-
Λογικό, μιας και ο μέσος έμπορας προσπαθεί να πουλησει yaris του 2017 με πλαστικά τάσια 15.000 ευρώ σε υποψήφια θύματα
Δεν έχεις άδικο. Δικος μου άνθρωπος πήρε 13,5κ yarisaki το 18, άραγε πόσο θα μπορούσε να το πουλήσει; Και του είχα πει να πάρει το hybrid νομίζω 3κ παραπάνω.θα τα είχε βγάλει και θα το πουλούσε όσο το πήρε 7 χρόνια μετά..
Άλλη φίλη πρόπερσι, πήρε yaris του 2015, βενζίνη μη υβριδικό, χειροκίνητο, 15.000...
Άρα κάποιος το πούλησε μάλλον παραπάνω από ότι το πήρε. Οκ για αυτό τώρα υπάρχουν νέα leapmotor στα 15 αμιγώς ηλεκτρικό ότι πρέπει για πόλη
(αν πούμε ότι το yaris.το εχει για πόλη),.να σταματήσει η αισχροκέρδειαΓιατι αισχροκερδεια απο τον ιδιωτη, στην τιμη της αγορας το πουλησε, αν ηταν δικο σου θα το πουλαγες για 10000? Αλλος ενας σοβαρος λογος που πολλοι επιλεγουν την τογιοτα.
Ναι ήταν λάθος όρος αλλά γιατί να μην πάρεις c3 17900 (φτωχό βέβαια) ή dolphin surf 17 και να πάρεις ένα απλό yaris 8ετιας 15κ , μάλιστα μη υβριδικό
Για πες, μάστορα @ilias-a.
Γιατί να πάρει Toyota;Να πω εγω τι? Η αποφαση του αγοραστη ηταν αυτη.
-
Λογικό, μιας και ο μέσος έμπορας προσπαθεί να πουλησει yaris του 2017 με πλαστικά τάσια 15.000 ευρώ σε υποψήφια θύματα
Δεν έχεις άδικο. Δικος μου άνθρωπος πήρε 13,5κ yarisaki το 18, άραγε πόσο θα μπορούσε να το πουλήσει; Και του είχα πει να πάρει το hybrid νομίζω 3κ παραπάνω.θα τα είχε βγάλει και θα το πουλούσε όσο το πήρε 7 χρόνια μετά..
Άλλη φίλη πρόπερσι, πήρε yaris του 2015, βενζίνη μη υβριδικό, χειροκίνητο, 15.000...
Άρα κάποιος το πούλησε μάλλον παραπάνω από ότι το πήρε. Οκ για αυτό τώρα υπάρχουν νέα leapmotor στα 15 αμιγώς ηλεκτρικό ότι πρέπει για πόλη
(αν πούμε ότι το yaris.το εχει για πόλη),.να σταματήσει η αισχροκέρδειαΓιατι αισχροκερδεια απο τον ιδιωτη, στην τιμη της αγορας το πουλησε, αν ηταν δικο σου θα το πουλαγες για 10000? Αλλος ενας σοβαρος λογος που πολλοι επιλεγουν την τογιοτα.
Ναι ήταν λάθος όρος αλλά γιατί να μην πάρεις c3 17900 (φτωχό βέβαια) ή dolphin surf 17 και να πάρεις ένα απλό yaris 8ετιας 15κ , μάλιστα μη υβριδικό
Ονομα, ιστορια, γουστο, παραδοση.
Γούστα είναι αυτά!
-
Να ενημερώσω ότι ο αγοράζων/ουσα μτχ, έχει όντως ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.
Επίσης δεν είναι λογικό για αυτόν να πάρει καινούργιο μια βασική έκδοση και να ζοριστεί.
Μην σκέφτεστε όπως οι αγοραστές καινούργιων.
Το πόσα λεφτά έχει διαθέσιμα κάποιος τα γνωρίζει εκείνος και μόνο.
-
Πήρε μεταχειρισμένο την πιο βασική έκδοση που είχε βγει το 2017!
Πλαστικά τάσια στις ρόδες...
Αυτά παθαίνεις άμα ψωνίζεις στα τυφλά.
Άνετα έπαιρνε το Dolfun surf me 17.300. -
Ο αγοραστής μεταχειρισμένου Yaris είναι το άκρον άωτον του αγοραστή BYD. Ψάχνει την αξιοπιστία ενός γνωστού ονόματος και ενός συμβατικού εννοείται οχήματος. Δεν θέλει να μπλέξει ούτε με νέες τεχνολογίες, ούτε με άγνωστες κινέζικες εταιρείες!
-
Να επανέλθουμε στο θέμα λοιπόν

