Λοιπον εχουμε αυτους που το εχουν δει απο κοντα και τους αρεσει και αυτους που δεν το εχουν δει απο κοντα μονο απο φωτογραφια και δεν τους αρεσει...
Τα συμπερασματα δικά σας
Οποιου του αρεσει και εχει τα φραγκα το παιρνει....απλό
Best posts made by giatros01
-
RE: BMW X2 2024posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: Αναποφάσιστος αγοραστήςposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@jamesd said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Στα 1.90 στην Alfa δεν χωράς και αν χωράς δεν κάθεται κανείς πίσω σου, στην πεμβε θα κάνεις βαθύ κάθισμα για να μπεις, το atto αν ο χώρος για το κεφάλι είναι ok μια χαρά. Αν παίζουν μόνο αυτά δηλαδή…
Μπες σε ένα mini countryman u25 να «μηδενίσεις» τα κριτήρια στο τι σημαινει «έχω χώρο» (γιατί αν κοιτάς στριμωγμένα θα καταλήξεις να πάρεις το λιγότερο στριμμένο που όμως πάλι θα είναι στριμωγμένο) και μετά ξαναδοκίμασε τα, κάτι μου λέει ότι θα τα απορρίψεις όλα.
Στην junior χωραμε ικανοποιητικά ,πχ εκει που δεν μπαιναμε με τιποτα ηταν το avenger
στην 1 εξισου ικανοποιητικά
το mini εχει μεγαλους χωρους αλλα ειναι σαν να παιρνουμε ενα δευτερο μεγαλο -
@sargus said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
@dimitrioskosmas said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Φυσικά 120,αλλά μη μπαίνετε μπουλουκι
χαχαχαχαχα
Ψηλοί και ψάχνετε αυτοκίνητο;; Έρχεται ο cruiser...
Μου κάνει εντύπωση η junior. Πανέμορφη, αλλά σας χωράει;
Γιατί αυτά τα 3; είναι αυτά που σας χωράνε ή είναι αυτά που σας αρέσουν και ας μη σας χωράνε;
Ας πούμε από b suv πρέπει να σας χωράει το kamiq και το T-roc.επειδη ειναι το δευτερο αυτοκίνητο είναι αυτο που θα οδηγάει η συζυγος οπότε είναι και θεμα τι αρεσει σχεδιαστικά και στην ίδια πρεπει να συνδιασουμε πρακτικότητα ομορφιά και χώρους
Το αυτοκινητο θα κανει μετακινησεις μεσα σε επαρχιακη πολή και απο στασεις κυριως μεχρι 150 χλμ για τα μεγαλα ταξιδια υπάρχει η Χ2 -
RE: Alfa Romeo Junior (B-SUV)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Μα καλά ασχολείστε ακομα με βλακειες ανύπαρκτα αυτοκινητα!?!
το αμαξι εχει χαρακτηρα τουλάχιστον δεν ειναι Yaris cross

-
Λοιπον
Μέχρι τωρα έχω οδηγησει τα εξής:
BMW 120 είναι και το ποιο γνωριμο σε εμενα λόγω της Χ2.Εχει πολυ καλή οδηγική συμπεριφορά καλά κρατηματα και την γνωστη ποιοτητα κατασκευης ,σε αρκετα υψηλα στανταρ ,όσον αφορα για τα κοστη είμαι γνωστης λόγω και του μεγαλου,απλά δεν ειναι SUV
Κόστος 33390 χωρις να υπολογίζω καποια εκπτωσηAlfa romeo Junior οδηγικά αρκετα καλή, σφιχτη αναρτηση ,όχι ποιοτικό εσωτερικό(το περίμενα καλύτερο σε αυτην την τιμή) οι χωροι πίσω που πήρα 2 φιλους 180 και 185 ήταν ικανοποιητικοί αλλα δεν ηταν ανετοι ,το αμαξι μου αφησε πάντως μια πολυ καλή εντύπωση ,να πω την αληθεια το περιμενα χειρότερο ,Εδω δεν εχω ιδέα για τα κοστη συντηρησης
Κόστος 33267 με εκπτωσηJeep Avenger Οδηγικά ποιο αδιάφορο απο την junior οχι τοσο καλα κρατηματα ,ποιο syv ποιο ανετο πίσω ,οχι καλή ποιοτητα κατασκευης ,Δεν θα πω οτι μου άρεσε το περίμενα καλύτερο
Κόστος δεν ρωτησα
-
RE: BMW X2posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Βγήκε και επίσημα το Αρκάνα της προπέλας....

