-
@a-d-p said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ούτε μπροστά έχει;;

Είπαμε, δεν τα θέλει ο κόσμος - το έδειξε η έρευνα μάρκετινγκ!

Άσε που επειδή ειναι ζμπορ, ενοχλεί στις γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων το υποβραχιόνιο!
-
@katafractos17 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@katafractos17 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Κεντρικό υποβραχιόνιο αποφάσισαν να βάλουν;
Πίσω;
Εσύ ζητάς το ακατόρθωτο.

Για μπροστά λέω.
Ούτε μπροστά έχει;;

Άμα πάρεις την allure, έχει.

-
Το 2008 ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο απο καθε αποψη. Ποιοτικό με εξαιρετική αναρτηση, ταξιδιαρικο , ανετο, και με τα adas τέλεια ρυθμισμένα. Στη μεγαλη δοκιμη που ειχα κανει για 2500 χλμ και ενα μηνα στο ντιζελ αλουρ , απλά στενοχωρηθηκα που το αφησα. Ενα μονο ψεγαδι του βρηκα. Το σβησιμο της οθονης πολυμεσων 2 φορες λογω υπερθερμανσης που το αποδιδω σε κακη θερμομονωση. (Συνεβη και τις δυο φορες οταν λογω κρυου ειχα τον θερμο αερα στο φουλ). Στα υπολοιπα το αμαξι ηταν συγκινητικά αριστο κατά τη χρηση. Τα καθισματα ειναι φτιαγμενα για ανθρωπους . Πολυ ξεκουραστο στη χρηση. Θα το αγοραζα ανετα σημερα και με κλειστά τα ματια.
-
Το παράδοξο είναι ότι κεντρικό υποβραχιόνιο μπροστά έχει το μικρότερο και φθηνότερο 208, και δεν έχει το 2008

-
Χωρίς να το έχω ψάξει η βασική δεν έχει μόνο, που βγαίνει και σε χαμηλή τιμή.
-
Ετσι από την δεύτερη έκδοση, κάτι σε ‘’ plus’’ έχει υποβραχιόνιο
-
Έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και κάμερα οπισθοπορείας, και δεν έχει υποβραχιόνιο! Πράγμα ανεπίτρεπτο για αυτή την κατηγορία!
-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ετσι από την δεύτερη έκδοση, κάτι σε ‘’ plus’’ έχει υποβραχιόνιο
Τρεις εκδόσεις ήταν. Η Style η Allure και η GT.
Κεντρικό υποβραχιόνιο είχαν μόνο η Allure και η GT.
Γι' αυτό αναρωτήθηκα αν στο πλούσιο εξοπλισμό που αναφέρει το άρθρο, έβαλαν υποβραχιόνιο και στην Style. -
@atari70 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και κάμερα οπισθοπορείας, και δεν έχει υποβραχιόνιο! Πράγμα ανεπίτρεπτο για αυτή την κατηγορία!
Ανεπίτρεπτο είναι που πολλές μάρκες δεν έχουν την κάμερα και τους αναδιπλούμενους στην βασική.
-
Ποτε δεν μου ελειψε υποβραχιονιο σε αμαξι. Οδηγω , δεν αραζω
-
Για μενα το χειροτερο δεν ειναι το υποβραχιονιο αλλα εκεινο το στυλιαρι που εχει για χειροφρενο

-
@alexandros-k said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Δεν εχουμε ολοι Evo ρε συ...

