-
Πάρτε να τελειώσουν για να έρθει το καινούριο μοντέλο

Volkswagen T-Roc Dream: Με πρόσθετο premium εξοπλισμό και όφελος 5.000 ευρώ
Εντωμεταξύ αν τη τιμή είχε οριστεί οριακά κάτω από τα 30 θα είχαν αναγκαστεί να κάνουν έξτρα παραγγελία στο εργοστάσιο.
-
Πάρτε να τελειώσουν για να έρθει το καινούριο μοντέλο

Volkswagen T-Roc Dream: Με πρόσθετο premium εξοπλισμό και όφελος 5.000 ευρώ
Εντωμεταξύ αν τη τιμή είχε οριστεί οριακά κάτω από τα 30 θα είχαν αναγκαστεί να κάνουν έξτρα παραγγελία στο εργοστάσιο.
Μπα...δεν πιστεύω ,
έπεσε ήδη κάτω από τα 30 -
Στην παρουσίαση του νέου μοντέλου στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην επίσκεψη στο εργοστάσιο, είπαν ότι συνεχίζει να παράγεται ένα (1) παλιό καθε 3-4 καινούργια
-
Ο αισθητήρας λαδιού του T-Roc προειδοποιεί και σε περίπτωση υψηλής στάθμης! Και σου ζητάει να αφαιρέσεις λάδι. Ενδιαφέρον και αχρείαστο να είναι.

-
Αυτό είναι χρήσιμο επειδή συμπληρώνεις συνέχεια με το χέρι, οπότε πόσο να μπορείς να υπολογίσεις...