Το δελφινάκι μου έκλεισε ένα χρόνο με 18500 χλμ

Το πήγα και στον Σφακιανάκη για τον δωρεάν ετήσιο ελέγχο. Όλα γκούντ, μια αναβάθμιση στον αερόσακο μου είπαν μόνο ότι πέρασαν.
Αγόρασα ένα πινελάκι (25€), καθώς κάποιοι @%*&^? όταν ανοίγουν την πόρτα τους δε προσέχουν και μου σημάδεψαν τη πόρτα του συνοδηγού
Επίσης κονόμησα ένα σημάδι στο καπώ, από χαλίκι που έφυγε από φορτηγό στον περιφερειακό.
Πέρα από αυτά, το αμάξι είναι σα καινούργιο, ούτε τριξίματα, ούτε βλάβες, ούτε glitches. Με τις αναβαθμίσεις βελτιώθηκε πολύ το software. Επίσης τώρα τελευταία χρησιμοποιώ συχνά τους χάρτες του, που δείχνουν και ποσοστό μπαταρίας στην άφιξη. Δεν είναι τόσο ακριβές όμως στα μποτιλιαρίσματα (πιάνει μόνο τα πολύ ζόρικα), εκεί το google maps είναι καλύτερο.
Το προγραμματισμένο σέρβις είναι στα 30.000 χλμ οπότε έτσι όπως φαίνεται θα πάω πριν τα 2 χρόνια. -

Το πήγα και στον Σφακιανάκη για τον δωρεάν ετήσιο ελέγχο. Όλα γκούντ, μια αναβάθμιση στον αερόσακο μου είπαν μόνο ότι πέρασαν.
Αγόρασα ένα πινελάκι (25€), καθώς κάποιοι @%*&^? όταν ανοίγουν την πόρτα τους δε προσέχουν και μου σημάδεψαν τη πόρτα του συνοδηγού
Επίσης κονόμησα ένα σημάδι στο καπώ, από χαλίκι που έφυγε από φορτηγό στον περιφερειακό.
Πέρα από αυτά, το αμάξι είναι σα καινούργιο, ούτε τριξίματα, ούτε βλάβες, ούτε glitches. Με τις αναβαθμίσεις βελτιώθηκε πολύ το software. Επίσης τώρα τελευταία χρησιμοποιώ συχνά τους χάρτες του, που δείχνουν και ποσοστό μπαταρίας στην άφιξη. Δεν είναι τόσο ακριβές όμως στα μποτιλιαρίσματα (πιάνει μόνο τα πολύ ζόρικα), εκεί το google maps είναι καλύτερο.
Το προγραμματισμένο σέρβις είναι στα 30.000 χλμ οπότε έτσι όπως φαίνεται θα πάω πριν τα 2 χρόνια.Σχετικά με το δικό του navigation.
Α. Εχεις βρει τρόπο να βλέπεις εναλλακτικές διαδρομές;
Β. Σου δουλεύει το «avoid tolls»; -

