Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    • 1
    • 2
    • 552
    • 553
    • 554
    • 555
    • 556
    • 554 / 556
    Αντίλογος
    87
    11119
    189584
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by

Εδώ οι άλλοι αναγνώρισαν δημοκρατίες και μετά έκαναν την πάπια για δεκαετίες φορώντας προσωπεία….. οι τακτικισμοί ανθρώπων θα μας πειράξουν …προσωπικά δεν με αφορούν.

Η ουσία με αφορά.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • L
        lap last edited by lap

Εάν η κάθοδος της ενεργοποιήσει αντανακλαστικά και στα υπόλοιπα κόμματα ώστε να αλλάξουν αντιλήψεις και τακτικές, τότε η δημοκρατία θα βελτιωθεί στην χώρα.

Έστω και μέσα από τον πολιτικό ανταγωνισμό,

Σήμερα η δημοκρατία μας με τους ανεξάρτητους θεμισυς της έχει τα μαύρα της τα χάλια

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

I 1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • O
          otso last edited by

Προσωπικα νομιζω οτι δεν δινει δεκαρα για κανεναν
          Χρησιμοποιει οτι μπορει και οποιον μπορει για να πετυχει τον σκοπο της .
          Και βεβαια δεν πιστευω οτι ειναι να μας παρει απ το χερακι και να τρεχουμε σε ανθισμενα λιβαδια .
          Νομιζω οτι βλεπωντας το συστημα να ειναι αδιστακτο , εγινε και εκεινη για να πετυχει τον σκοπο της .
          Ενα μεγαλο ρησπεκτ απο μενα
          Αν ηταν αντρας θα ειχε ακολουθησει αλλα μεσα .

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • I
            ilias-a @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Εάν η κάθοδος της ενεργοποιήσει αντανακλαστικά και στα υπόλοιπα κόμματα ώστε να αλλάξουν αντιλήψεις και τακτικές, τότε η δημοκρατία θα βελτιωθεί στην χώρα.

Σήμερα η δημοκρατία μας με τους ανεξάρτητους θεμισυς της έχει τα μαύρα της τα χάλια

Μιας και στο ψαχτηρι ειμαι μεγας κοπανος, θυμισε μου για τη βουλευτικη ασυλια ποσοι ψηφισαν κατα.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • O
              otso last edited by

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από χθες, κατά της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη για την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια τέκνων.

Σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται το υπουργείο ότι η διάταξη είναι «φωτογραφική», καθώς η πρώτη που έκανε χρήση είναι η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Φλωρίδης απάντησε: «Επί των διατάξεων του νομοσχεδίου συνολικά η ΝΔ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και έγινε ονομαστική. Η διάταξη αυτή ψηφίστηκε από 180 βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη και η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου είπαν παρών. Δηλαδή δεν αρνήθηκαν ψήφο. Ψήφισε η ΝΔ, το ΚΚΕ και τρεις ανεξάρτητοι, 180. Δηλαδή αυτή η διάταξη πήρε την ψήφο των 3/5 της Βουλής ως θετική ψήφο και την ανοχή των 2/3, δηλαδή πήρε πάνω από 200 ψήφους. Σχηματίστηκε μία πλειοψηφία τεράστια στη Βουλή, κι αυτοί που την ψήφισαν τι είδαν; Είδαν ότι αυτή είναι μία καλή διάταξη για τους πολίτες μας. Αυτό ψήφισαν».

