-
Αναγνωρίσε η τότε κυβέρνηση ονομασία ομοσπονδιακής δημοκρατίας με το πρόθεμα αυτό. Τι ντεν καταλαβαίνεις;
Τι πασαλειμματα πάλι κάνεις που θολώνουν τα νερά. Τα ίδια έκαναν και οι πολιτικοί σου πρόγονοι και τρέχουμε ακόμα.
Τι είναι αυτοί οι δεξιοί ρε συ. Δεν μπορούν να κατανοήσουν βασικά πράγματα

Δεν αναγνώρισε επαρχία, αναγνώρισε δημοκρατία της ομοσπονδίας σε επίσημο έγγραφο δηλαδή την εφημερίδα της κυβερνήσεως. Αυτοί είχαν δικό τους κοινοβούλιο και κυβέρνηση αλλά υπαγόταν σε ενα ομοσπονδιακό καθεστώς ένωσης.
Ο δικός σου τους αναγνώρισε χωρίς να αντιλαμβάνεται το ότι αυτό ήθελαν.Οταν διαλύθηκε η ομποσνδια αυτοί συνέχισαν ως δημοκρατία και άντε μετά να τους μαζέψεις. Δεν πέρασε από το μυαλό των τότε κυβερνώντων πως εάν οι γείτονες διασπαστούν θα έχουμε θέμα.
Οι κυρίες διάφορες μεταξύ των μορφών που αναφέρεις είναι η οικονομική διαχείρηση και διοίκηση.
Έχεις δει τα ντοκουμέντα με τα τότε άρθρα;;;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για να μην θυμηθούμε την Κύπρο και την φοβερή διαπραγμάτευση των δεξιών.
Μη τα σκαλίζετε μερικοί, θα βγει η μπόχα πολλών.
Οταν είμαστε πιτσιρικάδες, υπήρχε στην οδό Ακαδημίας κοντά στην Μπενάκη, ένα μαγαζάκι που πούλαγε διάφορα τρύκ.
Ενα από αυτά ήταν και οι αμπούλες βρώμας...
Αυτές τις έπαιρνε χοντρική απ΄ ευθείας από την παραγωγή εκεί δίπλα στην Χαριλάου Τρικούπη που είναι τα γνωστά κομματικά γραφεία...

Είστε επικίνδυνοι για τη χώρα που λέει και ο Αντυς, λόγω χαζομάρας αλλά δεν το κατανοείτε λόγω χαζομάρας.
Άντε να σας πω επιπόλαιους διοτι για να φοροδιαφεύγετε είστε πανέξυπνοι και καλύτεροι από όλους.

-
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πρεμούρα, πανικό και αναζήτηση σωτήρων στην αντιπολίτευση βλέπω.
Η ΝΔ μετά από 7 χρόνια διακυβέρνησης και με την "αντίσταση" που βρίσκει από την αντιπολίτευση, αφού δεν το 'χει κλείσει ακόμα το μαγαζί να πάει σε διακοπές διαρκείας, πάλι καλά.
ναι προφανώς, αφού δεν μας έρχονται οι "σωτήρες" απο την ΝΔ, θα ψάξουμε στην αντιπολίτευση, που ειναι το κακό σε αυτό?
Σωτήρες δεν υπάρχουν ομως, τα κουκιά ειναι μετρημένα, απλά με την ΝΔ ειναι μοιρασμένα σε συγκεκριμένα χέρια.
πόσο δύσκολο ειναι να βελτιώσουμε την δικαιοσύνη μας ? αυτή που καταστρέφει μεθοδικά ο Κυριάκος? απλά πράγματα και οχι "σωτήρες".
Σύμφωνα με την έκθεση της Ε.Ε. για το 2025, στοιχεία της οποίας παρουσίασε ο ομιλητής σε ημερίδα που διεξήχθη στο αμφιθέατρο του υπουργείου Δικαιοσύνης, «το επίπεδο της εκλαμβανόμενης ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι χαμηλό για το ευρύ κοινό (38%) και εξακολουθεί να είναι μέτριο για τις επιχειρήσεις (49%), ενώ συγκριτικά με τις άλλες χώρες-μέλη, στην από το ευρύ κοινό εκλαμβανόμενη ανεξαρτησία η Ελληνική Δικαιοσύνη κατατάσσεται 23η και ως προς τις επιχειρήσεις 16η».
