Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 335
    • 336
    • 337
    • 338
    • 339
    • 390
    • 391
    • 337 / 391
    Περί αυτοκίνησης
    122
    7801
    286053
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      terryp117 @sarantism last edited by terryp117

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
      βλέπω κάποιους εδώ μέσα να αντιλαμβάνονται πλέον τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ αυτού του νέου ΚΟΚ...!!!
      Τα κανάλια πια αποφάσισαν να αρχίσουν να εναντιώνονται και να ονομάζουν, ειδικά τα νέα όρια ταχυτήτων των δρόμων ως ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ, οι πολύ ευγενικοί βέβαια κ.λπ....!!!
      Άρχισαν να διαμαρτύρονται και όχι μόνο ,καλούν και διάφορους που έχουν σχέση με το αντικείμενο και άρχισε να ακούγεται και η άλλη πλευρά, αυτή των ΓΡΑΦΙΚΩΝ..!!
      Μέχρι και εκπρόσωποι δήμων ακούστηκαν να λένε δημόσια, ότι θα επανεξετάσουν τα όρια κάποιων δρόμων..!!
      Το 30 ως όριο έχει πολύ πλάκα, γυρίζουμε στην εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου του 50-60...!!!
      Κάποτε το έβαζαν για να προειδοποιήσουν ότι υπάρχει κάτι επικίνδυνο για να προσέξουμε, τώρα το έβαλαν για να μαζεύουν ευρώ και διπλώματα με πολύ περηφάνεια..!!!
      Η πολιτεία χρησιμοποιώντας ξύλινη γλώσσα , που το μόνο που την ενδιαφέρει δείχνει ότι είναι ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, συνεχίζει ακάθεκτη και έφτασε στο σημείο να καμαρώνει που συλλαμβάνει οδηγούς να κινούνται με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες των 31-32-33 χιλιομέτρων
      και να κόβει 150άρια...!!!
      Κάποια στιγμή όσο.........................και να είναι αυτοί που αποφάσισαν, θα αντιληφθούν ότι με αυτόν τον τρόπο, μόνο λεφτά θα μαζεύουν , δεν μπορούν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό μας...!!
      Κι αυτό μέχρι να δούνε όλη την κοινωνία εναντίον τους...!!!
      ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ , επειδή πρέπει να τα λέμε όλα και όχι όποια μας συμφέρει μόνο, τον Ιανουάριο του 2025 με τον παλιό ΚΟΚ είχαμε 2 θανατηφόρα τροχαία, τον Ιανουάριο του 2026 με τον νέο ΚΟΚ και τα φοβερά του όρια 7, μας έφαγε η νομιμότητα , τα συμπεράσματα δικά σας...!!!
      Στις κλήσεις κάναμε όμως ρεκόρ, εκεί πετύχαμε...!!!
      Κάνοντας χθες το γνωστό δρομολόγιο Έδεσσα - Θεσσαλονίκη, παρατήρησα ότι μετά το Ριζάρι σε μία μεγάλη διαδρομή με όριο τα 50 , που την ξέρω καλά και δεν έχει κανέναν λόγο να είναι τόσο, η πινακίδα με το όριο 50 ΗΤΑΝ ΛΥΓΙΣΜΕΝΗ στη μέση από πάνω προς τα κάτω και δε φαινόταν τίποτε φυσικά, είχε γίνει σάντουιτς, μόνο το λουκάνικο έλλειπε από μέσα...!!!
      Αυτό με το χέρι δεν έγινε ,έπεσε πρέσα...!!!
      Λίγα χλμ. παρακάτω είδα και δεύτερη την οποία είχαν επαναφέρει ,αυτή είχε διπλωθεί από τις δύο μεριές σαν φάκελος , αλλά την επανέφεραν , μάλλον ήταν πιο εύκολο, η παραμόρφωση όμως ήταν εμφανής, το δίπλωμα της φαινόταν από μακριά, γιαυτό και την παρατήρησα...!!!
      Στην πρώτη είχαν προφανώς βγάλει και την επάνω βίδα, γιατί έγινε μισοφέγγαρο...!!!
      Επίσης τα συμπεράσματα δικά σας...!!!
      Εγώ πάντως μαζί με όλους τους Τέρρυπ συνεχίζω τρομοκρατημένος να ακολουθώ ευλαβικά τα όρια, το μόνο που έχω άγχος, ο πυροσβεστήρας μου έληξε και πρέπει να πάρω καινούργιο...!!!
      Κάποιος έγραψε πριν μερικές σελίδες για το πόσο πάει η Χαγιαμπούζα με κάθε ταχύτητα, δεν έγραψε όμως με πόσα πάει όταν μπαίνει στα κόκκινα, ή όταν έχει επάνω αντικόφτη για τα 299 και καμμιά Ακράποβιτς...!!!
      Και μία ερώτηση κουίζ, αν ένα αυτοκίνητο κάνει 1,5 χλμ. ανάποδα με όπισθεν σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, πόσο χρόνο χρειαζόμαστε για να δούμε ποιος ήταν ..??!!
      Επίσης χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών για να βρεθεί ποιος ήταν..??!!!
      Ενημερωτικά και πάλι, στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης κοντά στον παλιό Βάσο με τα κοτόπουλα είδα δυό κουτιά γκρι ψηλά σε κολώνες αριστερά μεριά , τι είναι αυτά ρε παιδιά..??!!
      Δεν με νοιάζει , εγώ έτσι κι αλλιώς με 49 πάω στην παραλιακή, ούτε καν 50...!!!
      Αθήνα μόνο λένε ότι θα μπούνε 3000 κάμερες, τι νόημα έχει ,ούτε να κλάσ....... δεν θα μπορείς ,υποθέτω τα ίδια και στη Θεσσαλονίκη..!!
      Η μία κάμερα θα βγάζει φωτό την άλλη , κι όλες μαζί εμάς...!!!

