυ ευχαριστημενος ομως αν μπορουσα να παρω μεσω εταιρικου ληζινγκ ενα για να το δω και να το δοκιμασω.
Geely θα αγοραζα ανετα.Γιατί το μεν και όχι το δε ? θέμα κόστους ?
για 3 λογους:
- τιμη
- καταλαβαινω οτι ειναι πιο ποιοτικα απο τα geely (και τα τεσλα), αλλα προσωπικα, το επιπεδο ποιοτητας που προσφερουν τα τεσλα και τα mainstream κινεζικα, μου ειναι υπεραρκετο. Θεωρω οτι ειναι ανωτερα (σε αυτο το σημειο) απο τα ιδιας τιμης ευρωπαικα και δεν μου χρειαζεται κατι παραπανω
- ειμαι εκ φυσεως συντηρητικος στις οικονομικες αποφασεις μου και τα mass market μοντελα της geely μου φαινονται πιο ασφαλη και vfm επιλογη απο τα zeekr. Αλλωστε και οι προηγουμενες μου επιλογες (ΜΥ, dolphin) ηταν επισης εξαιρετικα safe.
-
Ζήσε επικίνδυνα

-
Στην Νορβηγία πάντως, τον Ιανουάριο πουλήθηκαν:
- 31 Zeekr
- 38 Audi
- 49 BMW
- 78 Volvo
- 83 Tesla
- 216 Mercedes
Όχι και άσχημα για έναν νέο Κινέζο premium κατασκευαστή.
-
-
Το νέο Zeekr 7GT διαθέσιμο στην Ελλάδα – Όλες οι τιμές του

-
Ποιος θα αγοράσει τέτοια οχήματα;
Μα καλά τι σκέφτονται;;;;
-
Αν είχα τα λεφτά σίγουρα θα το αγόραζα. Είτε αυτό, είτε το αδελφάκι του το 7Χ.
-
Δεν υπάρχει ζήτηση για τέτοια σχέδια, εκτός και είναι ψηλό. κανένας δεν πρόκειται να το αγοράσει πέρα ότι σε αυτά τα χρήματα το κοινό είναι περιορισμένο.
-
@axel12p said in ZEEKR forum:
Αν είχα τα λεφτά σίγουρα θα το αγόραζα. Είτε αυτό, είτε το αδελφάκι του το 7Χ.
Αν είχες τα λεφτά, θα είχες άλλα μυαλά...

-
@wantone said in ZEEKR forum:
Δεν υπάρχει ζήτηση για τέτοια σχέδια, εκτός και είναι ψηλό. κανένας δεν πρόκειται να το αγοράσει πέρα ότι σε αυτά τα χρήματα το κοινό είναι περιορισμένο.
Μόνο στην καραβανλαντ (Γερμανία)

-
-
@lap said in ZEEKR forum:
Μα καλά τι σκέφτονται;;;;
Τα περισσότερα θα πάνε σε leasing μεγάλων στελεχών.
-
@lap said in ZEEKR forum:
Εγώ. Κάνε μια βόλτα να το δεις από κοντά όταν έρθει.
Εναλλακτικά έχουν το 7Χ, θα σου πρότεινα το εξής, πήγαινε πρώτα στην Lexus (είναι στο ίδιο ουσιαστικά κτήριο) και μετά στην Geely, είναι σαν να τηλεμεταφέρεσαι 15 έτη στο μέλλον.
-
Δεν έχω καλά ρούχα. Είναι όλα μπαλωμένα
-
-
@ataim said in ZEEKR forum:
Εναλλακτικά έχουν το 7Χ, θα σου πρότεινα το εξής, πήγαινε πρώτα στην Lexus (είναι στο ίδιο ουσιαστικά κτήριο) και μετά στην Geely, είναι σαν να τηλεμεταφέρεσαι 15 έτη στο μέλλον.
Το έκανα μια από τις ημέρες που πηγαινοερχόμουν στο service της Peugeot στο Μαρούσι.
Πραγματικά, σου αφήνουν τρομερά καλύτερη εντύπωση και τα Zeekr και τα Geely. -
@katafractos17 said in ZEEKR forum:
@ataim said in ZEEKR forum:
Το έκανα μια από τις ημέρες που πηγαινοερχόμουν στο service της Peugeot στο Μαρούσι.
Πραγματικά, σου αφήνουν τρομερά καλύτερη εντύπωση και τα Zeekr και τα Geely.Ισχύει. Τα περισσότερα σαλόνια των κινεζικών κάνουν οτιδήποτε κάτω από mercedes, bmw , audi, Volvo, lexus ( προφανώς δεν αναφέρω τις υπόλοιπες πολυτελείς μάρκες) να μοιάζουν παλαιακα και ξεπερασμένα...
-
Τα Ζίκρ μόνο στην Θεσσαλία θα πουληθούν, αφού μόνο εκεί μπορούν να τα προφέρουν σωστά...

-
Το είπες ήδη.
Βρες καινούργιο υλικό. -
Για να μην ελπίζουν τζάμπα για αλλού το λέω...

ZEEKR forum
🤭