Ψάξε για σωτήρες. Εγώ έχω αναθέσει αυτό το ρόλο στα Θεία και μόνο για τη "σωτηρία της ψυχής μου".

Στην πολιτική για καμιά αντιπολίτευση ψάχνω. Και δεν την βλέπω και πουθενά παναθέμά τη...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ψάξε για σωτήρες. Εγώ έχω αναθέσει αυτό το ρόλο στα Θεία και μόνο για τη "σωτηρία της ψυχής μου".

Στην πολιτική για καμιά αντιπολίτευση ψάχνω. Και δεν την βλέπω και πουθενά παναθέμά τη...
Και οπως σου απάντησα ηδη, σωτήρες δεν περιμένω και δεν ψάχνω γιατι δεν υπάρχουν, αλλά μάλλον δεν με καταλαβαίνεις. Αντιπολίτευση δεν ψάχνεις, γιατι αν υπήρχε, θα φαινόταν ποσο γυμνή ειναι η ΝΔ. αλλά η τράπουλα ειναι σημαδεμένη...
-
Μαζι με τη Ζωη θα κανουν οτι μπορουν για να μη ξεκινησει η δικη μεχρι τις εκλογες. Ουτε τη μνημη του "αδικως χαμενου" παιδιου της δε σεβεται.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ουτε τη μνημη του "αδικως χαμενου" παιδιου της δε σεβεται.
αυτο το συμπέρασμα πως βγαίνει? Ο Ρούτσι επίσης ειναι πολυ πιθανό να κατέβει με την Κωνσταντοπούλου
-
Ουτε τη μνημη του "αδικως χαμενου" παιδιου της δε σεβεται.
αυτο το συμπέρασμα πως βγαίνει? Ο Ρούτσι επίσης ειναι πολυ πιθανό να κατέβει με την Κωνσταντοπούλου
Με ειδες καπου να τους ξεχωριζω και τους δυο?
Στη θεση της θα ηθελα οσο το συντομοτερο να γινει η αποδοση ευθυνων και η οποια τιμωρια αυτων που ευθυνονται, εσυ? -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οταν είμαστε πιτσιρικάδες, υπήρχε στην οδό Ακαδημίας κοντά στην Μπενάκη, ένα μαγαζάκι που πούλαγε διάφορα τρύκ.
Για πολλά χρόνια τα μαγικά του Κρίστοφερ, ήταν πίσω από την Ακαδημίας (στην Φειδίου), μέσα στην στοά του Τιτάνια.
-
Στη θεση της θα ηθελα οσο το συντομοτερο να γινει η αποδοση ευθυνων και η οποια τιμωρια αυτων που ευθυνονται, εσυ?μην βγάζεις τοσο απλά συμπεράσματα, τα νομικά ειναι πολύ πολύπλοκα και πολύ πιθανόν να μην έχουμε όλα τα δεδομένα για να κρίνουμε. Αν εσύ απο μια κίνηση κατάλαβες οτι δεν σέβεται το παιδί της, δικαίωμα σου, εγώ δεν θα το έβγαζα πάντως τόσο απλά. Επίσης, η ίδια η ειπε οτι έχει εσωτερικά θέματα με τον σύλλογο, και για αυτό ακολούθησε την πολιτική , πιθανόν να ισχύει, πιθανόν όχι, θα φανεί. οι λογοι για κάθε κίνηση μπορεί να ειναι σύνθετοι, η απονομή δικαιοσύνσης στην Ελλάδα για μια τέτοια υπόθεση με πολλούς δικηγόρους ειναι κάτι που θα τραβήξει αρκετό χρονο.
-
Στη θεση της θα ηθελα οσο το συντομοτερο να γινει η αποδοση ευθυνων και η οποια τιμωρια αυτων που ευθυνονται, εσυ?μην βγάζεις τοσο απλά συμπεράσματα, τα νομικά ειναι πολύ πολύπλοκα και πολύ πιθανόν να μην έχουμε όλα τα δεδομένα για να κρίνουμε. Αν εσύ απο μια κίνηση κατάλαβες οτι δεν σέβεται το παιδί της, δικαίωμα σου, εγώ δεν θα το έβγαζα πάντως τόσο απλά. Επίσης, η ίδια η ειπε οτι έχει εσωτερικά θέματα με τον σύλλογο, και για αυτό ακολούθησε την πολιτική , πιθανόν να ισχύει, πιθανόν όχι, θα φανεί. οι λογοι για κάθε κίνηση μπορεί να ειναι σύνθετοι, η απονομή δικαιοσύνσης στην Ελλάδα για μια τέτοια υπόθεση με πολλούς δικηγόρους ειναι κάτι που θα τραβήξει αρκετό χρονο.