4 χρόνια gen-1 , 5 χρόνια gen-2 haya.
      Η κάρτα καυσαερίων πάει πλέον για τα ΚΤΕΟ, πότε ακριβώς δεν ξέρω, έβγαλα πριν 20-25 μέρες πάντως στην Τογιότα, όπου μου φάνηκε περίεργο ,διότι όταν πήγα να πληρώσω μου είπαν σήμερα είναι δώρο η κάρτα καυσαερίων...!!!
      Τώρα τέτοια δώρα..??!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        terryp117 @PaNick 0 last edited by

@panick-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Η πολιτεία χρησιμοποιώντας ξύλινη γλώσσα , που το μόνο που την ενδιαφέρει δείχνει ότι είναι ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, συνεχίζει ακάθεκτη και έφτασε στο σημείο να καμαρώνει που συλλαμβάνει οδηγούς να κινούνται με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες των 31-32-33 χιλιομέτρων
        και να κόβει 150άρια...!!!
        Κάποια στιγμή όσο.........................και να είναι αυτοί που αποφάσισαν, θα αντιληφθούν ότι με αυτόν τον τρόπο, μόνο λεφτά θα μαζεύουν , δεν μπορούν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό μας...!!

Μονο σε εμενα μοιαζει απιθανο να συνεβη αυτο; Στησανε ρανταρ δηλαδη σε στενα ή σε δρομους μιας συν μιας λωριδας να γραψουν για ταχυτητα;
        Μηπως απλα τα λενε ετσι κι οσοι τσιμπησουν κι αφησουν το ποδι απο το γκαζι;

Η πιο προσφατη θεαση αστυνομικων επι τω εργω ηταν στην λ Κυμης πριν κανα δεκαημερο που σταματουσαν για ελεγχο αλκοτεστ, δειγματοληπτικα κι οχι σε ολο το πλατος του δρομου.

Αλλωστε οπως ελεγε κι ο τυπος στο βιντεο παραπανω, οι εξυπνες καμερες δεν δουλευουν γιατι περαν ολων των αλλων δεν ξεχωριζουν τα μαυρα ρουχα απο την ζωνη 😂

Καλά εσύ δεν είδες το ρεπορτάζ με τους 93..??!!

• T
          terryp117 last edited by

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτε για αυτό το 177....!!!

• sarantism
            sarantism last edited by

Μιλούσα με έναν φίλο που έχει πίστας για το πως θα κυκλοφορεί μέσα στην πόλη με 30, μου λέει, υπερωρίες θα κάνει το καλοκαίρι το βεντιλατέρ με τέτοια χιλιόμετρα. Κάτι πρέπει να κάνουν σύντομα γιατί τα 30 είναι για κανένα ποδήλατο αν έχεις.

