-
Τα vw από αρκετούς θεωρούνται ακριβά (και είναι
) αλλά οι Γερμανοί δεν είναι χαζοί, δεν τις βάζουν τυχαία τις τιμές, γι' αυτό πουλάνε κιόλας. Δεν ξέρω προφανώς πως τιμολογούν αλλά σίγουρα κοιτάνε τον ανταγωνισμό και κινούνται ανάλογα.Οι Γάλλο-Ιταλοί δεν τους κουνιούνται, μέχρι και η Skoda τους έχει περάσει.
Από Ιάπωνες μόνο η Toyota παίζει μπάλα και απ' ότι φαίνεται μόνο το chr θεωρούν ανταγωνιστή, γι' αυτό προφανώς βγάζουν και T-Roc full hybrid. Το CC δεν πουλάει στην Ευρώπη και τα 2 yaris είναι μικρά, δεν πολυπαίζουν σ' αυτή την κατηγορία οι Γερμανοί.Τώρα βέβαια έρχονται και οι Κινέζοι, καινούργιος ανταγωνιστής, αλλά είναι νωρίς ακόμα γι΄αυτούς. Θα χρειαστούν κάποια χρόνια ακόμα για να καταλάβουμε κι εμείς και οι Γερμανοί υποθέτω τι παίζει και πως θα ανταποκριθούν οι αγοραστές.
-
@sabas_thess said in VW T-ROC 2026:
@a-d-p said in VW T-ROC 2026:
@sabas_thess said in VW T-ROC 2026:
@mariolas said in VW T-ROC 2026:
Eιχα φίλε μου οχι πλεον! Εχεις ποσοστα? Του κραζω γιατι ειναι απατεώνες οχι γιατι δεν έχουν καλα αυτοκίνητα.
@;
Νομίζω σε έχω ξαναρωτήσει χωρίς να λάβω απάντηση. Τι οδηγάς τώρα; Να δούμε ποιόν κατασκευαστή θεωρείς μη απατεώνα....
Yaris cross και η "πρώην" vw Scirocco σύμφωνα με το Β.Α.Σ.

ΑΧΑΧΣΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΣ.
ΑΥΤΌ μόνο...
Κοίτα, η γκρίνια του @mariolas , είναι κάπως αιτιολογημένη, είχε ένα σχετικά σύγχρονο μοντέλο που του έβγαλε σοβαρές βλάβες σε λίγα χλμ, μπορεί να ήταν και "
". Μάλιστα είναι της εποχής που όντως κατέστρεψε την υστεροφημία του VAG.
Επίσης φαίνεται ότι του αρέσουν και τον βλέπω να παίρνει ξανά
Αντιθέτως, κάποιοι εδώ μέσα, ονόματα δεν λέμε, μιλάνε για αυτοκίνητα που είχαν πριν γεννηθουμε

Ναι αλλά διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα τους με όλα αυτά που τράβηξαν...

Και δεν τα πήγαιναν και στα βουνά και στους γκρεμούς, όπως άλλοι που πάνε τα λήζινγκ που τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι....

Επίσης εκεί που λες για ανταλλαγές, να προσέχεις μην σου ξεφύγει καμία άσχετη φωτό...

Αυτά που πήγαιναν στα βουνά ήταν Peugeot όχι Citroen, αν δεν κάνω λάθος

Τι φώτο να ξεφύγει;
-
) αλλά οι Γερμανοί δεν είναι χαζοί, δεν τις βάζουν τυχαία τις τιμές, γι' αυτό πουλάνε κιόλας. Δεν ξέρω προφανώς πως τιμολογούν αλλά σίγουρα κοιτάνε τον ανταγωνισμό και κινούνται ανάλογα.Οι Γάλλο-Ιταλοί δεν τους κουνιούνται, μέχρι και η Skoda τους έχει περάσει.
Από Ιάπωνες μόνο η Toyota παίζει μπάλα και απ' ότι φαίνεται μόνο το chr θεωρούν ανταγωνιστή, γι' αυτό προφανώς βγάζουν και T-Roc full hybrid. Το CC δεν πουλάει στην Ευρώπη και τα 2 yaris είναι μικρά, δεν πολυπαίζουν σ' αυτή την κατηγορία οι Γερμανοί.Τώρα βέβαια έρχονται και οι Κινέζοι, καινούργιος ανταγωνιστής, αλλά είναι νωρίς ακόμα γι΄αυτούς. Θα χρειαστούν κάποια χρόνια ακόμα για να καταλάβουμε κι εμείς και οι Γερμανοί υποθέτω τι παίζει και πως θα ανταποκριθούν οι αγοραστές.
Μα και αυτοί που ταλαιπωρούνται από τα vag, μετά αγοράζουν Toyota όχι Citroen