Αυτο ειναι το πολιτικο προσωπικο της χωρας
              Η δεν καταλαβαινουν τι ψηφιζουν
              Η δεν διαβασαν καν
              Η αλλο νομιζαν οτι ψηφιζουν
              Η ακομα χειροτερα συγκαλειψη μεταξυ τους , μικροεξυπηρετησεις κτλ
              Ενα κομμα δεν βγηκε να πει τι στο διαολο θελει αυτο μεσα στον οπεκεπε ;
              Θυμιζει οταν πριν την διαλυση της Βουλης περνανε μεσα στην νυχτα χιλιαδες διαταξεις για εξηπυρετηση ημετερων .
              ΑΗΔΙΑ

I R 2 Replies Last reply Reply Quote 3
              • L
                lap @ilias-a last edited by lap

@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μιας και στο ψαχτηρι ειμαι μεγας κοπανος, θυμισε μου για τη βουλευτικη ασυλια ποσοι ψηφισαν κατα.

Για να με ρωτάς κάτι θα ξέρεις.

Γενικώς, το να έχουν οι βουλευτές ρόλο ανακριτή και η πλειοψηφία να βγάζει αποτέλεσμα δεν νομίζω πως είναι τελείως αντικειμενικό

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • sarantism
                  sarantism @zithos last edited by sarantism

@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@sarantism said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

2,74 πολιτικούς ανά 100.000κατοικους έχει η Ελλάδα.

Πιο πάνω από εμάς είναι μονάχα η νέα Ζηλανδία και οι σκανδιναβικές χώρες. 3,8 έχουν αυτές χοντρικά

Για μη σοσιαλιστικό κράτος έχουμε τους περισσότερους στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο.

Yπάρχει άραγε στον κόσμο κράτος, με εκλογικό νόμο που στο πρώτο κόμμα να δίνει bonus 50 βουλευτές;

Παρόλα αυτά μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Σαμαράς.

Με 32% αυτοδυναμία; Είναι δυνατόν να μιλάμε για δημοκρατία όταν ένα κόμμα κάνει κυβέρνηση με 32% ή με 37%, δε θυμάμαι το ποσοστό αυτοδυναμίας.
                  Ο Τσίπρας και τις δύο πρώτες φορές αυτοδυναμία δεν είχε;

Δεν μας ενδιαφέρει η αποχή ας πήγαιναν στην κάλπη να ψηφίσουν κάποιον αντίπαλο του για να μην βγει αυτοδύναμος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε μόνος του χωρίς συγκυβερνήτη και το 2019 και το 2023.

Μας ενδιαφέρει η αποχή. Αποχή σημαίνει απογοήτευση.
                  Ο Τσίπρας με ποιον συγκυβέρνησε για να κάνει κυβέρνηση;
                  Δεν ξέρω αν είσαι νεοδημοκράτης, όμως αυτό το κόμμα τα έχει μπερδεμένα. Έκανε για αρχηγό του έναν κεντρώο τον μπαμπά Μητσοτάκη και όχι τον Κωστή Στεφανόπουλο που ήταν μαχητικό στέλεχος της ΝΔ και με πολλές προοπτικές απέναντι στον Παπαδρέου για νίκη της ΝΔ.
                  Ο Σαμάρας που έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, έγινε δεκτός από το κόμμα που τον έκανε και αρχηγό!!
                  Ο Μητσοτάκης αυταρχικά τον έδιωξε γιατί δεν άντεχε δυναμική κριτική.
                  Ποιος σοβαρός αρχηγός κόμματος, κοροιδεύει υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ;
                  Πόσο ΝΔ είναι η ΝΔ των πασόκων που είναι και υπουργοί κλπ; Ποια ιδεολογική βάση τους ενώνει;
                  Ξεγύμνωσε τα νησιά από οπλικά συστήματα και έτσι προχώρησε έμμεσα σε μερική αποστρατικοποίηση του Αιγαίου.
                  Ο Δένδιας αν θυμάμαι είχε βγει και είπε πως από όσα μας υποσχέθηκαν οι Αμερικάνοι δεν πείραμε τίποτα.
                  Πήραμε;
                  Η Ελλάδα που στην εξωτερική πολιτική ήταν μετριοπαθής, έστειλε όπλα στην Ουκρανία χωρίς ανταλλάγματα στο Αιγαίο. Δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει να στείλει όπλα.
                  Η Ελλάδα έπρεπε να ψάξει και στο Ουκρανικό και στα αίσχη στην Παλαιστίνη λύσεις συνεναιτικές και όχι να πάρει θέσεις που μας έκαναν να μπούμε στο μάτι και των Ρώσων και των Ιρανών και των Παλαιστινίων.
                  Ούτε επίσημη ανθρωπιστική βοήθεια δεν στείλαμε στην Παλαιστίνη εκτός αν το κάναμε γιατί δεν παρακολουθώ αναλυτικά τα όσα συμβαίνουν.
                  Με τα Σκόπια ο πολύ Μητσοτάκης τι έκανε όταν μας πέταξαν στα μούτρα τα συμφωνηθέντα;