Peter Aerts Holland Lumberjack

T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • L
              lap last edited by

Αν έχεις υβριδικό νο προμπλεμ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• T
                terryp117 @lap last edited by terryp117

@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Αν έχεις υβριδικό νο προμπλεμ

https://www.carandmotor.gr/nea/dromo-athinas-se-grafoyn-orio-30-hlmora-mploko

https://www.carandmotor.gr/nea/brohi-kliseis-geitonies-athinas-mploka-50-hlmora

Ε τι νο προμπλεμ ρε φίλε...!!!
                Γίνεται να πηγαίνεις με 30..?? Δοκίμασες..??
                Το θέμα δεν είναι αν μπορεί ή αντέχει το αυτοκίνητο, αλλά το ότι δεν αντέχει το νευρικό μας σύστημα...!!!
                Σε περνάνε τα ποδήλατα , τα πατίνια και αυτοί που κάνουν τζόκινγκ..!!!
                Έχω κινηθεί πολλές φορές με ποδήλατο, τα 30 τα έχει για πλάκα σε ευθεία, αν κατεβαίνεις δε από Εθνικής Αντιστάσεως προς Βασ. 'Ολγας μέχρι τη νομαρχία και τη Μαρτίου για πλάκα είσαι με 40-45...!!!
                Οι Θεσσαλονικείς καταλαβαίνουν.
                Φαντασθείτε τις κάμερες να βγάζουν φωτό και τα ποδήλατα, τρέλα λέμε...!!!
                Πάει , η μισή Ελλάδα πρέπει να προσληφθεί στο σώμα, αλλιώς ούτε οι 8 δεν ξεκίνησαν ακόμα...!!!
                ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ πεθαίνεις...!!!
                Τρελαθήκαμε στην αστυνόμευση, κι όταν ήρθε η ώρα να βρούνε τον ασυνείδητο που έκανε 1,5 χλμ. όπισθεν, ζητούσαν δημόσια τη συνδρομή των πολιτών...!!!
                Γα.........τις χίλιες κάμερες...!!!
                Μόνο ζώνες βλέπουν αυτές , άσε που ξεφτιλίστηκαν με τα μαύρα μπλουζάκια, αυτούς που σε κεντρικές αρτηρίες πάνε με όπισθεν ,δεν τους βλέπουν..??!!
                Προτείνω όσους σας αρέσουν τα μαύρα ρούχα να βάψετε μπλε, κόκκινες, κίτρινες τις ζώνες σας, ανάλογα με τι ομάδα είστε, για να είστε και νομοταγείς, να βοηθάμε την πολιτεία, 350 το κομμάτι, 10 φορές πάνω από το φτωχό Γερμανό, εδώ λεφτά υπάρχουν...!!!
                Παλιά κυκλοφορούσαν και μπλουζάκια με ζωγραφισμένη ζώνη επάνω, τα καθίκια λέμε...!!!
                Τότε ,όποιος χτυπούσε με τις λαμαρίνες που υπήρχαν στα αυτοκίνητα του 1970-80 ,αν δεν πνιγόταν όταν τη φορούσε τυχερός ήταν...!!!
                Περνάω μπροστά από ένα σχολείο ΝΑΙ, το καταλαβαίνω, δε χρειάζεται ούτε πινακίδα με όριο, απλά μία με ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ,αλλά να πηγαίνω για 4-5 χλμ. με 30...??!!
                Είδε κανείς περιπολικό μπροστά σε σχολείο..?? ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ και πόσα περιπολικά έχουμε, δε φτάνουν ούτε για τους εγκληματίες, μόνο σχολικούς τροχονόμους, το πρωί και το μεσημέρι στο σχόλασμα...!!!
                Έκαναν τα αυτοκίνητα με 200 άλογα, διπλές δαγκάνες τετραπίστονες και πήγαν τα όρια των δρόμων ξανά στο 1950-60...??!!!
                Πήγαινα στα χωριά με 30 και με κορνάριζαν και με περνούσαν τα τρακτέρια με τα αλέτρια κρεμασμένα...??!!!
                Έχουμε παρανοήσει τελείως..??!!
                Οι άνθρωποι πάνω στην πρεμούρα τους να μας πάρουν ότι μας απόμεινε από το χρηματιστήριο με τον συγχωρεμένο που ευχαρίστησε δημόσια τους φίλους μας ,τότε που έπεσε εκείνο το ελικόπτερο με τα Ελληνόπουλα , αλλά και πτώχευση το 2015, αφού μας έβαλαν τον Κατρούγκαλο και τον ΕΝΦΙΑ που ακόμα τον καταργούν, τώρα έρχονται με αυτόν τον νέο νόμο να μας αποτελειώσουν, διότι βλέπουν ότι εκεί είναι το μαλλί...!!!
                Ότι πάρεις από 150 και πάνω, άναψες τα αλάρμ, δώσε ένα βδομαδιάτικο...!!!
                Δεν αντιτίθεμαι στην τρέλα και τον παραλογισμό, στις υπερβολικές ταχύτητες και τους μεθυσμένους οδηγούς, αλλά στην παράνοια αυτών που αποφάσισαν το 2026 να κινούμαστε με τα υπερσύγχρονα αυτοκίνητα μας με ρυθμούς 1950 και 60....!!!
                Όποιος πρόλαβε πρόλαβε...!! Θα λέει κανείς ιστορίες με το πόσα πήγαινε κάποτε και θα τον κοιτάνε σαν εξωγήινο οι νεότεροι...!!!
                ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ και καθίσταται ο σούπερ φοροεισπρακτικός μηχανισμός της εποχής μας...!!!
                Οι νέες γενιές την έκαναν έξω , όχι γιατί πίστευαν ότι θα ζήσουν πλουσιοπάροχα, αλλά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ως εργαζόμενοι και όχι παρακαλώντας για τα αυτονόητα...!!!
                Αυτοί που μείναμε εδώ υποχρεωτικά, ή λόγω δικών μας επιχειρήσεων, υπολείμματα σε δημόσιες υπηρεσίες, λαμόγια , γλυψίματα , κ.λπ.... ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ παντοιοτρόπως...!!!
                Που θα πάει θα μας εξοντώσουν κι εμάς, οι γεννήσεις έχουν πάει κάτω από το ένα παιδί ανά οικογένεια πλέον και η Ελλάδα γίνεται χώρα γερόντων και ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ...!!!
                Πόσο θα αντισταθούμε ακόμα στην αλλοίωση του πληθυσμού μας..??!!
                Όσο δύσκολη και να είναι η κτήση της Ελληνικής ιθαγένειας στο τέλος............................πολυεθνική θα γίνουμε κι εμείς...!!!
                Μέχρι κι οι δήμαρχοι άρχισαν να φωνάζουν...!!!
                Τα σάιτ τα έβαλα να τα δείτε, επειδή η επανάληψη , είναι η μητέρα της μαθήσεως, για να συνετιστείτε...!!!