Οπωτε τους βολευει, δεν εχει κανει μια κινηση μονο αλλα πολλες οι οποιες κατα την κριση μου βγαζουν συμπερασμα. Δεκτο να θες να δωσεις μεγαλυτερο χρονο, εμενα μου αρκει οτι εχω δει μεχρι τωρα.
-
Και εγω το ιδιο θα εκανα , το παιδι δεν γυριζει πισω , ο μονος λογος να θελω ταχιστη διεκπεραιωση της δικης θα ηταν τυχον αποζημιωσεις , που φαινεται δεν την ενδιαφερει .
Αυτο που θελει ειναι να αποδοθουν ευθυνες και να καταδικαστουν οι υψηλα υπευθυνοι και οχι οι σταθμαρχες , με την ελλ δικαιοσυνη και αυτην την κυβερνηση αυτο ειναι απιθανο .
Οποτε πολυ σωστα θελει να μην ειναι οι υπευνοι και κυβερνηση εξ ου φανταζομαι και η προσπαθεια για κομμα .
Θαυμαζω την επιμονη της για εκδικηση , προσωπικα αν ημουν θα επελεγα αλλους τροπους πιο συντομους .
Δεν πιστευω οτι της ηρθε λοξα να κυβερνησει την Ελλαδα .
Επισης κατι που διαβασα και το ενστερνιζομαι , ειναι οτι ηρθε σε επαφη μαλλον για πρωτη φορα με πολιτικους και διαπιστωσε τι τενεκεδες ειναι ολοι τους . Οπως φανταζομαι και οποιος εχει ερθει σε επαφη . Αυτο που διαφερουν με εμας ειναι οτι δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο , ενα τεραστιο εγω και οτι ειναι αδιστακτοι μπροστα στο συμφερον τους .Ε δεν μπορει να δεχτει αυτο , να ευθυνονται τετοιοι ανθρωποι και να την βγαζουν καθαρη . -
Δεν ειναι μονη της σε αυτην την περιπετεια, υπαρχουν συγγενεις και αλλων 56 παιδιων που ουτε με αυτους τελικα συμβαδιζει, το εγω της πανω απο ολα, αυτο δειχνει τουλαχιστον.
-
Η Καρυστιανού ανεξάρτητα από το προσωπικό της δράμα, είναι μια πολύ ικανή και δημιουργική γυναίκα και πολύ επικοινωνιακή.
Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου που κατεβαίνει στην πολιτική, κάθε ικανός άνθρωπος που έχει ένα όραμα και μπορεί να προσφέρει ελπίδα είναι καλοδεχούμενος.
Βλέπω όμως ότι έχει και μεγάλη έπαρση και μάλλον υπερεκτιμά τις δυνατότητές της. Άλλο πράγμα είναι να διαπιστώνεις τα κακώς κείμενα και να καλείς τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί, αυτό είναι σιγουράκι. Όταν έρχεται η ώρα να πεις εσύ τι πρέπει να γίνει και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις ζορίζουν τα πράγματα.
Αν κόψει τα πολλά-πολλά με την Κων/λου και την αριστερά που προσπαθούν να την εκμεταλευτούν. Και δεν παρασυρθεί από το λαικισμό που είναι η εύκολη λύση, ώστε να την λένε 2ο Τσίπρα και να την απορίψουν γρήγορα. Και κάτσει να δουλέψει σοβαρά, να βρει μερικούς σοβαρούς συνεργάτες, να πει μερικές προτάσεις της προκοπής, έχει δυνατότητα σιγά σιγά να δημιουργήσει κάτι πολιτικά ενδιαφέρον σε πρώτη φάση.
-
Δεν ειναι μονη της σε αυτην την περιπετεια, υπαρχουν συγγενεις και αλλων 56 παιδιων που ουτε με αυτους τελικα συμβαδιζει, το εγω της πανω απο ολα, αυτο δειχνει τουλαχιστον.
η ίδια ομως σε αυτό απάντησε οτι δεν κατάφερε να τα βρει με τους ανθρώπους του συλλόγου και της έβαλαν εμπόδια σε πράγματα που ήθελε να κανει. αν ισχύει αυτο΄, δεν της δίνω αδικο, το θέμα ειναι να ξέραμε εκ των έσω τι εχει γίνει στο σύλλογο, με εικασίες δεν βγαίνει συμπέρασμα..