Οι τιμές παγκοσμίως μπορεί να ανεβαίνουν, δεν ανεβαίνουν όμως με τον ρυθμό τον Ελληνικό. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με τον χώρο του αυτοκίνητου.

F bekiaris 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                  • I
                    ilias-a @otso last edited by

@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από χθες, κατά της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη για την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια τέκνων.

Σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται το υπουργείο ότι η διάταξη είναι «φωτογραφική», καθώς η πρώτη που έκανε χρήση είναι η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Φλωρίδης απάντησε: «Επί των διατάξεων του νομοσχεδίου συνολικά η ΝΔ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και έγινε ονομαστική. Η διάταξη αυτή ψηφίστηκε από 180 βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη και η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου είπαν παρών. Δηλαδή δεν αρνήθηκαν ψήφο. Ψήφισε η ΝΔ, το ΚΚΕ και τρεις ανεξάρτητοι, 180. Δηλαδή αυτή η διάταξη πήρε την ψήφο των 3/5 της Βουλής ως θετική ψήφο και την ανοχή των 2/3, δηλαδή πήρε πάνω από 200 ψήφους. Σχηματίστηκε μία πλειοψηφία τεράστια στη Βουλή, κι αυτοί που την ψήφισαν τι είδαν; Είδαν ότι αυτή είναι μία καλή διάταξη για τους πολίτες μας. Αυτό ψήφισαν».

Αυτο ειναι το πολιτικο προσωπικο της χωρας
                    Η δεν καταλαβαινουν τι ψηφιζουν
                    Η δεν διαβασαν καν
                    Η αλλο νομιζαν οτι ψηφιζουν
                    Η ακομα χειροτερα συγκαλειψη μεταξυ τους , μικροεξυπηρετησεις κτλ
                    Ενα κομμα δεν βγηκε να πει τι στο διαολο θελει αυτο μεσα στον οπεκεπε ;
                    Θυμιζει οταν πριν την διαλυση της Βουλης περνανε μεσα στην νυχτα χιλιαδες διαταξεις για εξηπυρετηση ημετερων .
                    ΑΗΔΙΑ

Δεν διαβαζουν βρε Οτσο οτι τους σφυριξουν ψηφιζουν.
                    Πως να χαρακτηρισω μια μανα που τιμωρει τα ιδια της τα παιδια για να πληξει τον πρωην της?

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • L
                      lap last edited by

Κάτι μου λέει πως ο αντυς θα γίνει βουλευτής 😂

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• F
                        fiverg last edited by

Περισσότερο δείχνει να θέλει να καθυστερήσει την δίκη ώστε να μην διεξαχθεί με την τρέχουσα κυβέρνηση. Από κοντά και ο κος Ρούτσι που για την εκταφή του παιδιού του τόσο μελάνι χύθηκε και νομίζω δεν την ζήτησε ακόμη.
                        Δεν νομίζω να έχει κάποιο νταλκά να μας κυβερνήσει, μόνο να έχει (κατα την άποψη της) αμερόληπτη δικαιοσύνη στην δίκη.
                        Δεν της δίνω άδικο σε τίποτα απο αυτά, ωστόσο δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να δημιουργεί σε άλλους συγγενείς που δεν ασπάζονται αυτή την άποψη.
                        Πολιτικά ενώ είχε πέραση σε αριστερό ακροατήριο δείχνει να απομακρύνεται από εκεί (αμβλώσεις, φωτό με εικόνες…). Δεν ξέρω ποιους θα φυτέψουν δίπλα της όσοι προωθούν το εγχείρημα (επιχειρηματίες στην απόξω φαντάζομαι) αλλά επειδή βλέπω τριγύρω γερόντισσες, πνευματικές και θεούσες κρατάω μικρό καλάθι.