ntinaras 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • T
                  terryp117 @sarantism last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Μιλούσα με έναν φίλο που έχει πίστας για το πως θα κυκλοφορεί μέσα στην πόλη με 30, μου λέει, υπερωρίες θα κάνει το καλοκαίρι το βεντιλατέρ με τέτοια χιλιόμετρα. Κάτι πρέπει να κάνουν σύντομα γιατί τα 30 είναι για κανένα ποδήλατο αν έχεις.

Αυτό πες του φίλου σου, ότι για να δροσιστεί ένα μηχανάκι, δε φτάνουν ούτε τα 50 ,ούτε τα 70, ειδικά αν έχει κλειστό φέρινγκ όπως είπες...!!!
                  Αν δε είναι και κανένα χρέπι Ευρωπαικό, δεν το σώζουν ούτε τυφώνες...!!!

• T
                    tgd last edited by

Πάντως στα στενά τα 30 και πολλά είναι. Στον Βόλο το μόνο στραβό που βλέπω είναι κάτι [30] που φύτρωσαν εσχάτως έξω από το δημαρχείο ή στη Λαρίσης. Και στις δύο περιπτώσεις η ταχύτητα των περισσότερων είναι επικίνδυνα αυξημένη αλλά δεν αλλάζει κάτι με το όριο [30]. Ας πούμε, θα μπορούσαν να μπουν διαβάσεις πεζών και οι υπάρχουσες διαβάσεις να αποκτήσουν σαμαράκια και φωτεινή σήμανση. Ακόμα και καλύτερο φωτισμό, καθώς οι πεζοί εμφανίζονται πίσω από τα δέντρα ή ανάμεσα στα παρκαρισμένα.
                    Το [50] βέβαια στον περιφερειακό επιμένει, αντί να γίνει σε όλο το μήκος του [70]...

T 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • SamRonnin
                      SamRonnin last edited by

https://www.sportdog.gr/life/ellada/935696/oi-ellhnes-brhkan-th-lysh-na-apofeygoyn-ta-alkotest-meta-ta-mpoyzoykia?source=popular_articles_in_article_page

Εχει αραγε πατο το βαρελι ; Διαβαστε ΟΛΟ το αρθρο εχει σημασια....