Μετραει το υποβραχιονιο και ειδικα στο ταξιδι.
Ειδικα οταν μπορεις και αλλαζεις ταχυτητες χωρις να κουνησεις το χερι καθολου ειναι ονειρο.
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ανεπίτρεπτο είναι που πολλές μάρκες δεν έχουν την κάμερα και τους αναδιπλούμενους στην βασική.
Ανεπίτρεπτο για τον καθένα ειναι ότι έχει το δικό του και δεν έχει του γείτονα! Εγώ π.χ. θεωρώ τραγικό το 2026 να υπαρουν ακόμα αμάξια με κλειδί στην μίζα, ειδικά όταν κοστίζουν 30-40κ. Ανεπτίτρεπτο ειναι και οι αισθητήρες παρκαρίσματος για εμένα. Γενικά ειναι διαφορετικά για τον καθένα και έχει σχέση και με το τι έχει συνηθίσει αλλά και το που κινείται.
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ανεπίτρεπτο για τον καθένα ειναι ότι έχει το δικό του και δεν έχει του γείτονα! Εγώ π.χ. θεωρώ τραγικό το 2026 να υπαρουν ακόμα αμάξια με κλειδί στην μίζα, ειδικά όταν κοστίζουν 30-40κ. Ανεπτίτρεπτο ειναι και οι αισθητήρες παρκαρίσματος για εμένα. Γενικά ειναι διαφορετικά για τον καθένα και έχει σχέση και με το τι έχει συνηθίσει αλλά και το που κινείται.
Μόνον εμένα δε μου αρέσει ο κομφορτισμός; Μου λείπουν τα απλά χειροκίνητα παράθυρα που δεν πέφτουν, δε χαλάνε εύκολα, οι παλιές κλειδαριές που δε χρειάζονται τα κλειδιά ρυθμίσεις κλπ και είναι φτηνά αν τα χάσεις. Ο κλιματισμός είναι απαραίτητος.
Πλέον θα ήθελα CVT (που λένε πως είναι ποιο αξιόπιστο) κιβώτιο ταχυτήτων και το υδραυλικό τιμόνι. Καμιά άλλη ευκολία με οθόνες, αισθητήρες διαφόρων ειδών κλπ. Αντισπίν, ABS.
Τι πάθαμε που μεγαλώσαμε σε τέτοια αυτοκίνητα; Ούτε άγχος αν χαλάσει κάτι ηλεκτρονικό. Τπτ. Απλές κατασκευές. Καλά λέει ο "Φάνης" σε ένα βίντεο πως σήμερα για να φτιάξεις ένα αμάξι πρέπει να είσαι χακεράς.
Δεν έχει περάσει κανένας από αυτό το στάδιο με το αμάξι; Το πρώτο 3λεπτο. "Θα κάνεις σέρβις το αμάξι;" lol
Youtube Video -
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για μενα το χειροτερο δεν ειναι το υποβραχιονιο αλλα εκεινο το στυλιαρι που εχει για χειροφρενο

Παιρνεις την ακριβοτερη εκδοση που εχει ηλεκτρικο (φανταζομαι )
-
@chrisk6 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):

Ειδικα οταν μπορεις και αλλαζεις ταχυτητες χωρις να κουνησεις το χερι καθολου ειναι ονειρο.
Δεν εχω συνηθισει να ακουμπαω το χερι καπου . Σε κανενα αμαξι..... Παντα στο τιμονι και τα 2 χερια . Ασε που κανενα υποβραχιονιο δεν ειναι στο υψος που θα ηθελα
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εγώ π.χ. θεωρώ τραγικό το 2026 να υπαρουν ακόμα αμάξια με κλειδί στην μίζα, ειδικά όταν κοστίζουν 30-40κ.
Γιατι τι πραζζζ ? Βαριεσαι να βαλεις το κλειδι και να το γυρισεις? Θες keyless να ανοιγεις τις πορτες χωρις κλειδι για να στο κλεβουν ??
-

Δεν εχω συνηθισει να ακουμπαω το χερι καπου . Σε κανενα αμαξι..... Παντα στο τιμονι και τα 2 χερια . Ασε που κανενα υποβραχιονιο δεν ειναι στο υψος που θα ηθελα
Είσαι σίγουρος;;;

-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):

Είσαι σίγουρος;;;

@alexandros-k he has a very good point!!!
Δεν οδηγάς μόνο το Evo για να θες (και να χρειάζεται) να κρατάς το τιμόνι και με τα 2 χέρια!!!
Σε χαλαρή βόλτα με την Αλεξάνδραινα μόνο στο τιμόνι είναι τα χέρια??? -
Παιρνεις την ακριβοτερη εκδοση που εχει ηλεκτρικο (φανταζομαι )
Ναι βρε πατριδα αν πατεις ακριβοτερη εχει και ηλεκτρικο χειροφρενο και υποβραχιονιο απλα αν δεις το χειροφρενο στην απλη εκδοση ειναι τελειως εκτος απο το υπολοιπο εσωτερικο.
Υ.Γ και ειναι οντως σαν στυλιαρι

PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)