I bekiaris 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • fanis75
                          fanis75 moderator @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Όταν έρχεται η ώρα να πεις εσύ τι πρέπει να γίνει και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις ζορίζουν τα πράγματα.

Αυτό ειναι το πιο εύκολο στην χώρα μας, γιατι ειναι τόσο χάλια που ακόμα και ελάχιστα να κάνεις είναι εύκολο να διορθωθούν πολλά. Το πρόβλημα ειναι ότι κανείς πολιτικός δεν θέλει να κάνει κάτι ή να πάρει την ευθύνη - κοιτάει απλά να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

A 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • I
                            ilias-a @fiverg last edited by

@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Περισσότερο δείχνει να θέλει να καθυστερήσει την δίκη ώστε να μην διεξαχθεί με την τρέχουσα κυβέρνηση. Από κοντά και ο κος Ρούτσι που για την εκταφή του παιδιού του τόσο μελάνι χύθηκε και νομίζω δεν την ζήτησε ακόμη.
                            Δεν νομίζω να έχει κάποιο νταλκά να μας κυβερνήσει, μόνο να έχει (κατα την άποψη της) αμερόληπτη δικαιοσύνη στην δίκη.
                            Δεν της δίνω άδικο σε τίποτα απο αυτά, ωστόσο δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να δημιουργεί σε άλλους συγγενείς που δεν ασπάζονται αυτή την άποψη.
                            Πολιτικά ενώ είχε πέραση σε αριστερό ακροατήριο δείχνει να απομακρύνεται από εκεί (αμβλώσεις, φωτό με εικόνες…). Δεν ξέρω ποιους θα φυτέψουν δίπλα της όσοι προωθούν το εγχείρημα (επιχειρηματίες στην απόξω φαντάζομαι) αλλά επειδή βλέπω τριγύρω γερόντισσες, πνευματικές και θεούσες κρατάω μικρό καλάθι.

Με την τρεχουσα θα διεξαχθει η δικη.

• F
                              fiverg @sarantism last edited by fiverg

Ξεγύμνωσε τα νησιά από οπλικά συστήματα και έτσι προχώρησε έμμεσα σε μερική αποστρατικοποίηση του Αιγαίου.

Πραγματικά πιστεύεις ότι σήμερα που μιλάμε η άμυνα της χώρας και των νησιών είναι σε χειρότερο σημείο από πχ το 2020; Έχεις στοιχεία για αυτό η θα αρχίσουμε πάλι να λέμε για τα «bmp με το κανόνι;». Και δεν το λέω για να υπερασπιστώ τον Κουλη, εμείς πληρώνουμε

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • sarantism
                                sarantism @fiverg last edited by sarantism

Πραγματικά πιστεύεις ότι σήμερα που μιλάμε η άμυνα της χώρας και των νησιών είναι σε χειρότερο σημείο από πχ το 2020; Έχεις στοιχεία για αυτό η θα αρχίσουμε πάλι να λέμε για τα «bmp με το κανόνι;». Και δεν το λέω για να υπερασπιστώ τον Κουλη, εμείς πληρώνουμε