T 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                      • T
                        terryp117 @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Πάντως στα στενά τα 30 και πολλά είναι. Στον Βόλο το μόνο στραβό που βλέπω είναι κάτι [30] που φύτρωσαν εσχάτως έξω από το δημαρχείο ή στη Λαρίσης. Και στις δύο περιπτώσεις η ταχύτητα των περισσότερων είναι επικίνδυνα αυξημένη αλλά δεν αλλάζει κάτι με το όριο [30]. Ας πούμε, θα μπορούσαν να μπουν διαβάσεις πεζών και οι υπάρχουσες διαβάσεις να αποκτήσουν σαμαράκια και φωτεινή σήμανση. Ακόμα και καλύτερο φωτισμό, καθώς οι πεζοί εμφανίζονται πίσω από τα δέντρα ή ανάμεσα στα παρκαρισμένα.
                        Το [50] βέβαια στον περιφερειακό επιμένει, αντί να γίνει σε όλο το μήκος του [70]...

Ποια στενά ρε φίλε, η Χαριλάου Τρικούπη στενό είναι..??!!
                        Διάβασε λίγο, δεν είναι δικά μου αυτά που γράφουν...!!!
                        Είναι δυνατόν να είναι 3 χωριά στη σειρά , μία απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων και να την πηγαίνεις με 30..??!!

• metoikos
                          metoikos @terryp117 last edited by

@otso said Πλακα κανουμε ολοι με ολους αλλιως με την ζοφερη εικονα που μας παρουσιαζεις ειναι να βαφτουμε μπλε και να πεσουμε στην θαλασσα

@terryp117 said Έπρεπε να είχες πέσει, αλλιώς μάλλον δεν συνειδητοποιείς αυτό που σούρχεται, ή δεν θέλεις να το πιστέψεις.

Terryp, ο Οτσος είναι πονηρός να τον προσέχεις καί να διαβάζεις ανάμεσα στις λέξεις αυτών πού γράφει. Διότι αν πρόσεξες η παραπάνω φράση του είναι μιά υποδόρια (τη λές καί ύπουλη) προτροπή προς τούς ήδη βαμμένους μπλέ! 😈

Προσωπικά δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν.

Παρομοίως κι εγώ, Χατζηπαναγής! Δυστυχώς το πρόβλημα έγκειται πάντα στο τί νομίζουν οι άλλοι ότι θέλεις. Οι περισσότεροι τσακωμοί από τέτοιες παρεξηγήσεις ξεκινάνε. 😉

L T 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                          • L
                            lap @metoikos last edited by

@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@ε κανέναν.

Παρομοίως κι εγώ, Χατζηπαναγής! Δυστυχώς το πρόβλημα έγκειται πάντα στο τί νομίζουν οι άλλοι ότι θέλεις. Οι περισσότεροι τσακωμοί από τέτοιες παρεξηγήσεις ξεκινάνε. 😉

Φλώροι😙 😂

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • T
                              terryp117 @SamRonnin last edited by

@samronnin said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

https://www.sportdog.gr/life/ellada/935696/oi-ellhnes-brhkan-th-lysh-na-apofeygoyn-ta-alkotest-meta-ta-mpoyzoykia?source=popular_articles_in_article_page

Εχει αραγε πατο το βαρελι ; Διαβαστε ΟΛΟ το αρθρο εχει σημασια....

Καλά έκανες και το έβαλες, το έχω ήδη γράψει...!!!
                              Μα δεν πρόκειται να δούμε τα ραντάρ στα χωριά, διότι εκεί θα πλακωθούν με τους ντόπιους , τα τρακτέρ και τα αγροτικά και ως γνωστόν, υπάρχει ένα θέμα ακόμα, αλλά και να μην υπήρχε , με τους ντόπιους δεν τα βάζεις, γιαυτό και η εύκολη λύση είναι η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ μέσα στην Αθήνα...!!!
                              Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.
                              Εγώ θα τα γράφω στη Δημοτική με ολίγην καθαρεύουσα, ο μέτοικος , που είναι ΚΑΙ λάτρης και το κατέχει το σπορ , αρχα-ι- στί...!!!

• J
                                jousis @terryp117 last edited by

Εγώ φίλε είμαι 70, ξεχαρμάνιασα, αλλοίμονο σε σας...!!!

