-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Γιατί ΑΠΌ αφού είναι η κορυφαία έκδοση ;
Από 22900 ξεκινάει.
Μάλλον λόγω ηλιοροφης, δεν πρέπει να είναι στάνταρ
ΥΓ. Βρε @criuser μετοχε, ανεβαζουμε δοκιμαρα του 2008 GT , κάνε ένα λαικ.....γμτ την αστική μου ευγένεια

-
Έκανα εγώ!
Τι κερδίζω;
-
-
Tο σχόλιο ήταν για τον επόμενο σχολιαστή που τσίμπησε και είπε για λήζινγκ...

-
Black friday 3000+ εκπτωση στο hybrid
-
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τι είναι τηλεόραση;
Έως 3.000 λέει στο site, σε όλα τα 2008 είναι από 3.000; -
Τρελάθηκε ο @criuser και τα δίνει τσάμπα;
-
Προσφορες που μου εστειλαν σημερα

-
Για ποιες εκδόσεις?
-
@kkostask said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για ποιες εκδόσεις?
Allure και οι 2
Βενζινη και hybrid -
Πω πω ξεβρακωμα μεγαλύτερο και από τους Κινεζους! Χαχαχαχα!
Με καραμπίνα θα έμπαινα στην αντιπροσωπεία αν είχα αγοράσει πρόσφατα.
Αν και δίνω ελάχιστες πιθανότητες να έχει αγοράσει κάποιος ιδιώτης την έκδοση allure, ούτε καν σε leasing, μόνο οι βασικές εκδόσεις κυκλοφορούν από ότι βλέπω και κυρίως leasing.
-
@kkostask said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για ποιες εκδόσεις?
Allure και οι 2
Βενζινη και hybridΑπλώς αύξησαν την ήδη υπάρχουσα έκπτωση (2800€) κατά 1000€ περίπου

-
Προσφορες που μου εστειλαν σημερα
Προσφορά σε εσένα?
ΣΕ ΕΣΕΝΑ?

-
Αφού δεν τολμάει να πατήσει…

-
@georgemit said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τρελάθηκε ο @criuser και τα δίνει τσάμπα;
Τοπικές εκπτώσεις με οδηγίες @criuser για να κρατήσει τον @alex-mix εκτός αντιπροσωπειών στην Αθήνα και χάσει προσωπικό!!!
-
Μπορεί η στρατηγική του ομίλου, να είναι η Σιτροέν να είναι φτηνότερη από την Πεζώ και κοντά στην Οπελ, ενώ η Φίατ να είναι πιο χαμηλά από όλους, αλλά αυτά δεν ισχύουν σε όλες τις χώρες, γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες, είτε για το όνομα της κάθε μάρκας, είτε για την γενικότερη αγοραστική δύναμη του τοπικού καταναλωτή.
Ετσι εδώ η ύπαρξη του 3 Αιρκρος και του C4 σε καλές τιμές, συν το γεγονός ότι στο παρελθόν πριν το 3008, η Σιτροέν πούλαγε περισσότερο από την Πεζώ και την ξέρει περισσότερο ο κόσμος, δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις πωλήσεις της Πεζώ.
Το ίδιο θα ισχύσει και για το 3008 και το Γκράντλαντ, με τις τιμές πρόκληση που έχει το νέο 5 αιρκρος, στα 32000 η μεσαία έκδοση της υβριδικής και στα 36000 η πλούσια.
Μιλάμε για αμάξι που είναι μεταξύ C suv και D suv, με 4,65 μήκος και 2,78 μεταξόνιο.
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
.
Μιλάμε για αμάξι που είναι μεταξύ C suv και D suv, με 4,65 μήκος και 2,78 μεταξόνιο.
Και με κινητήρα b-suv

-
Πάντως για όποιον θέλει ευρύχωρα μια χαρά προτάσεις grandland και το c5 aircross ωραίο, το 3008 περισσότερη μούρη φυσικά. Γνώμη μου όπως το ζω, μια χαρά τραβανε για όποιον δεν θέλει ιδιαίτερα σπορ φάση ή τρελή οικονομία οπότε πάει Toyota(αν και νομίζω αυτά πρέπει να αντιστοιχούν τα μεγέθη τους στο rav4 που είναι άλλη κατηγορία τιμής)
-
@savas89 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Πάντως για όποιον θέλει ευρύχωρα μια χαρά προτάσεις grandland και το c5 aircross ωραίο, το 3008 περισσότερη μούρη φυσικά. Γνώμη μου όπως το ζω, μια χαρά τραβανε για όποιον δεν θέλει ιδιαίτερα σπορ φάση ή τρελή οικονομία οπότε πάει Toyota(αν και νομίζω αυτά πρέπει να αντιστοιχούν τα μεγέθη τους στο rav4 που είναι άλλη κατηγορία τιμής)
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κινητήρας για αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα.
-
@vdx said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@savas89 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κινητήρας για αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα.
Εμένα στο 5008 μου φαίνεται επαρκής και γεμάτος που ταξίδεψα άνετα, τώρα βουνό θα πω εμπειρία όταν ανέβω

PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)