Το προγραμματισμένο σέρβις είναι στα 30.000 χλμ οπότε έτσι όπως φαίνεται θα πάω πριν τα 2 χρόνια.Σχετικά με το δικό του navigation.
Β. Σου δουλεύει το «avoid tolls»;Α. Όχι. Αν και στη πορεία, μου έχει τύχει να μου προτείνει καλύτερη διαδρομή.
Β. Δε το έψαξα, καθώς το τελευταίο μήνα περίπου που το δουλεύω δε χρειάστηκε να πιάσω εθνική.ΥΓ Πιο πριν δούλευα του google maps, τώρα με hotspot από το κινητό για να μη τρώω τα δεδομένα της κάρτας, δουλεύω το δικό του. Επίσης σε μια μακρινή δοκιμαστική διαδρομή, μου έβγαλε και σε ποιο σημείο να φορτίσω, για πόση ώρα και πόσο ποσοστό να πάρω. Έπρεπε όμως να το συγκρίνω και με το abrp, για να δω ακρίβεια. Θα το κάνω με τη πρώτη ευκαιρία.
-
ΥΓ Πιο πριν δούλευα του google maps, τώρα με hotspot από το κινητό για να μη τρώω τα δεδομένα της κάρτας, δουλεύω το δικό του.
Δεν γνωριζω ποσο χρησιμοποιεις τις εφαρμογες τους αυτοκινητου, αλλα αν το δουλευεις μονο για navigation και spotify, μην αγχωνεσαι με τα data. Οι συγκεκριμενες εφαρμογες καταναλωνουν πολυ λιγο.
Σε ασχετο θεμα, βλεπα το electro και ψηνομουν να το βαλω, αλλα ειδα οτι με το τελευταιο firmware που πηραμε (πριν μηνες) εχει "κλειδωσει" το λειτουργικο η byd. Για να το βαλεις πλεον, πρεπει να κανεις downgrade, να βαλεις το electro και μετα να κανεις update (ωστε να ξανα ερθεις στην εκδοση λειτουργικου που βρισκομαστε τωρα). Ισως καποια στιγμη να το δοκιμασω, καθως προσφερει αρκετες προσθετες δυνατοτητες
-
Να σου πω. .. το τελευταίο firmware έχει συνομιλία με το αυτοκίνητο με ΑΙ?
-
Μου έχει κάνει μπλοκ ο Ντετολης, εάν ναι να μην ρωτώ και κουράζω το νήμα.
-
-
Κλείνω σε 10 μέρες χρόνο κ είμαι εδώ...!

Πρέπει να κλείσω ραντεβού Σφακ? Ή σκάω μύτη έτσι?
Το δικό του nav βγάζει πότε να φορτίσεις πόσο κ πού. Το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό σε ταξίδι.
Κ εγώ σούπερ ευχαριστημένος με την ποιότητα κ την ευκολία του. Δεν κάνει κανένα τριγμο σε βαθμό παρεξήγησης....
16,1 συνολική κατανάλωση με χρήση κ σε αυτοκινητόδρομο. Είναι πολύ άνετο για αυτό που θέλω, κυρίως κίνηση στην πόλη περιαστικά κ κάποια ταξίδια.
Δεν είναι στημένο για σπορ οδήγηση , αλλά για άνεση. Αλλά, αν το εμπιστευτείς κ το τοποθετήσεις σε γραμμή ομαλά κ κάνει τη μεταφορά βάρους στρίβει αξιοπρεπέστατα.
Έχει βάλει κανείς εδώ dash cam? Θέλει κ το καλώδιο? Δουλεύει σωστά?
-
Κλείνω σε 10 μέρες χρόνο
Πρέπει να κλείσω ραντεβού Σφακ? Ή σκάω μύτη έτσι?
Το δικό του nav βγάζει πότε να φορτίσεις πόσο κ πού. Το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό σε ταξίδι.
Κ εγώ σούπερ ευχαριστημένος με την ποιότητα κ την ευκολία του. Δεν κάνει κανένα τριγμο σε βαθμό παρεξήγησης....
16,1 συνολική κατανάλωση με χρήση κ σε αυτοκινητόδρομο. Είναι πολύ άνετο για αυτό που θέλω, κυρίως κίνηση στην πόλη περιαστικά κ κάποια ταξίδια.
Δεν είναι στημένο για σπορ οδήγηση , αλλά για άνεση. Αλλά, αν το εμπιστευτείς κ το τοποθετήσεις σε γραμμή ομαλά κ κάνει τη μεταφορά βάρους στρίβει αξιοπρεπέστατα.
Έχει βάλει κανείς εδώ dash cam? Θέλει κ το καλώδιο? Δουλεύει σωστά?
Εχουν αλλάξει το χρόνο για σέρβις και το έχουν πάει στα 2 χρόνια. Πρέπει να σου έχει έρθει και σχετικό email.
Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά δελφίνια δεν έχουν περασμένη την καλωδίωση για την μαμά dashcam. Μπορείς να αγοράσεις το καλώδιο και την κάμερα και να τα περάσεις μόνος σου, αλλά μου φάνηκε αρκετή μανούρα σε βίντεο που είδα. Προσωπικά αγόρασα μια viofo και πέρασα τα καλώδιο γύρω γύρω έως την κονσόλα και τη θύρα usb.
-
-