Ευχαριστούμε boomers, ευχαριστούμε ελλάδα, ευχαριστούμε ΕΛΑΣ.
                                Γίνεται τώρα όλοι να μου πάτε με 30 κ να ξεχαρμανιάζετε με κάτι άλλο;
                                Να προτείνω https://www.iracing.com/ ? Τον χειμώνα κ καλοκαίρι πετυχαίνω και verstappen σε δοκιμαστικά.
                                c67e21ab-40e2-4881-b625-10d10537be99-image.png

πηγή

• T
                                  terryp117 @jousis last edited by

@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Εγώ φίλε είμαι 70, ξεχαρμάνιασα, αλλοίμονο σε σας...!!!

Ευχαριστούμε boomers, ευχαριστούμε ελλάδα, ευχαριστούμε ΕΛΑΣ.
                                  Γίνεται τώρα όλοι να μου πάτε με 30 κ να ξεχαρμανιάζετε με κάτι άλλο;
                                  Να προτείνω https://www.iracing.com/ ? Τον χειμώνα κ καλοκαίρι πετυχαίνω και verstappen σε δοκ

Στατιστικά είμαι κι εγώ στους πεθαμένους με αυτά που ......................., αλλά ο κύριος είναι μεγάλος και για κάποιον λόγο , μάλλον ήθελε να είμαι τώρα ανάμεσα σας και να σας πειράζω, να σας κολλάω , κ.λπ...κ.λπ.... ...!!!
                                  Γιαυτό κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω το φως της ημέρας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ....!!!

• T
                                    terryp117 @metoikos last edited by terryp117

@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@otso said Πλακα κανουμε ολοι με ολους αλλιως με την ζοφερη εικονα που μας παρουσιαζεις ειναι να βαφτουμε μπλε και να πεσουμε στην θαλασσα

@terryp117 said Έπρεπε να είχες πέσει, αλλιώς μάλλον δεν συνειδητοποιείς αυτό που σούρχεται, ή δεν θέλεις να το πιστέψεις.

Terryp, ο Οτσος είναι πονηρός να τον προσέχεις καί να διαβάζεις ανάμεσα στις λέξεις αυτών πού γράφει. Διότι αν πρόσεξες η παραπάνω φράση του είναι μιά υποδόρια (τη λές καί ύπουλη) προτροπή προς τούς ήδη βαμμένους μπλέ! 😈

Προσωπικά δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν.

Εσύ που το πας , που το πας, όλο γύρω από το Καυτανζόγλειο , ή Καυταν-Τ-ζόγλειο κατά το υπουργείο Παιδείας, το φέρνεις...!!!
                                    Προς τα εκεί μένεις..??!!
                                    Μπα δεν μπορώ τις εντάσεις, προτιμώ να την κάνω όταν δημιουργούνται, άσε που τις θεωρώ πολύ γελοίες, όταν γίνονται πίσω από τα πληκτρολόγια.
                                    Άλλωστε τα είπαμε, φιλειρηνιστής από την εποχή του Προυντόν....!!!

• A d P
                                      A d P moderator last edited by

Μας έχουν κάνει όλους παράνομους ρέεεεεε
                                      🤭
                                      🤡
                                      😉
                                      😁

Βάλτε τέρμα την ένταση
                                      Youtube Video

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • T
                                        tgd last edited by

Η Χαριλάου Τρικούπη είναι μονοδρομος με δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Άρα θα έπρεπε να έχει 50. Αλλά δεν έχει γίνει διαγράμμιση, που το απαιτεί ο ΚΟΚ, λες και φροντίζουν οι δήμοι να βάφουν τις λωρίδες...

P T 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                        • L
                                          lap last edited by lap

Δεν μας τα λες καλά τελευταία Αντύπα......🤔

Στους ποσους γάμους είπαμε βγαίνει κάποιος στην σύνταξη;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

T 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • P
                                            PaNick 0 @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Η Χαριλάου Τρικούπη είναι μονοδρομος με δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Άρα θα έπρεπε να έχει 50. Αλλά δεν έχει γίνει διαγράμμιση, που το απαιτεί ο ΚΟΚ, λες και φροντίζουν οι δήμοι να βάφουν τις λωρίδες...

Η Χαριλαου Τρικουπη στην Κηφισια που ελεγε το ρεπορταζ ομως ειναι διπλος με δυο λωριδες ανα ρευμα και νησιδα. Επισης ειναι ευθεια

Τα 30 χαω ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 335
                                            • 336
                                            • 337
                                            • 338
                                            • 339
                                            • 390