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/bmw-x2-kai-bmw-ix2/
Από την κύρια φωτό το πίσω τελείωμα μοιάζει με το σουζούκι σ-κρος
ποιο Suzuki ρε παιδιά?
δείτε και τις τιμές
είναι σούπερ για BMW -
RE: BMW X2 2024posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
θα περίμενα μια τετοια ειδους παρουσιαση και απο αλλους αυτου του ειδους βλέπε saribal αλλα να που ηρθε απο την Θεσσαλονική
Το αυτοκίνητο από κοντά είναι πολύ ποιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες , βέβαια υπάρχουν διαφόρων ειδών απόψεις....
Η αλλαγή στην τιμή πάντως σχολιάστηκε αρνητικά και από την αντιπρόσωπο της εταιρίας
Εγώ πάντως που είναι 1.90 και μπήκα μέσα καθόμουν ποιο άνετα πίσω από την δίκη μου F48 ,μπροστά είναι το ίδιο άνετη
Μου φάνηκε λίγο παράξενο το καινούργιο πάνελ μπροστά και έψαχναν το μοχλοδιακοπτη στο κέντρο της κονσόλας ,ίσως το μοναδικό αρνητικό για εμένα αν και νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας
ο χώρος αποσκευών καλός και τέλος ναι εμένα τα πίσω φώτα δεν μου έκαναν αρνητική εντύπωση
Youtube Video -
@polistas said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
@giatros01 said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Τετραμελής οικογένεια (αρκετα ψηλοί (1,90 % 178 ) αντρας γυναικα και 2 παιδια εξίσου ψηλά
@giatros01 said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Bmw 120 και ας μην ειναι ειναι suv
Χωράτε στην 120??
έχει μεγαλυτερο μεταξονιο απο άλλα και ναι χωραμε δεν ειμαστε τελεια ανετα αλλα χωραμε
-
@criuser said in Αναποφάσιστος αγοραστής:
Ας τα δοκιμάσουν οι ίδιοι. Μπορεί να είναι πολύ λεπτοί.
οι αλλοι 3 ειναι ,ο οδηγος οχι

-
@a-d-p said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Νέα έκδοση Sport Speciale για την Alfa Romeo Junior
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/sport-speciale-alfa-romeo-junior/
Γνωριζουμε τιμη για αυτην γιατι πουθενα δεν αναγραφεται το κόστος?
Latest posts made by giatros01
-
RE: JEEP AVENGERposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
θα ηθελα να σας βαλω 2 ερωτηματα
Εχει οδηγησει κανεις το 4χe?
Αν καταλήγατε στο Avenger θα αγοραζατε την summit και εξτρα πχ εξοπλισμό (ηλιοροφη ) στα 32800 περιπου ή θα πηγαινατε στην upland 4xe 35500? -
@zaxosm said in JEEP AVENGER:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα, ωστοσο οι χωροι ειναι ανυπαρκτοι. Εγω ειμαι 1.88 και δεν χωραγα πισω ουτε να μπω. Δυσκολευομουν στο μπες βγες στη θεση οδηγου και αισθανομουν σαν καπως να πιεζομαι.
Οδηγικα ηταν ωραιο ειχα δοκιμασει το ηλεκτρικο και ειχε ωραια ποιοτητα κυλισης. Τραβαγε και τα βλεμματα!
ιδιο υψος σε ρίχνω και 1 πόντο ,ειχα απο πίσω μου ατομο 180
Δεν θα έλεγα οτι ειναι το ποιο ανετο,βασικά οταν διορθωσα την θεση οδηγησης ηταν καλα
Πίσω ειναι ποιο ανετο απο την AL junior -
@a-d-p said in JEEP AVENGER:
@giatros01 said in JEEP AVENGER:
Ενδιαφέρον είναι αλλα η ποιοτητα κατασκευης του μέσα σας αρεσει?Οδηγησα σπροχθες ενα και δεν μου αφησε πολυ καλη αισθηση κυλισης ,σαν οδηγικά αδιάφορο.είναι αναμεσα σε αυτα που σκεφτομαι και το περιμενα καλύτερο
Μεγάλη διαφορά από την AR JUNIOR?
Ρωτάω γιατί είναι ίδια πλατφόρμαοχι πολύ μεγάλη αλλά ακόμα ποιο πλαστικό η AR είναι ενα σκαλοπάτι πανω
-
Λοιπον
Μέχρι τωρα έχω οδηγησει τα εξής:
BMW 120 είναι και το ποιο γνωριμο σε εμενα λόγω της Χ2.Εχει πολυ καλή οδηγική συμπεριφορά καλά κρατηματα και την γνωστη ποιοτητα κατασκευης ,σε αρκετα υψηλα στανταρ ,όσον αφορα για τα κοστη είμαι γνωστης λόγω και του μεγαλου,απλά δεν ειναι SUV
Κόστος 33390 χωρις να υπολογίζω καποια εκπτωσηAlfa romeo Junior οδηγικά αρκετα καλή, σφιχτη αναρτηση ,όχι ποιοτικό εσωτερικό(το περίμενα καλύτερο σε αυτην την τιμή) οι χωροι πίσω που πήρα 2 φιλους 180 και 185 ήταν ικανοποιητικοί αλλα δεν ηταν ανετοι ,το αμαξι μου αφησε πάντως μια πολυ καλή εντύπωση ,να πω την αληθεια το περιμενα χειρότερο ,Εδω δεν εχω ιδέα για τα κοστη συντηρησης
Κόστος 33267 με εκπτωσηJeep Avenger Οδηγικά ποιο αδιάφορο απο την junior οχι τοσο καλα κρατηματα ,ποιο syv ποιο ανετο πίσω ,οχι καλή ποιοτητα κατασκευης ,Δεν θα πω οτι μου άρεσε το περίμενα καλύτερο
Κόστος δεν ρωτησα
-
@anapofasistos said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@alex-mix said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Μονο σε μενα αρεσει ?