,.
Μόνο χαζός δεν είναι ο @criuser , ξέρει ότι όπως και στην κατασκευή διαμερισμάτων, έτσι και στα αυτοκίνητα,, μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν για μείωση του κόστους, αυτός που πουλάει φθηνά, κάπου έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα (βλ. Παθητική ασφάλεια
), απλώς είναι πολύ εγωιστής για να το παραδεχτεί.
Το βλέπουμε και στα κινέζικα, όπου υπάρχει καλή ποιότητα οι τιμές δεν απέχουν πολύ από τα ευρωπαϊκά και δικαιολογούνται από τον μεγαλύτερο όγκο παραγωγής και αν δεν υπήρχαν και οι επιδοτήσεις του κράτους θα αντιμετώπιζαν σοβαρότερα προβλήματα.Οι Γερμανοί έπαθαν μεγάλη ζημιά στην αγορά της Κίνας, την μεγαλύτερη στον κόσμο, από πρώτοι έπεσαν τρίτοι και έπεται συνέχεια. Αυτό τους πονάει προς το παρόν
. -
Μα και αυτοί που ταλαιπωρούνται από τα vag, μετά αγοράζουν Toyota όχι Citroen

,.
Μόνο χαζός δεν είναι ο @criuser , ξέρει ότι όπως και στην κατασκευή διαμερισμάτων, έτσι και στα αυτοκίνητα,, μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν για μείωση του κόστους, αυτός που πουλάει φθηνά, κάπου έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα (βλ. Παθητική ασφάλεια
), απλώς είναι πολύ εγωιστής για να το παραδεχτεί.
Το βλέπουμε και στα κινέζικα, όπου υπάρχει καλή ποιότητα οι τιμές δεν απέχουν πολύ από τα ευρωπαϊκά και δικαιολογούνται από τον μεγαλύτερο όγκο παραγωγής και αν δεν υπήρχαν και οι επιδοτήσεις του κράτους θα αντιμετώπιζαν σοβαρότερα προβλήματα.Οι Γερμανοί έπαθαν μεγάλη ζημιά στην αγορά της Κίνας, την μεγαλύτερη στον κόσμο, από πρώτοι έπεσαν τρίτοι και έπεται συνέχεια. Αυτό τους πονάει προς το παρόν
.Νομίζω το έχουν αναγνωρίσει οι Γερμανοί ότι τελείωσε το πάρτυ στην Κίνα, γι' αυτό προσπαθούν να ανοιχτούν στις αγορές της λατινικής αμερικής και της Ινδίας.
Τι θα καταφέρουν φαντάζομαι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν, αλλά πάντως θα το παλέψουν, δεν είναι της γκρίνιας, τα προσεγγίζουν ρεαλιστικά και ορθολογικά τα θέματα.
-
Υπάρχει ένας άλλος λόγος που τα βαγκ είναι ακριβά, μάλιστα είναι κυρίαρχος: έχουν για φτηνότερα τα σκόντα και τα σέατ. Οκ μπορεί οι διαφορές να έχουν μειωθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη.
-
Κατανάλωση του 1,5 tsi 116 αλόγων σε ταχύτητες ταξιδιού και 24-25 βαθμούς Κελσίου
4,7λ/100χλμ στα 120 χλμ/ωρα
Εκπληκτική κατανάλωση για turbo βενζίνης με τέσσερις κυλίνδρους!
Η κατανάλωση του σε ρεαλιστικές συνθήκες ταξιδιού με ταχύτητα έως 140 km/h είναι εξαιρετικό feature. To ζω σε κάθε μεγάλη μου διαδρομή. Επειδή η χρήση μου είναι 70% πόλη και 30% ταξίδια-εκδρομές, μπορώ να πω ότι τα "σπασμένα" της πόλης (αν μπορεί να περιγράψει κάπως έτσι τα 7lt/100km σε διαδρομές πόλης γύρω στα 10κμ) μου τα "επιστρέφει" όποτε βγω εκτός των τοιχών.
-
Α, έχεις το golf? Με τον 116;
-