Και η δική μου κατανάλωση. Κίνηση περίπου 60% κέντρο Θεσσαλονίκης και περιφερειακός, 35% επαρχιακές οδοί (Χαλκιδική) και 5% εθνικές οδοί.
Σχετικά με το δικό του navigation.
Β. Σου δουλεύει το «avoid tolls»;Το έψαξα παραπάνω
Α. Όχι
Β. Όχι. Το ρυθμίζεις στο avoid tolls και όταν ξεκινήσεις πλοήγηση βγάζει σύντομο μήνυμα ότι δε μπορεί να τα αποφύγει. Ίσως φτιαχτεί μελλοντικά σε κάποιο update;Το δικό του nav βγάζει πότε να φορτίσεις πόσο κ πού. Το είχα δοκιμάσει πριν πολύ καιρό σε ταξίδι.
Το ποσοστό μπαταρίας στην άφιξη στο βγάζει με ακρίβεια;
Χθες έκανα μια δοκιμαστική διαδρομή και έβαλα την ίδια διαδρομή και στο abrp. Της BYD ήταν αισιόδοξη (κατανάλωση 5%), του abrp απαισιόδοξη (7%), η πραγματική βγήκε στη μέση (6%)
Σε μεγαλύτερες αποστάσεις δε ξέρω πόσο ακριβείας είναι.
Επίσης το abrp το έχω σε φρι έκδοση, δε περιλαμβάνει κίνηση, καιρό κτλ, ενώ της byd έχει τουλάχιστον κίνηση στα υπόψη, ίσως εκεί βρίσκεται η διαφορά.Εχουν αλλάξει το χρόνο για σέρβις και το έχουν πάει στα 2 χρόνια. Πρέπει να σου έχει έρθει και σχετικό email.
Ναι, ήρθε email (σε μένα στις 11 Μαρτίου) που ενημερώνει για τα 2 χρόνια / 30.000 χλμ για τα σέρβις. Ήρθε όμως και μεταγενέστερο (στις 24 Μαρτίου) με το οποίο δίνει "την παροχή του Δωρεάν Σέρβις για τα πρώτα 3 χρόνια χρήσης του οχήματος σας" και στο ίδιο μήνυμα έχει μια σημείωση:

Δεν ήρθε άλλο email που να ακυρώνει αυτό το δωρεάν ετήσιο έλεγχο.
Μια ώρα περίπου πήρε ο έλεγχος, είχα κλείσει ραντεβού, το πιάσανε αμέσως.edit
Σου προτείνουν να σου αλλάξουν και τα λάστιχα μπρος-πισω -
Θα τους είχαν τελειώσει οι μύγες...

-
Μάλλον δε χαλάνε τα κινέζικα...

-
Πως να χαλάσει κάτι που δεν υπάρχει...

-
Το πιασες επιτέλους
Αν δεν υπάρχει κινητήρας, κιβώτιο, τα φρένα δε χρειάζονται, τι να επισκευάσουν;
Νερό στους υαλοκαθαριστήρες και έφυγες
BYD forum