-
Δεν είναι και τόσο χρήσιμο!
Για vag μιλάμε!!!
Όσο και να βάλεις, σε λίγο θα είναι πάλι σε κανονική στάθμη (θα το έχει κάψει ή θα το έχει χάσει)! Το ποσό λίγο εξαρτάται, αλλά σιγά, αυτό μαθαίνεται μετά από 1-2 συμπληρώματα. -
Πω πω κακιούλες χρονιαρες μέρες!!!
-
Πω πω κακιούλες χρονιαρες μέρες!!!
Οι μέρες είναι ότι πρέπει!!!
Κάθεσαι με καφέ, τσιπουράκι ή ουισκάκι μιλάς με συνανθρώπους και ανάμεσα σε σοβαρές κουβέντες πετάς και καμιά καφριλίτσα!!!
Πέρα από την πλάκα ο αισθητήρας υψηλής στάθμης λαδιού είναι χρήσιμος!
Αν τον είχαν τα civic, θα είχαν εντοπίσει πιο σύντομα το θέμα με το oil dilution!Πω πω τι είπα πάλι, ανέφερα προβλήμα (με λάδια κιόλας!!!) Honda, σε τοπικ για vw!!!
-
Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σήμερα μου έκανε αναβάθμιση στο infotnment (TROC Dream 2025) στις εφαρμογές και εξαφανίστηκε το εικονίδιο του spotify. Έκανα hard reset (κράτησα το κουμπί για 10-15 sec) έκανε επανεκίνηση αλλά δεν εμφανίστηκε πάλι. Πάω στο shop να το ξαναβάλω αλλά μου λέει ότι έχω παρωχημένη έκδοση του shop να κάνω αναβάθμιση. Πάω στην αναβάθμιση αλλά μου λέει δεν έχει άλλη. Κοιτάω τις εφαρμογές και μου λέει ότι έχω την έκδοση του 24/12/2025 δηλαδή σημερινή. Έτυχε σε κανέναν; -
-
@vangelis1 said in VW T-Roc:
Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σήμερα μου έκανε αναβάθμιση στο infotnment (TROC Dream 2025) στις εφαρμογές και εξαφανίστηκε το εικονίδιο του spotify. Έκανα hard reset (κράτησα το κουμπί για 10-15 sec) έκανε επανεκίνηση αλλά δεν εμφανίστηκε πάλι. Πάω στο shop να το ξαναβάλω αλλά μου λέει ότι έχω παρωχημένη έκδοση του shop να κάνω αναβάθμιση. Πάω στην αναβάθμιση αλλά μου λέει δεν έχει άλλη. Κοιτάω τις εφαρμογές και μου λέει ότι έχω την έκδοση του 24/12/2025 δηλαδή σημερινή. Έτυχε σε κανέναν;Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Σε T-roc Dream Σεπ 2025 δεν παρατήρησα να έκανε αναβάθμιση ενώ το Spotify είναι κανονικά στη θέση του.
-
Φίλος ψάχνει αυτοκινητο και είδε αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48290474-volkswagen-t-roc
Πως σας φαινεται σαν τιμή χρονολογία εξοπλισμο?
Εγω εχω καιρο να ασχοληθώ με μοντέλα κλπ οποτε δεν εχω ιδεα για να εκφέρω γνωμη.
Μου ανέφερε οτι ειναι ακόμα στην εγγύηση σαν θετικο.Δεν θελει μικρό στυλ yaris polo αλλα μικρομεσαίο ή μικρό suv
-
@nikos-golf said in VW T-Roc:
Φίλος ψάχνει αυτοκινητο και είδε αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48290474-volkswagen-t-roc
Εγω εχω καιρο να ασχοληθώ με μοντέλα κλπ οποτε δεν εχω ιδεα για να εκφέρω γνωμη.
Μου ανέφερε οτι ειναι ακόμα στην εγγύηση σαν θετικο.Δεν θελει μικρό στυλ yaris polo αλλα μικρομεσαίο ή μικρό suv
Πολύ καλό φαίνεται, με λίγα χιλιόμετρα, σε καλή τιμή και εντός εγγύησης. Είναι μετά το '22, άρα είναι το facelift που έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις.
Μόνο αρνητικό ότι δεν έχει κάμερα οπισθοπορείας, ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι πληρέστατος σ' αυτή την έκδοση style.
-
@nikos-golf said in VW T-Roc:
Είναι η χειρότερη στιγμή για να πουλήσεις T-Roc και ίσως η καλύτερη για να αγοράσεις κάποιο σε καλή τιμή.
Είναι ελάχιστα τα χειροκίνητα Style 1.5 (μόνο 5 στο car) και άλλα τόσα τα Life.
Οι ιδιώτες πουλάνε από 23200 έως 27000, ενώ οι έμποροι ξεκινούν από 21900€λ,
οπότε πιστεύω ότι σηκώνει παζάρι η τιμή.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αυτόματα (+1500€ καινούργια) ξεκινούν από 23800 και με 24000€ βρίσκει και μοντέλο 6/2024 με κάμερα πίσω
https://www.car.gr/s/6ukmnp4n/ -
Ένας χρόνος t roc. Όλα καλά. Χριστουγεννιάτικο δώρο τα αναμμένα λαμπάκια για χαλασμένο led και μπαταρία κλειδιού. Η δικιά μου bmw, απλά για τη σύγκριση, ούτε κιχ στο ίδιο διάστημα.
-
@green-power said in VW T-Roc:
Ένας χρόνος t roc. Όλα καλά. Χριστουγεννιάτικο δώρο τα αναμμένα λαμπάκια για χαλασμένο led και μπαταρία κλειδιού. Η δικιά μου bmw, απλά για τη σύγκριση, ούτε κιχ στο ίδιο διάστημα.
Ποιανού είναι το T-Roc?
-
Ποιο led χάλασε; Είχα διαβάσει στα forum για ένα led που καίγεται στα μοντέλα του '24 και περιμένανε από τη vw να κάνει ανάκληση. Εννοείται με την αναμονή θα μείνουν

-
-
-
ασημαντα προβληματα, εγγυηση δεν εχει?
VW T-Roc