Ναι, αυτό το αντρικό 1,5 με 116 hp και χειροκίνητο σασμάν
. -
Την πιο τίμια εκδοχή του έχεις αδερφέ. Ούτε ξηρού dsg ούτε τιμές που φλερτάρουν με το Tiguan life...
-
Παράπονο δεν έχω. Τιμιότατο, ειδικά με τον περσινό τιμοκατάλογο που το MORE ήταν 2Κ κάτω σε σχέση με σήμερα. Μέσα στο Φεβρουάριο θα πάω για την αλλαγή λαδιών του πρώτου έτους. Εδώ θα είμαστε να γράψω και γι' αυτό το κοστολόγιο.
-
Οταν λες πόλη τι εννοείς; Μποτιλιάρισμα;
Έχεις την 10 άρα νέα οθόνη με τον κρυφό φωτισμό;
-
Παράπονο δεν έχω. Τιμιότατο, ειδικά με τον περσινό τιμοκατάλογο που το MORE ήταν 2Κ κάτω σε σχέση με σήμερα. Μέσα στο Φεβρουάριο θα πάω για την αλλαγή λαδιών του πρώτου έτους. Εδώ θα είμαστε να γράψω και γι' αυτό το κοστολόγιο.
Από 200-250€ θα πληρώσεις. Λάδι, φίλτρο λαδιού και οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.
-
Οταν λες πόλη τι εννοείς; Μποτιλιάρισμα;
Έχεις την 10 άρα νέα οθόνη με τον κρυφό φωτισμό;
Ναι τη νέα οθόνη έχει και τον κρυφό φωτισμό. Μόνο που ως απλή έκδοση (η More που έχω πρακτικά η Life είναι με 3-4 πραγματάκια παραπάνω) δεν έχει την Aida και εργοστασιακό GPS που να δείχνει το χάρτη στον πίνακα οργάνων.
Μποτιλιάρισμα εννοώ Κυψέλη-Φάληρο είτε μέσω Ομόνοιας, Σταδίου, Σύνταγματος, Συγγρού, είτε μέσω Κωνσταντινουπόλεως, Χαμοστέρνας, Συγγρού, 8 και κάτι το πρωί προς Φάληρο, 6 παρά κάτι το απόγευμα προς Κυψέλη. Αναλόγως την εποχή μπορεί η κατανάλωση να προσεγγίσει είτε το 7,5 (με πολύ κρύο ή πολύ ζέστη για ευνόητους λόγους), είτε το 6,5 με ωραίο ανοιξιάτικο καιρό που το μοτέρ ζεσταίνεται γρήγορα αλλά ο οδηγός δε θέλει ούτε θέρμανση ούτε ΑC.
-
Ωραίος …θενξ ε λοτ
-
@katafractos17 said in VW FORUM:
Όλα τα vag έχουν.
Είχαν και τα Γκολφάκια μου, αλλά τα γυαλιά ηλίου δε χώραγαν.
Μόνο κάτι μικρά πρεσβυωπίας που έχω χωρούσαν, τα οποία όμως τα κουβαλάω συνέχεια στο τσαντάκι μου.Πόσο είσαι ρε συ που έχεις και πρεσβυωπια;
Για νέο σε έκανα.
1969
Προσεχώς TOYOTA! Όλα τα νιάτα εδώ μαζευτήκαμε!

-
@taxidiaris said in VW FORUM:
Όλα τα vag έχουν.
Είχαν και τα Γκολφάκια μου, αλλά τα γυαλιά ηλίου δε χώραγαν.
Μόνο κάτι μικρά πρεσβυωπίας που έχω χωρούσαν, τα οποία όμως τα κουβαλάω συνέχεια στο τσαντάκι μου.Πόσο είσαι ρε συ που έχεις και πρεσβυωπια;
Για νέο σε έκανα.
1969
Προσεχώς TOYOTA! Όλα τα νιάτα εδώ μαζευτήκαμε!

Μόνο αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική σε συγκεκριμένα χρήματα και μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα.

-
Για πείτε πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει με το dsg χωρίς προβλήματα;
Με ρώτησε φίλος εάν είναι καλά!
-
Τόσο άσχετος ο φίλος σου?
-
Θέλει το t roc!
Ξέρω ότι χαλούσε αλλά ακόμα ισχύει στις νεότερες γενιές;
-
Κάποια στιγμή το dsg θα το πληρώσει. Γύρω στα 1.500€. Έχει σημασία αν θα χαλάσει στα 70 ή στα 100k χιλιόμετρα?
VW FORUM