Δεν το ξέρω το bmp με το κανόνι. Διάβαζα άρθρα για αντιεροπορικά Ρώσικα που είχαμε και δυσκόλευαν τους Τούρκους και που φύγανε στην Ουκρανία.
                                Επίσης, γιατί δώσαμε Patriot στη Σ. Αραβία;
                                Αυτό είναι επίσημο. Καταλαβαίνουν τι κάνουν (με λεφτά των φορολογουμένων πάνταν);

Σαν αυτό διάβαζα άρθρα.
                                ****«Αποστρατιωτικοποίηση» νησιών.
                                Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν οι αποστολές οπλικών συστημάτων προς το Κίεβο που υπήρχαν στα ελληνικά νησιά, και η μερική αντικατάστασή τους με άλλα όπλα μικρότερης δύναμης πυρός ή ακατάλληλα, καθώς και οι μαζικές αποστολές οβίδων και άλλων οπλικών συστημάτων (π.χ. του άκρως αποτελεσματικού φορητού αντιαεροπορικού, τύπου Stinger) στο Κίεβο.

Ολα αυτά σε μια περίοδο, κατά την οποία αυξάνονται οι «απαιτήσεις» της τουρκικής πλευράς περί «αποστρατιωτικοποίησης» ελληνικών νησιών. Οι αποσύρσεις, προηγούμενες και ενδεχόμενες στο άμεσο μέλλον, βαρέων οπλικών συστημάτων ειδικά από τα ελληνικά νησιά, αυξάνουν τις υποψίες ότι, με πρόσχημα την Ουκρανία, προωθείται σιωπηλά ο «αφοπλισμός» των νησιών από βαρέα όπλα (άρματα μάχης, πυροβολικό, ΤΟΜΑ, κ.α.).

«Μυστική διπλωματία»

Η «μυστική διπλωματία» Αθήνας – Κιέβου αφορά και την σχεδιαζόμενη «συμφωνία εγγυήσεων». Να σημειωθεί ότι, και πάλι, δεν ήταν η Αθήνα που έκανε γνωστά αυτά τα σχέδια, αλλά ο ίδιος ο Ζελένσκι.****
                                https://neostrategy.gr/i-oukrania-apaitei-i-ellada-siopa-kai-i-sosti-plevra-tis-istorias-paramonevei/

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με τον χώρο του αυτοκίνητου.

F 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • A
                                  andya3 @fanis75 last edited by

@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Όταν έρχεται η ώρα να πεις εσύ τι πρέπει να γίνει και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις ζορίζουν τα πράγματα.

Αυτό ειναι το πιο εύκολο στην χώρα μας, γιατι ειναι τόσο χάλια που ακόμα και ελάχιστα να κάνεις είναι εύκολο να διορθωθούν πολλά. Το πρόβλημα ειναι ότι κανείς πολιτικός δεν θέλει να κάνει κάτι ή να πάρει την ευθύνη - κοιτάει απλά να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί.

Συμφωνώ εν μέρει. Οι πολιτικοί δεν έχουν κανένα λόγο να αλλάξουν ένα σύστημα που έχει στηθεί προς όφελός τους.

Και οι πολίτες όμως δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Κι αυτοί θεωρητικά ζητάνε κάτι καλύτερο, αλλά να μην υπάρχει καμιά επίπτωση για τους ίδιους, μόνο για τους "άλλους".

Αν π.χ. υπήρχε ένα σύστημα εκπαίδευσης και αξιολόγησης των σταθμαρχών του ΟΣΕ, δεν είναι πολύ πιθανόν να είχε αποφευχθεί το ατύχημα στα Τέμπη? Μπορεί αυτό το σταθμάρχη να μην τον είχαν σ' αυτή τη θέση. Σύγκρινέ το τώρα αυτό με τη στάση των ΔΥ και της αντιπολίτευσης στην αξιολόγηση τους για παράδειγμα. Και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα.

Είναι εύκολο το για όλα φταίνε οι άλλοι, οι πολιτικοί, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, αλλά πολύ δύσκολο να αναλάβει και ο καθένας τις ευθύνες του.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • L
                                    lap last edited by lap

Ειλικρινά τώρα…..

