-
Ειμαστε σε φάση αναζήτησης του ποιο καταλλήλου αυτοκινήτου για την οικογένεια μας
Πρόκειται να αντικαταστήσουμε το δευτερο αυτοκίνητο της οικογένειας (suzuki splash 2008) με βασικό αυτοκίνητο το BMW X2 U 10
Τετραμελής οικογένεια (αρκετα ψηλοί (1,90 % 178 ) αντρας γυναικα και 2 παιδια εξίσου ψηλά
εχω δει αρκετα B suv καποια δεν μας χωρανε θα έλεγα ,εχω καταληξει να κοιταω 3 αυτοκίνητα
1 Alfa romeo Junior
2 Bmw 120 και ας μην ειναι ειναι suv
3 BYD Atto 2 αν παω σε ηλεκτροκίνησηΕχω οδηγησει την 1 με πολυ καλές εντυπώσεις ,θελω την γνωμη σας απο καποιους κατοχους ή οποιαδήποτε αλλη εκδοχη εχετε να προσθέσετε
-
@giatros01 said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Τετραμελής οικογένεια (αρκετα ψηλοί (1,90 % 178 ) αντρας γυναικα και 2 παιδια εξίσου ψηλά
Bmw 120 και ας μην ειναι ειναι suv
Χωράτε στην 120??
-
Φυσικά 120,αλλά μη μπαίνετε μπουλουκι
-
@polistas said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Bmw 120 και ας μην ειναι ειναι suv
Χωράτε στην 120??
Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα.
-
@dimitrioskosmas said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Φυσικά 120,αλλά μη μπαίνετε μπουλουκι
χαχαχαχαχα
Ψηλοί και ψάχνετε αυτοκίνητο;; Έρχεται ο cruiser...
Μου κάνει εντύπωση η junior. Πανέμορφη, αλλά σας χωράει;
Γιατί αυτά τα 3; είναι αυτά που σας χωράνε ή είναι αυτά που σας αρέσουν και ας μη σας χωράνε;
Ας πούμε από b suv πρέπει να σας χωράει το kamiq και το T-roc. -
Στην 1 δε χωρατε. Δεν είναι αμαξι για 4μελη οικογένεια ψηλών. Μέχρι δικαβαλο και οτι δε χωράει στο χώρο αποσκευων μπαίνει στο πισω κάθισμα. Καλύτερα ενα b suv.
-
@spi_duster said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Στην 1 δε χωρατε. Δεν είναι αμαξι για 4μελη οικογένεια ψηλών. Μέχρι δικαβαλο και οτι δε χωράει στο χώρο αποσκευων μπαίνει στο πισω κάθισμα. Καλύτερα ενα b suv.
γενικα τα b-suv ειναι απογοητευση για τους πίσω, καλύτερα συμβατικο τυπου golf
-
@spi_duster said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Και όμως η φ40/70 είναι καλύτερη από πολλά β σου
Για δεύτερο με μήκος περί τα 4,1m οι χώροι του Τ-κρος είναι άψογοι
-
Ας τα δοκιμάσουν οι ίδιοι. Μπορεί να είναι πολύ λεπτοί.
-
Στα 1.90 στην Alfa δεν χωράς και αν χωράς δεν κάθεται κανείς πίσω σου, στην πεμβε θα κάνεις βαθύ κάθισμα για να μπεις, το atto αν ο χώρος για το κεφάλι είναι ok μια χαρά. Αν παίζουν μόνο αυτά δηλαδή…
Μπες σε ένα mini countryman u25 να «μηδενίσεις» τα κριτήρια στο τι σημαινει «έχω χώρο» (γιατί αν κοιτάς στριμωγμένα θα καταλήξεις να πάρεις το λιγότερο στριμμένο που όμως πάλι θα είναι στριμωγμένο) και μετά ξαναδοκίμασε τα, κάτι μου λέει ότι θα τα απορρίψεις όλα.
-
Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη suv στην οικογένεια είναι καλύτερο να πάτε σε μικρομεσαίο hatchback.
Θα το εκτιμήσουν και τα παιδιά.
-
-
Ποια είναι τα Β SUV που δοκιμάσατε και έχουν χειρότερους χώρους από μια Alfa Romeo Junior;
Θα ήταν καλό επίσης να προσθέσεις και τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις. Το Splash είναι ένα μικρό πόλης, αν πήγαινες σε αντίστοιχο μικρό ηλεκτρικό, θα μπορούσες να κοιτάξεις το Inster για παράδειγμα.
-
Bmw 120
Με διαφορά το καλύτερο αυτοκίνητο της λίστας (ακριβώς επειδή ΔΕΝ είναι SUV).
Αναποφάσιστος αγοραστής