Βλέπω όμως ότι έχει και μεγάλη έπαρση και μάλλον υπερεκτιμά τις δυνατότητές της.
εγώ δεν βλε΄πω κάτι τέτοιο!!! ειναι μια γυναίκα γιατρός αναγνωρισμένη , δεν την λες και μια τυχαία. Αν υπερικτιμάει τις δυνατοτητες της, απλά θα σκοντάψει...αλλά με΄νει να το δουμε
Αν κόψει τα πολλά-πολλά με την Κων/λου και την αριστερά που προσπαθούν να την εκμεταλευτούν.
με την Κων/λου κανεις λάθος, πλακώθηκαν στην Λαρισα, δεν τα έχουν καθόλου καλά, η Κωνσταντοπούλου ξερει οτι χάνει ψη΄φους απο αυτή.
-
Ρε συ Αντυ εάν σου πω ότι όσα λες είναι ένας αχταρμάς λαϊκισμού θα το πίστευες;
Εντοπίζεις λαϊκισμό στους άλλους κιόλας. Ούτε σε ένα θέμα δεν έχεις γνώση αυτών που λες και δεν κάνεις και τον κόπο να ενημερωθείς αλλά γράφεις λέξεις που αρέσουν σε φανατικούς δεξιούς. Αυτό ακριβώς ονομάζεται λαϊκισμός.
Η μη ουσία, η μη παράθεση δεδομένων αλλά λέξεων που απλώς φανατίζουν.
Πες μας τι λένε οι γκουρού. Βάλε τσιτάτα.
-
αν ισχύει αυτο΄, δεν της δίνω αδικο
Και εσυ ο ιδιος ομως με εικασιες σχηματιζεις και εκφερεις αποψη, ""αν ισχύει αυτο΄, δεν της δίνω αδικο""
-
Και εσυ ο ιδιος ομως με εικασιες σχηματιζεις και εκφερεις αποψη, ""αν ισχύει αυτο΄, δεν της δίνω αδικο""
μα δεν μπορώ να την κρίνω, αυτο λέω, γιατί κάθε πλευρά λέει τα δικα της, οποτε δεν παίρνω την θέση άμεσα κανενός. Να κάνω όμως μια πρόβλεψη, ο σύλλογος έχει τελειώσει!!!! και φάνηκε στα πρόσωπα των μελών του συλλόγου, ολος ο συλλογος ηταν η Καρυστιανού, της το αναγνωρίζουν άμεσα η έμμεσα, δεν υπάρχει άνθρωπος αυτή την στιγμή που μπορεί να ηγηθεί.
με χάλασε πάντως που η ίδια είπε, αν θέλετε να παραιτηθώ, να μου το ζητήσετε επίσημα...δεν μου άφησε καλή εντυπωση, λες και ήθελε και τους δύο ρόλους, μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Το πρόβλημα του πολίτικου συστήματος είναι πως ο κόσμος ψάχνει σωτηρία σε κάτι εκτός των υπαρχόντων πολιτικών λύσεων.
Συνεπώς είναι ώρα περισυλλογής για όλους.
Είναι καταλύτης όλη αυτή η κίνηση της, το τι θα βγάλει ως αποτέλεσμα για το πολιτικό σύστημα κανείς δεν γνωρίζει.
Το σίγουρο είναι πως μπήκε μια κουτάλα σε μια σούπα. -
με χάλασε πάντως που η ίδια είπε, αν θέλετε να παραιτηθώ, να μου το ζητήσετε επίσημα...δεν μου άφησε καλή εντυπωση, λες και ήθελε και τους δύο ρόλους, μπορεί να κάνω και λάθος.
Αλλο ενα σημαδι του χαρακτηρα της για εμενα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το πρόβλημα του πολίτικου συστήματος είναι πως ο κόσμος ψάχνει σωτηρία σε κάτι εκτός των υπαρχόντων πολιτικών λύσεων.
Συνεπώς είναι ώρα περισυλλογής για όλους.
Είναι καταλύτης όλη αυτή η κίνηση της.
Δεν ειμαι αντιθετος στο να πολιτευτει αυτη η κυρια, δικαιωμα της ειναι οπως και ολων των Ελληνων πολιτων που το επιθυμουν, οι πρακτικες της στο ενδιαμεσο σταδιο με χαλανε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3