Ρουσφέτι ήταν ο τύπος. Ποιο σύστημα αξιολόγησης;

Υπάρχει ένα θέμα που να γνωρίζεις έστω επιφανειακά πριν γράψεις ;

Ενημερώσου ή ρώτησε.

Είσαι στην Ελλάδα;;;; Κάτι μου λέει πως όχι.

Υπήρχε και σύστημα εκπαίδευσης και αξιολόγηση και όλα τα τυπικά, αλλά έγινε ρουσφέτι πιθανόν για να βγει με μεγαλύτερη σύνταξη. Αυτό καταγγέλουν οι οικογένειες.

Τόσα πράγματα έχουν γραφτεί, τόσες χιλιάδες ώρες συζητήσεων έχουν γίνει….χαμπαρι δεν πήρες;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A bekiaris 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                    • L
                                      lap last edited by

Αντυ με φούντωσες….. τα χάπια μου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
                                        andya3 @lap last edited by

Ρε φίλε από που κατέβηκες. Ειλικρινά τώρα…..

Ενημερώσου ή ρώτησε.

Υπήρχε και σύστημα εκπαίδευσης και αξιολόγηση και όλα τα τυπικά, αλλά έγινε ρουσφέτι πιθανόν για να βγει με μεγαλύτερη σύνταξη. Αυτό καταγγέλουν οι οικογένειες.

Τόσα πράγματα έχουν γραφτεί, τόσες χιλιάδες ώρες συζητήσεων έχουν γίνει….χαμπαρι δεν πήρες;

Υπάρχουν διαδικασίες εκπαίδευσης και διαρκούς αξιολόγησης των σταθμαρχών? Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπογράψει για την καταλληλότητα του σταθμάρχη? Που τον έχουν αξιολογήσει και 1 και 2 και 3 φορές? Που έχουν υποβάλει εγγράφως μία έκθεση καταλληλότητας?

Γιατί αν υπάρχουν αυτοί είναι υπεύθυνοι, μόνο τα δικά τους ονόματα και οι δικές τους υπογραφές υπάρχουν επισήμως.

Τα ρουσφέτια κλπ είναι η συνήθης τακτική της διάχυσης ευθυνών στο Δημόσιο, πετώντας τη μπάλλα στην εξέδρα. Μήπως μπορεί να το βεβαιώσει και κανείς το ρουσφέτι?

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • F
                                          fiverg @sarantism last edited by

Δεν το ξέρω το bmp με το κανόνι. Διάβαζα άρθρα για αντιεροπορικά Ρώσικα που είχαμε και δυσκόλευαν τους Τούρκους και που φύγανε στην Ουκρανία.
                                          Επίσης, γιατί δώσαμε Patriot στη Σ. Αραβία;
                                          Αυτό είναι επίσημο. Καταλαβαίνουν τι κάνουν (με λεφτά των φορολογουμένων πάνταν);

Σαν αυτό διάβαζα άρθρα.
                                          ****«Αποστρατιωτικοποίηση» νησιών.
                                          Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν οι αποστολές οπλικών συστημάτων προς το Κίεβο που υπήρχαν στα ελληνικά νησιά, και η μερική αντικατάστασή τους με άλλα όπλα μικρότερης δύναμης πυρός ή ακατάλληλα, καθώς και οι μαζικές αποστολές οβίδων και άλλων οπλικών συστημάτων (π.χ. του άκρως αποτελεσματικού φορητού αντιαεροπορικού, τύπου Stinger) στο Κίεβο.