Ο Φάνης έχει Toyota οπότε καταλαβαίνεις τα standard περι ομορφιάς. Είναι σαν να έχεις άσχημη γυναίκα και μετά να ψάχνεις να βρεις ψεγάδια στις όμορφες για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου

Για να σοβαρευτούμε η μούρη του είναι πολύ ωραία, το πλαινό οκ (εκτός αν έχει την μεγάλη ωραία ζάντα) αλλά πίσω κάτι ξενίζει. Οδηγικά δεν ξέρω οπότε μένουμε μόνο στο οπτικόε πες το ετσι ,ετσι εξηγουνται όλα τα σχόλια
-
@giatros01 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):

Οντως, εναι κακασχημο….ορισμενοι το λενε χαρακτηρα αυτο, σαν το μουλτιπλα.
νομιζω οτι εδω παμε σε υποκειμενική συζητηση ως προς το πόσο ομορφο ειναι ,θα ηθελα πραγματικα ομως να μου πεις αν το εχεις οδηγησει τι αισθηση σου εδωσε (δεν ξερω βεβαια και τι οδηγας καθημερινα για να συγκρινω)
Όχι δεν την έχω οδηγήσει και δεν θέλω, δεν μου κάνει αίσθηση να οδηγήσω ένα Πεζω με πιο σκληρή ανάρτηση.
οκ καθετη και απολύτη αποψη κατα την γνωμη μου αλλα οκ ,εχω μια αισθηση οτι τα ισωπεδωνουμε λίγο ολα Αυτα τα αυτοκινητα ανηκουν στο ιδιο ομιλο σιγουρα θα δανειζονται κοινά στοιχεία απο εκει και πέρα η καθε εταιρία έχει ενα χαρακτηρα. Εγω για την τίμη της θα περίμενα την junior ποιο ποιοτική στο εσωτερικό της .ΥΓ δεν εχω παλαιοτερη επαφη με αυτοκίνητα του ομιλού stelantis μπορει να εχεις και να εισαι ετσι απόλυτος
-

Οντως, εναι κακασχημο….ορισμενοι το λενε χαρακτηρα αυτο, σαν το μουλτιπλα.
νομιζω οτι εδω παμε σε υποκειμενική συζητηση ως προς το πόσο ομορφο ειναι ,θα ηθελα πραγματικα ομως να μου πεις αν το εχεις οδηγησει τι αισθηση σου εδωσε (δεν ξερω βεβαια και τι οδηγας καθημερινα για να συγκρινω)
-

-
μιλησα με αντιπροσωπεια,δεν υπάρχει επίσημη ενημερωση LOL
-
Νέα έκδοση Sport Speciale για την Alfa Romeo Junior
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/sport-speciale-alfa-romeo-junior/
Γνωριζουμε τιμη για αυτην γιατι πουθενα δεν αναγραφεται το κόστος?
Δυστυχώς δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου.
Λογικά θα τη γνωρίζουν στις εκθέσεις Alfa Romeo

Το Σαββατο που πήγα για test drive δεν ανεφεραν κατι