Ολα αυτά σε μια περίοδο, κατά την οποία αυξάνονται οι «απαιτήσεις» της τουρκικής πλευράς περί «αποστρατιωτικοποίησης» ελληνικών νησιών. Οι αποσύρσεις, προηγούμενες και ενδεχόμενες στο άμεσο μέλλον, βαρέων οπλικών συστημάτων ειδικά από τα ελληνικά νησιά, αυξάνουν τις υποψίες ότι, με πρόσχημα την Ουκρανία, προωθείται σιωπηλά ο «αφοπλισμός» των νησιών από βαρέα όπλα (άρματα μάχης, πυροβολικό, ΤΟΜΑ, κ.α.).

«Μυστική διπλωματία»

Η «μυστική διπλωματία» Αθήνας – Κιέβου αφορά και την σχεδιαζόμενη «συμφωνία εγγυήσεων». Να σημειωθεί ότι, και πάλι, δεν ήταν η Αθήνα που έκανε γνωστά αυτά τα σχέδια, αλλά ο ίδιος ο Ζελένσκι.****
                                          https://neostrategy.gr/i-oukrania-apaitei-i-ellada-siopa-kai-i-sosti-plevra-tis-istorias-paramonevei/

Η ΣΑ έχει αναλάβει τον εκσυγχρονισμό όλων των ελληνικών συστοιχιών σε επίπεδο pac3 με αντιβαλλιστική προστασία. Ο καθένας μπορεί λοιπόν να κρίνει αν αξίζει η αποστολή ή όχι με την σημείωση βέβαια ότι τίποτε νομίζω δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί πολλές φορές με συν και πλην σε διάφορες αμυντικές ιστοσελίδες και άπτονται περισσότερο διπλανού topic. Προσωπική μου άποψη ότι προφανώς οι εδ είναι από πλευράς εξοπλισμού σε πολύ καλύτερο σημείο απ οσο πριν 5 έτη, αλλοιμονο βεβαια, τόσα λεφτά δόθηκαν.

• L
                                            lap @andya3 last edited by lap

Ρε φίλε από που κατέβηκες. Ειλικρινά τώρα…..

Ενημερώσου ή ρώτησε.

Υπάρχουν διαδικασίες εκπαίδευσης και διαρκούς αξιολόγησης των σταθμαρχών? Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπογράψει για την καταλληλότητα του σταθμάρχη? Που τον έχουν αξιολογήσει και 1 και 2 και 3 φορές? Που έχουν υποβάλει εγγράφως μία έκθεση καταλληλότητας?

Γιατί αν υπάρχουν αυτοί είναι υπεύθυνοι, μόνο τα δικά τους ονόματα και οι δικές τους υπογραφές υπάρχουν επισήμως.

Τα ρουσφέτια κλπ είναι η συνήθης τακτική της διάχυσης ευθυνών στο Δημόσιο, πετώντας τη μπάλλα στην εξέδρα. Μήπως μπορεί να το βεβαιώσει και κανείς το ρουσφέτι?

Διάβασε εδώ, δεν τηρούσε κανένα τυπικό και μη προσόν και παρότι απορρίφθηκε με βαση το γράμμα του νόμου, εν τέλη υπήρξε απόφαση για την μετάθεση του.

https://www.avgi.gr/koinonia/445825_porisma-epibebaionei-roysfeti-toy-stathmarhi-eprepe-na-aporrifthei-i-metataxi

Αυτό ονομάζεται ρουσφέτι στο ελλαντα.

Ο άνθρωπος έπρεπε να κοπεί αλλά παρ όλα αυτά με ΦΕΚ διορίστηκε.

Οι υπεύθυνοι έπρεπε μα βάση το νόμο να πουν ΟΧΙ αλλά τελικά πήρε την θέση.

Ποιος έκανε το ρουσφέτι θα το βρει η δικαιοσύνη, δεν γνωρίζω αλλά το να σε απορρίπτουν με βάση όλα τα τυπικά δια νόμου προαπαιτούμενα και να πιάνεις την θέση ….ονομαζεται ρουσφετι

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

M 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 552
                                            • 553
                                            • 554
                                            • 555
                                            • 556
                                            • 554 / 556